- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.481
kuzum hesap numarası eksik olmuyormu zaten öyle şekil sembol falan olunca normalde paranın geri dönmesi gerekir... insanlık hali bu arada yanlış yazmış olsanda kafanada takma ne olucak
ha işte birini daha kaybettik yani..
sende oraya yaz buraya yazma emi..
bende delireyim burdan..
duzeltmıs ya msj atmıs
"banka ısını hallettım"
benden gıden cvp:
"işyerınde 35 kg patates getırmıs satıyolar alayımmı"
cok romantık bır cıftız
gecen alısverişteyim.. kadın dediki bebeğin cinsiyeti ne .. dedim kız.. tahmin ettim popon büyümüş dedi.. dedim önceki halini biliyomuydun teyze.. ne diye tahmin yürütüyosun.. sanki 40 yıllık tanıdık.. enteresanlar ya..
masallah kuzuna.. ben küçük bebekten korkuyorum.. dokunamıyorum bile.. Rabbim inşallah benim bebeğim ele avuca gelecek sekilde dogar yada tez zamanda o hale gelir diye dua ediyorum..
Askis den de haber geldi.. bence Asifirari dogurdu.. inşallah kendide ikizleri de iidir ..
lifeisnoteasy .. ses ver bacım..
onun teli yokmu facete..
dinlen tatlım.. ayaklar 45 derece havada olsun..
Günaydın millet ! :)
İdrar tahlili yaptırdım, lokositler epiteller kol geziyo ! Napayım :)
Monurol saşe verdi daktır, tek kullanımlık.
Kesmez ki onla, kronik bende bu. Antibiyotik falan almalı mı sizce ? Israrcı olayım mı ?
Monurol mü ne o kesio
gece kullan bol su iç
o su ve ilacı tutabildiğin kadar içinde tut
35 kg patetsi napcaksınız..
bacım sizin evin nufusu +1 olcak.. oda patates yiyemez zaten ..
35kg mı.. bütün bi kış yersiniz artık:)
Herkese günaydın kızlar :)))
hava tam battaniye tv havası kış geldiii ...
yok yok yalnız eğilsin.. benimde 28 kasım Sat a göre, sevdebilge, yuba, bella83 hep kasımın son günlerindeyiz.. tabii bizde diğerleri gibi erken döküülürsek kasım 15 gibi başlarız:)
dogurma kız bayramdan önce birlikte 11 kasımda doguralım seninle.. tam badi olmus oluruz :))))
duzeltmıs ya msj atmıs
"banka ısını hallettım"
benden gıden cvp:
"işyerınde 35 kg patates getırmıs satıyolar alayımmı"
cok romantık bır cıftız
kız 37+1 olmusun...
bizim dr kardesin dediğine göre şimdi dogursan bebeğe erken dogdu muamelesi yapılmıyormus..
darısı bize inş.
günaydınnnnnnn:) tam bu moddayım pc kucağımda tv karşımda öayım yanımda misss misss
:)
benim dana doğsa hiç yapmazlar zaten
of ağda işi var bugün çok gerginim
sanırım sadece bacak yaptırcam pöfffff
11 kasımı bende isterimde ya doktor falan olmazsa korkularım var :) süperde olurdu hani..
evet çok romantik gördüm sizi ihihih. hallettiğinizede sevindim canım.
35kg çok deil yahu bizde hafta 1-2 kg falan tüketiyoruz genelde
sedustaki cesaret hicbirimizde yok zaten..
sanırsın fırtıp gelcez :))) hayranınım bacımm.. ama izinde olamıyorum...elimde değil...
Günaydın millet ! :)
İdrar tahlili yaptırdım, lokositler epiteller kol geziyo ! Napayım :)
Monurol saşe verdi daktır, tek kullanımlık.
Kesmez ki onla, kronik bende bu. Antibiyotik falan almalı mı sizce ? Israrcı olayım mı ?
Anam ne kadar uzun yazmışım sanmam ki kimse okumaz.
sende 21 yaşında olsaydın ve internette bu kadar bilgi olmasaydı görürdüm seni. Benim şansım kızım normalin de normali bir doğum yaptım. Bu sefer inşallah nst'ye bağlanmam diye evde delirmiş dolanıyorum imamın dediğini yap yaptığını yapma derler sizinkide o hesap olsun.
Monurol gece çişini yap sonra iç bende 2 yaşından beri çekiyorum bu illeti monurol süper bir ilaç bulandanda üreten den de allah razı olsun. Ama crafty'nin dediği gibi bol su iç her çişe kalktığımda küçük bi pet içiyorum ben gecede en az 3 pet içiyorum yani. Evdede bardak kullanmam küçük petler (yarım litre) her susadığımda bir tanesini içerim günde en az 6-7 pet içerim. Bardakla kim uğraşacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?