- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.521
ben sancı odasını ilk kez burda duydum..
hastaneyi gezdim ama kimse bana öyle bi oda göstermedi.. demekki yok..
ayrıca gecelikli kocaman kadınları koridorda yürürken gördüm ben..
demekki öyle bi oda yok bizim hastanede..
Selam kizlar,herkese günaydiiiinnnnnn.
çatı muayenenizi olmuşsunuz hayırlı olsun atlattın, nasıldı.. 10 gün sonra bende olacakmışım:18:
bugün hemen hemen aynı şeyleri yaşamışızOrçun aynı şeyleri senden sonra bana söylemiş..
bende artık sonunda nst ile tanıştım ve senin gibi bumuydu dedim.. hiç durmayan çocuk nstye bağlanınca hiç hareket etmedi hemşire şeker falan verdi ama hiç oralı olmadı 1saate yakın bekledik bir iki defa hareket etti.. sonuç da bişey çıkmadı..
benimkide çok az almış 12günde 126gr almış 2140gr olmuş.. gelişimi iyi bi sorun yok ama kilosu az dedi.. artık doğduktan sonra alır dedi banada
doğum kanalına girmemiş sancım da olmayınca 10gün sonra bakarız biraz daha kilo alması için bekletiriz dikişleri 38de alırız dedi..
madeeeeeeeeeeeeeeeeeee
emlanın bi etkisi olmuşmuydu ağda da
nekadar beklettin acil yaz bakem
oldu bacım 45 dakika falan beklettim,acıyı tamamen yok etmesede hafifletti
günaydın bacılar. crafty geçmiş olsun bütün gece seni doğurttum nstye bağlıymışın kimse yokmuş yanında en son doğum odasına götürüyolardı seni uyanmışım. neyse hala burdasın doğurmamışın :)
sedusum boşvermeye çalış sende giysiler doğumdan sonrada hallolur. hastanelik vardır senin yanında. sabır et doğumdan sonra evli evine köylü köyüne olunca düzelir herşey. malesef insanları ve huylarını değiştirmek elde değil
ee bende gezenti olacam bugün ablama gidicez şimdi hepinizi öptüm kendinize iyi bakın mucxxx...
merak etme çiçeeeeeem para acını alacak emin ol:)60 TL bayıldı herif şimdi getirdi :)
etkisi olmazsa döverim bak bu ilacı
Offf çok sıkıldım. İzinli 2. haftam. İlki yıkama-ütüleme derken çabucak geçivermişti. Şimdi vakit hiç geçmiyor. Evin içinde dolanıp duruyorum. Dışarı çıksam hava soğuk ve yağmurlu. Poffffffff. Sıkıldımmmmm!
maaşallah canım herkesin yavaş yavaş belli oluyor tarihleri :)iyi akşamlar kızlar.kızımı ilk kez 4boyutluda gördüm.tombul yanakları var.3170g ve 47cm olmuş.1 kasım sezeryan tarihimiz.çok mutluyuzzzzz
ii akşamlar kızlar geçen gün yazmıştım size ben 10.10.2011 saat 16.30 itibariyle 2.900 ağırlığında 47 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirmiş bulunmaktayım37 haftalık dünyaya geldiği için küvezde mecburi sezeryana girdik bebişimizin yönü tersmiş ve açılma 5 cm e yakındı mecburi sezeryan oldum şu an hastanedeyim darısı başınıza kızlarr... çok mutluyum tarifi imkansız duygular yaşıyorum bu arada kızımın adı esila naz oldu hepinizi öpüyorum
Kızlar kocamın başının etini yemek suretiyle vır vır ede ede face hesabımı tekrar açmış bulunmaktayım.Oradaki haberlerden geri kalıyorum diye içim gidiyordu. Artık benim de face hesabım var. :86::86:
merak etme çiçeeeeeem para acını alacak emin ol:)
al benden de o kadar bacım
merak etme çiçeeeeeem para acını alacak emin ol:)
al benden de o kadar bacım
evet sevdem işim çok stressli devam edemeyecektim..madecim sen de 32.haftadan sonra izne çıkmıştın diğğ mi?? Burada herkes doğuma kadar çalıştığı için kendimi garip hissediyorum. Ama napıyım şuan çalışacak halim yok. Okulda ses gürültü çekemem yavv. Ayaklarım gövdemi taşıyamadığı için çok ağrıyor artık. Kociş akşam masaj yaptı biraz iyi geldi ama sonuçta yine nineler gibi yürüyorum.
sevgili pisluk
kaç dk bekleteyim ? Kağıt streç vs bişi koyem mi
bi aydınlat bakim
ay ben bu kadar emla emla diip kullanmadım ya hiç
of ne cahalım
selam kızlar. sizi hep takip ediyorum da, aranıza geç katıldım, beni tanıyan eden yok cevap veren de olmaz diye yazmıyodum, ancak bugün kafama takılan birşeyi sizinle paylaşmak istyorum. kısmetse bizm de kızımız 11.11.11 de doğacak. mecburi sezeryanben normal çok istiyordum ama olamıyor maalesef. neyse sağlıkla gelsin de.
sorum şu:
doktoruma çok güveniyorum, ancak dün idrar tahlili istedi tansiyonum yüksek çıktı ve hızlı kilo alıyorum diye, idrar yollarında iltihap gördü, ve bi ilaç yazdı.tek kullanımlık antibiyotik,toz şeklinde. ilk kez vitamin dışında bi ilaç alıcam ama prospektüste "hamilelerde kullanımı konusunda yeterli bilgi yoktur. hayvan çalışmalarında fosfomisinin teratojenik olduğu gösterilememiştir." yazıyor. ne demekse. yani anlaşılan güvenli değil. kullanmasam mı diyorum, doktora söylesem çok ayıp olur. :S şurda 1 ay kaldı hastalık mastalık olmasa iyiydi de. aslında ben gayet iyiyim ama enfeksiyon varmış işte. siz olsanız napardınız? yada böyle bi ilaç kullanan var mı?
bir de bu grupta kahireden-ibrahim-paşa nın yazılarına rastlıyorum sık sık, çok pozitif bir insan, ancak adı neden kahireden-ibrahim-paşa onu merak ediyorum :) ???
allah hepimize sağ salim bu süreci tamamlamayı nasip etsin inşaallah !
selam kızlar. sizi hep takip ediyorum da, aranıza geç katıldım, beni tanıyan eden yok cevap veren de olmaz diye yazmıyodum, ancak bugün kafama takılan birşeyi sizinle paylaşmak istyorum. kısmetse bizm de kızımız 11.11.11 de doğacak. mecburi sezeryanben normal çok istiyordum ama olamıyor maalesef. neyse sağlıkla gelsin de.
sorum şu:
doktoruma çok güveniyorum, ancak dün idrar tahlili istedi tansiyonum yüksek çıktı ve hızlı kilo alıyorum diye, idrar yollarında iltihap gördü, ve bi ilaç yazdı.tek kullanımlık antibiyotik,toz şeklinde. ilk kez vitamin dışında bi ilaç alıcam ama prospektüste "hamilelerde kullanımı konusunda yeterli bilgi yoktur. hayvan çalışmalarında fosfomisinin teratojenik olduğu gösterilememiştir." yazıyor. ne demekse. yani anlaşılan güvenli değil. kullanmasam mı diyorum, doktora söylesem çok ayıp olur. :S şurda 1 ay kaldı hastalık mastalık olmasa iyiydi de. aslında ben gayet iyiyim ama enfeksiyon varmış işte. siz olsanız napardınız? yada böyle bi ilaç kullanan var mı?
bir de bu grupta kahireden-ibrahim-paşa nın yazılarına rastlıyorum sık sık, çok pozitif bir insan, ancak adı neden kahireden-ibrahim-paşa onu merak ediyorum :) ???
allah hepimize sağ salim bu süreci tamamlamayı nasip etsin inşaallah !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?