2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
napıyosunuz bakalım afacanlar:)demek ikinci bebeğimizde geldii allahım uzun sağlıklı ömür versin inşallah...biz kalanlarada bu mutluluğu yaşatsın inşallah...

annemdeki mülteci hayatım sürüyor ve internetim yok malesefama aklım sizde...olurda doğurursam kesin haber ederim,ayy şu son günlerde sağlıklı geçsinde bizde kokularını alalım miniklerimizin...

büyüklerin ellerinden güççüklerin gözlerinden öper,sarı kızada hasseten selam ederim

özeldemi dogurcaksin canim? Öyleyse hakli olabilirsin. Devlette bir cok sey yasak. Bana kapiya cikmami yasakladilar neye ugradigimi sasirdim F tipi cezaevi gibiydi :O Dogumhane bölümüne adim atamiosun, doguran kisi olarakda disina. Dolasmakda yasak öle koridorda falan. Burda bunlari okusam gülerdim inanmazdim. Ama boleside varmis, yasadim gördüm yani....

Çok şükür atlattık evet, pek korkulacak bişey gibi gelmedi bana, normal vajinal muayene gibiydi işte
Doktor muayene etmeden böyle sarı/kahve renkli tentürdüyot gibi bir sıvı sürüp sonra yavaşça elini sokuverdi
Heralde kayganlaştırma gibi bir görevi var, ya da antiseptik bi madde de olabilir tabisi bilemiyorum
20-25 saniye anca sürmüştür, muayene sonrası ayakkabılarımı giymek benim için ondan daha stresli ve yorucu bi işlemdi vallahi :)
Hiç bir sıkıntı gözükmüyor çok rahat yaparsın normal doğumu dedi senin gibi 10 gün sonraya tekrar çağırdı
Gene aynı gün orda olabiliriz :) Zati bu gidişle aynı gün doğurma ihtimalimiz bile olabilir, bizim kızanın içerde keyfi yerinde
Seninkinin gelişini oturup bi güzel bekleyebilir gibi duruyor :)
Muayene sonrası kanlı bir akıntı gelebilir sakın korkma normaldir dedi bu arada, ama çok şükür hiçbişiycik olmadı dünden beri

günaydın bacılar. crafty geçmiş olsun bütün gece seni doğurttum nstye bağlıymışın kimse yokmuş yanında en son doğum odasına götürüyolardı seni uyanmışım. neyse hala burdasın doğurmamışın :)
sedusum boşvermeye çalış sende giysiler doğumdan sonrada hallolur. hastanelik vardır senin yanında. sabır et doğumdan sonra evli evine köylü köyüne olunca düzelir herşey. malesef insanları ve huylarını değiştirmek elde değil
ee bende gezenti olacam bugün ablama gidicez şimdi hepinizi öptüm kendinize iyi bakın mucxxx...

Offf çok sıkıldım. İzinli 2. haftam. İlki yıkama-ütüleme derken çabucak geçivermişti. Şimdi vakit hiç geçmiyor. Evin içinde dolanıp duruyorum. Dışarı çıksam hava soğuk ve yağmurlu. Poffffffff. Sıkıldımmmmm!

son 3 gündür herkes riyada beni doortuo
tüp bebek topicindeki arkadaştan anneme
teyzemin komşusundan (-ki bir kere gördüm) sana kadar
Allah sonumu hayır etsin :)

Kızlar ben bu günlerde üzerimdeki fazla kiloları taşımakta gerçekten zorlanmaya başladım, ayrıca 34 beden giyinmeyi,makyaj yapmayı, topuklu ayakkabı giymeyi çok özledim. Kendimi çok şişko ve bakımsız hissediyorum yeni sezon vıtrınlerın onunden gecerken bakmak bıle ıstemıyorum. Allah hepimizi ve evlatlarımızı sağ salim kurtarsın inşallah, zaman azaldıkça sabrım da azaldı gerçekten. 35+3 teyım bugun ve en yakın arkadasım gecen yıl bu haftada asırı bel agrısıyla rutın doktor kontrolune gıttıgınde 5 cm. acıklık oldugunu gormustu doktor ve hemen sezeryana aldılar( kendısı oyle ıstedıgı ıcın). Onun doktoru epıduralin normal dogumda 8 cm. den sonra yapıldıgını soylemıs. Oysa benım doktorum ve de ınternet 4 cm den sonra epıdural yapıldıgını soyluyor.

60 TL bayıldı herif şimdi getirdi :)
etkisi olmazsa döverim bak bu ilacı
merak etme çiçeeeeeem para acını alacak emin ol:)

al benden de o kadar bacım

iyi akşamlar kızlar.kızımı ilk kez 4boyutluda gördüm.tombul yanakları var.3170g ve 47cm olmuş.1 kasım sezeryan tarihimiz.çok mutluyuzzzzz
maaşallah canım herkesin yavaş yavaş belli oluyor tarihleri :)

canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün darısı vaktiyle hepimizin başına inş.

hayırlı olsun canım :))

ay bu arada ben diğer sayfaları göremiorum yaww

merak etme çiçeeeeeem para acını alacak emin ol:)

al benden de o kadar bacım

madecim sen de 32.haftadan sonra izne çıkmıştın diğğ mi?? Burada herkes doğuma kadar çalıştığı için kendimi garip hissediyorum. Ama napıyım şuan çalışacak halim yok. Okulda ses gürültü çekemem yavv. Ayaklarım gövdemi taşıyamadığı için çok ağrıyor artık. Kociş akşam masaj yaptı biraz iyi geldi ama sonuçta yine nineler gibi yürüyorum.

evet sevdem işim çok stressli devam edemeyecektim..

sevgili pisluk
kaç dk bekleteyim ? Kağıt streç vs bişi koyem mi
bi aydınlat bakim
ay ben bu kadar emla emla diip kullanmadım ya hiç
of ne cahalım

hımm şimdiiiiii bence 50 dakika beklet streç falanda bişey koyma...sal gitsin..ben koymamıştım

selam kızlar. sizi hep takip ediyorum da, aranıza geç katıldım, beni tanıyan eden yok cevap veren de olmaz diye yazmıyodum, ancak bugün kafama takılan birşeyi sizinle paylaşmak istyorum. kısmetse bizm de kızımız 11.11.11 de doğacak. mecburi sezeryan ben normal çok istiyordum ama olamıyor maalesef. neyse sağlıkla gelsin de.
sorum şu:
doktoruma çok güveniyorum, ancak dün idrar tahlili istedi tansiyonum yüksek çıktı ve hızlı kilo alıyorum diye, idrar yollarında iltihap gördü, ve bi ilaç yazdı.tek kullanımlık antibiyotik,toz şeklinde. ilk kez vitamin dışında bi ilaç alıcam ama prospektüste "hamilelerde kullanımı konusunda yeterli bilgi yoktur. hayvan çalışmalarında fosfomisinin teratojenik olduğu gösterilememiştir." yazıyor. ne demekse. yani anlaşılan güvenli değil. kullanmasam mı diyorum, doktora söylesem çok ayıp olur. :S şurda 1 ay kaldı hastalık mastalık olmasa iyiydi de. aslında ben gayet iyiyim ama enfeksiyon varmış işte. siz olsanız napardınız? yada böyle bi ilaç kullanan var mı?

bir de bu grupta kahireden-ibrahim-paşa nın yazılarına rastlıyorum sık sık, çok pozitif bir insan, ancak adı neden kahireden-ibrahim-paşa onu merak ediyorum :) ???
allah hepimize sağ salim bu süreci tamamlamayı nasip etsin inşaallah !

hoşgeldin canım benim.hamilelikte enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli ayrıca bende kullandım dediğin ilacı bence doktoruna güven

Geçmiş olsun. O tek kullanımlık ilaçlardan benim bi tanıdığıma da vermişlerdi. İdrarda enfeksiyon çıkmıştı ve doktoru tek içimlik ilaçtan vermişti. Doğumu yakın diye onu verdiğini söylemişti. Benim 4-5 aylık hamileyken idrarımda enfeksiyon çıkmıştı. Bana 12 saat arayla içilen normal antibiyotik vermişti. Ben de neden tek kullanımlık vermedi diye sorduğumda bu cevaba ulaşmıştım. Doğuma yakınken bunu veriyorlar demişlerdi. Ama tabi ne kadar doğru bilemem. İlacın kullanılmasından bir zarar olur mu onu hiç bilmiyorum ama doktorum enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı demişti. Kesinlikle içmem gerektiğini söylemişti. Geçmiş olsun tekrar. Bebeğinin doğum tarihi de çok güzel. :) Allah hayırlı bir doğum nasip etsin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…