- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.261
slm kızlar uzun bi süre yoktum annemler burdaydı neyse gönderdik onları
sizlere kötü bi haberim varr ben düşük yaptık kan degerm geri 5 e düşmüş zaten bu sabah kanamm başladı dr kürtaja gerek yok dedii öle işte neysee sizleri taıdığıma çok sevndm rabbm kuzucuklarınızı size bağışlasın darısı kucagınıza almak olsnn çok öptmm herkesii
cok üzüldüm.. Allah sabır versin..
Doktorum ve kızkardeşim hamileliğin ilk aylarında kürtaja gerek kalmaksızın yasanan düşüklerin tıptaki ya hep ya hic kuralından kaynaklandığını söylemişlerdi.Yani Rabbim vücudumuzu öyle güzel yaratmıski bebeğin olusumunda bir sorun varsa vücut kabul etmiyor.
Tüm anneler hep hayırlısı olsun diye dua ediyoruz.Buda senin için hayırlıdır inşallah. Artık sağlığına daha cok dikkat etmen gerekiyor.Allah'ım yardımcın olsun.
Aminn.. Ay çok sevindim. nasıl bir duygu diye çok merak ediyorum. bende bu gün keseyi gördüm. çok mutluyum. Yaradan isteyen herkese nasip etsin. Aminn..selam kızlar biz cumartesi günü bebişin kalp atışlarını duyduk çok güzel bi duyguAllah herkese nasip etsin İnşallah
saol canım teşşekkürler dillerine yüregine saglık insaallah sizin dualarınızı rabbim vesile kılarslm bebeğim1 mesajımı görmedin sanırım yasin yaz bitane okumuştum yine okurum istersen
deiştirdim canım gözünaydınkızlar merhaba doktordan geldim şimdi pıt pıtları duyduk çok şükür herşey yolunda bizim ufaklık sata göre geri biraz 9+3 bize göre doktor 7+5 olarak ölçtü artık buna göre degerlendiricez dedi ve tahmini dogum tarihini 16 kasım olarak değiştirdi.kafamda karıştı daha öncede söylemişti gerçi geri oldugunu geç döllenme olmuş hayırlısı bakalım saglıkla gelsin bebişlerimiz........
ben özel mesaj attamıyorum bilgilerimi güncellerseniz sevinirim tdt 16 kasım pıt pıtlar duyuldu allah izin verirse kızda olsa erkekte olsa deniz koymak istiyoruz adını.
hayırlı olsun öncelikle gözünüzaydın.listemize ekledik canım saglıklı bir hamilellik nasip etsin rabbimslm tum anne adaylari
benim sat 25 ocak tahmini dogum tarihini doktor 5 kasim olarak koydu kesemizi gorduk 2 hafta sonra tekrar kontrolum var sukur allaha hersey yolunda kilom 61 yas 23 2. hamileligim 2 yasinda 8 aylik bir izim var allah olmayanlara da nasip etsin bu sevinci allahtan dilegim hepimize hayirli ve saglikli bir hamilelik donemi nasip etsin saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi
saol canım agzına saglık çok teşşekkür ederim:26:benide yasin listesine eklermisin, özelden mesaj atamıyorum. diğer listeyede eklersen sevinirim. sat 15 şubat. muht.d.tar:22 kasım yaş31 kilo 80, kese 4 nisanda göründü
bebegim_01
bi bakarmısın
sizlere kötü bi haberim varr ben düşük yaptık kan degerm geri 5 e düşmüş zaten bu sabah kanamm başladı dr kürtaja gerek yok dedii öle işte neysee sizleri taıdığıma çok sevndm rabbm kuzucuklarınızı size bağışlasın darısı kucagınıza almak olsnn çok öptmm herkesii
kızlar merhaba doktordan geldim şimdi pıt pıtları duyduk çok şükür herşey yolunda bizim ufaklık sata göre geri biraz 9+3 bize göre doktor 7+5 olarak ölçtü artık buna göre degerlendiricez dedi ve tahmini dogum tarihini 16 kasım olarak değiştirdi.kafamda karıştı daha öncede söylemişti gerçi geri oldugunu geç döllenme olmuş hayırlısı bakalım saglıkla gelsin bebişlerimiz........
ben özel mesaj attamıyorum bilgilerimi güncellerseniz sevinirim tdt 16 kasım pıt pıtlar duyuldu allah izin verirse kızda olsa erkekte olsa deniz koymak istiyoruz adını.
Yasin i 2 ye çıkar dicektimtrawma burdayım ne oldu yaz canım bi sorunmu var?
hsg sevgi hayirli olsun canim ikimizde ayniyiz :) bende sat 31 ocak tdt 7 kasim canim
bu ara almanyanin neresinden benim 25 bucuk senem nürnbergde gecti simdi 3 sene tr deyim
Aminn.. Ay çok sevindim. nasıl bir duygu diye çok merak ediyorum. bende bu gün keseyi gördüm. çok mutluyum. Yaradan isteyen herkese nasip etsin. Aminn..
merhabaaa annişler nbr nasılsınız.....ben iyiyim şükürler olsun....1 haftalık van tailimizi bitirdik döndük çok şükür.....bugünde evde temizlikle geçirdim günümü....yarında okul var((......
nisan yağmurlarıda başladı hava çok kapalı burda yağdı yağacak nerdeyse.....
eee sizlerde ne var ne yok görüşmeyli.....
Arkadaşlar bende 9+6 günlük hamileyim sizlere merhaba demek istedim. İnşallah kasım annesi olacağım Allah nasip ederse.
biz degistokus yapmisiz sen alm gitmisin ben tr gelmisim :) bende de 3 sene oldu tr geldigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?