2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cok üzüldüm.. Allah sabır versin..

Doktorum ve kızkardeşim hamileliğin ilk aylarında kürtaja gerek kalmaksızın yasanan düşüklerin tıptaki ya hep ya hic kuralından kaynaklandığını söylemişlerdi.Yani Rabbim vücudumuzu öyle güzel yaratmıski bebeğin olusumunda bir sorun varsa vücut kabul etmiyor.

Tüm anneler hep hayırlısı olsun diye dua ediyoruz.Buda senin için hayırlıdır inşallah. Artık sağlığına daha cok dikkat etmen gerekiyor.Allah'ım yardımcın olsun.

Son düzenleme:

ewt canm doğru zaten dr kesenn yapısını begenmemiştii kanmn olursa gel demişti dediği gbide oldu hayrlısıııı

selam kızlar biz cumartesi günü bebişin kalp atışlarını duyduk çok güzel bi duyguAllah herkese nasip etsin İnşallah
Aminn.. Ay çok sevindim. nasıl bir duygu diye çok merak ediyorum. bende bu gün keseyi gördüm. çok mutluyum. Yaradan isteyen herkese nasip etsin. Aminn..

slm bebeğim1 mesajımı görmedin sanırım yasin yaz bitane okumuştum yine okurum istersen
saol canım teşşekkürler dillerine yüregine saglık insaallah sizin dualarınızı rabbim vesile kılar
deiştirdim canım gözünaydın

hayırlı olsun öncelikle gözünüzaydın.listemize ekledik canım saglıklı bir hamilellik nasip etsin rabbim

benide yasin listesine eklermisin, özelden mesaj atamıyorum. diğer listeyede eklersen sevinirim. sat 15 şubat. muht.d.tar:22 kasım yaş31 kilo 80, kese 4 nisanda göründü
saol canım agzına saglık çok teşşekkür ederim:26:
bu arada gözünaydın rabbim saglıkla sıhatle yavrunu kucagına almayı nasip etsin
listeye ekledim eksik gördügün bilgileri yaz düzeltim canım :d

canım çok geçmiş olsunn ya inan çok üzüldüm nasıl oldu bu kan degeriyle ilgilimi düşük yapmak?

canım çok geçmiş olsun
allah sabır versin herşeyin hayırlısı bunda da bi hayır vardır ne diyeceğimi bilemiyorum geçekten

bakalım biz neler yaşıcaz

canım gözünüz aydın bizimde geç döllenme bugün tam 8 haftalık oldukk..gebelik takvimine göre değil yani..
deniz ismi çok güzel hayırlı olsunn..

MeysaNur ben 3 aydir almanyadayim evlenipde geldim koln de yasiyoruz. Tam tersini yapmisiniz :))
Dogumlarimizda ayni gunu denk geliyo bisi sorucam benim cok fazla migde bulantim olmuyo cok rahatim sadece gazim var gobisim sisdi azcik :)) Sende migde bulantisi varmi ?
Bide burdaki doktorlar pek dillerinden anlamiyorum sadece folix ilaci verdi baska bi vitamin kullanmiyorum bu da normal mi?

hsg sevgi hayirli olsun canim ikimizde ayniyiz :) bende sat 31 ocak tdt 7 kasim canim
bu ara almanyanin neresinden benim 25 bucuk senem nürnbergde gecti simdi 3 sene tr deyim

merhabaaa annişler nbr nasılsınız.....ben iyiyim şükürler olsun....1 haftalık van tailimizi bitirdik döndük çok şükür.....bugünde evde temizlikle geçirdim günümü....yarında okul var ((......

nisan yağmurlarıda başladı hava çok kapalı burda yağdı yağacak nerdeyse.....

eee sizlerde ne var ne yok görüşmeyli.....

Aminn.. Ay çok sevindim. nasıl bir duygu diye çok merak ediyorum. bende bu gün keseyi gördüm. çok mutluyum. Yaradan isteyen herkese nasip etsin. Aminn..

teşekkürler canım çok garip arif edilmez bi duygu bebeğin yaşadığını ilk o zaman anlıyorsun iki kalbim var çok enteresan Allah tamamına erdirsin İnşallah

slm canım hoşgeldin bizlerde aynı duygular içersinde devam ediyoruz işte büyütüyoruz bebişlerimizi

geçmiş olsun canım çok üzüldüm burdaki herkes seni anlıyordur mutlaka çünkü hemen hemen hepimizin başından geçti maalesef dilerim Rabbim'den en yakın zaman da tekrardan hamiş kalırsın da katılırsın aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…