2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
O zaman saymıyorum ben. Hareket ediyo, deli gibi vuruyo bazen, bazen daha kibar oluyo anası gibi madem öyle takmıyorum şu 10 hareket olayını anlamadım çünkü.

amın ınsallah oyle olmayız tabı,
sen ne ıs yapıyosunkı gece mesaısı dıyosun bankacımısın
benım sef benı hıc sallamıyor bıle,
umudu coktan kesmıs

deneeeeeeeeee
olmadı yaptırmazsın ne olacak ki hazır var elinde krem
made de test etti onayladı bak
onun acısı sıfır diildi ama ii dedi ya o da

denıyım haftasonu gıdecem ben de
ama sısmanladı kızım benım pıtım,
tombalak oldu bakalım uyusacak mı

badiiiii
benimki şişmekten çatladı bile !!!!
pehhh ne hallere geldik ya uzaylılar gibi her yerimden bişi çıkıo

tuvalet harıc her yere kamera koyucaz bız,
mecbur bakıcıya kalacak bebek bakacak kımsemız yok cunku :26:
kotu seyler duyunca daha da fena oluyorum :26:

bizde bakıcıya vereceğimiz zaman kamera yerleştiricez bu devirde kimsseye güven yok valla..

iyi gunler kizlar bugun benim kizin hareketlerini az hissediyorum ya normalmi yoksa hastaneye gidecem dun gece karnim cok sisti hafif sancim vardi.
birazdan karnimi doyuracagim eger bir degisiklik olmazsa hareketlerde hastaneye gidecegim...

benimkide 2 gündür sanki azaldı. genel bişi sanırım herkes aynı şeyi söylediğine göre...

ben içiom 4-5 akşamdır yarın sorarım bahaya

varyaaaaaaaaaaaa
EMLA derim başkada bişi dememmmm
acısız, hissetmedim bile ve cillop um
ağdadan korkmayın kızlar şiddetle tavsiye ediorum ben

güle güle uzat canım ihihi hatta hiç uzamasın mümkünse

badiiiii
benimki şişmekten çatladı bile !!!!
pehhh ne hallere geldik ya uzaylılar gibi her yerimden bişi çıkıo

benım de tam bıkını cızgım catlamıs,
gobekle pıtının bırlestıgı o cızgı var ya :26:
cok fecı durumda :26:

bizde bakıcıya vereceğimiz zaman kamera yerleştiricez bu devirde kimsseye güven yok valla..

maalesef oyle,
Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın

püff çatlak demeyin bana, gçbeğim berbat durumda, yanlarda, bacaklarda filan yok ama göbek korkunç.. ve hergün yenileri ekleniyo.. bide şeyim çatlarsa tam olur yanii... emla nın son fiyatı nedir crafty?

merhaba arkadaşlar ben de kasım ayında doğum bekliyorum ilki sezeryandı bebek ters gelmişti. bunu nasipse normal yapak niyetindeyim aranızda benim durumumda olan var mı merak ettim.ben 34+4 teyim bu arada.

evet canım bende 4 cnm sonra diye biliyorum, bende giyinmeyi süslenmeyi çok özledim hamileliğim sıkıntılı geçtiği için eşime hiç süslenemedim en paspal hallerime şahit olduk beraber şaçlarımın boyası geldi, makyaj yapmaya üşeniyorum, kocaman göbüşüme bişeyler yakıştıramıyorum, eşimde çok süslü sever, zayıflıcam kendime gelicem diye söz verdim vericem inşAllah diyetde yasak artık sağlıklı beslenme ile yavaş yavaş veririrz di mi kızlar?

püff çatlak demeyin bana, gçbeğim berbat durumda, yanlarda, bacaklarda filan yok ama göbek korkunç.. ve hergün yenileri ekleniyo.. bide şeyim çatlarsa tam olur yanii... emla nın son fiyatı nedir crafty?

slipe baktım
kendüleri 54 TL şekerim
benim göbek de fena doğumdan sonra taburcu olmadan kesinlikle bir dermotolog yapmam lazım

arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim ben de kasım da doğum bekliyorum 34 +4 teyim ilki ters geldiği için sezeryan olmuştum.bunda herşey yolunda gözüküyor normal yapma niyetindeyim aranızda benim gibi olan arkadaş var mı varsa cevap yazarsa sevinirim

ibooo nasil oluyorda ifadeler görünmez iken sen yazilarinda ifade kullanabiliosun deee banaaaa

owww deneyip gördüm ezberlemissin kendin yaziyorsunnnn vayyyy vayyyy

Son düzenleme:

maşallah oğluşuna... inş sonuçlarında iyi çıkar

Midemmmm yanıyorrrrrrr uffffff sabahtan beri sodaa içiyorumm geçmiyorrrr....

aynı dert bende de var bugün, içimde bir ejderha var sanki :)))

keşke bizde bu kadar kolay ve güzel doğum yaşasak... inş bu kızında daha da kolayı olur :))

benm 32+0 da 1950 ve 42 cm di cnm

hiç kendinide bebişide germe lütfen.. gerekirse kargoya versinler, elindekilerle şimdilik idare edersin, kendini sıktığına değmez...

geçmiş olsun canım

doktoruna güveniyorsan kullan.. bende kullandım, hiç bişi olmaz Allahın izniyle

evet beğen butonu gibi bunu da yediler sanırım :))

tuvalet harıc her yere kamera koyucaz bız,
mecbur bakıcıya kalacak bebek bakacak kımsemız yok cunku :26:
kotu seyler duyunca daha da fena oluyorum :26:

bizde bakıcı için tüm odalara kamera koymayı düşünüyoruz. en iyisi hatta gizli değil, gözlerine sokacak cinsten koyacam ben.. istemeyen çalışmasın

amannn salla gitsin, hiç takmam walla, kızların dediği gibi kan bağın yok, kendini üzdüğüne değmez...

ben bankacıyım bacım..yaklasık 4 senedir. Adanada şubemde mutlu huzurlu çalısırkene, geldim istanbula genel müdürlüğe..sonra dönüşüm ayagına verdiler bir birime.. bankayı dönüştürüp duruyoruz.. tam olarak banka işi yapmayan ama bankacı olanlardanım yani..projeler üretiyoruz işim zevklide 35. haftada gece mesaisi agır geliyor bana..

Off çok sıkıcı bir gün dediğim için daha da sıkıcılaşması gerekir miydi bilmiyorum ama eşimle konuştum, gece 10da filan gelebilecekmiş. Lab'ı varmış bu akşam. O saate kadar yapayalnız ne yapıcam ben? Poofffff! Annemi aradım, gel canım sıkılıo dedim. Haftaya birkaç günlüğüne gelecek sanırım. Ay ne zormuş evde oturmak. Vakit geçmek bilmiyor resmen. Uyuz oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…