2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Sorma yaaa gercektenhamileyken insanin hicbisey göresi yok,kendimize bile bakamiyoz,aynen en paspal halleimize sahit oluyoruz:))))
Hayirlisi olsun canim,en azindan zamanini biliyorsun ya bosver,strese girme.Hersey oluupta bitiyor zaman ne cabuk geciyor anlamiyorsun bile.Ben ilk bebegimde cok merak ederdim herseyi simdi 3 yasini gecti cimcimem.
Canim benim gecmis olsun,dua et nasil hayirliysa öyle olsun,simdi doktorlar cok güzel yönlendiriyorlar,doktoruna güven stres yapma,Bebisini kucagina al insaallah.

Masaallah bebisine canim benim,amin insaallah nasil istiyorsan öyle olsun dogumun insaallah.Amin canim bütün iyi dileklerine bende katiliyorum.

uzun süredir görmediğim bi arkadaşım, face de online olduğumu görünce yazmış...

--tontoşum naber? ayy ne kadar şişmişsin.....

benden cevap;

-- hamile olduğum için olabilir mi???????

neden bu insanlar bizim kilolarımızla akıllarını bozmuşlar anlamış değilim. akşam akşam sinir etti yaniii...

Hepinize ilginizden alakanızdan dolayı teşekkür ederim.

Bugün anneme sinir olduktan sonra ütüye giriştim ama ne mümkün kasım kasım kasıldım sonra kocam geldi adam küvet almış kızına bana da süpriz yapıcakmış dur bakma demeye kalmadan zaten sinirli olan ben baktım adam bilmiyo tabi sinirli olduğumu girdik birbirimize. Süprizini bozdum diye. Sonra barıştık ama ben sancı ve kasılma yüzünden bugün hiç bi halt yiyemedim yemeği bile kocam yaptı. Bide datlı almış karısına adam günlerdir istiyordum 5 dilim yedim sonra kızımın hareketlerini videoya çektik. Akşamda koca kızım gelince onun ödevini hallettik şimdi boşaldı bilgisayar.
Yarın bende doktora gitcem gelişmeleri yazarım face'den sonra kk'ya da yazarım.

İlgimdisi niye erken doğurcan hesap ver. Alara beklemiyecek gibi ondan mı alıyo senin doktor erkenden kızı. Bu arada annen kardeşinin yanından döndü mü?

Selam kizlar nasilsiniz bgün yazmak istedim size yarin saat 8de bebislerim kucagimda olacak
ALLAH izin verirse darisi basiniza insallah

Sabah mı akşam mı? telefonun yok bizde nasıl ulaşıcaz sana? Herşey gönlünce olsun bi çırpıda bitsin ameliyatın da al bebişlerini kucağına. Allah kolaylık versin bol sütlü günler dilerim şimdiden

cnm asi almanyada yaşıyo telını yazmamıs belkı bizim topıkte bebıkımde olabılır telı ondan gelısmelerı ogrenebılırız

kızlar bende özledim bakımlı hallerimi.şimdide makyaj yapıyrm ama şişkoym yakışmıyo:) 13 kilo aldım toplamda.saç boyamda geldi.aslında doktorm da gebeydi ve 3 defa gebelik dön.de saçlarını boyadı.bana da boyatabileceğimi söyledi.ben yine de bekliyrm.inşallah bebişler geldikten sonra güzel bi bakım yaptırz.biz uyuduk 2 saat şimdi de sabaha kadar nöbet tutacaz.

günaydın topik kimsecikler yok ben ve ogluşum haricinde açılış bizden olsun bugün saglıklı sıhatlı tepıkli bir gün olsun

herkese günaydın kasım annişleri dün kontrolum vardı eşimle hastaneye giderken kaza yaptık adam resmen arabasını önümüze kırdı tabi çok korkktuk ve ben biraz panik yaptım ama allahıma çok şükür verilmiş sadakamıız varmış bebeğime bişi olsaydı ben ne yapardım neyse allahtan kimseye bişey olmadı sadece arabada küçük bi hasaar var polisti tutanaktı derken hastaneye geç kaldık neyse en sonun da hastaneye ulaştık bunu sizlerle paylaşmak istedim oğluşumu gördüm yine ters dönmüş iki kere düzeldi şimdi yine ters duruyor doktorum eğer bu iki hafta içinde düzelmesse kasımın 4 ü yada 7 sinde sezeryan olur dedi ama dönerse vede çatı muayenizde hiç bir sorun çıkmazsa normal olur 19 kasıma kadar yani tam gününe kadar bekleriz dedi tabi ben biraz üzüldüm sezeryan olmasnı istemiyorum inşallah bebeğim bu iki hafta içinde tekrar döner bide bebeğim 34 üncü haftada 2014gr olmuş doktorum gayet normal dedi 3 350 ile 3 500 arası doğar dedi inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir allah hepimizi kaza ve belardan korusun gerçekten çok heyecanlanmaya başladım 1 ay sonra bebeğim doğacak inşallah adını aras koymaya karar verdık

Herkese günaydın kızlar :)))
bgn yardımcım gelcek dip köşe temizlik olucak inşaallah ...
kızımla sizi çok öptükkk

haklısın walla gecen her gun enerjımızden calıyor fatoşum

gunaydın kızlar,
ay dun cok berbat bı gece gecırdım,
aksam yemekten sonra nefesım daralmaya basladı,
su gıbı oldu her yanım terden,
o arada nasıl susadım,
su ıctım bıraz hepten nefesım daraldı nefes alamaz oldum.

kabus gıbıydı:26:

Günaydın canım,geçmiş olsun bebek baskı yaptığı için nefes darlığı çekmişsindir,artık bebişler aşağı inse de rahatlasak dayan kuzuumm az kaldı öptük sizi

Tatlım çok çok geçmiş olsun. Ya bizim kaderimiz aynı galiba bebişler konusunda Benim sıpacık da habire dönüyor. Doktorum 8'i gibi sezaryene alırız, normal haline gelirse 19 kasıma kadar bekleriz dedi ama %75 dönermiş. Şimdilik 2050-2200 arası bişeymişiz. 3300 gr. doğar normal gününe kadar beklersek dedi. Sezaryen olursa 200-300 gram kadar çalarız bebişin kilosundan dedi ama normalmiş. Bu arada Aras çok güzel bir isim. Bizimki de Nehir olacak kısmetse.

bende o proje üreten bankacılara, projelerini yapan tarafım o proje dönemlerinde ne gündüz ne gece kalır bilirsin, izne ayrılsak da kurtulsak :)))

aaa hayırdır, bi durum mu varda, erken olucan canım?

wayy danısmanlık firmasındasın yani.. az para akıtılmıyor sizede :)

Selam kizlar nasilsiniz bgün yazmak istedim size yarin saat 8de bebislerim kucagimda olacak
ALLAH izin verirse darisi basiniza insallah

kız daha dün gece eşim toplam kac bebek dogdu diye sordu dedim 2 tane ama bide ikizlerimiz var o da doğmustur sanırım haber yok henüz demiştim.. demek bugün doğacak..

Allahım yardımcın olsun sağlıkla gelsin yavruların inşallah.. dua ile..

benimkide berbattı ya..

sabah işe geldim sürüne sürüne.. yüzüm gözüm şiş..dayak yemiş gibiyim.. bide dizimdeki agrıdan topallayarak geliyorum işe resmen..

böyle darladıgında balkona pencereye filan cık ii geliyor.. gece kapalı kalıyorya oda ben havasız kalıyorum .. kalkıp biraz hava alıyorum ya da banyonun küçük penceresini acıyorum oda havalanıyor azıcık ii geliyor..

bide bacım sen cok terliyosun ya.. doktorun haberi var mı.. şeker testi sonucların nasıldı.. gece yemek yedikten hemen sonra mı uyuyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…