- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.281
slm kızlar uzun bi süre yoktum annemler burdaydı neyse gönderdik onları
sizlere kötü bi haberim varr ben düşük yaptık kan degerm geri 5 e düşmüş zaten bu sabah kanamm başladı dr kürtaja gerek yok dedii öle işte neysee sizleri taıdığıma çok sevndm rabbm kuzucuklarınızı size bağışlasın darısı kucagınıza almak olsnn çok öptmm herkesii
merhabalar kızlar,
bende 6 hafta 6 günlük hamileyim kasım annesi olacağım inşallah.
hoşgeldin canım hayırlısıyla alırsın kucağına inş.bebişini
slm arkadaşlar
yeni gelen arkadaşım hoş geldin işallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
slm kızlar bende 6 hafta 5 gün bugün herhangi bir belirtim yok henüz inşllh haftaya kalp atımlarını duymayı bekliyorum...
Arkadaşlar bende 9+6 günlük hamileyim sizlere merhaba demek istedim. İnşallah kasım annesi olacağım Allah nasip ederse.
Allah kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah. Amin.slm kızlar bende 6 hafta 5 gün bugün herhangi bir belirtim yok henüz inşllh haftaya kalp atımlarını duymayı bekliyorum...
kızlar acil cevap verin bana lütfen çok endişeliyim tam 5 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim kese göründü ama bebeğim görünmedi kesenin boyu 12.6 mml di haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi doktor bu gün tekrar gittim ama malesef yine görünmedi bebeğim bu sefer kese büyümüş 27 mml olmuş ama içinde bebek yok çok korkuyorum önümüzdeki hafta yine gel dedi bakıcaz dedi kızlar neden böyle oluyor bebeğim neden görünmüyor haftaya gitmeye korkuyorum ya yine görünmezse diye acaba iki hafta sonramı gitsem o zaman 7 haftalık olur sizce kesin görünürm cevaplarınız bekliyorum lütfen
kızlar acil cevap verin bana lütfen çok endişeliyim tam 5 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim kese göründü ama bebeğim görünmedi kesenin boyu 12.6 mml di haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi doktor bu gün tekrar gittim ama malesef yine görünmedi bebeğim bu sefer kese büyümüş 27 mml olmuş ama içinde bebek yok çok korkuyorum önümüzdeki hafta yine gel dedi bakıcaz dedi kızlar neden böyle oluyor bebeğim neden görünmüyor haftaya gitmeye korkuyorum ya yine görünmezse diye acaba iki hafta sonramı gitsem o zaman 7 haftalık olur sizce kesin görünürm cevaplarınız bekliyorum lütfen
Canım sakin ol zaten beş ya da 6 haftalık sadece kese görünüyor ben 6 hafta 5 günlük ama henüz sadece kese var kalp atımları için 11 Nisanda yani 7 hafta dolunca gidecem..bence acele etme kese sağlamsa sorun olmaz merak etme..sakin ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?