2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım benim üzülme bundada vardır bi hayır inş.tez zamanda tekrar göbüşüne konar meleğin Rabbim yardımcın olsun

slm arkadaşlar

yeni gelen arkadaşım hoş geldin işallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın

slm kızlar bende 6 hafta 5 gün bugün herhangi bir belirtim yok henüz inşllh haftaya kalp atımlarını duymayı bekliyorum...

slm kızlar bende 6 hafta 5 gün bugün herhangi bir belirtim yok henüz inşllh haftaya kalp atımlarını duymayı bekliyorum...
Allah kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah. Amin.
bende6+6 yım. bu gün gittim dr. kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. bekliycez artık

kızlar acil cevap verin bana lütfen çok endişeliyim tam 5 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim kese göründü ama bebeğim görünmedi kesenin boyu 12.6 mml di haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi doktor bu gün tekrar gittim ama malesef yine görünmedi bebeğim bu sefer kese büyümüş 27 mml olmuş ama içinde bebek yok çok korkuyorum önümüzdeki hafta yine gel dedi bakıcaz dedi kızlar neden böyle oluyor bebeğim neden görünmüyor haftaya gitmeye korkuyorum ya yine görünmezse diye acaba iki hafta sonramı gitsem o zaman 7 haftalık olur sizce kesin görünürm cevaplarınız bekliyorum lütfen

ancak duyulacak sanırım bana 11 nisana gün verdi..EMinim çok güzel bir duygudur Allah'ım hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı...

Canım sakin ol zaten beş ya da 6 haftalık sadece kese görünüyor ben 6 hafta 5 günlük ama henüz sadece kese var kalp atımları için 11 Nisanda yani 7 hafta dolunca gidecem..bence acele etme kese sağlamsa sorun olmaz merak etme..sakin ol..

canım endişelenme bence. ben 6+6 yım. bu gün anca gördü dr. keseyi.
oda alttan bakarak. içi dolu mu boş mu demedi. bence bekle ve canını sıkmamaya çalış. inş. hayırlısı olur. Amin

canım haftaya gitsem yine görünmeyecek iyice sinirlerim bozulucak en iyisi 2 hafta sonra gitmek o zaman 7 haftaya denk geliyor olacak büyük bi ihtimalle kesin görünür demi sence haftaya gitmelimiyim bilmiyorum ister istemez stres yaptım kendime bi görsem kalp atışların duysam rahatlıycam

selam kasım anneleri
ya ben cinsiyetini öğrenmek için çatlıyorum sizlerde durum nasıl? tahmin yürütebiliyormusunuz?
bana oğlum olacakmış gibi geliyor ama hayırlısı önemli olan elinin ayağının düzgün sağlıklı sıhhatli bir bebek olması...

kızlar nasılsınız bakalım benim kanamalarım devam ediyor malesef ama hala bebeğim içimde hala burda sizlerleyim hepinizi öptüm

vildancigim ben merak etmiyorum acikcasi saglikli olmasi benim icin daha onemli ama benim ilk hamileligimde canim hic tatli seyler istemedi.hep aci ve eksi seyler yemek istiyordum.melegim beni birakip gitmeseydi keske yavrum erkekti.

icimden hep erkek geciyordu zaten, bu sefer icimden kiz geciyor ama yine aci seyler yiyorum.caniniz cekmesin dun ve bugun acaip lahmacun canim cekti acili ve eksi dunden beri 6 kucuk lahmacun yedim ve bir tabak manti offf cok fena kilo alcam ben cok

Bende 8 haftalık hamileyim ama bugün bebği de kalp atışınıda duyamadık. Doktor kürtaj dedi..fakat ben birkaçgün daha beklemek istiyorum..çok üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…