2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
anneler

dr umzdan geldık yarın aksam 7 de kızıma kavusuyorumm darısı basınıza.. hıc bı sorun yok sadece dr um semınere gıdıcegı ıcın erkene aldık.. haber verıcem sızlere opuyorum

Hadi hayırlısı canım sağ sağlim kucaklarsın inş.bebeğini.

Preg teyzemizin hediyesi geldi...
Canım çok teşekkür ederim.Annene ve eşinede teşekkürler...Kapı süsü içinde eline sağlık akşama oda kapısına yapıştırıcam....

anneler

dr umzdan geldık yarın aksam 7 de kızıma kavusuyorumm darısı basınıza.. hıc bı sorun yok sadece dr um semınere gıdıcegı ıcın erkene aldık.. haber verıcem sızlere opuyorum

Allah yar ve yardımcın olsun canım. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin inş. Amin.. haberlrini bekliyoruz canım. :54:

Allahım yattığım yerden kalkamıyorum...
dün bi doktora gittim 3 saat toplam yol...
dolaş derken hala düzelemedim...
kolum kalkmıyor...

dün doktordaydık...bebeğim 2850 gr..
açılma yok...
nst de sancı yok...
kordon dolanmış bir kere normal doğuma engel değil dedi...
bizim çatı muayenesi doğum başladıktan sonra yapılacak...

ay hayırlısı olun canım.

gebelik.org'dan alıntıdır.

Bu Kegel egzersizlerinin çok faydalı olduğunu duyarak ben de 3-4 ay önce yapmaya başlamıştım
Özellikle idrar tutmada çok faydasını gördüm, kaslarımın hakikaten kuvvetlendiğini hissediyorum
Ama her gün düzenli olarak yapmak çok önemliymiş, arada amaaan bugün de kusur kalsın deyip bir gün bile atlamamak lazımmış tam faydasını görmek için
Umarım doğum için de faydası olur da epizyotomisiz atlatabilirim

Canim benim gecmis olsun,dua et nasil hayirliysa öyle olsun,simdi doktorlar cok güzel yönlendiriyorlar,doktoruna güven stres yapma,Bebisini kucagina al insaallah.

Amin canım inşallah..doktoruma güveniyorum canım stresten çok normal doğum istiyordum ben sezeryandan korkuyorum dikişlerden falan ona canım sıkıldı. Suyu azalmamış olsa adam ters duruyor karnımda:) bugün doppler e bakan doktorda döncek gibi durmuyor dedi:) yerleşmiş oturuyor orda. İki haftayı sorunsuz atlatırsak 11ini beklicek. Ama iki hafta sonra gittiğimde suda daha da azalma varsa o zaman daha erken gelicek. hayırlısı artık...
Canim anliyorum derdini aynen bende normalden degil sezaryandan korkuyorum.Benim bebiste yan yatiyor doktor dönmemis deyince sezaryan diycek diye cok korktum,sükür demedi.Suyun azalmasi varsa burda bile sezaryana aliyorlar,bosver bundada bir hayir vardir de artik dualarimiz birbirimiz icin insaallah.
merhaba biraz sonra doktora gitcez biz randevumuz var 3 te hadi hayırlısı bakalım yaaa bu arada ben hala araba kullanıyorum umarım doktor yasaklamaz minibüsler daha fena yani 35.haftadayım bakalım ne dicek bebişimiz nasılmış bakalım
Güzel haberlerini bekliyoruz canim.Benim kizkardesim 2. dogumunda suyu patlamis bir halde arabayla hastaneye kendisi gitmisti :1::1::1:Sen rahatsan bir problem olmaz,dedigin gibi minübüsten daha iyi.
hayırlı günler arkadaşlar...
bizimde muhtemel doğum tarihimiz 17 Kasım ama iki doktora gidiyorum birisi bebğimin kafasının iki hafta büyük olduğunu çatımın da dar olduğunu ve büyük ihtimal sezeryan olabilieceğini söyledi. diğeri ise kafası normal ama çatı dar diyor bebek tombişse ve sen de korkarsan sezeryana gider diyor. aklım allak bullak. sezeryan zor ama normalde çok zor olacak sanırım. :(( dua dua

Dualarimiz birbirimiz icin canim.Hayirlisi hangisiyse öyle olsun insaallah.

bütün arkadaşlarımın geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim sabah 10 da çıktım daha yeni geldim eve bebeğime ve kendime çok güzel şeyler aldım annesi kurban olsun ona gerçi bu koca göbeğim hiç bir şeyin içine girmedi ama doğumdan sonra olursa giyerim diye aldım şimdi bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülüycem :emir_bebek::nazar: bide doğar doğmaz sünnet yaptırmak çok sakıncalıymış zaten artık kalkmış doğar doğmaz:1::1: yapmıyorlarmış

aaa, yeni doğan sünneti sakıncalı mıymış!:53: ben de 20 günlükken falan yaptırayım istiyordum. bebeklerin sinir sistemleri çok gelişmiş olmadığından acıyı fazla algılamıyorlarmış, nasıl anlıyorlarsa artık. bir de hemen iyileşiyormuş diye göbüş kordonu düştükten sonra takriben 20 günlükken yaptıracaktım. tekrar araştırmak gerekecek :(

anneler

kuzum çok erken değil mi yaaa
valla 38+ lı bi tarih olaydı keşke şu son hafta beyin gelişimi açısından çok önemli diolar
dr ne zaman dönecek ki
aman neyse saçmaladım bende dr dan ii mi bilcem riske atacak hali yok ya
hayırlı uğurlu olsun
hangi hastanede doorcan söle de takip edelim alaramızı

çatımı çatmadı baha
kafasını sokmuş iice dedi
haftaya perşembe 15:00 de gideceğim tüm tahlillerim yapılacak epidural için konuşulacak vs vs
sanırım dananın kuyruğu haftaya kopacak
keşke ağda yapmasaydım bu hafta

anneler

Maşaallah hadi bakalım Rabbim sağlıkla kavuştursun kolaylık versin :nazar:
habersiz bırakma bizi ...

aaa, yeni doğan sünneti sakıncalı mıymış!:53: ben de 20 günlükken falan yaptırayım istiyordum. bebeklerin sinir sistemleri çok gelişmiş olmadığından acıyı fazla algılamıyorlarmış, nasıl anlıyorlarsa artık. bir de hemen iyileşiyormuş diye göbüş kordonu düştükten sonra takriben 20 günlükken yaptıracaktım. tekrar araştırmak gerekecek :(

Biz de araştırdık yaptıran herkes iiki yaptırmışım dedi.İlk günlerde ağrı eşiği düşük oluyomuş.Hatta doktorumun da ikiz oğulları var o da yaptrmış doğduklarında.:44:

ananemın bı hıkayesını anlatayım:27:
sımdı ev tlfnu aksam 7den sonra bedava ya arıyor konusuyor saatlerce:27:
tontişim evde yalnız canı sıkılıyo napsın:49:

aramıs moralı cok bozuk,
noldu dedım.
sorma dedı galıba yaslanıyorum (yası 77) :27:
bunama basladı bende,
sabah uyandım dusumu aldım kulodumu camasır makınesıne atacagıma camdan asagı attım o dalgınlıkla,
gıttı asagıdakı dul adamın ipine takıldı:30:
Allahtan adam evde yok kızına gıtmıs memlekete,
dualar ederek banyodan kova kova su getırıp donumun ustune doktum,
suyun agırlıgıyla asagı dustu en sonunda gıttım aldım.

eve geldım tansıyonum cıkmıs korkudan:27::27::27:
dil altı hapımı aldım yattım gunboyu:26::26:

gülermisin ağlarmısın,
işte benım ananem :27::27::27:

anam izin aldım eve geldim ytayım diye.. dön dön hertarafım agrıyordu.. şimdi daha beter agrıyor ananene gülmekten karnım acıdı..kızzımda peşinden hıckırmaya basladı..

anneler

ay ay ben böyle duydukca heyecanlanıyoırum seni düşünemiyorumm..Allah yardımcın olsun canım.. saglıkla gelsin yavru kuzun..

banada öyle bir agırlık bastıki anlatamam.. sanki bu hafta dogurcam... Allah korusun..

kuzum çok erken değil mi yaaa
valla 38+ lı bi tarih olaydı keşke şu son hafta beyin gelişimi açısından çok önemli diolar
dr ne zaman dönecek ki
aman neyse saçmaladım bende dr dan ii mi bilcem riske atacak hali yok ya
hayırlı uğurlu olsun
hangi hastanede doorcan söle de takip edelim alaramızı

çatımı çatmadı baha
kafasını sokmuş iice dedi
haftaya perşembe 15:00 de gideceğim tüm tahlillerim yapılacak epidural için konuşulacak vs vs
sanırım dananın kuyruğu haftaya kopacak
keşke ağda yapmasaydım bu hafta

Nilim hazırlanıyor gelmeye yani..ayy carpıntım basladı...

1 hafatada cok uzamaz ya bence..

kahireden_ibrahim_pasa çok güldüm yaaaaaa:52: Allah başonızdan eksik etmesin canım...:nazar:77 yaşında olup galiba yaşlanıyorum demesi de hayat dolu olduğunun ispatı zaten:46:

ilgimdisi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..İnşallah yolunda gider herşey...:nazar: Az kaldı vuslatına:emir_bebek:

KIzlar sizin bebelerin kilosu ne güzel yaaa.. ben 35+3 teyim 2,344 kg bebiş..üstelik gebe kaldığımdan beri 4 çeşit vitamin içiriyolar bana..3 kutu devirdim valla..
Çok hareketli ondan mı ki? Hastanedeki hemşireler,doktorum biz böyle hareketli bi bebek şu yaşımıza kadar görmedik dediler...Hatta dr sırası beklerken bile kıyafetim meksika dalgası gibi i yukarı bi aşağı gittiğinden herkes göbüşüme bakıyodu sırıta sırıta:49: bu kadar hareket edip nasıl tombik olsun ki:18:
Ya da başka bi sebebi mi var?
Ay niye benimki 2,5 kg bile değil yaaaaaaa:44::43:

Bugün evi toparladım.sağolsun komşum geldi cam sildi perde falan yıkadık astı.yoruldum kk yı takip etmeden duramıyorum.hele doğum haberleri almaya başladığımızdan beri mübtelası olduk iyice:1:
kahireden ibrahim paşa yazını okudum çok süper yaa.maşallah diyim anneannene...
ilgidimsi sana da Allah kolaylık versin. inş. gzl bi doğum yaşarsın ikinizinde iyi haberlerini alırız.darısı bize inş.Herkes sağlıkla kucağina alsın bebeğini.
lifeisnotesay hareketli olunca belki ondandır.sen düşünme bunu.canı sağolsun doğunca kiloyu alır merak etme.sağlıği yerinde olsun.benim de bebeğim öyle değil ama olsun diyorum moralimi bozmuyorum sağlığı yerinde olsun önemi olan o diye bakıyorum..Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin inş...

millet hep facete yazıyor..

kimse buraya yazmıyor..

gerci bi tane de ben yazdım..

kızlar sohbetleri burdada yapın.. facete olamayan cokkk kişi var..

bende zorla milleti buraya cagırıyorum ha..

yine akşam oldu bi günü daha geride bıraktık :3: bakalımm bu gece uyuyabilecekmiyiz kaldı 22 gün hayırlısıyla :32:
doğum için manevi hazırlık olarak neler yapıyonuz kızlar öneride bulunursanız sevinirim :9:yarın doğum yapacak arkadaşında Allah yardımcısı olsun inşallah...

Biz de araştırdık yaptıran herkes iiki yaptırmışım dedi.İlk günlerde ağrı eşiği düşük oluyomuş.Hatta doktorumun da ikiz oğulları var o da yaptrmış doğduklarında.:44:

Aynen kizlar bende 20 günlük filanken yaptirmayi düsünüyordum.Benim bildigim Peygamber efendimiz(sav) trunlari Hz Hasan ve Hz Hüseyin`i 7. gününde sünnet ettirmistir.Yani erken yapmak iyi ve faydali diye biliyorum.Yeni dogan sünnetinin sakincasi neymis acaba?

Back
X