2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın koca göbekli hatunlarr... biz 2 gecedir hiç wc ye kalkmıyoruz süper bişi valla:) sabahtan beri ütü yapıyorum.. artık sepete sığmayan ütülerimi bitirdim.. yatak odamı azcık düzenleme yaptım... şimdide mutfağa giricem yemeğimi yapıcam öğledem sonrada gezmeye gidicem:)
dün oğluşun odasının tülünü verdim, 150 lira tuttu, alta stor, üstüne normal tül.. sonra oğluşun odasına bi tane kanepe aldım, kırmızıı:):) tülüde kırmızılı verdim. erkek odasını kırmızılı yaptık:):)4-5 yaşına gelince bize değiştirtmezse iyidir...
ben baza almak istiyordum aslında, ama eşim kanepe istedi, emzirirken oturman gerekir bazada rahat edemezsin dedi banada mantıklı geldi.. oda da yer var dı biz de kanepe aldık.. kanepemiz ahanda buna benziyo.. odayı bi yerleştisk rahatlıcam artık

ibocum canın iyice daraldı senin, son günlerin geldi hala çalışıyosun, yoruluyosun, zaten hamişlik ağrılı sancılı geçti senin... kocanada fazla yüklenme, oda büyük bi acı yaşıyo, mantıklı davranmasını bekleme... kendini koysana onun yerine, ben aileme bişey olduğunu hayal bile edemiyorum.. aldırmamaya çalış, iyi günlerinizi düşün, aklına kötü günleri getirme.. ipek hanımı kucağında hayal et ve rahatlaa

Ayy hadi bakalım merakla bekliyorum anlatacaklarını..Benimde 25 ekimde olacak çatı bakalım görecez anyayı konyayı :)))

yok yok fatmacım ne nazı.. bi yandan iş yapıyorum:) benim koca şimdiden kıskançlıklara başladı zaten.. hamile kaldığımdan beri sürekli " sen artık bnim pabucumu dama attın, benimle eskisi gibi ilgilenmezsin, önceden bi aliydi rakip, şimdi daha dişli bi rakip geldi ( ali ablamın oğlu )" ben de açık açık söylüyorum aliyle arda benim canım, sen canan diyorum,, önce can sonra canan:) benimiçin önce sen ama diyor, ee tabii o henüz babalığı çok fazla hissetmiyor, doğduktan sonra konuşalım bunları diiyorum bende:)

O sana olandan hepimize oluyo dönem dönem, emin ol :)
Bi de bu, sözüm ona 'anlayışlı, idare eden' halleri ! pehhh

Onları da anlamak lazım diyosunuz da ben daha kendimi anlayamadım, o kadar düşünceli olamıcam kusura bakmasın beyler.
Tamam onlara da zordur ama mukayese etsek, kantara koysak 10 basar bizim durumumuz !

Nacizane fikrim yine de gaza gelmeden, eşlerden beklentileirmizi minimumda tutarak bu dönemi kazasız atlatmak.
Büyük Türk düşünürü (!) Cem Yılmaz'ın dediği gibi 'Büyük beklenti sarsar'
Yok işte adamlar bizim beklediğimiz gibi davranamıyorlar bu dönem..
Tamam bizim önceliğimiz bebeklerimiz şu anda ama eşlerle ilişkiler de hassas denge, bozmamakta fayda var.
Sonra kendi adıma huzursuz olan ben olurum en fazla.
Gereği yok hiç.. Onlar başka düşünüyo, biz başka. Bu yüzyıllardır böyle olmuş. Ve şu anda bu döngüyü değiştiricek son insan bizleriz şu halimizle :)
Ben de muhalefet bi tipimdir, neden canım o da anlasın falan derim normalde ama şu an hiiç gerek yok diyorum kendimizi gerim gerim germeye !

Artı doğumdan sonra geçeceğini de düşünmüyorum aksine biraz daha zor dönemler bekliyo olacak bence..Çiftken çocuklu aile olmaya alışmak az buz iş olmayacak bence..
Ama şunu biliyorum ki, bu durum bir süreç. Ama az ama çok etkilenerek birçok insan geçiyo bu süreçten ve en az hasarla atlatmakta fayda var.
...diye düşünmekteyim.

Bebişler liste başı şu anda, hissiyatınızı anlıyorum ama eşlerle diyolaog da bi bozuldu mu eskiye dönmesi daha zor..
Dengede tutmakta fayda var..
Bu dengesiz halimizle onu nasıl yapıcaz tabi asıl sorun o ! :)

of kızlar hormonlarımız bizi ele geçirmş.artık yemek yapmakta da zorlanıyrm.dün eşim işten gelirken yemek yaptırıp gelcekti eve.servisi kaçırmş.40 dk.eve geç geldi.oturup ağladım yemeğim yok die.sonra da çıkıştım nie erken çıkmadn die. tabi son zamanlarda duygu seliyim herşeye ağlıyrm.iki gndür de inanılmaz kasılmalarım var saatte 3-4 oluyor.kontrolüme de 1 hafta var.şu an emin olmak için saat tutuyrm.inanılmaz kasılıyor ve hafif ağrı da oluyor.benim oğlan erken gelcek bu gidişle.

heheheyyt günaydın göbüşleer cumayı yaptık yine :))) bugün konu kocalar ha bende gece çemkirdim en son malum ben annemdeyim o nöbettlerde sen beni hiç aramıyon ben aramasam aklına gelmiyo diye başladım bana biz evliyiz canım bebek bekliyoz bak sevgili tripleri yapma dedi kavgada söylenmez .ay tabii ben daha bi çıldırdım hee bebek bekliyoz insan merak edip arar nasılsın diye dedim. doğrursam arayıp haber vermiycem sanada dedim aklına geldiğimizde çocuk yaşına basar heralde dedim delüü etti beni pisluk

canım güle güle kullan..

gayet ii yapmısın bunu alarak benim odada yer olsaydı bende düşünüyordum ama malum eşyalar bile tıkıs tıkıs durumda..

Helal olsun bacımm ,düşman çatlatmak için iyi bir cümle mi?kaynana görümce filan da okuyacak ya çatlayıversinler istiyorumçok fesat gördüm kendimi

:)))))))))))

benim odada çok büyük değil ama, dolabı iki kapılı zaten küçk bi şifonyeri var, yatak olarak ta park yatak aldım, o yüzden oda baya boş duruyo..park yataktan çıkınca bi baza alırız diye düşündük.. en az 3 sene parkta yatacak, severse tabi:)

gunaydin millet hayirli cumalar olsun insallah...

guncecigim cok tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin insallah hersey iyi olur hepimiz icin....

bugunun yuvarlak masa konusu herufler demekki

Allah icin ben memnunum esimden yeri geldi nazimida cekti,canim sIkilmasin diye benimde eglenecegim sevecegim yerlere goturdu, yeri geldi banada bakti yemegimi getirdi onume pisiremez ama

temizligimi yaptiki halada yapiyor...

hamileligim boyunca beni bir kere uzdu oda hali yikama konusunda gerci benimde sucum vardi ama o ara cok agladim salak gibi halilarim yikanmayacak pis kalacak diye

ibocugum biraz daha sabir canim zaten iyice agirlasttin ustelik hala caliisyorsun senin icin cok zor olmali ben calismadigim halde zorlaniyorumda...
ayrica eskisi gibi degiliz bizde kocalarada hak vermek lazim onlarda birsey degismedi ama bizim hormonlar yikilip yeniden yapilandi resmen...
eskisi gibi kipir kipir degiliz,ozel hayat zaten hic yok erkeklerede hak vermek lazim sanirsam....

kıslar sona yaklaştık artık. hepimizde bir gerginlik var. inş. kısa dürede atlatırız. Amin...:26:

Mersinli doğurmadın dimi :)

ben de dün yatmadan benimkine surat yaptım

neymiş yok çok takıntılıymışım

çünkü ne dedim gece o üşüyor ben terliyorum pencere açık kalsın terliyorum uyuyamıyorum dediğim için
baş ucumdaki suyum bitti getirirmisin dediğim için
ay midem yandı şurubu da getirsene gelirken dediğim için

birden çok yüklendim sanırım adama az önce işediğini unutup tekrar tuvalete gidince gülme krizine girdim ben mi takıntılıyım sen mi dedim

canım sana geçmş olsun. inş. br daha böyle korkular yaşamazsın. Amin...

canım yanlış hatırlamıyorsam sen izmitteydin? kimdi doktorun merak ettimde

cankat da funda doğandı canım ama şimdi değiştirdim demet boyacıya gidiyorum çarşıda sen sanırım akademiye gidiyordun değilmi bende doğumu akademide yapacağım yüksek ihtimalle doktorumuz oraya gelecek senin sezeryan fiyatlarından haberin varmı???

Kizlar selam,bende simdi doktordan geldim.Cok sükür hersey yolunda,benim akilli bebisim söz dinlemis bu hafta nihayet dönmüsBasi hazneye girdi dedi doktor,bundan sonra dönebilme ihtimali var ama pek dönmezler artik dedi,insaallah.Biz biraz minismisiz,2400gr olmus bu hafta.BIraz idrarda iltihap cikti.Bizden son haberler böyle,insaallah hepimizden böyle güzel haberler duyariz.

günaydın kızlar..
1 günü daha atlatık çok şükür..
ben eşimden yana çok şanslıyım gerçekten..2 gebeliğimde de her kontrolümde beraber gittik,her nazımı sinirimi çeker,ev işi yapar,yemek diye tutturmaz,kızımı alır dışarı çıkar dinlenmem için..hatta bakıcıyı aramış dün gece yarın 11 gibi Asya'yı alın,hanım dinlensin çok yoruyo demiş..dün kontroldeykende farkettim,10 kadın varsa 7 si ya yalnız gelmiş yada bi yakınıyla..eşim gerekirse görevden izin alıyo ama beni hiç yalnız bırakmıyo..1 kere bile dolmuşa binmişiliğim yoktur..arabamız olsun olmasın mutlaka bulur,iznini alır arabayla getirir götürür...aileden yana çok şanssızım ama allah eşimden yana bonkör davranmış:))) yoksa çekilmezdi hayatım....

şu bebişlerşmizi de sağlıkla vakitlice alalım inşallah kucağımıza...

ay bu arada kaynanam dün aramış diyo ki,
kurban için kurbanlık ayırttıydık,e nasıl getircez taa alanyaya nasıl etcez bilemedik!!!!
dedim,kesip yiyip öyle gelsinler..kurban etinin mangaldaki hayaliyle kurban kesiyolar...1 saat bile dinlendirmeden sofralar kuruluyo yiyip içip dağılıyolar,bayramlaştıklarını bile görmedim geçen kurban gittiğimde..bağrık çığrık bayram ediyolar..
eşime de dedim zorla geliyo gibiler,lazım değil, zorlamasınlar dedim..sanki asyayı doğurduğumda başımda,eşimden başka bi allahın kulu vardı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…