- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.961
süper olur .. bende yazacam.. fikir calmıs gibi oldum ama..helal et bacım..
Gizlar gunayyydiiiiiin,
Suan nst cekilio birazdanda catim var sirada kalite kontrolden gecicezmerak ediom bakalim ne dicek doktor teyzemiz, yarinda diger doktorum bakcak alistirma yapiom bakin kendime dogumda kasmayayim rahat rahat acayim diye anlatirim sora duygularimi optuk hepiniziiiiii
evlenmeden once boyle degıldı ya,
3 sene oldu evlenelı,
gecen sene de bu odun hallerını farketmemıstım,
eger su an hıssettıklerımı o zaman da hıssetseydım kesın ayrılırdım:26:
fatoş bana bıseyler oluyo bebısım sakınlestırın benı
günaydın koca göbekli hatunlarr... biz 2 gecedir hiç wc ye kalkmıyoruz süper bişi valla:) sabahtan beri ütü yapıyorum.. artık sepete sığmayan ütülerimi bitirdim.. yatak odamı azcık düzenleme yaptım... şimdide mutfağa giricem yemeğimi yapıcam öğledem sonrada gezmeye gidicem:)
dün oğluşun odasının tülünü verdim, 150 lira tuttu, alta stor, üstüne normal tül.. sonra oğluşun odasına bi tane kanepe aldım, kırmızıı:):) tülüde kırmızılı verdim. erkek odasını kırmızılı yaptık:):)4-5 yaşına gelince bize değiştirtmezse iyidir...
ben baza almak istiyordum aslında, ama eşim kanepe istedi, emzirirken oturman gerekir bazada rahat edemezsin dedi banada mantıklı geldi.. oda da yer var dı biz de kanepe aldık.. kanepemiz ahanda buna benziyo.. odayı bi yerleştisk rahatlıcam artık
Eki Görüntüle 273009
ibocum canın iyice daraldı senin, son günlerin geldi hala çalışıyosun, yoruluyosun, zaten hamişlik ağrılı sancılı geçti senin... kocanada fazla yüklenme, oda büyük bi acı yaşıyo, mantıklı davranmasını bekleme... kendini koysana onun yerine, ben aileme bişey olduğunu hayal bile edemiyorum.. aldırmamaya çalış, iyi günlerinizi düşün, aklına kötü günleri getirme.. ipek hanımı kucağında hayal et ve rahatlaa
Helal olsun bacımm ,düşman çatlatmak için iyi bir cümle mi?kaynana görümce filan da okuyacak ya çatlayıversinler istiyorumçok fesat gördüm kendimi
himmel 77
doktor da araba kullanamam da bir sakınca olmadığını söyledi dün ben de son haftaya kadar kullandım dedi yani en azından izne çıkana kadar kullancam bebişimi yine göremedim yüzünü elleriyle kapatmıştı zilli göstermedi ama ondan iyi haberler almak sevindirdi beni herşeyin normal gitmesi de yeter bana nede olsa az kaldı yakında görcez normal olabilir dedi inşallah ... bi de ben yürüyüş yapmak istiyorum ama yürüyünce kasılmalar oluyor dedim doktor yürüme o zaman erken doğmasını istemeyiz dinlen dedi valla işime geldi benimde eşim normal doğumda çok faydası var yürüyüş yap diye sıkıştırıyordu da[/Selam canim,Hamilelikte araba kullanmanin zarari yok gercekten.Bu bebislerde son haftalara girince biseyler oluyor herhalde,yüzlerini kapatiyorlar,ultrasona resim vermiyorlar Walla bu kocalar hamilelikle ilgili bisey sorsan bilmezler dogum icin yürümemiz gerektigini bilirler Benimkide söylenip duruyor hic yürümüyorsun biraz gez diye.
Aman ne güzel hersey yolundaymis,cok sevindim canim.Güzel haberlerle gelelim hep buraya insaallah.sağol canım çok şükür güzel haberler herşey yolunda yani hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık sabırsızlanıyorum artık
34. haftam 2 gün sonra biiyor benimde...Kasım 28 de doğumumum. Daha normalmi sezeryanmi beli değil doğumumun..Bu aralar çok hızlı kilo alıyorum....Moralim çok bozuk
Dogum seklin icin hakkinda hayirlisi olsun insallah canim.Kilona gelince biraz dikkat et,gerci dogumdan sonra rahat rahat verirsin insaallah,moralini bozma ama canim.
gunaydin millet hayirli cumalar olsun insallah...
guncecigim cok tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin insallah hersey iyi olur hepimiz icin....
bugunun yuvarlak masa konusu herufler demekki
Allah icin ben memnunum esimden yeri geldi nazimida cekti,canim sIkilmasin diye benimde eglenecegim sevecegim yerlere goturdu, yeri geldi banada bakti yemegimi getirdi onume pisiremez ama
temizligimi yaptiki halada yapiyor...
hamileligim boyunca beni bir kere uzdu oda hali yikama konusunda gerci benimde sucum vardi ama o ara cok agladim salak gibi halilarim yikanmayacak pis kalacak diye
ibocugum biraz daha sabir canim zaten iyice agirlasttin ustelik hala caliisyorsun senin icin cok zor olmali ben calismadigim halde zorlaniyorumda...
ayrica eskisi gibi degiliz bizde kocalarada hak vermek lazim onlarda birsey degismedi ama bizim hormonlar yikilip yeniden yapilandi resmen...
eskisi gibi kipir kipir degiliz,ozel hayat zaten hic yok erkeklerede hak vermek lazim sanirsam....
canım yanlış hatırlamıyorsam sen izmitteydin? kimdi doktorun merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?