2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydınlar,

Ayy kaynanalar görümceler bitti şimdi kocalara el attık demekki...Bende kocamdan yana dertliyim 8 ay bitti birgün bile hamile nazım olmadı olsada çekmez zaten...Kontrollere bir defa geldi benimle hep annemle gittim sadece iimi diye sorar ii derim heyecanla anlatırım ufak bir gülümseme sonra normal herşey..Bizim kadar heyecanlı olamıyorlar ben çok kayga ettim çok ağladım ama o inatla umrumda değil havası kattı....Bende artık tınlamıyorum....Geçen eski iş arkadaşlarımla görüştüm içlerinde 2 tanesi yeni baba oldu ve dedikleri aynen şu doğana kadar hiç birşey hissetmiyorduk..Ama ameliyathaneden çıkınca anladık baba olduğumuzu şimdi anlatılamaz duygular içindeyiz çocuğumuz bir tarafa dünya bir tarafa ....Bu da bana biraz umut verdi....Gözlerindeki ışığı bir görseniz hatta gün içinde öyle özlüyoruzki biran önce eve gitmek istiyoruz falan dediler...Tabi eşimde yanımızda bunları duyuyor...

Ve çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor...Doğduktan sonra eşler çok değişiyormuş....

bizim çevremizde de şu sıralar epey çocuk sahibi olan var. samimi olduklarımızın içinde en sona bizimki kaldı hatta.
aynı senin dediğin gibi babalar doğunca anlıyoruz bebeğin ne anlama geldiğini ve gece uykusuna hasretiz diyorlar.
benimkinin bi kaş yukarda pis bi sırıtış yüzünde benim uykum ağırdır hayatta duymam arkamı döner yatarım diyor
ben hiiiç aldırış etmiyorum biliyorum ki şuan hiç bişeyin farkında değil, hele bi kızım gelsin ana kız onun canına okuyacağız

bende bi kere aglamıstım kız kardesim de agla abla agla senin şimdi ota b.ka aglama zamanın demişti..

ondan sonra neye aglasam bizimki aynısını söylüyor bana..benimkide kalasa dönüşmüş gibi sanki

gıcık oluyorum elımde degıl,
lojmana tasınacaz ısle ev arası cok mesafe var,
servısle gıt dıyorum araba kullanma benzın dunyanın parası(ayda en az 400 lıra benzıne verecek) ay kıyametı kopardı,
onu kıskanıyomusum okuldakı kızlardan,
otobusle gıdersem kızlar ona bakmaz dıye dusunuyomusum,
onun sıkıntı cekmesı hosuma gıdıyomus
dondum kaldım delımısın sen dedım.
hayatı ona zından etmısım

oyle cvp verıyokı bana,
eskıden tartısmalarda susuyordu sımdı o da kıskırtıyor benı,
aglasam da hıc umrunda degıl.
yıne neye aglıyorsun dıye alay edıyor sankı,
bı de duygu somurusu yapmakla sucluyor

ıyıce nefret ettım

bende bi kere aglamıstım kız kardesim de agla abla agla senin şimdi ota b.ka aglama zamanın demişti..

ondan sonra neye aglasam bizimki aynısını söylüyor bana..benimkide kalasa dönüşmüş gibi sanki

evlenmeden once boyle degıldı ya,
3 sene oldu evlenelı,
gecen sene de bu odun hallerını farketmemıstım,
eger su an hıssettıklerımı o zaman da hıssetseydım kesın ayrılırdım:26:

fatoş bana bıseyler oluyo bebısım sakınlestırın benı

oyy kıyamam sana az kaldı doğumdan sonra kurtulcaz bu psikolojiden..Bende senin gibiyim bi tarafımı yırtsam ağlarken dönüp bakmıyo bile..Geçen akşam döndü sırtını yattı dedimki yine döndün bitarafını diyorki sende herşeyin altında bişey arıyorsun...Anlayamıyorlar bu dönemde özel ilgiye ihtiyacımız olduğunu...Bişey diyeyimmi çocuk olunca asıl biz onları tınlamıycaz bütün anneler aynı şeyi söylüyor kocada kimmiş diye...:))

Canımcım benim de son günüm ,evet zor olacak ama bir o kadar da eğlenceli olacak,tadını çıkarmaya bakalım tatilimizin

kuzuuummmm ben alıştım valla"aman münasebetsiz"deyip dönüyorum popomukendini hiç üzme psikolog "onları da anlamanız lazım en az sizin kadar gergin ve stresliler"diyor sanki gece 2 saatte bir klozete koşan,uykusuz uykusuz işe gelen,türlü türlü biyolojik sıkıntı çeken onlarmış gibiHele bebişler doğsun o zaman görürler dünya nasıl zindan edilirmiş

kuzum en gergin dönemdesin suan ..cok normal..

yaptıgı herharekete artistleştin diyorum bende bizimkine..

benim buldugum formül işten eve gidince direkt uykuya veriyorum kendimi uyumasamda uyuyorum..

yoksa normalde de izlemediğim bir programı ona inat izlemek istiyorum mesela .. sırf gıcıklık olsun diye..

sen şimdi kaynanan filan da gelecek evi tasıyacaksın onların stresinide ekstradan yasıyosun bize göre.. adamın en ufacık hatası sana batıyordur dogal olarak..

sonucta bu adam bide yakın zamanda acı yasadı.. daha onun psikolojisini atlatamamıstır..

e senin hormonların durumuda ortada zati.. onun prikolojisi senin hormonlar carpısıp duruyor arada sen kalıyosun..

duyma dicem duyuluyor görme dicem görülüyor..

sabret gececek bu haller az kaldı ..

ben bu ara anasına takmıs durumdayım .. dün anneme nasıl anlatıyorumm annem en son kızım senden korktum dedi.. sen ne ara böyle oldun dedi.. nolmus anne bana dedim.. wallahi ben de onu çözemiyorum işte dedi.. ona da ağladım bi dolu kadın tek basına Adanada üzdüm..

hormonlar ele gecirdi bizi ibooooo.. farkında değiliz..

ibocum bak.sen kendince haklısın sana diyecek sözüm yok.
ama eşin konusuna gelince; sanırım artık o da sıkılmış bi şeylerden onu da anlamak lazım.
az değil yaa 9 ay olacak yakında.
hormonları yüzünden hem psikolojisi hem fizyolojisi alt üst olmuş, yeri gelip ağlayan, yeri gelip dırdır eden bi kadın
ve bu kadar tuhaflığa rağmen hiçbir değişiklik olmayan bi erkek
bak böyle karşılaştırınca bile tuhaf geliyo dimi. o yüzden onları da anlamak lazım.bizim bu halimizden bıkmış olabilirler.
ben bile bıktım hamile halimden.
artık kızım doğsun ve eski halime döneyim istiyorum.
düşünsene eskiden kıpır kıpır olan kadın şimdi elinden tutunca oturduğu yerden ancak kalkabiliyo.
eskiden evin içinde yeri gelip yakalamaca oynarken şimdi ayakta zor duruyo yürümeyi başarabilirse de paytak paytak penguen gibi
sabahlara kadar oturup kakara kikiri eden kadın şimdi saat 23:00 ü görmeden oturduğu yerde uyuyakalıyor
bu kadar değişikliğe rağmen onlar hala 9 ay önceki adamlar. ne fiziki olarak ne de psikolojik olarak bi değişikliğe uğramadılar.
bizi anlamamaları gayet doğal. takmamaya çalış kafana çünkü ne kadar takarsan tak seni anlamayacak

mesajını okuyunca sevindim. umarım dediğin gibi olur. benim kocada aynı. bazen, sadece benim çocuğum sanki diye düşünüyorum. adam ruhsuz. heyecan yok ya.

Kızlar hadi karamsar havayı dağıtalım,bebek şekerlerinin üstüne"biz artık üçü bir aradayız"yazdırsam nasıl olur ayyy canım kahve çekti:))

34. haftam 2 gün sonra biiyor benimde...Kasım 28 de doğumumum. Daha normalmi sezeryanmi beli değil doğumumun..Bu aralar çok hızlı kilo alıyorum....Moralim çok bozuk

ben şimdiden diyorum..

direkt liste bası kızım..

gecen ask evliliği yapcam ben diyen cok yakın bi arkadasımla konusyorum.. ask mesk hikaye bul birini cocuk yap dedim.. gözüm bişey görmüyor.. kızımdan baska.. dogmadan söyletiyor bunları bizim sıpa dogduktan sonra neler olacak kimbilir..

ama bizimkinde de sanırım liste değişti..yıldönümünde eve gönderdiği çiçeğin üstünde oyuncak bebek vardı kartta da işte benim bebeğim sensin filan yazmıs.. gecen çiçeği attık bi baktım bebeği cıkarmıs Sarenin rafına yerleştiriyor sen onu bana almamısmıydın dedim.. komidinin üstüne mi koycan diyor kızımın odasında daha güzel duruyor diyor bana..

baktım sadece.. güler bişey der diye cıktı gitti odadan hödük..

Gizlar gunayyydiiiiiin,

Suan nst cekilio birazdanda catim var sirada kalite kontrolden gecicez merak ediom bakalim ne dicek doktor teyzemiz, yarinda diger doktorum bakcak alistirma yapiom bakin kendime dogumda kasmayayim rahat rahat acayim diye anlatirim sora duygularimi optuk hepiniziiiiii

kız simiramis sende Luna gibi 5 posta cagırmadan yazmican ..

naza mı cekiyonuz anlamadım ki..

iyisin değil mi bacımm..

hadi gazan mübarek olsun..

verirsin kalite kontrol sonuclarını bize :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…