2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kızlar kafama bişey takıldı boş gebelik denilen olay..Keseyi gördükten sonra sanırım kalp atımını duymadan içim rahat etmeyecek..Boş gebelik belirtileri ile gebelik belirtileri aynı Allah korusun çok kötü bir durum...

slm kızlar bende kasım annesiyim inş.yarın 7 haftam doluyor.yalnız grip oldum bugün:2:ne önerirsiniz bana sürekli hapşuruyorum bebeğim için bir zararı olur mu acaba?

selam kasım annişleri
ben çok uyuyorum bulantımda şükür böle iyi daha beteri olmazsa.iştahım açık kilolar geliooo hızlı hızlı
çarşamba kontrolum var inşalah kalp atışını duyarım hayırlarla

şükür RABBİMe bu duyguları bana yaşattığı için 2 bucuk sene bekledim her adetimde ağladım inşallah hayırlarla kucağıma da alırım dualarım hepinizle.

İnşallahhh canım sen içini ferah tut duyarsın inşallahh kalp atışlarını bebişinin güzel haberlerlini bekliyoruz burdann :)

aklıma getirmemeye çalışıorum ama sorma içim içimi yiyooo hayırlarla bı duyalım hep duyalım hiç bir sorunumuz olmadan hepimiz kucağımıza alırız
kötü düşünmeyelim arkadaşlar kötü düşündükçe başımıza gelir iyi dielim duyacağız dielim.

Arkadaşlar bende 6.3 günlüğüm, 6.0 günlükken doktora gittik ve keseyi gördük allaha şükür, kalp atışları içinde 15 gün sonra gel dedi.keseyi görcekmiyiz görmücekmiyiz diye çok telaşlanmıştım,şimdide kalp atışları için beklicez ama bu sefer nedense daha rahatım, bebişimin kalp atışlarınıda görürsek kafam dahada rahatlıcak allahın izniyle...bekliyoruz bakalımm...

şuanda doktor telaşı içindeyim,doğumu gayrettepe florance hastanesinde düşünüyorum,ordan doktor önerilerinizi bekliyorum,daha önce doğum yapmış arkadaşlardan veya çevresinde doktorundan çok memnun kalan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Dr. Banu Bingöl Gönenç
Dr. Bülent Faka
Dr.Begüm Küseyrioğlu

bu doktorlara daha önce giden varmı? yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Yasin i 2 ye çıkar dicektim
canım teşşekkür ederim ama 41 yasinde bir kişi 1 tane okuyabiliyormuş yanlış bilmiyorsam.lütfen okuyacak fırsatı olan arkadaşlar katılırsa.içinden gelenler okursa sevinirim.

canım bebek vardır mutlakada küçüktür kalp atışları oluşmamıştır daha buda normal kuzum benim ilk gebeligimde 8.haftada duyuldu daha sen 6 haftalıksın haftaya insaallah duyarsın eger sorunun yoksa gitme ama dr.çagırmış bence gitmelisin canım.insaallah güzel haberlerle dönersin.

iyi akşamlar arkadaşlar.. son adet tarihi 21 şubat olupta benim gibi kalp atışlarını duyamaynlar var mı, bizimki normal bi duummu yani.. 6+0 görünüyouz şuan sadece keseyi görebildik

iyi akşamlar arkadaşlar.. son adet tarihi 21 şubat olupta benim gibi kalp atışlarını duyamaynlar var mı, bizimki normal bi duummu yani.. 6+0 görünüyouz şuan sadece keseyi görebildik

merhaba,
ben de 6+0 da sadece keseyi görebildim... endişelenme... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

listemize baktım da bende eksikler var.. hemen yazayım ben antalyada oturuyorum.. ve bugün itibari ile kesemizi gördüm:)

aramıza yeni katılan anne adayları, hoşgeldiniz.... umarım her şey yolunda gide hepimz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..

ismine bakılırsa sende kahveyi çok seviyosun galiba? ne yaptın tamamen bıraktın mı kahveyi.. bende çok sveiyorum hergün içiyordum 2 günde bire düşürdüm, dahada azaltmalımıyım sence.. senin nasıl kahveyle aran

merhaba,
evet kahveyi seviyorum, ancak çift çizgiyi gördüğümden beri hiç içmedim... çayı da çok içiyordum, onu da azalttım.. ama bazen tutamıyorum kendimi
her gün içmesen, olmaz mı? hadi şunu iki güne bir yapalım, ne dersin?

doktora gittiniz mi o büyülü sesi duydunuz mu:)) inşalah bi sorun yoktur.. :))

semucum evet gitmistim ama cok ters bi hastane demode ultrasyonmakinasi renkli degil duyamadim malesef ama atislarini gördük elhamdulillah :) hastaneyi helede doktoru degistirmeye karar verdim akademi hastanesine gidicem insaALLAH dua edinde bida degistirmeye gerek kalmasin insaALALH :) bacim sen yenimisin topikde ?

uyy tazecik gitmissin gurbet ellere ailemin kaldigi yere 5 saat uzaksin yani eski sehrime :)
evet gülüm bende cok bulanti vardi ilk bebisimde de öyle olmustu ama suan 9. haftadayim bulanti diye birsey kalmadi hatda bisey yiyesim bile yok belki de stressden insaALLAH bise yoktur saten o bulanti herkezde olmuyor ne güzel iste tadini cikar ve dua et sonradan da baslamasin :)
benim gittigim doktor tr deki gögüsagrisi kabizlik vs bunlari hastalikdan saymiyoruz demisti normalmis gebelikde gaz da dahil di sanirim yanilmiyorsam folix ilacina gelince ben hic kullanmadim duydum kadari ile düsük olmamasi icin mis ilk bebisimde de kulanmamistim fakat 3 aylik olduktan sonra kan hapi bide magnesium vermistiler bana herhalde sende de öyle olabilir ama canim almanca bilen biri yaninda gelemiyormu iyi tercüme edebilen daha tezeciksin biri yardimci olsa iyi olur habet edersin insaALLAH bakarsin ayni saate bile denk gelir dogumlar hayirlisi ile :)

Evet maalesef degis tokus yapmisiz.Ben cok ozluyorum izmiri.Ama insaallah mayis sonu tr deyim

evet gurbet zor gülüm helede aileden uzak kalmak RABBIM hayirlisi ile gelmeyi nasip eder insaALLAH kiz ama sen kac haftaliksin bebis karninda mi gelcek ucak ile ins :)

mrb kızlar listeye beni de yazın diycem.fakat 2 gündür kahverengi kanamam var.korkuyorum. 8 hafta ya girdik

hsg canim korkma insaALLAH bise olmaz bendede gebe oldumu ögrendikden 1 hafta sonra gelmisti öyle 5-7 gün sürmüstü sonra gecti ama genede bir doktoruna görün hem icin rahat etmis olur
insaALLAH gecicidir

canım teşşekkür ederim ama 41 yasinde bir kişi 1 tane okuyabiliyormuş yanlış bilmiyorsam.lütfen okuyacak fırsatı olan arkadaşlar katılırsa.içinden gelenler okursa sevinirim.

.

ne için okuyoruz...bende okuyabilirim ne zamana kadar okunacak.....

günaydınnnnnn herkeseee nasılsınız bakalım görüşmeyeli.....bende iş başı yaptım bugün okula geldim.....

bu günlerde pek keyfim yok hafif hafif bulantı oluyor...Allahtan öyle çok değil çok şükür..üşütmüşüm gibi arada yokluyor....

ee sevimsiz bir konu ama bir şey soracağım....ilk bebeklerini kaybeden arkadaşlar kalbi duran var mıydı aranızda....belirtileri ne oldu...

şimdi ben uzun yoldan geldim ya hiç bir kanama falan olmadı çok şükür ama uzun yol acaba bebeğe bir zararı oldumuki diye düşünmeden edemiyorum....dr gidip görünsenmi diyede düşünmüyor değilim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…