- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.301
hoşgeldin aramıza canım
hoşgeldin aramıza canımAllah kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah. Amin.
selam kasım annişleri
ben çok uyuyorum bulantımda şükür böle iyi daha beteri olmazsa.iştahım açık kilolar geliooo hızlı hızlı
çarşamba kontrolum var inşalah kalp atışını duyarım hayırlarla
şükür RABBİMe bu duyguları bana yaşattığı için 2 bucuk sene bekledim her adetimde ağladım inşallah hayırlarla kucağıma da alırım dualarım hepinizle.
selam kızlar kafama bişey takıldı boş gebelik denilen olay..Keseyi gördükten sonra sanırım kalp atımını duymadan içim rahat etmeyecek..Boş gebelik belirtileri ile gebelik belirtileri aynı Allah korusun çok kötü bir durum...
canım teşşekkür ederim ama 41 yasinde bir kişi 1 tane okuyabiliyormuş yanlış bilmiyorsam.lütfen okuyacak fırsatı olan arkadaşlar katılırsa.içinden gelenler okursa sevinirim.Yasin i 2 ye çıkar dicektim
kızlar acil cevap verin bana lütfen çok endişeliyim tam 5 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim kese göründü ama bebeğim görünmedi kesenin boyu 12.6 mml di haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi doktor bu gün tekrar gittim ama malesef yine görünmedi bebeğim bu sefer kese büyümüş 27 mml olmuş ama içinde bebek yok çok korkuyorum önümüzdeki hafta yine gel dedi bakıcaz dedi kızlar neden böyle oluyor bebeğim neden görünmüyor haftaya gitmeye korkuyorum ya yine görünmezse diye acaba iki hafta sonramı gitsem o zaman 7 haftalık olur sizce kesin görünürm cevaplarınız bekliyorum lütfen
iyi akşamlar arkadaşlar.. son adet tarihi 21 şubat olupta benim gibi kalp atışlarını duyamaynlar var mı, bizimki normal bi duummu yani.. 6+0 görünüyouz şuan sadece keseyi görebildik
ismine bakılırsa sende kahveyi çok seviyosun galiba? ne yaptın tamamen bıraktın mı kahveyi.. bende çok sveiyorum hergün içiyordum 2 günde bire düşürdüm, dahada azaltmalımıyım sence.. senin nasıl kahveyle aran
doktora gittiniz mi o büyülü sesi duydunuz mu:)) inşalah bi sorun yoktur.. :))
MeysaNur ben 3 aydir almanyadayim evlenipde geldim koln de yasiyoruz. Tam tersini yapmisiniz :))
Dogumlarimizda ayni gunu denk geliyo bisi sorucam benim cok fazla migde bulantim olmuyo cok rahatim sadece gazim var gobisim sisdi azcik :)) Sende migde bulantisi varmi ?
Bide burdaki doktorlar pek dillerinden anlamiyorum sadece folix ilaci verdi baska bi vitamin kullanmiyorum bu da normal mi?
Evet maalesef degis tokus yapmisiz.Ben cok ozluyorum izmiri.Ama insaallah mayis sonu tr deyim
mrb kızlar listeye beni de yazın diycem.fakat 2 gündür kahverengi kanamam var.korkuyorum. 8 hafta ya girdik
canım teşşekkür ederim ama 41 yasinde bir kişi 1 tane okuyabiliyormuş yanlış bilmiyorsam.lütfen okuyacak fırsatı olan arkadaşlar katılırsa.içinden gelenler okursa sevinirim.
.
ne için okuyoruz...bende okuyabilirim ne zamana kadar okunacak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?