2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi akşamlar arkadaşlar.. son adet tarihi 21 şubat olupta benim gibi kalp atışlarını duyamaynlar var mı, bizimki normal bi duummu yani.. 6+0 görünüyouz şuan sadece keseyi görebildik

canım bende dün gittim 6+6 anca keseyi gördük. 2 hafta sonra gel dedi bana pıt pıtlar içinn

canım benim için saglıklı hayırlı bir evlat mutlu bir yuva için başladık.okursan seviinirim canım teşşekkürler şimdiden:26:

tabiki okurum ne demek ne zamana kadar okunacak.....

canım dr.a git görün bizim verdigimiz yanlış yorumlarla için dahada bunalmasın.ken.ibak saglıkla kal.insaallah bişey olmaz :26:

gunaydin kizlar

bebegim 01 canim bende kesemizi gordum 1 nisanda kalp atislarinida gorduk ama duyamadik listeye eklersen cok sevinirim canim simdiden tesekkurler

canim bende cok seviyorum kahveyi ve cayi hamile kaldigimdan beri kahve hic icmedim bende ama cayi iciyorum gunde bir bardak caydan birsey olmuyor ben bana verilen kitapcikta okudum.dilersen limonlada icebilirsin yalniz cay alirken yemek yaninda alma.kabizliga sebep veriyormus.

canım çok geçmiş olsunn ya inan çok üzüldüm nasıl oldu bu kan degeriyle ilgilimi düşük yapmak?
teşekkürederim canm 2 gün arayla kan testi yaptrdm biri 19 digeri 57 çıkmştıı 1 hafta sonra kontrle gittim keseyi gördü ama şeklini benemdi drr kanamn olursa gel dedi zaten anladım benn zaten bi daha istedi kan bu sfer 5. 13 e düşmüş dediği gibide 3 gün sonra kanamm olduu olsn ben üzülmedi fazla çok şükür kürtajdan kurtuldumm kendiliğinden düştüü ne diyelim hayırlısı buymşş

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar.. son adet tarihi 21 şubat olupta benim gibi kalp atışlarını duyamaynlar var mı, bizimki normal bi duummu yani.. 6+0 görünüyouz şuan sadece keseyi görebildik

Evet cnm normal bişey bende 6.0 ken doktora gittim keseyi gördük, kalp atışları için 15 gün sonra gel dedi, ama ben 1 hafta sonra gidicem tekrardan :))

Bende 8 haftalık hamileyim ama bugün bebği de kalp atışınıda duyamadık. Doktor kürtaj dedi..fakat ben birkaçgün daha beklemek istiyorum..çok üzgünüm...

bebeğidemi göremedi yoksa sadece kalp atışınımı duyamadı, bence hemen aldırma, bi kaç gün bekle hatta başka doktorada git, belki geç döllenmedir geç görünür belli olmaz

Arkadaşlar bana cevap verebilicek varmı aranızda?

merhaba bende hamıleken 10 saat gıdıp 10 saatte gelerek ,uzun yol yolculugu yaptım
ama dktor bırsey olmaz dedı bana..

olsaydı sımdıye bellı olabılırdı ama ıcınde kalmasın dıye gıdebılırsın doktora..

burda okudum ıcıme bı korku gırdı dün aksam moralım o kadar bozuldu kı
dün temızlık yaptık dıkkat etmeye calıstım ama bazen uzandım dane bıleyım balkon yıkadım ev süpürdüm sildim..

sonra pişmanlık kapladı ıcımı

doktorum ılac vermedı bana bır kac yerde okudum offf karsıtı aklım ...

ayrıca dun saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırdık..,
kan ılacı basladılar..,,

bu kadar

çok geçmiş olsun......sağlıksız bebek düşermiş derler....inş bundan sonraki bebeğin çok sağlıklı olur ve kucağına aldığın günleride görürsün.....

dr banada olacak olduktan sonra evdede olur dedi bende cesaret aldım düştük yollara......

dr banada ilaç falan vermedi sadece folicplus a devam ediyorum.... hem iş yapıyoruz hem pişamn oluyoruz sanırım doğumakadar böyle gidecek....:)))

içini refah tut bir şeycik olmaz Allah ın izniyle....

sumakcigim seni anliyorum ama temizligi mecburen yapiyoruz benim esim birak yapma diyor hafta sonlari beraber yapiyoruz.o supurgeyi yapiyor bende egilmeden yerleri vileda benzeri bir aparatla siliyorum.

ama haftadan haftayada cok pis oluyor ev canim rahat etmiyor.bugun ben yavas ,yavas supurge yapicam esim duyarsa furur beni

bugun cok midem bulaniyor ayrica cok acim ama hic birsey yiyemiyorum cok fenayim cok

kızlar aranızda karnı ağrıyan var mı??? benim hamileliğin ilk haftalarında ağrıyoru regli olacakmışım gibi....bu aralar tekrar hafiften hafiften başladı....arkadaşımla konuştum normal dedi...ama genede benim gibi olan var mı merak ettim....

sulisim benimde agriyor karnim bazen adet agrisi gibi korkup kontrol ediyorum inan ve bend eiki miyom var bir tanesi bazen agri yapiyor karnima cok korkuyorum ya.

ayrica benden bazen cok akinti geliyor afedersiniz yesil gibi sari gibi hafif kokulu neden gelir bu akinti ya bilen varmi?

Son düzenleme:
bende esımle yapıyorum tek degıl ama ne bıleyım huzursuz oldum

mutfak dolaplarını sılmem lazım mesela nasıl durayım sımdı :)

kaç cm miyomun bende 2009 da miyomdan ameliyat oldum biri 13 cm diğer 9.5cm di benimkiler.....
benimde var akıntım...koyu sarı benimkide hafif peltemsi....daha öncede olmuştu bende ozaman kaşıntıda yapıyordu şimdi çok şükür kaşıntı yok....

bence korkulacak bir durum yok....çok aşırı rahatssız edici bir durum olmadığı sürece .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…