- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.321
iyi akşamlar arkadaşlar.. son adet tarihi 21 şubat olupta benim gibi kalp atışlarını duyamaynlar var mı, bizimki normal bi duummu yani.. 6+0 görünüyouz şuan sadece keseyi görebildik
canım benim için saglıklı hayırlı bir evlat mutlu bir yuva için başladık.okursan seviinirim canım teşşekkürler şimdiden:26:
günaydınnnnnn herkeseee nasılsınız bakalım görüşmeyeli.....bende iş başı yaptım bugün okula geldim.....
bu günlerde pek keyfim yok hafif hafif bulantı oluyor...Allahtan öyle çok değil çok şükür..üşütmüşüm gibi arada yokluyor....
ee sevimsiz bir konu ama bir şey soracağım....ilk bebeklerini kaybeden arkadaşlar kalbi duran var mıydı aranızda....belirtileri ne oldu...
şimdi ben uzun yoldan geldim ya hiç bir kanama falan olmadı çok şükür ama uzun yol acaba bebeğe bir zararı oldumuki diye düşünmeden edemiyorum....dr gidip görünsenmi diyede düşünmüyor değilim....
merhaba,
evet kahveyi seviyorum, ancak çift çizgiyi gördüğümden beri hiç içmedim... çayı da çok içiyordum, onu da azalttım.. ama bazen tutamıyorum kendimi
her gün içmesen, olmaz mı? hadi şunu iki güne bir yapalım, ne dersin?
gunaydin kizlar
bebegim 01 canim bende kesemizi gordum 1 nisanda kalp atislarinida gorduk ama duyamadik listeye eklersen cok sevinirim canim simdiden tesekkurler
gözünaydın canım darısı bana ve tüm isteyenlere insaallah
teşekkürederim canm 2 gün arayla kan testi yaptrdm biri 19 digeri 57 çıkmştıı 1 hafta sonra kontrle gittim keseyi gördü ama şeklini benemdi drr kanamn olursa gel dedi zaten anladım benn zaten bi daha istedi kan bu sfer 5. 13 e düşmüş dediği gibide 3 gün sonra kanamm olduu olsn ben üzülmedi fazla çok şükür kürtajdan kurtuldumm kendiliğinden düştüü ne diyelim hayırlısı buymşşcanım çok geçmiş olsunn ya inan çok üzüldüm nasıl oldu bu kan degeriyle ilgilimi düşük yapmak?
iyi akşamlar arkadaşlar.. son adet tarihi 21 şubat olupta benim gibi kalp atışlarını duyamaynlar var mı, bizimki normal bi duummu yani.. 6+0 görünüyouz şuan sadece keseyi görebildik
Bende 8 haftalık hamileyim ama bugün bebği de kalp atışınıda duyamadık. Doktor kürtaj dedi..fakat ben birkaçgün daha beklemek istiyorum..çok üzgünüm...
Arkadaşlar bende 6.3 günlüğüm, 6.0 günlükken doktora gittik ve keseyi gördük allaha şükür, kalp atışları içinde 15 gün sonra gel dedi.keseyi görcekmiyiz görmücekmiyiz diye çok telaşlanmıştım,şimdide kalp atışları için beklicez ama bu sefer nedense daha rahatım, bebişimin kalp atışlarınıda görürsek kafam dahada rahatlıcak allahın izniyle...bekliyoruz bakalımm...
şuanda doktor telaşı içindeyim,doğumu gayrettepe florance hastanesinde düşünüyorum,ordan doktor önerilerinizi bekliyorum,daha önce doğum yapmış arkadaşlardan veya çevresinde doktorundan çok memnun kalan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Dr. Banu Bingöl Gönenç
Dr. Bülent Faka
Dr.Begüm Küseyrioğlu
bu doktorlara daha önce giden varmı? yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
günaydınnnnnn herkeseee nasılsınız bakalım görüşmeyeli.....bende iş başı yaptım bugün okula geldim.....
bu günlerde pek keyfim yok hafif hafif bulantı oluyor...Allahtan öyle çok değil çok şükür..üşütmüşüm gibi arada yokluyor....
ee sevimsiz bir konu ama bir şey soracağım....ilk bebeklerini kaybeden arkadaşlar kalbi duran var mıydı aranızda....belirtileri ne oldu...
şimdi ben uzun yoldan geldim ya hiç bir kanama falan olmadı çok şükür ama uzun yol acaba bebeğe bir zararı oldumuki diye düşünmeden edemiyorum....dr gidip görünsenmi diyede düşünmüyor değilim....
teşekkürederim canm 2 gün arayla kan testi yaptrdm biri 19 digeri 57 çıkmştıı 1 hafta sonra kontrle gittim keseyi gördü ama şeklini benemdi drr kanamn olursa gel dedi zaten anladım benn zaten bi daha istedi kan bu sfer 5. 13 e düşmüş dediği gibide 3 gün sonra kanamm olduu olsn ben üzülmedi fazla çok şükür kürtajdan kurtuldumm kendiliğinden düştüü ne diyelim hayırlısı buymşş
merhaba bende hamıleken 10 saat gıdıp 10 saatte gelerek ,uzun yol yolculugu yaptım
ama dktor bırsey olmaz dedı bana..
olsaydı sımdıye bellı olabılırdı ama ıcınde kalmasın dıye gıdebılırsın doktora..
burda okudum ıcıme bı korku gırdı dün aksam moralım o kadar bozuldu kı
dün temızlık yaptık dıkkat etmeye calıstım ama bazen uzandım dane bıleyım balkon yıkadım ev süpürdüm sildim..
sonra pişmanlık kapladı ıcımı
doktorum ılac vermedı bana bır kac yerde okudum offf karsıtı aklım ...
ayrıca dun saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırdık..,
kan ılacı basladılar..,,
bu kadar
bende esımle yapıyorum tek degıl ama ne bıleyım huzursuz oldum
mutfak dolaplarını sılmem lazım mesela nasıl durayım sımdı :)
sulisim benimde agriyor karnim bazen adet agrisi gibi korkup kontrol ediyorum inan ve bend eiki miyom var bir tanesi bazen agri yapiyor karnima cok korkuyorum ya.
ayrica benden bazen cok akinti geliyor afedersiniz yesil gibi sari gibi hafif kokulu denen gelir bu akinti ya bilen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?