2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bence şimdi değiştirme..

tam anlamıyla oda yaparsan ona göre yaparsın perdeyi de..

Ben de öyle düşünüyorum. Eşim altı üstü bir perde diye düşünüyor sanırım. Değişiklik yapmak istiyor. Ama halımız renkli. Değiştirmek istesek bile bu odaya nasıl perde uyar ki?

Eklentiler

• $Görüntü293.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
kızlar kasılmalarım 15 dk bir doktora gitme vaktim geldimi?

Bende 34+3 gunluk hamileyim. 2 gun once basladi sancilarim.
Hemen giittim. Nst de 1 kere 60 a cikti agrim ama rahimde acilma yoktu.
İlac verdi dr um 6 saatte 1 aliyorum. Almazsam dogurabilirsin her an dedi.
Hemen git sen de. 37. Haftaya kadar kullanacam ilaci. Birde kalkmadan yat dedi.

kızlar oğluşum zayıfcakmış diye pazartesiden beri yiyorum içiyorum soluma yatıyorum.1 haftada 200 gr alırmı sizce benim bu güzel protein ağırlıklı beslenme programımla:18::18::18:

canım benim oğlumda alt sınırlara yakın giderken 4 haftada kilo alımı çok hızlandı...
hem ben diyet yapıyorum yani ama bu haftalarda meyve, ayran, yumurta bol yedim...
şu anda kilo alımı çok hızlandı...

sevdecim bence düz bir perde bu odayı daha ferahlatır...
yanlış görmediysem zaten sade bir perdeniz var...
belki açık uçuk bir renkte stor tarzı olabilir...

sevdecim bence düz bir perde bu odayı daha ferahlatır...
yanlış görmediysem zaten sade bir perdeniz var...
belki açık uçuk bir renkte stor tarzı olabilir...

Eşim pembe, eflatuna yakın bir renk aslında, jaluzi almak istiyor. Hani şu çevirince kapanıyor, açılıyor. Koçtaş'ta beğenmişti. Ben de çok renkli mi olur diyorum. Duvarlar açık, dolap ve yer döşemesi de açık renk. Bilmiyorum ki yakışır mı? Karar veremedik bir türlü. Bana kalsa dursun böyle, zaten ev değiştirince oda takımı alırız, ona uygun yaparız bir şeyler. Bizimkinin alışveriş yapası tuttu.

sevdecim yani açık olursa hoş olabilir...uçuk bir renk...
ama erkeklerle bu konuda ne kadar uzlaşılır bilmem...
çok istiyorsa maliyetli değilse alsın...
içinde kalmasın...
bizimki de hiç beklemediğim şeylere talip oluyor...
kalıyorum...
sonra üzülür diye ses çıkarmıyorum...

Kızlar her hafta bir kez balık salata
her sabah haslanmis yumurta
haftada iki kez köfte
diğer zamanlar sebze akşamları en az dört bes aksam süt muz yersek
bence yeterli olur ve iyi beslenir bebislerimiz ...
Sancı konusuna gelince beim daha 32. Haftada başladı 34 te siddetlendi
Hastanede yattım serum verildi
Evde de 8 saatte bir nidilat alıyorum
istirahat ve bol su
Annem gelip bakıyor bana eşimde akşamları bakıyor Allah razı olsun
37 ye kadar pittikimizi tutsak insaallah bebislerde 3kilo olur hiç degilse
Ben böyle diyince doktorum çok kızıyor
Sağlıklı olması önceliğimiz diyo haklıda
Allahım saglikla kucağımıza almayı nasip etsin
Kizimla opuoz siziiii ))

Hislerime tercüman oldum canım yaa. Aynen ben de bunu hissediyorum. İçinde kalacak diye üzülüyorum. Kısa zaman sonra taşınmayacak olsak oda takımı alacaktık. Şimdi kendince birşeyler yapmak istiyor. Ben hayır deyince de üzülüyorum, o üzülecek diye. Yoksa kalsın böyle diyorum. Çok özenmiyorum. Garibim herşeyi bana bırakıyor, kıyafetlerinden bebek arabasına herşeyi ben seçtim. O onayladı. Onun istediği birşeye de hayır deyince üzüldüm. Çok da pahalı değil istediği şey. Alsın madem. Beğenmesem de kalsın, napalım. Onun zevki derim gelenlere.

Kızlar bugün doktora gittik. Kuzeyimizi gördük öncedende bahsetmiştim suyum azdı birde ters duruyor bebişim. Doktor dediki dönmedi dönmedi artık bu saatten sonra dönmez ve suyumda az olduğu içinde bebeği sıkıntıyada sokmadan biz yolumuza bakalım dedi. Haftaya 22 Ekim'de babasının doğum gününde :))) sezeryanla bebeğim dünyaya gelicek inşallah. Kilosu çok düşük 2341 şuan inşallah doğuma kadar biraz daha alır. Bizden haberler böyle işte.

Hepinize iyi akşamlar
Geçmişi okuyacak halim yok.
Cuma yorgunluğu bi şeye benzemiyo.
Asifirariden,ilgimdisiden haber var mı?
Ya da doğuran var mı başka?
Herkes iyi değl mi ya?
Öpüyorum.

Ne güzel babayla aynı gün:)
,Hayırlısı olsun canım,heyecanını paylaşıyorum..

Allah hayırlı bir doğum nasip etsin. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına Kuzeyini. Dualarımız seninle. Belirsizliğin kalkması bile güzel bence. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberlerini beklioruz. 1 haftada bol bol muz ye, muzun bebeğe kilo aldırdığını herkes söylüyor. Kesin bir faydası vardır. :) Süt iç. Ceviz ye. Balık ye. 1 hafta 1 haftadır. İnşallah bebeğin sağlıklı bir kiloda doğar.

bence böyle kalsın.. ama yok esin cok istiyorsa alın bitane store renkli perde pembeli bişey.. sonra sen odasını aldıgında yeni perde yaptırırsın..

Hepinize iyi akşamlar
Geçmişi okuyacak halim yok.
Cuma yorgunluğu bi şeye benzemiyo.
Asifirariden,ilgimdisiden haber var mı?
Ya da doğuran var mı başka?
Herkes iyi değl mi ya?
Öpüyorum.

asifirariden haber yok..

ilgimdısı 10 dk sonra doguma girecekk

dua edelim..

ve ben hala işteyim bu gece burda yatcam sanırım...

Ay Maşallah canım. Allah her daim mutlu mesut, sıhhatli bir ömür nasip etsin size. Amin...

İnşallah canım hepimizde sağlıkla alırız kucağımıza. Hepsini yapıyorum tabi ama bu hafta biraz daha fazla yüklenmem lazım dediğin gibi

Öyle yapayım ya, eşimi üzmiyim boşuna. Dediğin gibi sonra belki kullanırım. Olmazsa da çok da pahalı bişey değil. Eşimin hevesini kırmayayım artık. :) Sağolun fikir verdiğiniz için.

Ay ilgimdisi şuan itibariyle doğuma girmiştir sanırım. Allah kurtarsın. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Hayırlı doğumlar nasip etsin. Ay çok heyecanlandım...

Sana da kolay gelsin ya. Kıyamam bu saatte. İzin versinler sana ya. Yazık günah.

fatma maşallah sana bu tempoya iyi dayanıyorsun...
senin gibi dayanıklı bi kızın olur inşallah...

Sağol Fatmacım,Allah kolaylık versin sana ya.
Ben 3 e kadar zor dayanıyorum ,okuldan gelip atıyorum kendimi yatağa.
Maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…