- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.181
kızlar kasılmalarım 15 dk bir doktora gitme vaktim geldimi?
kızlar oğluşum zayıfcakmış diye pazartesiden beri yiyorum içiyorum soluma yatıyorum.1 haftada 200 gr alırmı sizce benim bu güzel protein ağırlıklı beslenme programımla:18::18::18:
Eki Görüntüle 273217
Eki Görüntüle 273219
Ben de öyle düşünüyorum. Eşim altı üstü bir perde diye düşünüyor sanırım.Değişiklik yapmak istiyor. Ama halımız renkli. Değiştirmek istesek bile bu odaya nasıl perde uyar ki?
sevdecim bence düz bir perde bu odayı daha ferahlatır...
yanlış görmediysem zaten sade bir perdeniz var...
belki açık uçuk bir renkte stor tarzı olabilir...
Eşim pembe, eflatuna yakın bir renk aslında, jaluzi almak istiyor. Hani şu çevirince kapanıyor, açılıyor. Koçtaş'ta beğenmişti. Ben de çok renkli mi olur diyorum. Duvarlar açık, dolap ve yer döşemesi de açık renk. Bilmiyorum ki yakışır mı? Karar veremedik bir türlü. Bana kalsa dursun böyle, zaten ev değiştirince oda takımı alırız, ona uygun yaparız bir şeyler. Bizimkinin alışveriş yapası tuttu.
sevdecim yani açık olursa hoş olabilir...uçuk bir renk...
ama erkeklerle bu konuda ne kadar uzlaşılır bilmem...
çok istiyorsa maliyetli değilse alsın...
içinde kalmasın...
bizimki de hiç beklemediğim şeylere talip oluyor...
kalıyorum...
sonra üzülür diye ses çıkarmıyorum...
Kızlar bugün doktora gittik. Kuzeyimizi gördük öncedende bahsetmiştim suyum azdı birde ters duruyor bebişim. Doktor dediki dönmedi dönmedi artık bu saatten sonra dönmez ve suyumda az olduğu içinde bebeği sıkıntıyada sokmadan biz yolumuza bakalım dedi. Haftaya 22 Ekim'de babasının doğum gününde :))) sezeryanla bebeğim dünyaya gelicek inşallah. Kilosu çok düşük 2341 şuan inşallah doğuma kadar biraz daha alır. Bizden haberler böyle işte.
Kızlar bugün doktora gittik. Kuzeyimizi gördük öncedende bahsetmiştim suyum azdı birde ters duruyor bebişim. Doktor dediki dönmedi dönmedi artık bu saatten sonra dönmez ve suyumda az olduğu içinde bebeği sıkıntıyada sokmadan biz yolumuza bakalım dedi. Haftaya 22 Ekim'de babasının doğum gününde :))) sezeryanla bebeğim dünyaya gelicek inşallah. Kilosu çok düşük 2341 şuan inşallah doğuma kadar biraz daha alır. Bizden haberler böyle işte.
Eki Görüntüle 273217
Eki Görüntüle 273219
Ben de öyle düşünüyorum. Eşim altı üstü bir perde diye düşünüyor sanırım.Değişiklik yapmak istiyor. Ama halımız renkli. Değiştirmek istesek bile bu odaya nasıl perde uyar ki?
Hepinize iyi akşamlar
Geçmişi okuyacak halim yok.
Cuma yorgunluğu bi şeye benzemiyo.
Asifirariden,ilgimdisiden haber var mı?
Ya da doğuran var mı başka?
Herkes iyi değl mi ya?
Öpüyorum.
kızlar maşallah diyin en başta birşey anlatcam
ben ayıptır söylemesi çişimi çok zor tutuyorum.bu yüzden öyle dışarı çıkamıyorum ve burdakilerin tavsiyelerine uymayıp kendi hastane hazırlıklarımı yapmadım.çok üzülüyordum gecelik iç çamaşırı nasıl yapcam bunları nerden alcam eşim geçen akşam gecelik sabahlık ve anane donu bile almış hastane için şimdi gelde sen bu adamı sevme
Ne güzel babayla aynı gün:)
,Hayırlısı olsun canım,heyecanını paylaşıyorum..
Allah hayırlı bir doğum nasip etsin. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına Kuzeyini. Dualarımız seninle. Belirsizliğin kalkması bile güzel bence. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberlerini beklioruz. 1 haftada bol bol muz ye, muzun bebeğe kilo aldırdığını herkes söylüyor. Kesin bir faydası vardır. :) Süt iç. Ceviz ye. Balık ye. 1 hafta 1 haftadır. İnşallah bebeğin sağlıklı bir kiloda doğar.
bence böyle kalsın.. ama yok esin cok istiyorsa alın bitane store renkli perde pembeli bişey.. sonra sen odasını aldıgında yeni perde yaptırırsın..
asifirariden haber yok..
ilgimdısı 10 dk sonra doguma girecekk
dua edelim..
ve ben hala işteyim bu gece burda yatcam sanırım...
bence böyle kalsın.. ama yok esin cok istiyorsa alın bitane store renkli perde pembeli bişey.. sonra sen odasını aldıgında yeni perde yaptırırsın..
asifirariden haber yok..
dua edelim..
asifirariden haber yok..
dua edelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?