2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aynen canım şu zamana kadar herşeyi ölçüp tartıp yedim.hatta etrafımda kimileri eleştirdi ne kadar inceliyosun ben taştan yumuşak ne bulduysam yedim.
böyle yapıyosun zayıf bi bebeğin olcak demişlerdi. hep haftasının ortalama altında giderdi kızımın kilosu. ama şükür rabbime son 2 haftada atağa kalktı bebeğim. eşim ve ben ikimizde ufak tefek sayılmayacak insanlarız bebeğin kilosunu söylediğimizde sizdende küçük bebek çıkarsa yok artık diye takılırlardı bize

ilgimdisi girmistir sanirim doguma Allah yardimcisi olsun...

metu seninde gozun aydin seker kuzeyi kucaginda bil artik hayirlisiyla insallah..

bende evimi mis yaptim sonunda bir yemek kaldi simdi onuda halledecegim...ama daha beni bekleyen yiginla utu var 3 gunde ancak yaparim azar,azar bugun yapamam yoruldum

ayrica aksam esim gelince zilgiti yiyecegim telle konusurken supurge yaptigimi soyledmi hemen birak askim ne olursun daha dun gece acilden geldik bak aksam eve gelince soz ben yaparim demesine ragmen supurgeyi yaptim...

COLOR]

Hepinize iyi akşamlar
Geçmişi okuyacak halim yok.
Cuma yorgunluğu bi şeye benzemiyo.
Asifirariden,ilgimdisiden haber var mı?
Ya da doğuran var mı başka?
Herkes iyi değl mi ya?
Öpüyorum.

Asifirari'den haber yok ama o galiba o yurtdışında olduğu için bir hafta mı ne yatması gerekiyormuş hastanede. Ayrıca Cicili ve Ezken doğurdu biliyormusun? İlgimdisi şuan doğumda ayyy kuzum benim nefesim daralıyor bi bitsin ameliyatıda alalım güzel haberlerini.

ve ben hala işteyim bu gece burda yatcam sanırım...

Sen artık çantanla git bankaya valla. Doğuma giderken eve uğramak zorunda kalmazsınız.

Teşekkürler canım Aslında doktora giderken hiç haftaya diyeceğini düşünmemiştim bi şaşkınım daha hala inanmaya çalışıyorum

Hah tamam haftaya da seni düşüncez. Olmayın kızım sezeryan (senin mecbur zevk için yapanlara bu sözüm) siz 1 tane doğurana kadar biz 2 saat 9 doğuruyoz.Bide öncesi var tabii. Bugün ilgimdisiyi düşünmekten hiç bi iş yapamadım. Şimdi evden kaçıcam kaynanama gidicem bari muhabbet olur saatin nasıl geçtiğini anlamam.

ayy ilgimdışı hastanede şuan dimee inşlh agrısız sızısız en kısa sürede atlatır ameliyat sonrasını,edayhandan haber yok mu kızlar öğlen hastneye gidiyorum yazmıştı sanki kasılması var diye hastanedemi hala acaba:26:

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar
luna arkadaşımdan hediyem dün geldi çok teşekkür ediyorum ona
internetim herzaman olmadığı için sık giremiyorum kusura bakmayın konulardan pek haberiim yok
ama bana çıkan arkadaşta bana adresini gönderirse bende ona hediyemi göndermek istiyorum
herkese selammmm..

odam çok güzel
koltuğum da çok güzel olmuş
ama olmadı ikisi bi arada yaaaa
kocaman geldi koltuk
mutsuzum şu an

cnm sana made çıkmıştı
bu arada annemden rica ettim Nur arkadaşım senin hediyen alındı şükür :) üzerimde yük oldu valla
ptesi yada salı eşim kargoya verecek

Son düzenleme:
odam çok güzel
koltuğum da çok güzel olmuş
ama olmadı ikisi bi arada yaaaa
kocaman geldi koltuk
mutsuzum şu an

Fotoğrafff??? Eminim güzel olmuştur, senin zevkine güveniyorum. Büyüklük konusunda yer filan değiştirsen de mi olmuyor? Odaya hiç mi sığmadı? Ya da çok mu daralttı?

Son düzenleme:
Fotoğrafff??? Eminim güzel olmuştur, senin zevkine güveniyorum. Büyüklük konusunda yer filan değiştirsen de mi olmuyor? Odaya hiç mi sığmadı? Ya da çok mu daralttı?

cibinlik krizimiz var o kısa geldi yine değişecek
odada sepet var o yatak odasına geçecek , belki o zaman bişeye benzer
ben bu hafta bi yerleştireyim odayı fotosunu koyayım 1-2 şekil de siz de bakar fikir verirsiniz

Ayyy bide o var 10 dk da bir kasılıyordu. yok ben kapatıyom sizi okudukça kasılıyom

cnm sana made çıkmıştı
bu arada annemden rica ettim Nur arkadaşım senin hediyen alındı şükür :) üzerimde yük oldu valla
ptesi yada salı eşim kargoya verecek

Crafty Nil'in hediyesini dün verdim kargoya bugün gelmiştir. Sana ulaştırırlar herhalde olmadı haftaya baha'ya gittiğinde alırsın ordan. Ama sen yinede bi sor kargom geldi mi diye. Ama bahsettiğin kargo şirketinin şubesi çok uzaktaydı o yüzden PTT kargo ile gönderdim.

Son düzenleme:
ay tek ben diilmişim bunları yaşayan çok mutlu oldum şuanda ee nolck şimdi normlmidirki artk bi heycanla koşuombanyoya bu kaslmalrdan snra acaba nişan faln qelmişmi diye qerçi dahada war ama
Tabi canim artik cok normal bu kasilmalar,bedenimiz doguma hazirlaniyor yavastan.Eger agrilar azalacagina artmaya baslarsa ogum sancisi oldugunu anlarsin,sancilarda daha keskin girer 45-50 saniye sonra yavaslar.
Tesekkür ederim canim bugün 34+2 yim.39 iyiymis normalde 37. haftadan sonra herhangi bi gün alirlar.Bebisinede masaallah barekallah,bebis büyüdükce dönme ihtimalleri azalir diye biliyorum bende.Hic stres yapma canim hayirlisi nasilsa öyle olacaktir,bebisine kavusacagini düsün,mutlu et kendini.
Cok tesekkürler canim benim.Senin adina gercekten cok sevindim senin icinin rahat etmesi bebeginide mutlu eder.Ama yani mantikli geldi banada doktorun söyledikleri bebek gelisiyorsa plasanta yaslanmasipek etki etmiyor bencede.Benimde bebisim tam gögsümün altinda kemik gibi sert bir sey dayiyor bende ya alini ya ayagini dayiyor diye düsünüyordum ama oglusumun arka tarafiymis o
ohh maşallah ona:) dönmez dönmez yerleşmiş bir kere:) iltihap için bol su iç hemencecik geçer:)

Tesekkürler canim.Ewet aslinda cok su iciyorum ama nedense doktorumda su ic dedi

ben varya
odaya girip çıktım habire dolma sardım !!!! hala kız aklımda !!!!
kafayı yicem
sen arayacaksın dimi

Evet arıycamda saatin 9 olmasını bekliyorum. saat 7 de doğuma girecekti 2 saat sürer herhalde diye düşünüyom erken arayıpta az bilgi almaktansa biraz bekler öyle ararım zaten bi saat kalmış saat 9 olmasına

Evet arıycamda saatin 9 olmasını bekliyorum. saat 7 de doğuma girecekti 2 saat sürer herhalde diye düşünüyom erken arayıpta az bilgi almaktansa biraz bekler öyle ararım zaten bi saat kalmış saat 9 olmasına

ara ya
bebek çoktan çıkmıştır

Fatma odayı sipariş ettiğim yer feci yoğun öyle havalandırın gibi taleplerde bulunacak kadar yüzlerini almadım yani :))

havalar çok kötü oda geç gelsede park yatağı var diye rahattım ama odayı nasıl yeteri kadar havalandıracağım bilmiyorum..

Bu arada doğuranlara hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum darısı hepimizin başına inşş..

Carfty oda resimlerini bekliyorum gzl günlerde uyusun minikler..

bu arada ilgimdışı doğurdu sanırım kaçıncı haftasındaydııı..

Son düzenleme:
Aradım pazartesi'ye atmışlar doğumunu ilgimdisi'nin. Annesiyle görüştüm bi sorun yok dedi. Sadece pazartesiye attılar dedi. O size bilgi verir dedi. Sesi iyiydi bi sorun olsaydı kadın konuşamazdı zaten kızı sözkonusu en nihayetinde.

ayy o kadar heveslenmişti ve heveslenmiştik
üff şimdi vakit geçmez..

hadi hayırlısı bi heyecanda pztesi bekliyor bizi desene neyse iyi olsunlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…