2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı çok kasılma oluyodu heleki geceleri birden ağrı geliyodu nst ye bağladı bir sorun yok kan aldı kanımda gayet iyi çıktı ve 36+4 olmuşuz kilomuz 3.150 gram 49 cm boyumuz 38 haftadan sonra açılmalar ve kasılmalar başlar dedi doktor sanırım biraz yaramaz bir bebiş habire aşağıma vuruyo bende sancılanıyorum geçicek ama az kaldı çok özledim bebişimi gelse artık sıkıldım ben yaa ne zaman gelicek herkez bana diyo bu günlerin güzel günlerin doğunca görürsün diyolar ama bakalım görcezz

hayırlısı olsun bizde heyecanla beklioduk pztsiye kaldı desene

ama neden noldu ki
e seminer vardı
aaaaaa
offf gelse hemen bari topic e

kızlarr doktordan geldimmm oğluşumm 3200 olmuş. 18 ekim salı günü sabah doğuma giriyorum kısmetse :) çok heyecanlıyım yaa... Dualarınızı eksik etmeyin olur mu...

bebeğin hıçkırığını ben genelde sol tarafımda hissediyorum. hıçkırığı mantıklı olarak en fzla sırttan hssetmemiz gerekmezmi.. benim bebeiş 26 dan beri baş aşağı duruyo ve ayaklarıhep aynı yerde.. ayaklarını ayırt edebiliyorum sadece.. sağ tarafımda ayakları, sağ kaburgama çalışıyo genelde çünkü, bazen ayakları ortalarda oluyo, o zaman midem fena oluyo ama genelde sağ yan tarafta...

kasım analarının hepsimi saftirik gelinler yaaa. ben kendimi bilirdim ama benim gibi daha çokmuş... kendi aileme 5 kuruş faydam yok ama kocanın aileye yedirip duruyoruz ve onlardan hiç bişey görmeden!!!!!!! aptalmıyım neyim yaaa

2 gündür fazla yazamıyorum size, ama geçmişi hep okudum.. bugün yine dişçideydim, geçen gün dişim kırıldı demiştim ya, onu çektirdik.. dişçi dalga geçiyo artık benle, sen dişçi koltuğunda doğuracaksın diyor.. 4. dişimi çektirdim ya, takır takır döküldü dişlerim, kırıldı.. doğumdan sonra baya bi gidip gelcem dişçiye:) hee bide benim dişim çekiliyo ord canım yanıyo, oğlanın dünya umrunda değil, kıpıpr kıpr oynadı durdu.. eşiminde eli karnımda, oğlanı sakinleştirmeye çalışıyo.. eşime göre benim heyecanımdan acımdan gerilmiş çocuk o yüzden.. bana oyun yapıyo gibi geldi ama.. anormal derecede tepindi kuzum..

ilgimdisinin doğumu ertalanmiş galiba, heyecan pazartesiye mi kaldı şimdi.. crafty sepet baya yer kaplar, o odadadn çıkınca oda ferahlar hiç dert etme bence.. benim kırmızı kanepeyi gördün mü, nasıl sence erkek odası için kırmızı:):)

canım çok sevindim bebişinin dönmesine herşey yolunda çok şükür daha da dönmez merak etme mahşallah subhanallah amin cnm rabbim herkezin gönlüne göre versin

kızlarr doktordan geldimmm oğluşumm 3200 olmuş. 18 ekim salı günü sabah doğuma giriyorum kısmetse :) çok heyecanlıyım yaa... Dualarınızı eksik etmeyin olur mu...

ayy ne güzel bi bebiş daha geliyo.. senin neden erken alınıyo cnm, riskli bi durum yok dimi.. sağlıklagelsin bebişmiz inşallah

kızlar çok sancım var şimdi eve geldik ama size yazmadan edemedim, çarşamba günü aniden sancılandım malum benim durumum çok kritikti sancı çekmek bebekde sıkıntı yapabilir diye yazmıştım sizdende dua istemiştim, ama daha 37 haftam bile bitmemişti, hastaneye kontrole gittik ebe sancın var dedi doktoruma aradılar apara topar sezeryana aldılar çarşamba gecesi 23 15 de bebgim doğmuş, biraz küvezde kaldı sonra yanıma verdiler 2 gece 3 gün hastenede kaldık biraz toprklnyım doğum hikayemi ayrıntılı yazarım, çok güzel bir duygu, Rabbim hepinize yaşatsın, kasım değil ekim bebişi oldu benim miniğim, Allah a emanet olun, sonrasında size hastene çantası içinde detayları tecrübeleri yazarım.

tarkul hayırlı doğumlar şimdiden. Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. Huzurlu, mutlu olursunuz inşallah bebişinle. Darısı başımıza...

ilgimdisi'yi merak ettim ben ya. Neden ertelendi ki doğum? Hayırlısı olsun hakkında. Bugün nasip değilmiş demek ki. Ama beklentiye girip olmaması insanda bir hayal kırıklığı yaratır. Pazartesiyi beklemek zor olsa gerek onun için. Allah yardımcısı olsun.

simiramiscim geçmiş olsun. Kalsiyum takviyesi alıyor musun? Ben her gün bir tablet içiyorum. Bacak ağrılarım için vermişti dr. İçmezsem ağrıyor yine o yüzden devam ediyorum. İnşallah işe yarıyordur.

yok canım kalsiyum almıyorum ben.. bacak ağrısı, kramp gibi sorunlarım hiç olmadı benim çok şükür.. dişlerim zaten bildim bileli problemli ve çok hassasçç hamilelikte tetikledi galiba..kaldı şurda 4-5 hafta.. bu sürede bi dişim daha gitmez heralde, dişim klmadı zaten:)

Sağolasın canım,öğrendim bu arada ilgimdisinin doğumu ertelenmiş.
Ezkenle ciciliden haberim var.
Aldıkça bu haberleri acayip heyecanlanıyorum.
Sanki ben doğurdum:)

Deli misin kızııım,yapma hazır adam ben yapayım diyo.
Biz 5. yılımızdayız evlilik müessesinde(yazarken komiğime gitti)10 kere süpürmemişimdir evi.
Eşim süpürür ben silerim,öyle alıştırdım.
Sağolsun yapıyo o da.
Hem de birçok kadından çok daha dikkatli ve temiz:)

ablam doğum yaptı kızlar bu sabah.. 4560 gr 51 cm boyunda tosuncuk bi kızımız oldu, darısı hepimizin başına.. o kadar güzel ve o kadar tatlı ki anlatamam size, miss kokuyoooo dünyalar güzelim...

yok canım kalsiyum almıyorum ben.. bacak ağrısı, kramp gibi sorunlarım hiç olmadı benim çok şükür.. dişlerim zaten bildim bileli problemli ve çok hassasçç hamilelikte tetikledi galiba..kaldı şurda 4-5 hafta.. bu sürede bi dişim daha gitmez heralde, dişim klmadı zaten:)

ablam doğum yaptı kızlar bu sabah.. 4560 gr 51 cm boyunda tosuncuk bi kızımız oldu, darısı hepimizin başına.. o kadar güzel ve o kadar tatlı ki anlatamam size, miss kokuyoooo dünyalar güzelim...

Allah bağışlasın ne güzel:)
Nasıl doğurdu,normal mi sezryan mı?
Bu arada benim ablam da hamile ama nasipse o ocakta doğum yapacak:)
Güzel bi duygu,her gün telde sende şunlar oluyo mu,ben böyleyim muhabbetleri çeviriyoruz:)
Ablam tecrübeli aslında ama unuttu garibim aradan 18 yıl geçti (son doğumundan).
Şu an 43 yaşında bi kızı bi oğlu var.
İkisi de eşek kadar,ünivstedeler:)
Düşünün kardeşleri oluyo,nasip,beklenmeyen bi bebek tamamen sürpriz:)
Önce kızdım uleeeyn dedim benim bebeğimin popüleritesini azaltacan
Ama şimdi aynı şeyleri aynı zamanda paylaşmak inanılmaz güzel:)
Tekrar hayırlı uğurlu olsun canım bebeğiniz:)

çok saol cnm, sezeryan oldu.. bizde de aynı muhabbetler vardı :)) sende şu oluyomu bu oluyomu... bugünde ben ağrın varmı, nasıl kestiler, acıdımı sorularına başladım tabiii :)
bu arada spinal sezeryan oldu ve çok memnun kaldığını söledi kızlar bilginize

gördüm çok beğendim
erkek odası dediğin kırmızı laci beyaz olur zaten ya da mavi beyaz şekerim
o nedenle çok şık olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…