- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.221
Aradım pazartesi'ye atmışlar doğumunu ilgimdisi'nin. Annesiyle görüştüm bi sorun yok dedi. Sadece pazartesiye attılar dedi. O size bilgi verir dedi. Sesi iyiydi bi sorun olsaydı kadın konuşamazdı zaten kızı sözkonusu en nihayetinde.
Aradım pazartesi'ye atmışlar doğumunu ilgimdisi'nin. Annesiyle görüştüm bi sorun yok dedi. Sadece pazartesiye attılar dedi. O size bilgi verir dedi. Sesi iyiydi bi sorun olsaydı kadın konuşamazdı zaten kızı sözkonusu en nihayetinde.
Birkaç arkadaşımız hıçkırığından anlıyorum başı nerde demişti. Bebeğinin hıçkırığını yukarıda hisseden vardı hatta. Bebek hala ters duruyo sanırım. Ben nasıl anlıcam yan mı duruyo, başı aşağıda mı duruyo. Onu anlamak için sormuştum Lunacım.
kızlarr doktordan geldimmm oğluşumm 3200 olmuş. 18 ekim salı günü sabah doğuma giriyorum kısmetse :) çok heyecanlıyım yaa... Dualarınızı eksik etmeyin olur mu...
Kizlar selam,bende simdi doktordan geldim.Cok sükür hersey yolunda,benim akilli bebisim söz dinlemis bu hafta nihayet dönmüsBasi hazneye girdi dedi doktor,bundan sonra dönebilme ihtimali var ama pek dönmezler artik dedi,insaallah.Biz biraz minismisiz,2400gr olmus bu hafta.BIraz idrarda iltihap cikti.Bizden son haberler böyle,insaallah hepimizden böyle güzel haberler duyariz.
ohh maaşallah canım hayırlısı olsun gelior bebişler artık
kızlarr doktordan geldimmm oğluşumm 3200 olmuş. 18 ekim salı günü sabah doğuma giriyorum kısmetse :) çok heyecanlıyım yaa... Dualarınızı eksik etmeyin olur mu...
tarkul hayırlı doğumlar şimdiden. Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. Huzurlu, mutlu olursunuz inşallah bebişinle. Darısı başımıza...
ilgimdisi'yi merak ettim ben ya. Neden ertelendi ki doğum? Hayırlısı olsun hakkında. Bugün nasip değilmiş demek ki. Ama beklentiye girip olmaması insanda bir hayal kırıklığı yaratır. Pazartesiyi beklemek zor olsa gerek onun için. Allah yardımcısı olsun.
simiramiscim geçmiş olsun. Kalsiyum takviyesi alıyor musun? Ben her gün bir tablet içiyorum. Bacak ağrılarım için vermişti dr. İçmezsem ağrıyor yine o yüzden devam ediyorum. İnşallah işe yarıyordur.
Asifirari'den haber yok ama o galiba o yurtdışında olduğu için bir hafta mı ne yatması gerekiyormuş hastanede. Ayrıca Cicili ve Ezken doğurdu biliyormusun? İlgimdisi şuan doğumda ayyy kuzum benim nefesim daralıyor bi bitsin ameliyatıda alalım güzel haberlerini.
Sen artık çantanla git bankaya valla. Doğuma giderken eve uğramak zorunda kalmazsınız.
Hah tamam haftaya da seni düşüncez. Olmayın kızım sezeryan (senin mecbur zevk için yapanlara bu sözüm) siz 1 tane doğurana kadar biz 2 saat 9 doğuruyoz.Bide öncesi var tabii. Bugün ilgimdisiyi düşünmekten hiç bi iş yapamadım. Şimdi evden kaçıcam kaynanama gidicem bari muhabbet olur saatin nasıl geçtiğini anlamam.
ilgimdisi girmistir sanirim doguma Allah yardimcisi olsun...
metu seninde gozun aydin seker kuzeyi kucaginda bil artik hayirlisiyla insallah..
bende evimi mis yaptim sonundabir yemek kaldi simdi onuda halledecegim...ama daha beni bekleyen yiginla utu var 3 gunde ancak yaparim azar,azar bugun yapamam yoruldum
ayrica aksam esim gelince zilgiti yiyecegimtelle konusurken supurge yaptigimi soyledmi hemen birak askim ne olursun daha dun gece acilden geldik bak aksam eve gelince soz ben yaparim demesine ragmen supurgeyi yaptim...
COLOR]
tarkul hayırlı doğumlar şimdiden. Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. Huzurlu, mutlu olursunuz inşallah bebişinle. Darısı başımıza...
ilgimdisi'yi merak ettim ben ya. Neden ertelendi ki doğum? Hayırlısı olsun hakkında. Bugün nasip değilmiş demek ki. Ama beklentiye girip olmaması insanda bir hayal kırıklığı yaratır. Pazartesiyi beklemek zor olsa gerek onun için. Allah yardımcısı olsun.
simiramiscim geçmiş olsun. Kalsiyum takviyesi alıyor musun? Ben her gün bir tablet içiyorum. Bacak ağrılarım için vermişti dr. İçmezsem ağrıyor yine o yüzden devam ediyorum. İnşallah işe yarıyordur.
ablam doğum yaptı kızlar bu sabah.. 4560 gr 51 cm boyunda tosuncuk bi kızımız oldu, darısı hepimizin başına.. o kadar güzel ve o kadar tatlı ki anlatamam size, miss kokuyoooo dünyalar güzelim...
Allah bağışlasın ne güzel:)
Nasıl doğurdu,normal mi sezryan mı?
Bu arada benim ablam da hamile ama nasipse o ocakta doğum yapacak:)
Güzel bi duygu,her gün telde sende şunlar oluyo mu,ben böyleyim muhabbetleri çeviriyoruz:)
Ablam tecrübeli aslında ama unuttu garibim aradan 18 yıl geçti (son doğumundan).
Şu an 43 yaşında bi kızı bi oğlu var.
İkisi de eşek kadar,ünivstedeler:)
Düşünün kardeşleri oluyo,nasip,beklenmeyen bi bebek tamamen sürpriz:)
Önce kızdım uleeeyn dedim benim bebeğimin popüleritesini azaltacan
Ama şimdi aynı şeyleri aynı zamanda paylaşmak inanılmaz güzel:)
Tekrar hayırlı uğurlu olsun canım bebeğiniz:)
bebeğin hıçkırığını ben genelde sol tarafımda hissediyorum. hıçkırığı mantıklı olarak en fzla sırttan hssetmemiz gerekmezmi.. benim bebeiş 26 dan beri baş aşağı duruyo ve ayaklarıhep aynı yerde.. ayaklarını ayırt edebiliyorum sadece.. sağ tarafımda ayakları, sağ kaburgama çalışıyo genelde çünkü, bazen ayakları ortalarda oluyo, o zaman midem fena oluyo ama genelde sağ yan tarafta...
kasım analarının hepsimi saftirik gelinler yaaa. ben kendimi bilirdim ama benim gibi daha çokmuş... kendi aileme 5 kuruş faydam yok ama kocanın aileye yedirip duruyoruz ve onlardan hiç bişey görmeden!!!!!!! aptalmıyım neyim yaaa
2 gündür fazla yazamıyorum size, ama geçmişi hep okudum.. bugün yine dişçideydim, geçen gün dişim kırıldı demiştim ya, onu çektirdik.. dişçi dalga geçiyo artık benle, sen dişçi koltuğunda doğuracaksın diyor.. 4. dişimi çektirdim ya, takır takır döküldü dişlerim, kırıldı.. doğumdan sonra baya bi gidip gelcem dişçiye:) hee bide benim dişim çekiliyo ord canım yanıyo, oğlanın dünya umrunda değil, kıpıpr kıpr oynadı durdu.. eşiminde eli karnımda, oğlanı sakinleştirmeye çalışıyo.. eşime göre benim heyecanımdan acımdan gerilmiş çocuk o yüzden.. bana oyun yapıyo gibi geldi ama.. anormal derecede tepindi kuzum..
ilgimdisinin doğumu ertalanmiş galiba, heyecan pazartesiye mi kaldı şimdi.. crafty sepet baya yer kaplar, o odadadn çıkınca oda ferahlar hiç dert etme bence.. benim kırmızı kanepeyi gördün mü, nasıl sence erkek odası için kırmızı:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?