2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ya hemen zayıflayalım lütfeeen. Bu halim çok moralimi bozuyor. :/ Umarım göbek dahil her yerimiz kısa sürede toparlanır inşallahhhhh.

bende öyle isterim de çokta hayal kurmuyorum ondan bi kazak falan alıyım ben kışı popomuz açıkta geçirmeyelim
doğumdan sonra dr. kontrolü falan yine dışarı çıkmak gerekecek bi şekilde

ya bişey sorucam bizim doğumdan sonra bitek göbeğimiz gidecek hemen zayıflıycazmı ki

canım doğumdan sonra gitmiycek bi yerimiz varsa o da göbeğimiz rahim şiş kalıcak bi süre..hatta doğurduğumuz belli olmuycak..40 günün sonunda şişliğimiz ve göbüşlerimiz toparlanmış olucak biraz..ortalama 10 kg gidecek 40 çıkana kadar..sonraki yerleşmiş kilolar ve göbeğin eski haline tamamen dönmesi en az 7 ay..tabi bu söylediklerim 12-17 kg alanlar için geçerli..hamilelik boyunca 3-5 kg alanlar çok şanslı tipler

soğuk havalardan biz de istiyoruz artıııııııkkkkkkkkkkkk:18: bıktım terlemekten,klima açmaktan,cıbıl cıbıl gezmekten,çıplak karı kız görmektennnnn
günlük güneşlik burası hala deli olucammm
Plajlar tıklım tışık....ay üşürmüyüm bu sene ben yaaaaaa

ben 12 kilo aldım 15 e kadar yolu var
40 günde 10 kilo gidiyosa ne mutlu bana
göbeğimin eskisi gibi olacağına inancım çok az zaten

şikayet etme sıcaktan biz burda kasvetten ne yapcağımızı şaşırdık

Gözününüz aydın canım. İlk bebeğimiz doğmuş çok duygulandım darısı başımıza. Umarım herşey yolundadır bebeğimiz iyidir. Sana da geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.. Tecrübelerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

yaw hamile kaldım ter akıyodu şeyimizden, doğurucam hala ter akıyo!!!! tiksindim bu sene burdan yeminle... üşümek istiyorum:))) yaz kış sıcak suyla yıkanan ben, bu sene ilk defa buz gibi suda gık demedim yıkandım valla...et görmekten kusucaz:)))

Maşallah tontiş paşama ben sana demedimmi tontiş olcak oğlumuz diye...Çok sevindim ii olmasına kız 1 kasıma kadar 3500 geçer o ...Suratını yerim ben onun...Bakalım Ecrin hn kaç gr çıkacak...Şu düzgünede aklım ermiyo artık ne acelesi varmış 38. haftada alalım diyo..Bukadar bekledik 2 hafta dahamı bekleyemiycez..Bakalım bize nediyecek....

ooooo bu süper haber gözün aydın olsun cnm allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim yardımcın olsun çabucak iyileş bilgiler için şimdiden teşekkürler

benim ev fazla güneş almıyo, dışarısı sıcak ama ev iyi.. hatta iki gündür evde çorap giymeye başladım ben..:):) gerçi gece kapı baca açık yatıyorum halada

cnm ben senin yerinde olsam normal doğumu seçerdim benim arkadaşımda 20 dikişi var inan bana hiç belli bile değilmiş normalden şaşma bu bir ikinciside bebiş bazen şiş olabiliyo hakkında hayırlısı olsun inşallah birbirimize dua edelim duymuşundur 5 kilo doğurup kesilmemiş olan kadınlarımız var valla cnm dua etmekden başka çare yok benim anem 3 sezeryan oldu ve 4 de rahimini aldırdı ve şuan karnı hep akıyo cnm bu herkezde olcak diye bir kaide yok ama işte insan sezeryan olunca yarım insan oluyomuş annem hep öle der tek doktorla kalma cnm birde bekle rabbime bırak kendini birde son günlerde bebişler 150 200 alıyomuş yavaşlıyomuş kilosu hakkında hayırlısı olsun bacıı

benim ev fazla güneş almıyo, dışarısı sıcak ama ev iyi.. hatta iki gündür evde çorap giymeye başladım ben..:):) gerçi gece kapı baca açık yatıyorum halada

biz kombiyi açtın ufak ufak yanıyo
siz orda plajlar,terlemeler,daha yeni çorap giymeler
bide şikayet üstüne

canım Maşallah tontişe. Allah vakitlice gelmesini nasip eylesin. Amin....

iyi hafta sonları kızlar
hava çok kasvetli yaa bunaldım evdee,dışaryada çıkamıyorum üşeniyorum
foruma gideyim yanındada ikea var diyorum ama mağazalarda kışlıklar çıkmış okadar güzellerki bu göbekle hiçbişi bakamıyorum
alışveriş yapmak istiyorummm beeennnn

canım gözünaydın ne güzel sağlıkla aldın bebişini kucağına darısı bizlerin başına allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versin canım analı babalı büyüsün nazarlardan saklasın onu :)

Ecrin bizi geçmiştir..tombikim benimm..sağol zuzu teyzesii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…