- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.301
Ya hemen zayıflayalım lütfeeen. Bu halim çok moralimi bozuyor. :/ Umarım göbek dahil her yerimiz kısa sürede toparlanır inşallahhhhh.
ya bişey sorucam bizim doğumdan sonra bitek göbeğimiz gidecek hemen zayıflıycazmı ki
canım doğumdan sonra gitmiycek bi yerimiz varsa o da göbeğimizrahim şiş kalıcak bi süre..hatta doğurduğumuz belli olmuycak..40 günün sonunda şişliğimiz ve göbüşlerimiz toparlanmış olucak biraz..ortalama 10 kg gidecek 40 çıkana kadar..sonraki yerleşmiş kilolar ve göbeğin eski haline tamamen dönmesi en az 7 ay..tabi bu söylediklerim 12-17 kg alanlar için geçerli..hamilelik boyunca 3-5 kg alanlar çok şanslı tipler
soğuk havalardan biz de istiyoruz artıııııııkkkkkkkkkkkk:18: bıktım terlemekten,klima açmaktan,cıbıl cıbıl gezmekten,çıplak karı kız görmektennnnn
günlük güneşlik burası hala deli olucammm
Plajlar tıklım tışık....ay üşürmüyüm bu sene ben yaaaaaa
Gözününüz aydın canım. İlk bebeğimiz doğmuş çok duygulandım darısı başımıza. Umarım herşey yolundadır bebeğimiz iyidir. Sana da geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.. Tecrübelerini bekliyoruz.kızlar çok sancım var şimdi eve geldik ama size yazmadan edemedim, çarşamba günü aniden sancılandım malum benim durumum çok kritikti sancı çekmek bebekde sıkıntı yapabilir diye yazmıştım sizdende dua istemiştim, ama daha 37 haftam bile bitmemişti, hastaneye kontrole gittik ebe sancın var dedi doktoruma aradılar apara topar sezeryana aldılar çarşamba gecesi 23 15 de bebgim doğmuş, biraz küvezde kaldı sonra yanıma verdiler 2 gece 3 gün hastenede kaldık biraz toprklnyım doğum hikayemi ayrıntılı yazarım, çok güzel bir duygu, Rabbim hepinize yaşatsın, kasım değil ekim bebişi oldu benim miniğim, Allah a emanet olun, sonrasında size hastene çantası içinde detayları tecrübeleri yazarım.
ben 12 kilo aldım 15 e kadar yolu var
40 günde 10 kilo gidiyosa ne mutlu bana
göbeğimin eskisi gibi olacağına inancım çok az zaten
şikayet etme sıcaktan biz burda kasvetten ne yapcağımızı şaşırdık
Slm Herkese ,,
Doktordan geldik Çağan 3.100 gr olmuşş..gelişimi güzel haftaya gel alalım dedi :) dedim biz tarih aldık 1 kasım tamam peki dedi nst girdim çok hafif sancı çıkıyoo normalmiş..Yavrum Ağzını çapırdatıyodu resmen..erkek suratlı bişey yanakları falan belliydi..
Bizde durumlar böle 1 kasımda 39+3 oluyoo vakitlice sağlıkla hayırla gelsinler inşallah..
kızlar çok sancım var şimdi eve geldik ama size yazmadan edemedim, çarşamba günü aniden sancılandım malum benim durumum çok kritikti sancı çekmek bebekde sıkıntı yapabilir diye yazmıştım sizdende dua istemiştim, ama daha 37 haftam bile bitmemişti, hastaneye kontrole gittik ebe sancın var dedi doktoruma aradılar apara topar sezeryana aldılar çarşamba gecesi 23 15 de bebgim doğmuş, biraz küvezde kaldı sonra yanıma verdiler 2 gece 3 gün hastenede kaldık biraz toprklnyım doğum hikayemi ayrıntılı yazarım, çok güzel bir duygu, Rabbim hepinize yaşatsın, kasım değil ekim bebişi oldu benim miniğim, Allah a emanet olun, sonrasında size hastene çantası içinde detayları tecrübeleri yazarım.
soğuk havalardan biz de istiyoruz artıııııııkkkkkkkkkkkk:18: bıktım terlemekten,klima açmaktan,cıbıl cıbıl gezmekten,çıplak karı kız görmektennnnn
günlük güneşlik burası hala deli olucammm
Plajlar tıklım tışık....ay üşürmüyüm bu sene ben yaaaaaa
kubi seninle hemen hemen aynı haftada sayılırız,4 gün öndesin benden, bebişinin kilosuda iyimiş maşallah.. doktor sana kaç kilo olabileceği konusunda bilgi verdimi, hani 40. haftada.. normal mi diyo doğumu sezeryanmı.. ne yapacaksın.. ya bana sen seç dedi doktor, ne yapacağımı bilmiyom da.. kaldım öle ortada şimdi. kendimi normale o kadar çok alıştırmıştım ki..
benim ev fazla güneş almıyo, dışarısı sıcak ama ev iyi.. hatta iki gündür evde çorap giymeye başladım ben..:):) gerçi gece kapı baca açık yatıyorum halada
arkadaslar suyum geldi doguma gidiyorum dua edin.
Slm Herkese ,,
Doktordan geldik Çağan 3.100 gr olmuşş..gelişimi güzel haftaya gel alalım dedi :) dedim biz tarih aldık 1 kasım tamam peki dedi nst girdim çok hafif sancı çıkıyoo normalmiş..Yavrum Ağzını çapırdatıyodu resmen..erkek suratlı bişey yanakları falan belliydi..
Bizde durumlar böle 1 kasımda 39+3 oluyoo vakitlice sağlıkla hayırla gelsinler inşallah..
arkadaslar suyum geldi doguma gidiyorum dua edin.
kızlar çok sancım var şimdi eve geldik ama size yazmadan edemedim, çarşamba günü aniden sancılandım malum benim durumum çok kritikti sancı çekmek bebekde sıkıntı yapabilir diye yazmıştım sizdende dua istemiştim, ama daha 37 haftam bile bitmemişti, hastaneye kontrole gittik ebe sancın var dedi doktoruma aradılar apara topar sezeryana aldılar çarşamba gecesi 23 15 de bebgim doğmuş, biraz küvezde kaldı sonra yanıma verdiler 2 gece 3 gün hastenede kaldık biraz toprklnyım doğum hikayemi ayrıntılı yazarım, çok güzel bir duygu, Rabbim hepinize yaşatsın, kasım değil ekim bebişi oldu benim miniğim, Allah a emanet olun, sonrasında size hastene çantası içinde detayları tecrübeleri yazarım.
benim ev fazla güneş almıyo, dışarısı sıcak ama ev iyi.. hatta iki gündür evde çorap giymeye başladım ben..:):) gerçi gece kapı baca açık yatıyorum halada
Maşallah tontiş paşama ben sana demedimmi tontiş olcak oğlumuz diye...Çok sevindim ii olmasına kız 1 kasıma kadar 3500 geçer o ...Suratını yerim ben onun...Bakalım Ecrin hn kaç gr çıkacak...Şu düzgünede aklım ermiyo artık ne acelesi varmış 38. haftada alalım diyo..Bukadar bekledik 2 hafta dahamı bekleyemiycez..Bakalım bize nediyecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?