2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam heyecanlı anne adayları:)geçen yıl bu zamanlar her sancıyı doğum sanarak bekleyen ben şimdi sizin heyecanınızı paylaşmak istedim.nasılsınız,günler geçmek bilmiyor dimi:)size tavsiyem bol bol dinlenin,boş streslerden uzak durun,hamileliğinizin tadını çıkarın,yapmak istediğiniz herşeyi doğumdan önce yapın gezin eğlenin karnınız burnunuzda olsada ayrıca kocişlerle fırsat buldukça dip dibe yaşayın.valla benden söylemesi sarılıp tv izlemeyi bile özlüyorsunuz özellikle ilk 5-6 ay....
doğum yapanlar vardır mutlaka ne durumdasınız,erdem hastanesine giden varmı anadolu yakasında?

slm kızlar ayy 2 posta çamaşır yıkadım onları astım bide yazlıkları kaldırıp kışlıkları dizdim dolaba belim zaten 2 gündür sızı şeklinde ağrıodu şimdi daa beter oldu sanarsın evi komple kaldırdım yerleri süpürcektim ama gözüm yemedi tırstım artık onuda yarın bizimkine yaptırırım..havada kötü içim daralıyo valla..kociş işte bu gece yok tek başıma bugün sabah olursa iyi valla,kimseciklerde yok topikte gezmelerdesiniz dimee valla biz kasım anaları olaraktan yolda doğurmassak iyi herif bana diyip duruo artık bu saatten sonra kır dizini otur evde haklıda sanırsam tırsmıyo diliim yolda falan bişe olcak die:18:

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar 2 gn düzenli şiddetli kasılmalarım oldu dün hastaneye gittik bebek 35 haftayı bugn bitirdi.hastanede gözetimde kaldım ve sancılarım düzenli oldğu için yatış verdiler.yalnız geceliği hastanenin 400 tl.bebeğin gelmesini kendiliğinden doğmasını beklediler.kaç gn sonra sonra geleceği belli değil sancılar düzenli ve hastane çok maliyetli geldi.ayrılmak zorunda kaldık.hastane yatışa devam dedi.biz şimdi ayrıldık hastaneden yeni bi hastaneye geçiş yapcaz.oğlum bu acelen nie.bu arada mad sad kutlarım seni bebeğini analı babalı büyüt inşallah.

mrb arkadaşlar 2 gn düzenli şiddetli kasılmalarım oldu dün hastaneye gittik bebek 35 haftayı bugn bitirdi.hastanede gözetimde kaldım ve sancılarım düzenli oldğu için yatış verdiler.yalnız geceliği hastanenin 400 tl.bebeğin gelmesini kendiliğinden doğmasını beklediler.kaç gn sonra geleceği belli değil sancılar düzenli ve hastane çok maliyetli geldi.ayrılmak zorunda kaldık.hastane yatışa devam dedi.biz şimdi ayrıldık hastaneden yeni bi hastaneye geçiş yapcaz.oğlum bu acelen nie. kasılmalar hala devam ediyor kızlar.iki hafta daha sabretse güzel olurdu.

çok şükür haberini aldık merak ettik dünden beri inşlh bekler biraz daha bebiş ya 37yi geçse ne güzel olur sabırsız şey e açılma falan varmıki hastanede doğumu beklemekte zor olur Allah yardımcınız olsun canım arada girebilirsen haber et yine merakta bırakma bizi

Arkadaşlar merhaba. Sizlerden naçizane bir ricada bulunmak istiyorum. Herkes çok heyecanlı ve stresli, biliyorum. Son dönemece girdik pek çoğumuz. Topikte dikkatimi çeken bir şey var. Doğum şekli söz konusu olduğunda pek çoğumuz normal doğum istiyor. Bu ne kadar bilinçli anne adayları olduğumuzu gösterir. Gerçekten umut verici pek çok anlamda ama bazılarımız önceden belli bir şekilde, bazılarımız da normal doğum niyetiyle hastaneye gittiğimizde zorunlu olarak sezaryenle doğum yapacağız. Aslında en iyi doğum şekli yok, bebek ve anne için en iyi doğum şekli var ve onu da malesef o günkü koşullar belirliyor. Benim annem 5 kiloluk bebeği doğuracağım diye hem bebeğin canından olmuş, hem de kendi canını tehlikeye atmış. Lütfen birbirimizi demoralize etmeyelim. Kimin normal doğum yapacağı, kimin sezaryen olacağı belli olmaz. Doğuma girerken moral çok önemli. İki duruma da alıştıralım kendimizi ve buradan sezaryen yapanlar yarım insan, göbeği kalacak, asla eskisi gibi olmayacak gibi moral bozucu açıklamalar yapmayalım. Sezaryen yapıp da gayet sağlıklı hayatlarına devam eden bir çok insan tanıyorum. Normal doğum, iyileşme süreci açısından çok daha avantajlı evet. Ama bebek için en ufak bir risk varsa da tehlikeli. İnsanlar sağlıklarını geri kazanmak için ya da bazen yaşama şanslarını bir nebze olsun arttırabilmek için ne ameliyatlar oluyorlar. Biz ise dünyanın en büyük mucizesine kavuşmak için bu ameliyatı gerekirse oluruz. Nolur kendimizi ve birbirimizi şartlamayalım. Benim doğumum bir ihtimal sezaryen olacak. Bunu engelleme şansım yok. Etrafımdaki normal doğum yapan insanlar "Aaaaa sakın sezaryen olma, aman ha" deyince kızıyorum artık. Lütfen birbirimize karşı da daha duyarlı olalım. En yakın arkadaşım normal doğum diye gitti, suni sancıyla -kendi tabirine göre- müthiş acılar çektikten sonra sezaryene alındı. Her şey olabilir. Sonuca odaklanalım, o minik mucizeleri düşünelim ve son haftalarımızın tadını çıkaralım bence. Umarım kimseyi kırmadım. Hepimizin hakkında hayırlısı...

ayyy afratafrafra da mı doğuma gitti..kaç hafta kaç günlüktü bebeği? sezeryan mı olcak yoksa normale uygun muydu bilen var mı.. iinş. kolaylıkla doğum bitmiştir de bu saatlerde bebeğini kucağina almıştır. bilgi alan hemen yazsın buraya..

edeyhan sana da geçmiş olsun.tabii bebeşin biraz daha dursa iyi olurdu ama hayırlısı.özele mi gidiyordun hep.. yatış olunca tabii farklı ödemek gerek. şimdi devlete mi gideceksin.. allah kolaylık versin..

merhaba bende 2010 kasım annesiyim,panik yapma stres sancıyı sıklaştırır relax ol,hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah,kilosu ve boyu kaç bebeğinin son durumu nedir?

cnm çok geçmiş olsun
istanbul da mısın
zeynep kamil gibi bi doğum hastanesine gitsen ve yatışına devam etsen?
ciğer geliştirici iğne yapıldı mı

Gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin bebişini:))

KIZLAR geceleri çok ağrılı geçiyor kasılmada oluyor bu doğum sancısını nasıl anlıcam doktorumda biraz daha dursun diye ilaç verdi dün gece o ilaç bile kasılmaları engellemedi aslında artık doğsun diye mızırdanmayada başladım elimi kolumu kaldıracak halim kalmadı desem yeridir çok yorgun bitkin hissetmeye başladım şimdi böyle olmak beni üzüyor sanki doğunca yeterli gelemicekmişim gibi endişeler başladı uffff

ılgımdışı nasıl bebiş nasıl ??

iyi gunler kizlar

ilgimdisinin durumuna cok uzuldum cok zor olsa gerek hastaneye git geri gel of,of uzulmemek elde degil.yinede stes ve uzuntu yapmaz insallah kendine...

afratafradan haber varmi?dogurmustur simdiye kadar kesin Rabbim yardimcisi olsun...

edayhan Rabbim sanada yardimci olsun canim hayirli dogumlar simdiden...

arkadaşlar ya bu doğum sancılarını nasıl anlıyoruz.ben her gece gerilme kasılma arada bir gündüz de yaşıyorum.sancı var.
35 haftalığım tam.sancının düzenli olması mı gerek acaba.?

kızlar dun kocamın dogum gunuydu pek bısey yapmadım dogum gununde arkadasları cagırdık yemek yaptım pasta ne bukadar
ama 18 ekımde salı gunu evlılık yıldonumumuz ozamn degıısk farklı bısey yapmak ıstıyorum sızce ne yapabılırım eskıden olsa acayıp derecede suprızcıydım ben acayıp seyler yapardım ama sımdı hamılelıkten beynım durmus fazıyette cok ıstekte yok aslında belkıde hamıle yorgunklugundan ama yınede bugunu atlamak ıstemıyorum

Sisko arkadaslarim merhaba,

Okudugum kadariyla bir arkadasimiz daha doguma girmis digerlerimiz iyi Allah hepimizin yardimcisi olsun....ben bugun gorundum doktora hamilelik zehirlenmesinden suphelendi (ödem ve tansyon gecen haftada yatmistim hastanede) bebekde basi haftasiyla uyumlu ama vucudu 2-3 hafta geride cikti yeterince beslenmedigini soyledi kordondan buda zehirlenmeyi ihtimalini destekliomus. Bu hafta dogurtalim seni dedi, bir kac gun daha oyalamaya calisiorum benimde bebeginde durumu buna el verdigi surece. Normal dogum icin diretiyorum doktorla anlastik o gun bir sorun cikmazsa suni sanci verilecek doguramazsam sezeryana alincam....bizde durumlar bole arkadaslar pazartesi kontrolumuz var, geriye sayim basladi Allah hepimizin hakkimda hayirlisini versin....

bacım hayırlarla gelsn bebişin. Allah yar ve yardımcın olsun habersiz bırakma bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…