- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.321
çok şükür haberini aldık merak ettik dünden beri inşlh bekler biraz daha bebiş ya 37yi geçse ne güzel olur sabırsız şey e açılma falan varmıki hastanede doğumu beklemekte zor olur Allah yardımcınız olsun canım arada girebilirsen haber et yine merakta bırakma bizimrb arkadaşlar 2 gn düzenli şiddetli kasılmalarım oldu dün hastaneye gittik bebek 35 haftayı bugn bitirdi.hastanede gözetimde kaldım ve sancılarım düzenli oldğu için yatış verdiler.yalnız geceliği hastanenin 400 tl.bebeğin gelmesini kendiliğinden doğmasını beklediler.kaç gn sonra geleceği belli değil sancılar düzenli ve hastane çok maliyetli geldi.ayrılmak zorunda kaldık.hastane yatışa devam dedi.biz şimdi ayrıldık hastaneden yeni bi hastaneye geçiş yapcaz.oğlum bu acelen nie. kasılmalar hala devam ediyor kızlar.iki hafta daha sabretse güzel olurdu.
arkadaslar suyum geldi doguma gidiyorum dua edin.
mrb arkadaşlar 2 gn düzenli şiddetli kasılmalarım oldu dün hastaneye gittik bebek 35 haftayı bugn bitirdi.hastanede gözetimde kaldım ve sancılarım düzenli oldğu için yatış verdiler.yalnız geceliği hastanenin 400 tl.bebeğin gelmesini kendiliğinden doğmasını beklediler.kaç gn sonra geleceği belli değil sancılar düzenli ve hastane çok maliyetli geldi.ayrılmak zorunda kaldık.hastane yatışa devam dedi.biz şimdi ayrıldık hastaneden yeni bi hastaneye geçiş yapcaz.oğlum bu acelen nie. kasılmalar hala devam ediyor kızlar.iki hafta daha sabretse güzel olurdu.[/Q
hayırlısı olsun artık canım yolcudur abbas bağlasan durmazkendiliğinden geliyosa müdahale etmiyolardır artık annesine kavuşmak için sabırsızlanmış demek. sağ salim bebişine kavuşman dileğiyle ...
merhaba bende 2010 kasım annesiyim,panik yapma stres sancıyı sıklaştırır relax ol,hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah,kilosu ve boyu kaç bebeğinin son durumu nedir?mrb arkadaşlar 2 gn düzenli şiddetli kasılmalarım oldu dün hastaneye gittik bebek 35 haftayı bugn bitirdi.hastanede gözetimde kaldım ve sancılarım düzenli oldğu için yatış verdiler.yalnız geceliği hastanenin 400 tl.bebeğin gelmesini kendiliğinden doğmasını beklediler.kaç gn sonra geleceği belli değil sancılar düzenli ve hastane çok maliyetli geldi.ayrılmak zorunda kaldık.hastane yatışa devam dedi.biz şimdi ayrıldık hastaneden yeni bi hastaneye geçiş yapcaz.oğlum bu acelen nie. kasılmalar hala devam ediyor kızlar.iki hafta daha sabretse güzel olurdu.
mrb arkadaşlar 2 gn düzenli şiddetli kasılmalarım oldu dün hastaneye gittik bebek 35 haftayı bugn bitirdi.hastanede gözetimde kaldım ve sancılarım düzenli oldğu için yatış verdiler.yalnız geceliği hastanenin 400 tl.bebeğin gelmesini kendiliğinden doğmasını beklediler.kaç gn sonra geleceği belli değil sancılar düzenli ve hastane çok maliyetli geldi.ayrılmak zorunda kaldık.hastane yatışa devam dedi.biz şimdi ayrıldık hastaneden yeni bi hastaneye geçiş yapcaz.oğlum bu acelen nie. kasılmalar hala devam ediyor kızlar.iki hafta daha sabretse güzel olurdu.[/Q
hayırlısı olsun artık canım yolcudur abbas bağlasan durmazkendiliğinden geliyosa müdahale etmiyolardır artık annesine kavuşmak için sabırsızlanmış demek. sağ salim bebişine kavuşman dileğiyle ...
ya bende bianda geliyo heralde ondan yatrmışlardır diye düşündüm ama 35 haftada kendinden gelmesi için erken değilmi iğne falan yapıolar diye okumuştum ben bide 1 2 cm açıklığı olanı bile eve gönderiolar sancılar sıklaşınca gel die hangi hastanedeki acaba para almak için yatırıo olmasınlar dünden bugüne 400lira istemişler baksana artık bu hastanelerede güvenmiyorum manyak oldum ben iice
mrb arkadaşlar 2 gn düzenli şiddetli kasılmalarım oldu dün hastaneye gittik bebek 35 haftayı bugn bitirdi.hastanede gözetimde kaldım ve sancılarım düzenli oldğu için yatış verdiler.yalnız geceliği hastanenin 400 tl.bebeğin gelmesini kendiliğinden doğmasını beklediler.kaç gn sonra geleceği belli değil sancılar düzenli ve hastane çok maliyetli geldi.ayrılmak zorunda kaldık.hastane yatışa devam dedi.biz şimdi ayrıldık hastaneden yeni bi hastaneye geçiş yapcaz.oğlum bu acelen nie. kasılmalar hala devam ediyor kızlar.iki hafta daha sabretse güzel olurdu.
kızlar çok sancım var şimdi eve geldik ama size yazmadan edemedim, çarşamba günü aniden sancılandım malum benim durumum çok kritikti sancı çekmek bebekde sıkıntı yapabilir diye yazmıştım sizdende dua istemiştim, ama daha 37 haftam bile bitmemişti, hastaneye kontrole gittik ebe sancın var dedi doktoruma aradılar apara topar sezeryana aldılar çarşamba gecesi 23 15 de bebgim doğmuş, biraz küvezde kaldı sonra yanıma verdiler 2 gece 3 gün hastenede kaldık biraz toprklnyım doğum hikayemi ayrıntılı yazarım, çok güzel bir duygu, Rabbim hepinize yaşatsın, kasım değil ekim bebişi oldu benim miniğim, Allah a emanet olun, sonrasında size hastene çantası içinde detayları tecrübeleri yazarım.
Sisko arkadaslarim merhaba,
Okudugum kadariyla bir arkadasimiz daha doguma girmis digerlerimiz iyi Allah hepimizin yardimcisi olsun....ben bugun gorundum doktora hamilelik zehirlenmesinden suphelendi (ödem ve tansyon gecen haftada yatmistim hastanede) bebekde basi haftasiyla uyumlu ama vucudu 2-3 hafta geride cikti yeterince beslenmedigini soyledi kordondan buda zehirlenmeyi ihtimalini destekliomus. Bu hafta dogurtalim seni dedi, bir kac gun daha oyalamaya calisiorum benimde bebeginde durumu buna el verdigi surece. Normal dogum icin diretiyorum doktorla anlastik o gun bir sorun cikmazsa suni sanci verilecek doguramazsam sezeryana alincam....bizde durumlar bole arkadaslar pazartesi kontrolumuz var, geriye sayim basladi Allah hepimizin hakkimda hayirlisini versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?