2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canımm şuan gözlerim dolu dolu oldu.hatta ağlıyorumçok duygulandım.günlerdir bbeğimi emzirdiğimi görüyordum rüyamda zaten.ççoookkkk ççoookkk tebrik ederim.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Gözün aydınn..darısı başımıza inşallah...

Bu arada günaydın herkese..

Size bişey sorcam, aranızda buhar makinesi alan ya da almayı düşünen var mı ?
Hamilelikte ben burun tıkanıklığından neler çektim, bi de kaloriferler yanmaya başlayınca napar ufacık kuzum. Arkadaşım tavsiye etti bebek odaları için soğuk buhar makineleri iyi oluyor dedi. Bern netten de inceledim ama bazı dr.lar önermemeiş.

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/220425-soguk-buhar-makinesi.html

Siz ne düşünüyorsunuz ?

benimde eşimin burundan problemi var sürekli tıkanıyo geçen sene bende alalım bare iyi gelir belki die araştırmıştım ama çoğu doktorun onaylamadığını okudum sıcak üfleyenleri zaten önermiyolarmışta soğuk olanlarıda önermeyenler fazlacaydı bende vazgeçmiştim şimdi bebiş oluncada doktoruna sorup ona göre alcam ya da almıcam bende,kullananlar varsa fikrilerinizi bekliyoruz kızlarr..

Herkese günaydın kızlar :)))
35. haftamıza girdik kızımla şükürler olsun

Ilgımdışı pazartesiye kalmış doğumu, hakkında hayırlısı vardır elbet bundada bir hayır ...
afra afra doğum oldu mu canım merak ettim ???

Kızım hastalanmıştı geçen sene biz aldık soğuk buhar makinesi..
Çok ii oluyo valla..hemen açıyo solunum yollarını..

güzelim gözün aydın,darısı bizlerin başına işllhh.ne kadar güzel bişey değil mi?valla biran özendim sana.bende rüyamda buğün doğuma gitmiştim heyecanla uyandım artık buaralar oğlumla yatıp oğlumla kalkıorum zaten

Herkese günaydın tatlı anneler. Doğuma giden arkadaşada Allah yardımcısı olsun diyorum...Bir avazda bebeğini kucağına alır inşallah...

kızlar aranızda sezeryan olucak varmı bişey sorucam her sezeryanda sonda ve lavman mecburi yapılıyomu:18:

tatlım geçen gün sormuştun, konuşmuştuk ya.. takma bunları bu kadar.. ne sıkıntılr yaşadık ve yaşıcaz daha bunlar ne ki...takılma bşver

arkadaslar suyum geldi doguma gidiyorum dua edin.

Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle. Nasıl heyecanlandım mesajını görünce. Allah'ım sağlıcakla kurtar hepimizi, kucağımıza alalım bebişlerimizi. Sen yardımcımız ol ya Rabbimmm...

Günaydın kızlar. Ben de foruma bir bakayım dedim, kocişle kahvaltı yaptık. Dışarı çıkıp biraz alışveriş yapmak istiyorduk ki hava o kadar soğuk ki. Kar yağacak sanki. Ne giyip çıkacağım bilmiyorum. Bu göbekle kışlık kıyafet almadım ki ben. Şal filan mı örtsem göbeğime? Son birkaç ay için de kocaman kıyafetlerden almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.

ben kocanın kıyafetlere dadandım, onun hırkalardan, veya sweetlerden giyiyorum,oda biraz zor oluyo gerçi ama.. şal mantıklı bi çözüm

ben kocanın kıyafetlere dadandım, onun hırkalardan, veya sweetlerden giyiyorum,oda biraz zor oluyo gerçi ama.. şal mantıklı bi çözüm

Ben de yazın evde onun tişörtlerini giydim. Havalar soğudu şimdi sweetlerinde dadandım. İyi oluyor da dışarı çıkarken ne yapacağımı şaşırdım hava birden soğudu. :/ Onun kazaklarından giyip üzerine yağmurluğumu giyeyim olmazsa, önünü de şalla örterim. İğrenç olacam ama napayım ya hasta olmaktan iyidir.

Bu arada ilgimdisi için hayırlısı olsun. Pazartesiye adabte olmak zor olacak onun için şimdi. Masadan kalkıp gitmek çok zor olsa gerek. Allah yardımcısı olsun. Güç versin ona Rabbim. Gerçekten üzüldüm. Ama mutlaka vardır bunda bir hayır. Pazartesi inşallah sağlıkla kucağına alır bebişini ve unutur tüm bu yaşananları.

Slm Herkese ,,

Doktordan geldik Çağan 3.100 gr olmuşş..gelişimi güzel haftaya gel alalım dedi :) dedim biz tarih aldık 1 kasım tamam peki dedi nst girdim çok hafif sancı çıkıyoo normalmiş..Yavrum Ağzını çapırdatıyodu resmen..erkek suratlı bişey yanakları falan belliydi..

Bizde durumlar böle 1 kasımda 39+3 oluyoo vakitlice sağlıkla hayırla gelsinler inşallah..

Son düzenleme:

ya sormayın bende kalakaldım evde ne giycem diye diye ağda yaptırmaya gitcektim sözde salı dr. randevumuz var
montlarım mümkün değil olmuyor göbek dışarda kaldı
benim 1 ay var daha 1 -2 bişey almak gerekecek sanki

maşşallah canım çağana kalabildiği kalsın içerde
1 kasımada bişey kalmadı zaten :)

Hamile kıyafetleri sinirimi bozuyor artık. Moralim bozuluyor onları giyince de görünce de. Hayırlısıyla doğurup zayıflamak istiyorum. O kıyafetleri de dolaptan kaldırmak istiyorum. Gözüm görmesin.

Hamile kıyafetleri sinirimi bozuyor artık. Moralim bozuluyor onları giyince de görünce de. Hayırlısıyla doğurup zayıflamak istiyorum. O kıyafetleri de dolaptan kaldırmak istiyorum. Gözüm görmesin.

ya bişey sorucam bizim doğumdan sonra bitek göbeğimiz gidecek hemen zayıflıycazmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…