- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.281
arkadaslar suyum geldi doguma gidiyorum dua edin.
kızlar çok sancım var şimdi eve geldik ama size yazmadan edemedim, çarşamba günü aniden sancılandım malum benim durumum çok kritikti sancı çekmek bebekde sıkıntı yapabilir diye yazmıştım sizdende dua istemiştim, ama daha 37 haftam bile bitmemişti, hastaneye kontrole gittik ebe sancın var dedi doktoruma aradılar apara topar sezeryana aldılar çarşamba gecesi 23 15 de bebgim doğmuş, biraz küvezde kaldı sonra yanıma verdiler 2 gece 3 gün hastenede kaldık biraz toprklnyım doğum hikayemi ayrıntılı yazarım, çok güzel bir duygu, Rabbim hepinize yaşatsın, kasım değil ekim bebişi oldu benim miniğim, Allah a emanet olun, sonrasında size hastene çantası içinde detayları tecrübeleri yazarım.
Bu arada günaydın herkese..
Size bişey sorcam, aranızda buhar makinesi alan ya da almayı düşünen var mı ?
Hamilelikte ben burun tıkanıklığından neler çektim, bi de kaloriferler yanmaya başlayınca napar ufacık kuzum. Arkadaşım tavsiye etti bebek odaları için soğuk buhar makineleri iyi oluyor dedi. Bern netten de inceledim ama bazı dr.lar önermemeiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/220425-soguk-buhar-makinesi.html
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bu arada günaydın herkese..
Size bişey sorcam, aranızda buhar makinesi alan ya da almayı düşünen var mı ?
Hamilelikte ben burun tıkanıklığından neler çektim, bi de kaloriferler yanmaya başlayınca napar ufacık kuzum. Arkadaşım tavsiye etti bebek odaları için soğuk buhar makineleri iyi oluyor dedi. Bern netten de inceledim ama bazı dr.lar önermemeiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/220425-soguk-buhar-makinesi.html
Siz ne düşünüyorsunuz ?
kızlar çok sancım var şimdi eve geldik ama size yazmadan edemedim, çarşamba günü aniden sancılandım malum benim durumum çok kritikti sancı çekmek bebekde sıkıntı yapabilir diye yazmıştım sizdende dua istemiştim, ama daha 37 haftam bile bitmemişti, hastaneye kontrole gittik ebe sancın var dedi doktoruma aradılar apara topar sezeryana aldılar çarşamba gecesi 23 15 de bebgim doğmuş, biraz küvezde kaldı sonra yanıma verdiler 2 gece 3 gün hastenede kaldık biraz toprklnyım doğum hikayemi ayrıntılı yazarım, çok güzel bir duygu, Rabbim hepinize yaşatsın, kasım değil ekim bebişi oldu benim miniğim, Allah a emanet olun, sonrasında size hastene çantası içinde detayları tecrübeleri yazarım.
kızlar aranızda sezeryan olucak varmı bişey sorucam her sezeryanda sonda ve lavman mecburi yapılıyomu:18:
Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle. Nasıl heyecanlandım mesajını görünce. Allah'ım sağlıcakla kurtar hepimizi, kucağımıza alalım bebişlerimizi. Sen yardımcımız ol ya Rabbimmm...
Günaydın kızlar. Ben de foruma bir bakayım dedim, kocişle kahvaltı yaptık. Dışarı çıkıp biraz alışveriş yapmak istiyorduk ki hava o kadar soğuk ki. Kar yağacak sanki. Ne giyip çıkacağım bilmiyorum. Bu göbekle kışlık kıyafet almadım ki ben.Şal filan mı örtsem göbeğime? Son birkaç ay için de kocaman kıyafetlerden almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.
ben kocanın kıyafetlere dadandım, onun hırkalardan, veya sweetlerden giyiyorum,oda biraz zor oluyo gerçi ama.. şal mantıklı bi çözüm
Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle. Nasıl heyecanlandım mesajını görünce. Allah'ım sağlıcakla kurtar hepimizi, kucağımıza alalım bebişlerimizi. Sen yardımcımız ol ya Rabbimmm...
Günaydın kızlar. Ben de foruma bir bakayım dedim, kocişle kahvaltı yaptık. Dışarı çıkıp biraz alışveriş yapmak istiyorduk ki hava o kadar soğuk ki. Kar yağacak sanki. Ne giyip çıkacağım bilmiyorum. Bu göbekle kışlık kıyafet almadım ki ben.Şal filan mı örtsem göbeğime? Son birkaç ay için de kocaman kıyafetlerden almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.
Slm Herkese ,,
Doktordan geldik Çağan 3.100 gr olmuşş..gelişimi güzel haftaya gel alalım dedi :) dedim biz tarih aldık 1 kasım tamam peki dedi nst girdim çokbelli hafif sancı çıkıyoo normalmiş..Yavrum Ağzını çapırdatıyodu resmen..erkek suratlı bişey yanakları falan belliydi..
Bizde durumlar böle 1 kasımda 39+3 oluyoo vakitlice sağlıkla hayırla gelsinler inşallah..
ya sormayın bende kalakaldım evde ne giycem diye diye ağda yaptırmaya gitcektim sözde salı dr. randevumuz var
montlarım mümkün değil olmuyor göbek dışarda kaldı
benim 1 ay var daha 1 -2 bişey almak gerekecek sanki
Hamile kıyafetleri sinirimi bozuyor artık. Moralim bozuluyor onları giyince de görünce de. Hayırlısıyla doğurup zayıflamak istiyorum. O kıyafetleri de dolaptan kaldırmak istiyorum. Gözüm görmesin.
ya bişey sorucam bizim doğumdan sonra bitek göbeğimiz gidecek hemen zayıflıycazmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?