2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım gözünüz aydın bizimde geç döllenme bugün tam 8 haftalık oldukk..gebelik takvimine göre değil yani..
deniz ismi çok güzel hayırlı olsunn..

teşekkür ederim canım bizimde yarın 8 hafta oluyor şimdi hangisini kullanmalıyız bilmiyorum .
inşallah saglıkla gelir bebişler.

canınamı yazık değil boşver yapma.....2 kişi yaşıyorsunuz ne kadar kirlenir ev 1 haftada....hele bu durumda ben olsam yapmam yat dinlen.....

olculerine baktim sulisim biri 28x27x29mm digeri 33x29x28mm:26:

bende kasinti yok ama benimkide peltemsi

günaydın kızlar...
dün gece kuzenim dogum yaptı hamilelikten mi bilmiyorum çok etkilendim ben 2.5 saat sancı cekti 4cm açıklık vardı pes etti son anda dayanamıcam sezeryan dedi ve epidural sezeryanla dogum yaptı.biraz korktum normal bu kadar zor mu???????allah bizlerede saglıklı dogumlar nasip etsin

canınamı yazık değil boşver yapma.....2 kişi yaşıyorsunuz ne kadar kirlenir ev 1 haftada....hele bu durumda ben olsam yapmam yat dinlen.....

oyle aslinda kirlenmiyor ev ama yerler,laminatlar toz ve sac killariyla doluyor onlari gorunce sinirim bozuluyor bazen kucuk sarjli el supurgesiyle aliyorum bazen supurge yapiyorum haftada birde siliyorum.Allahtan evim cok buyuk degil.

olculerine baktim sulisim biri 28x27x29mm digeri 33x29x28mm:26:

bende kasinti yok ama benimkide peltemsi

seninkiler küçükmüş....sadece konrtol altında olman gerekiyor zaten dr önemli bir şey olsa söylerdi.....

peltemsiler mantar başlangıcı sanırım....benmide öylee alıştım artık kaşıntı olmadığı sürece önemli değil...geçiyor....

slm kızlar nasılsınız,
bizim bulantılar aynen devam ya karnım nasıl aç ama bişe yiyesm gelmiyo yaa( pazar günü serum takıldım enerji takviyesi yaptılar artık bişe yiyemeyince.
ya bu arada kızlar ben geceleri hiç yatamıyorum artık ya sizdede öle bişe varmı??

oyle aslinda kirlenmiyor ev ama yerler,laminatlar toz ve sac killariyla doluyor onlari gorunce sinirim bozuluyor bazen kucuk sarjli el supurgesiyle aliyorum bazen supurge yapiyorum haftada birde siliyorum.Allahtan evim cok buyuk degil.

ayyy lamiantların tipk sorunu zaten evi daha kirli gösteriyor herşey üzerinde toplanıyor....

amin canim insallah hayirlisiyla bizde saglikli bir sekilde dogururuz.kuzenine gecmis olsun ve gozu aydin olsun.

canim surekli kontrol altindayim zaten ama hamilelikte bu miyomlar buyume yapiyor benimkiler rahim girisinde degil,duvarindalar ama yinede korkuyorum.

günaydın canım benim de midem çok kötü 3 gündür gün boyu bulanıyo. ilk defa bu sabah da çıkardım. hiç bişey istemiyo benm canımda sadece yoğurt yiyebiliyorum bolca tuz atıp bi dene istersen

ben ilk baslarda uyamiyordum ama simdi uyuyorum geceleri tek sorun sirtim agriyor hep yan yatiyorum yada kendimi karnimin uzerine yatmis olarak buluyorum bazen.birde cok wcye cikiyorum cikmasam karnim patlicak gibi oluyor.bugun bende senin gibiyim acim ama birsey yiyemiyorum midem cok fena

günaydın canım benim de midem çok kötü 3 gündür gün boyu bulanıyo. ilk defa bu sabah da çıkardım. hiç bişey istemiyo benm canımda sadece yoğurt yiyebiliyorum bolca tuz atıp bi dene istersen

ya 2-3 kaşık bişelr atmaya çalışıyorm ağzıma ağzımın tadı okadar kötüki su içmeyi nasıl özledim kana kana ama içemiyorum bulantı yapıyo.ya evde olsam belki daha fazla bişeler yiyebilirim ama işyerinde daha kötü oluyorum(

su falan içemediğim için öle çok gidemiyorm tuvalete eskiden 15 dk bir giderdim ama ask-lında vücudum çok sıvısız kaldı..
uyku problemim hat safhada benim ya gece sürekli dön dön mahvoluyorum eşimide yatırmıyorum yazık zaten sağ tarafıma 10 dk. fazla yatamıyorum sol tarafıma yatıyorum hep oysaki hep yüzüstü yatardım ben mazide kaldı bakalım cmtsi doktora soracam artık ne dicek bu uykusuzluğa(

ayy bizim evde aynı valla ancak hafta sonları oda dip bucak falan değil eşim sözde süpürüyo ama erkek işte nekadar başarılı olabilirki benim nerdeyse yarım saatte bitirdiğim süpürgeyi 10 dk. bitiriveriyo tabi heryer aynı duruyo:))neyse hiç yoktan iydir diyorum artık napim bi süre idare edecez.

aynen vallahi benim esimde 10 dakikada bitiriyor birde benim evim kuuck ama icinde merdivenler var merdivenin halisini supurmek benim icin 10 dakika kocis evi 10 dk bitiriyor.icim rahat etmiyor benimde ama yapacak birsey yok.bebisleri sag saglim kucaklara alana kadar boyle devam

canim surekli kontrol altindayim zaten ama hamilelikte bu miyomlar buyume yapiyor benimkiler rahim girisinde degil,duvarindalar ama yinede korkuyorum.

evet öyleymiş hiç korkma benimkide rahmin ark duvarındalardı.....dr konrtlundeymişin zaten içini ferat tut.....

Allah yardımcın olsun.....senin bunlatıların bu kadar şiddetli olması işten kaynaklanıyor bende stress bunlatıyı artırıyormuş....iş yerin daha rahat olsaydı eminim daha kolay geçerdi bu günler....ama Rabbim görüyor elbet vardır onunda sana bunları çektirenlerle hesabı.....

benimde hafif hafif bunlatıların başladı ama çok şükür seninki kadar değil...şunu fark ettim aç kaldığım zaman daha artıyor....canım yemek yemek istemiyor ama bunlatım başlıyor o başlayınca hiç yemek istemiyorum....o yüzden 2 saate bir yiyorum bende genelde elma yiyorum tok tutuyormuş gibi geliyor nedense.....

sende zorlada olsa iş yerinde leblebi ceviz kuru üzüm falan yesen belki iyi gelir....

canım benımde aynısı oldu 8 ıncı haftada gorduk bebısı takma kafana bende cok korkmustum ama gozuktu kan degerlerın nasıl beta hcg hormonun

slm herkese..

Arkadaşlar süt içemiyorum resmen iğrendim yumurtada çok yiyemiyorum önceleri çok sevdiğim yemeklerden iğrendim şimdi yiyemiyorum yemekte yapamıyorum annem gelip yapıyo 3-4 çeşit sağolsun annem olmasa ne yapardım , evde hiçbir iş yapmıyorum malum çalışıyorum işten gelince etrafı toparlayıp hep uzanıyorum eşim yapıyo ama ne kadar olursa işte sizler ne durumdasınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…