- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.341
canım gözünüz aydın bizimde geç döllenme bugün tam 8 haftalık oldukk..gebelik takvimine göre değil yani..
deniz ismi çok güzel hayırlı olsunn..
sumakcigim seni anliyorum ama temizligi mecburen yapiyoruz benim esim birak yapma diyor hafta sonlari beraber yapiyoruz.o supurgeyi yapiyor bende egilmeden yerleri vileda benzeri bir aparatla siliyorum.
ama haftadan haftayada cok pis oluyor ev canim rahat etmiyor.bugun ben yavas ,yavas supurge yapicam esim duyarsa furur beni
bugun cok midem bulaniyor ayrica cok acim ama hic birsey yiyemiyorum cok fenayim cok
kaç cm miyomun bende 2009 da miyomdan ameliyat oldum biri 13 cm diğer 9.5cm di benimkiler.....
benimde var akıntım...koyu sarı benimkide hafif peltemsi....daha öncede olmuştu bende ozaman kaşıntıda yapıyordu şimdi çok şükür kaşıntı yok....
bence korkulacak bir durum yok....çok aşırı rahatssız edici bir durum olmadığı sürece .......
canınamı yazık değil boşver yapma.....2 kişi yaşıyorsunuz ne kadar kirlenir ev 1 haftada....hele bu durumda ben olsam yapmam yat dinlen.....
olculerine baktim sulisim biri 28x27x29mm digeri 33x29x28mm:26:
bende kasinti yok ama benimkide peltemsi
oyle aslinda kirlenmiyor ev ama yerler,laminatlar toz ve sac killariyla doluyor onlari gorunce sinirim bozuluyor bazen kucuk sarjli el supurgesiyle aliyorum bazen supurge yapiyorum haftada birde siliyorum.Allahtan evim cok buyuk degil.
günaydın kızlar...
dün gece kuzenim dogum yaptı hamilelikten mi bilmiyorum çok etkilendim ben 2.5 saat sancı cekti 4cm açıklık vardı pes etti son anda dayanamıcam sezeryan dedi ve epidural sezeryanla dogum yaptı.biraz korktum normal bu kadar zor mu???????allah bizlerede saglıklı dogumlar nasip etsin
seninkiler küçükmüş....sadece konrtol altında olman gerekiyor zaten dr önemli bir şey olsa söylerdi.....
peltemsiler mantar başlangıcı sanırım....benmide öylee alıştım artık kaşıntı olmadığı sürece önemli değil...geçiyor....
slm kızlar nasılsınız,
bizim bulantılar aynen devam ya karnım nasıl aç ama bişe yiyesm gelmiyo yaa( pazar günü serum takıldım enerji takviyesi yaptılar artık bişe yiyemeyince.
ya bu arada kızlar ben geceleri hiç yatamıyorum artık ya sizdede öle bişe varmı??
slm kızlar nasılsınız,
bizim bulantılar aynen devam ya karnım nasıl aç ama bişe yiyesm gelmiyo yaa( pazar günü serum takıldım enerji takviyesi yaptılar artık bişe yiyemeyince.
ya bu arada kızlar ben geceleri hiç yatamıyorum artık ya sizdede öle bişe varmı??
günaydın canım benim de midem çok kötü 3 gündür gün boyu bulanıyo. ilk defa bu sabah da çıkardım. hiç bişey istemiyo benm canımda sadece yoğurt yiyebiliyorum bolca tuz atıp bi dene istersen
ayyy lamiantların tipk sorunu zaten evi daha kirli gösteriyor herşey üzerinde toplanıyor....
ben ilk baslarda uyamiyordum ama simdi uyuyorum geceleri tek sorun sirtim agriyor hep yan yatiyorum yada kendimi karnimin uzerine yatmis olarak buluyorum bazen.birde cok wcye cikiyorum cikmasam karnim patlicak gibi oluyor.bugun bende senin gibiyim acim ama birsey yiyemiyorum midem cok fena
oyle aslinda kirlenmiyor ev ama yerler,laminatlar toz ve sac killariyla doluyor onlari gorunce sinirim bozuluyor bazen kucuk sarjli el supurgesiyle aliyorum bazen supurge yapiyorum haftada birde siliyorum.Allahtan evim cok buyuk degil.
canim surekli kontrol altindayim zaten ama hamilelikte bu miyomlar buyume yapiyor benimkiler rahim girisinde degil,duvarindalar ama yinede korkuyorum.
ya 2-3 kaşık bişelr atmaya çalışıyorm ağzıma ağzımın tadı okadar kötüki su içmeyi nasıl özledim kana kana ama içemiyorum bulantı yapıyo.ya evde olsam belki daha fazla bişeler yiyebilirim ama işyerinde daha kötü oluyorum(
kızlar acil cevap verin bana lütfen çok endişeliyim tam 5 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim kese göründü ama bebeğim görünmedi kesenin boyu 12.6 mml di haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi doktor bu gün tekrar gittim ama malesef yine görünmedi bebeğim bu sefer kese büyümüş 27 mml olmuş ama içinde bebek yok çok korkuyorum önümüzdeki hafta yine gel dedi bakıcaz dedi kızlar neden böyle oluyor bebeğim neden görünmüyor haftaya gitmeye korkuyorum ya yine görünmezse diye acaba iki hafta sonramı gitsem o zaman 7 haftalık olur sizce kesin görünürm cevaplarınız bekliyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?