2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

valla helenncigim bizdede durumlar ayni sen sansliymissin annen yapiyormus yemegini felan benim gurbet ellerde ne annecigim var nede baska yakinim ne yapmam gerekiyorsa mecburen yavas,yavas yapiyorum.Buna cok sukur diyelim.

evt bende uyuyamıyorum .. nedenini bilmiyorum ama cumartesi günü bebeğimin kalp sesini duyduğumdan bu yana uyku problemi yasıyorum geceleri sonra gündüz gözlerim kapanıyor.

Allah hayırlı ugurlu etsin . analı babalı büyütsün inşallah

tabi cnm herşeyin başı stres zaten dün bi sürü ağlattı beni gıcık herif umarım oda bi şekilde bu yaptıklarının cezasını bulur ne diyim.
ya bazen böle cnm bişeler istiyo ama hemen o an yemeliyim aradan 5 dk. geçince tüm isteğim gidiyo midem bulanıyo bu sefer arada çubuk,çizi falan atıyorum ama 2-3 tane en fazla
helencim dün bende süt içemedim bulantı yaptı bendede zaten bu haftalarda artık sütten tiksinme oluyomuş artık içemicem anırım bende

valla helenncigim bizdede durumlar ayni sen sansliymissin annen yapiyormus yemegini felan benim gurbet ellerde ne annecigim var nede baska yakinim ne yapmam gerekiyorsa mecburen yavas,yavas yapiyorum.Buna cok sukur diyelim.

canım benimm Allah yardımcın olsun , bırak işler kalsın olduğu kadar sakın yorma kendinii.. minnoşlarımız herşeyden önemlii ..

kizlar sutten benimde midem bulaniyor ama ben yagsiz sut alip iciyorum siz tam yaglimi iciyorsunuz?yagli hem kilo yapar hemde yag orani yuksek oldugundan mide bulantisi,sutunuzu bir sekilde icmeye gayret gosterin bebek ve vucudumuz icin cok gerekli sut,peynir vb.urunler ayrica arada badem ve cevizde yiyelim.

bol Allah yardımcın olsun cnmm ,, ben 2-3 haftadır süt içemiyorum ilk öğrendiğimde çok içmiştim sonrada iğrendim yumurtayıda sadece hafta sonları yiyorum, sen su içmiyormuşsun ama su çok önemli idrar yolları enfeksiyonuna elverişli dönemdeyiz ayrıca suda mineraller var zorlada olsa içmeye çalışş ..

ben cikiyorum artik kisceler yavas,yavas evi toplayacagim henuz kahvalti yapmadim bakalim neler yiyecegim.sonra gorusmek uzere bebislere ve kendinize iyi bakin.

saol cnm,
suda içemiyorum 1 yada 2 bardak oda soğuk olmalı 1 tane soda içiyorm su içemeyince o başkada bişe yok(

insallah canim dualrimizdasin Rabbim isteyen herkese nasip eyler insallah.yasini okudum Allahim kabul eyler insallah.
amin canım agzına saglık.
canım inan çok üzüldüm ama demekki saglıklı bir gebelik deişmiş öyle düşün.dr da anlamış zaten ama moralini bozmamak için birşey dememiş.olur daha gençsin canım.saglıklısından rabbim versin insaallah
canım akıntıyı ihmal etme birde kokuluymuş seninkisi daha dikkatli ol canım mutlaka dr.a git ve anlat

kızlar başımın sol tarafından boyundan gelen bir ağrı var. sabahtan beri dayandım baktım geçecek gibi değil parol içtim bi tane. içmekte tereddüt ettim ama içtim. doktor içebilirsin demişti ama yinede içmek istemiyordum ama caresız kaldım. birde kızlar bulantı için ilaç kullanıyor musunuz?

Arkadaşlarrr bazı arkadaşlar süt içemediğini falan yazmış. Ben de süt içemiyorum ben birde hayatımın hiçbir döneminde peynir tüketemedim. ama kalsiyum değerim iyi hep. doktor da yeşil yapraklı sebzeler ye onlarda da kalsiyum var demişti özelikle dereotunda falan. birazcık da yoğurt yiyebiliyorum oda hergün değil. ama yumurta yiyebiliyorum biraz hiç olmazsa 2-3 günde bir ama bu haftalardan sonra kalsiyum ihtiyacı daha da artacakmış. ayrıca bir sitede okumuştum kivide de kalsiyum varmış hemde çok faydalı bence kivide yemeye çalışalım arkadaşlar...

Ben ne bulursam yiyorum :)) tatlıyı çok seviyordum şimdi canım istemiyor. şimdilik mide bulantısı zaman zaman çok hafif oluyor. Allah bozmasın. Zaten kiloluyum iyice şişicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…