- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.361
slm herkese..
Arkadaşlar süt içemiyorum resmen iğrendim yumurtada çok yiyemiyorum önceleri çok sevdiğim yemeklerden iğrendim şimdi yiyemiyorum yemekte yapamıyorum annem gelip yapıyo 3-4 çeşit sağolsun annem olmasa ne yapardım , evde hiçbir iş yapmıyorum malum çalışıyorum işten gelince etrafı toparlayıp hep uzanıyorum eşim yapıyo ama ne kadar olursa işte sizler ne durumdasınız..
slm kızlar nasılsınız,
bizim bulantılar aynen devam ya karnım nasıl aç ama bişe yiyesm gelmiyo yaa( pazar günü serum takıldım enerji takviyesi yaptılar artık bişe yiyemeyince.
ya bu arada kızlar ben geceleri hiç yatamıyorum artık ya sizdede öle bişe varmı??
günaydın kızlar...
dün gece kuzenim dogum yaptı hamilelikten mi bilmiyorum çok etkilendim ben 2.5 saat sancı cekti 4cm açıklık vardı pes etti son anda dayanamıcam sezeryan dedi ve epidural sezeryanla dogum yaptı.biraz korktum normal bu kadar zor mu???????allah bizlerede saglıklı dogumlar nasip etsin
evet öyleymiş hiç korkma benimkide rahmin ark duvarındalardı.....dr konrtlundeymişin zaten içini ferat tut.....
Allah yardımcın olsun.....senin bunlatıların bu kadar şiddetli olması işten kaynaklanıyor bende stress bunlatıyı artırıyormuş....iş yerin daha rahat olsaydı eminim daha kolay geçerdi bu günler....ama Rabbim görüyor elbet vardır onunda sana bunları çektirenlerle hesabı.....
benimde hafif hafif bunlatıların başladı ama çok şükür seninki kadar değil...şunu fark ettim aç kaldığım zaman daha artıyor....canım yemek yemek istemiyor ama bunlatım başlıyor o başlayınca hiç yemek istemiyorum....o yüzden 2 saate bir yiyorum bende genelde elma yiyorum tok tutuyormuş gibi geliyor nedense.....
sende zorlada olsa iş yerinde leblebi ceviz kuru üzüm falan yesen belki iyi gelir....
valla helenncigim bizdede durumlar ayni sen sansliymissin annen yapiyormus yemegini felan benim gurbet ellerde ne annecigim var nede baska yakinim ne yapmam gerekiyorsa mecburen yavas,yavas yapiyorum.Buna cok sukur diyelim.
tabi cnm herşeyin başı stres zaten dün bi sürü ağlattı beni gıcık herif umarım oda bi şekilde bu yaptıklarının cezasını bulur ne diyim.
ya bazen böle cnm bişeler istiyo ama hemen o an yemeliyim aradan 5 dk. geçince tüm isteğim gidiyo midem bulanıyo bu sefer arada çubuk,çizi falan atıyorum ama 2-3 tane en fazla
helencim dün bende süt içemedim bulantı yaptı bendede zaten bu haftalarda artık sütten tiksinme oluyomuş artık içemicem anırım bende
Bende 8 haftalık hamileyim ama bugün bebği de kalp atışınıda duyamadık. Doktor kürtaj dedi..fakat ben birkaçgün daha beklemek istiyorum..çok üzgünüm...
benide alın aranıza:84:bende 7+2 haftalık hamişimallah kasım ayında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bol Allah yardımcın olsun cnmm ,, ben 2-3 haftadır süt içemiyorum ilk öğrendiğimde çok içmiştim sonrada iğrendim yumurtayıda sadece hafta sonları yiyorum, sen su içmiyormuşsun ama su çok önemli idrar yolları enfeksiyonuna elverişli dönemdeyiz ayrıca suda mineraller var zorlada olsa içmeye çalışş ..
amin canım agzına saglık.insallah canim dualrimizdasin Rabbim isteyen herkese nasip eyler insallah.yasini okudum Allahim kabul eyler insallah.
canım inan çok üzüldüm ama demekki saglıklı bir gebelik deişmiş öyle düşün.dr da anlamış zaten ama moralini bozmamak için birşey dememiş.olur daha gençsin canım.saglıklısından rabbim versin insaallahteşekkürederim canm 2 gün arayla kan testi yaptrdm biri 19 digeri 57 çıkmştıı 1 hafta sonra kontrle gittim keseyi gördü ama şeklini benemdi drr kanamn olursa gel dedi zaten anladım benn zaten bi daha istedi kan bu sfer 5. 13 e düşmüş dediği gibide 3 gün sonra kanamm olduu olsn ben üzülmedi fazla çok şükür kürtajdan kurtuldumm kendiliğinden düştüü ne diyelim hayırlısı buymşş
canım akıntıyı ihmal etme birde kokuluymuş seninkisi daha dikkatli ol canım mutlaka dr.a git ve anlatsulisim benimde agriyor karnim bazen adet agrisi gibi korkup kontrol ediyorum inan ve bend eiki miyom var bir tanesi bazen agri yapiyor karnima cok korkuyorum ya.
ayrica benden bazen cok akinti geliyor afedersiniz yesil gibi sari gibi hafif kokulu neden gelir bu akinti ya bilen varmi?
Arkadaşlarrr bazı arkadaşlar süt içemediğini falan yazmış. Ben de süt içemiyorum ben birde hayatımın hiçbir döneminde peynir tüketemedim. ama kalsiyum değerim iyi hep. doktor da yeşil yapraklı sebzeler ye onlarda da kalsiyum var demişti özelikle dereotunda falan. birazcık da yoğurt yiyebiliyorum oda hergün değil. ama yumurta yiyebiliyorum biraz hiç olmazsa 2-3 günde bir ama bu haftalardan sonra kalsiyum ihtiyacı daha da artacakmış. ayrıca bir sitede okumuştum kivide de kalsiyum varmış hemde çok faydalı bence kivide yemeye çalışalım arkadaşlar...
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıllllllllllllllllllllllllllll
selam canım. Bebişler iyidir herhalde. Aağa kalkarken bile bişe olacak diye korkan anneleri var
Şahsen ben iyiyim. sen nasılsın peki?
iyiym caım bende allaha şükür kursadan geldim yorulmusum baya
biraz bakınayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?