2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Bende 8 haftalık hamileyim ama bugün bebği de kalp atışınıda duyamadık. Doktor kürtaj dedi..fakat ben birkaçgün daha beklemek istiyorum..çok üzgünüm...

canım sıkma canını bencede bikaç gün daha bekle ve başka bi doktora görün..bazen 10. haftada duyulabiliyor kalp atışları o nedenle üzme kendini bence, Allah sağlık sıhhat versin inşallah.. herhangi bir belirtin varmıydı bu arada, bide karından mı baktı ultrasona? belki vajinal ultrasonografi ile görülüürdü..kese felan görünüyormuydu?

Aaa. ne güzel. Maşallah. Bende evde pinekliyorum arada canım sıkılıyor ama. Tembellik işte. Havalar açılsa iyi olacak. Enazından dışarı çıkar gezeriz falan

öyle canımya evde cok oturamıyorum ben
bide sipariş üzerine bebek örgüleri örüyorum canım ben sıkıntıdan basladım burda
gündüleride kurs iioluyo oğlusumda okuldan geliyo bana yükü yok
bişeyler üretmek cok zevkli

Bende 6+4 günlük hamileyim,mide bulantılarım yok allaha şükür, inş. hamileliğimiz boyunca bir sorun yaşamayız sağlıkla bebişlerimzi kucağımıza alırız. keseyi gördük kalp atışları için 10 gün sonra gidicez inş. o minik kalp atışlarınıda görürüz allahın izniyle..

Ben ne bulursam yiyorum :)) tatlıyı çok seviyordum şimdi canım istemiyor. şimdilik mide bulantısı zaman zaman çok hafif oluyor. Allah bozmasın. Zaten kiloluyum iyice şişicem

aynen benimde kilom var ondan dikkat etmeye çalışıyorum. boyum da kısa daha da dikkat etmem lazım :):)

gayrettepe florance hastanesinde önerebileceğiniz doktor varmı?

Dr. Banu Bingöl Gönenç hakkında bilgisi olanlar yorum bekliyorum.

ben bir doktora gtim profesör diye hani işini bilir diee amann gitmez olayımdım adam hiç hoşuma gitmedi ters ters konuşmalar falan. 2 doktor var karar veremedim birini seçicem umarım severim. bende doktoru sevmek istiyorum mutlu olayım doktora gidip gelince o çok önemli benim için..

Ben özele gidiyorum. DR.um şimdilik çok iyi. pek güleryüzlü değil ama çok sağlamcı. yanınıza gelince soracağım bütün soruları unutuyorum dedim 'sen onları not al, ben cevaplarım dedi' çok hoşuma gitti

yaa ne güzel şanslısın. bende bir soru sordum tekrar anlatmam mı gerekiyor dedi bana özeldi birde gittiğim doktor. yok profesör olduğu için heralde basit sorularla ilgilenmiyor karşısındakinin bildiğini kabul ediyor gibi geldi bana...

Bence değiştir dr.unu. ben bir soruyu 2-3 defa değişik şekillerde soruyorum. cvplıyo. bıkmadan. Belkide benim için ne kadar aptal falan diyordur ama ne yapayım emin olmak istiyorum ve dediklerini unutmamak istiyorum. Birde bayan dr.ları iyi olmaz diyorlardı. halt etmişler :))

yok zaten bayan doktor seçtim 2 tane ikisinden birine gidicem yaa düşün doktordan çıktık gerilmiş vaziyetteydimm sinir oldum yanii... ama inşalalhh doktorumu seçerim en kısa zamanda. 10 hafatlık benim bebeğim seninki ?

İstanbulda özel bi hastanemi bu sakıncası yoksa doktor ismini öğrenebilirmiyim,
doktor benim için çok önemli, çünkü sezeryanmı normal doğummu yapıcağımız belli değil, elininde iyi olması gerekiyor, bazı arkadaşlarım sezeryandan sonra hiç ağzrısız sızısız ayaklanıveriyor, ama bazıları daha ameliyattan sonra çok ağzı ve sızı çekiyor, doktorun en büyük fonksiyonu burda ortaya çıkıyor,doğumdan önceki kontrollerdede ilgili ve sorulara içtenlikle cevap veren doktorlar tercih ediliyor, istanbulda çok iyi özel hastane ve doktorlar olduğu için karar vermekte zorlaşıyor,
gayrettepe florance hastanesinde doktoru olan arkadaşları tekrardan yoruma bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

benim 7 hafta oldu. daha pıt pıt ları duymadık. İnş. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. sen folic asid kullanıyormusun? yada başka bir ilaç?. 2 hafta yonra muayenem var. tahliller falan da yapılacak?

Benim bebeğimde 6.4 günlük,
ve gayrettepe florance hastanesine karar verdim fakat ordaki doktorlar arasında karar veremiyorum, çok stresli bi durumm...

Yacanım benim ist. değil belirtmemişim. Benim bursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…