- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.841
Ayrıcaaaa Hepinizee sözümm..
Geçenlerde kayınvalideme araba aldırma olayını yazdım kimsecik oralı olmadıı ..sabah canım sıkılıyo yazdımm gene kimsede ses yok sanırımm burada popülerliğimi kaybettimm..İnternetim yavaş zaten girene kadar foruma göbeğim çatlıyoo..
Allah allah
bahaneye bak sen..
bi kerem sen izne gittin geldin sonra burayı bosladın.. farketmedik sanma..
anam varya hepinize laf yetiştiriyorum.. bu sefer klavye sesine taktılar bunlar.. kafayı cevirip cevirip bana bakıyolar..
ama tövbe bakmıyorum ..
kalkıp işe gelmem yeter dimi..
süper girl tulumu alcam senle kızına :)
yakışırrrrrrrrr
tül diom ne oldu diom
oda diom foto diom
Geçenlerde kayınvalideme araba aldırma olayını yazdım kimsecik oralı olmadıı ..sabah canım sıkılıyo yazdımm gene kimsede ses yok sanırımm burada popülerliğimi kaybettimm..İnternetim yavaş zaten girene kadar foruma göbeğim çatlıyoo..
yakısır tabiii..
kız kızımda benim kadar meraklı olursa naparız biz..
ama o akrep ya ketum olur meraklı olmaz..
babası gibi olacak amaninnnnnn..
tüle yazdım kuzu gördün mü..
ya git bauhouse dan ya da koçtaştan al tülü storu uğraşma salaklarla boşuna
var oralarda da çok güzel şeyler valla
ben dolap yaptırcaktım (portmanto mu ne) dünya para istediler gittim aldım praktikerden ohhh 5/5 oldu valla
Kızlarr gülün birazz ..
Kaynoş geldi geçen gösterdim falan annemin aldıklarını ( 1 kg peynir parasını aldın rezil dedim gözlerimle hep bu arada..)diyoki bende battaniye alayım dedim ki Çağanın 5 tane battaniyesi var herşeyi var oğlumun dedimm..peki neyi eksik diye sordu sonunda bende dedim arabası ve puseti eksik takım gördüm beğendim sadece o kaldı alacağımız..
tamam dedi heralde ucuz bişeymi sandı neyse eşim onları bırakırken sölemiş 600 lira diyee..
dün gidip almışlarr oğluşkomun hiç eksiği kalmadıı çok şükür...
ne fenayım yaa bide utandırdım istersen alma bişey ama alacaksan tek eksik bu diye..ohh olsunn
ayrıca görümcem teşrif etmemiş hast çıkışını yollamış ilk benim aldığımı giydir diye sölemişti..ben eğer kendisi getirseydi hast çantam hazır olsa bile yıkayıp onu koyacaktım ama şansını kaybetti..aramızda hiçbişey olmasada inat etmiş gelmiyo..madem böyle yaptı bende anne keşke önce getirseydii ben hast çantamı hazırladım bu kalsın artık dedim..ohh içim rahatt ..
gezin bakalımm evin içinde bile hareketlerim kısıtlı benimm ne fitsiniz maşallahh..
şurayı bırakmayan bi ben varım bak beni salon kadını çizgimden çıkartma :)
face de yazarım heppp milletin azına sakız olursun telden sevgilisiyle mi yazışıo die :)
........................................
ya git bauhouse dan ya da koçtaştan al tülü storu uğraşma salaklarla boşuna
var oralarda da çok güzel şeyler valla
ben dolap yaptırcaktım (portmanto mu ne) dünya para istediler gittim aldım praktikerden ohhh 5/5 oldu valla
Bakın bana ii davranmalısınızz..
varmı ki çağan kadar karizmatikk hepinizin kızı var malumm ..
gezin bakalımm evin içinde bile hareketlerim kısıtlı benimm ne fitsiniz maşallahh..
şu üzerime giyecek kalın 1 kırık iğnem yok
ah ah olaydı ben evde durur muydum
cuma düzeliomuş hava doğurmazsam dakka durmam evde banane
aşağıdaki ATM i rezerve ettirdim crafty haberin ola..
hayır aklın bende kalmasın hangisinde doğurcak bu kızz diye...
kartaldaki tek genel müdürlük binasının altında bulunan ATM (acık adres)
............................şu üzerime giyecek kalın 1 kırık iğnem yok
ah ah olaydı ben evde durur muydum
cuma düzeliomuş hava doğurmazsam dakka durmam evde banane
erken dogurabılır demıs bızım saftorık,
almıs bıletını erkenden
dedım genel anestezı vs olursa uyanırken ona saydırırım kesın haberın olsun,
olsun ben odadan cıkarırım dıyo
babası da vefat edınce sorumlu hıssedıyo ona karsı sanırım,
onceden haftada 1 gun konusuyolardı 1 dk sımdı bakıyom hergun 10 dakka konusmuslar.
neysekı annem yanımda,
ondan cok cekınırler oldum olası
bı kere anormal bı hareket yaptı onda da annem zıctı carklarına
ondan berı onun yanında hazırolda beklıyolar nerdeyse,
efendı olmak suc walla ben bunu anladım bu hayattan.
bişey alma cnm idare et hırkalarla eşofman altlarıyla falan yazık şimdi alcan bidaha giyemicen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?