- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #33.801
bebek güncesi aldım ben de D&R dan. belkide ibonun aldıgıyla aynıdır fiyatı aynı.ilk ziyarete gelenler şunu yaparken fotografın falan filan var içinde.ibo biz onun için asetat kalemı aldık normal kalemlerle yazınca silinecek gıbı geldi. aklında bulunsun senınde.
ya doktora dun ısrarla söyluyorum adam bana belli dıyo gözlerin şişmiş diyo..bence bu adam benı sezaryana alcak haftaya of offfffffffff..stresten agrıyo bence..başka doktorada mı görünsem emin olsam acaba yaa:44:
ses ver bacım..
kahvelokum ve Luna..
asağıda görüyorum sizi.. bu iyisiniz anlamına geliyor benim için..
yoksa hergün bir mesaj yazın kızlar iyiyiz diye.. merak ediyoz..
senelik izin aldı canım.. idare edecekler onu bu hafta sonra iş göremez alacak.. kendi yok ben avukatlığını yapayım hanmfendinin
Canim zaten bi sen merak ediyorsun beni cok sagol
Ben dun itibariyle kendimi dogum iznine ayrildirdim zorla.. Dun butun gun yazlik kislik olayina girdik evde kadin vardi cok sukur..
Bugun de dr amcaya gittik.. Nihayet nst ile tanistim.. Kizim cok iyiymis masallah deyin teyzeleri
Haftasi her seyi uyumlu suyu muyu..
Nst de de kirmizi kisim genelde 140 larda yesilde 20 lerdeydi sanirim biri kalp biri sanci degil mi?
Dr uma karnim sertlesiyo arada kasilma olabilir mi diye sordum.. Bak guzelim beni araman gereken durumu zaten bileceksin dedi bu tip ufak seylere takilma dedi.. Hep boyle relax bizimkisi
Bu arada sevgili tarkul sevgili lifeisnoteasy cok heyecanlandim sziler icin insallah bebislerinizi saglikla kucaginiza almissinizdir..
Fatmacigim seni ofiste tek basina biraktim tatlim sorry calisanlar arasinda son neferlerdendim.. Nolur kendine dikkat et
Crafty ya alev 11-20 kasim arasi yurtdisinda olacakmis asistanim cekecek sonra da ben cekerim evinize gelip dedi.. Sence ne yapsam? Tam 39. Haftam oluyo o zaman
Ya kızlar niye bana cevap vermediniz siz anacığım...
Adamı kafaladım haftasonu eminönüne geçiricem ama şu mevlüt için yapılacak ucuz süs yerlerini söylemediniz bak alınıyorum amaaaaa...
Bir de bebek için anı defteri mi yoksa tebrik defteri mi aldınız diye sorduk havada kaldı bu daa ne oldu sizeee alooooo
tansiyondan canım..
senin o dra selam söyle benden..
Canim zaten bi sen merak ediyorsun beni cok sagol
Ben dun itibariyle kendimi dogum iznine ayrildirdim zorla.. Dun butun gun yazlik kislik olayina girdik evde kadin vardi cok sukur..
Bugun de dr amcaya gittik.. Nihayet nst ile tanistim.. Kizim cok iyiymis masallah deyin teyzeleri
Haftasi her seyi uyumlu suyu muyu..
Nst de de kirmizi kisim genelde 140 larda yesilde 20 lerdeydi sanirim biri kalp biri sanci degil mi?
Dr uma karnim sertlesiyo arada kasilma olabilir mi diye sordum.. Bak guzelim beni araman gereken durumu zaten bileceksin dedi bu tip ufak seylere takilma dedi.. Hep boyle relax bizimkisi
Bu arada sevgili tarkul sevgili lifeisnoteasy cok heyecanlandim sziler icin insallah bebislerinizi saglikla kucaginiza almissinizdir..
Fatmacigim seni ofiste tek basina biraktim tatlim sorry calisanlar arasinda son neferlerdendim.. Nolur kendine dikkat et
Crafty ya alev 11-20 kasim arasi yurtdisinda olacakmis asistanim cekecek sonra da ben cekerim evinize gelip dedi.. Sence ne yapsam? Tam 39. Haftam oluyo o zaman
ibocan sana yazdım ama görmedin kuzum.. iş göremezlikmi aldın senelik izinlemi bağladın
şimdiye kadar kaç annemiz yavrusuna kavuştu kızlar
pardon bebısım yenı gordum
ıkısını de yapmadım,
aradım ben gelmıyom dedım
pardon bebısım yenı gordum
ıkısını de yapmadım,
aradım ben gelmıyom dedım
kız kokoş crafty ..
sessiz miş
anam hepiniz dağılrısanız sessiz olur tabiki..
hem ben yeterim ayyyyy...
şurayı bırakmayan bi ben varım bak beni salon kadını çizgimden çıkartma :)
face de yazarım heppp milletin azına sakız olursun telden sevgilisiyle mi yazışıo die :)
ik da bu deliye uymamak için eyvallah dedi tabi mecburen :)
bızım personelcı oyle uyuz bı adam kı
felaket dedıkoducu,
yıllık ızınden duserız dedı,
bende dusmeyın hamılelık ıznımden dusuyor dedım,
tamam amırınle konusup ararım dedı aramadı,
bende ustelemedım
ya ben varya onu hala anlamadım..
hamilelik iznnden düşmesi caok mantıksız yıllık iznin..
2 günlük rapor al sende.. o düşmüyor.. ille cakallık yapmak lazım bu düzene ha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?