- 18 Ekim 2010
- 622
- 402
- 323
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.161
sağlıkla gelsin bebiş canım sağlığı yerinde olsunda önemli değil birkaç santim
tabiki canım en önemlisi sağlık. bu arada kilosu 3200 ve 46cm .
kızlaaaar normal doğumu kolaylaştıran jel varmış anaaaben şimdi duydum. doğum esnasında kullanılıyomuş ve acıyı süreyi yırtılmayı falan azaltıyomuş ben ilk kez duydum bi bilgisi olan varmı aranızda?
slm kızlar bizi kimse merak etmemişama ben yine yazayım. :26:bugün aile hekimine gittik.herşey iyiydi ama son an ayaklara bakınca ödem var dedi gerçi bende sürekli çarşılardayım neyse tuzu kescen dedi.sonra eşim beni başka bi doktora götürdü.malum kafası çok önde gidiyo diye korkmuştuk. gittiğim doktorda çok önde olduğunu söyledi bpd şu an 40hafta uyumlu çıkıyo. hc de37lerde neyseki sağlık sorunu yok sadece koca kafa acık :) oda zaten bikaç mm farkediyo dedi.sadece haftaya vurunca çok gibi geliyomuş.karın çevresi falan normal.suyumuz plesantamızda iyi. bu doktorda sezeryan dedi normal doğum çok zor olurmuş.pazartesi kendi doktorumuz tarih vericek artık.ayy sağ sağlim bi doğduğunu görsem öyle rahatlıycam koca kafalı oğlum diye seviyo artık babasıda.
tüh yaa yumurta kapıya gelince haberim oldu. daha önce haberim olsaydı araştırırdık.duymuştum isminide hatırlayamadım ama fiyatı 200-250 arasıydı sanki
zuzu bahsetmişti sanırım öyle bi kremden ve masajdan.. ama hiç bi fikrim yok benim..
kullanan birilerini gören duyan olursa haber etsin kızlaaarzuzu bahsetmişti sanırım öyle bi kremden ve masajdan.. ama hiç bi fikrim yok benim..
slm başı büyük derken nasıl yani çevresi kaç santimmiş ki?başından dolayımı sezeryan diyor dr ?
tüh yaa yumurta kapıya gelince haberim oldu. daha önce haberim olsaydı araştırırdık.
fatmacım ben doktorum sormuştum son birkaç hafta başla nemlendirici zaten o krem dedi bende bu hafta başladım o kahverengi döküntü gibi bendede oldu prospektüsünü okumuştum orda olabileceği yazıyor telaşlanacak bişi yok yani
şu ayva çekirdeğini bende bugün sorucaktım crafty. demek tarif yazıldı ben kaçırdım tekrar yazarmısınız kızlar...
güzel bir laf bizdede çok kullanılır bu örnek ben ihihih(ana zalim kız alim )
bugün acaip tembelim ya.. sabahtan beri üstümde battaniye elimde kumanda yatıp duruyorum.. bi çay demliyim bari kendime.. içim sıkıldı bugün..
off bu anneler hep aynı demekki.. ama benim kendimde farkettiğim bişey var anneme ne kadar kızsamda zaman içinde ona benzemeye başladım gibi:) 5-10 sene sonra aynı olcaz galiba.. benim bu tembelliğinde sonu yok yanii, bazı gün eşimin gelmesine yakın topluyorum yatağı.. bende annem gibi kesinlikle eşofmanlarla yatmam, yatak pijamam ayrı olmalı, şöyle beyazlı çiçeklileden:):)
ama dağınıklık tembellik hat safhada yani bende.. ben memlekete gidiyorum eşimi yalnız bırakıp, geri geldiğimde (habersiz bile gelsem) ne mutfakta tezgahta bir tane bardak olur, ne sağda solda bi dağınıklık olur.. her yer bal dök yala:) bende çalışırken berabe rkalkıyoduk, ben kahvaltı hazırlarken o yatak odasını topluyo du, şimdi o işe gidiyo ben geri yatıyorum diye ellemiyo, bende akşam üstü ancak topluyorum:)
bazen yemek işinde ayarı tutturamıyorum, 3gün aynı şeyi yiyoruz..3. gün bile " teşekkür ederim hayatı, eline sağlık " diyo adam, o an kendimden utanıyorum tabii ama ne yapayım kıçımı kaldıramıyorum yerinden:)
fatmaa 6 kiloyla bitirebilrmiyiz acaba bu hamileliği.. benim 4 kilo oldu..
kızlaaaar normal doğumu kolaylaştıran jel varmış anaaaben şimdi duydum. doğum esnasında kullanılıyomuş ve acıyı süreyi yırtılmayı falan azaltıyomuş ben ilk kez duydum bi bilgisi olan varmı aranızda?
aman benim doktor hiç böyle bişilerden bahsetmiyo, yok kafası yok karnı.. sorun olsa söyler heralde dimi.. benide panik atak yaptınız bacılarrr. benim kadar relax biri bile bu hale geldiyse.. bu hamilelik ne korkunç bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?