2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

slm başı büyük derken nasıl yani çevresi kaç santimmiş ki?başından dolayımı sezeryan diyor dr ?

aman benim doktor hiç böyle bişilerden bahsetmiyo, yok kafası yok karnı.. sorun olsa söyler heralde dimi.. benide panik atak yaptınız bacılarrr. benim kadar relax biri bile bu hale geldiyse.. bu hamilelik ne korkunç bişi

Doğumu kolaylaştıran jel nerede satılıyor

Jel Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı. Tüm eczanelerde bulunuyor.
muş.
aslında hastahanelerde de bulunuyormuş ama kullanmıyorlarmış falan. bir dr.larımıza danışalım bence

çekirdekleri kaynatıyoduk sanırım şekerle azıcık jöle kıvamına geliyomus o.. onu sürüyomusuz..

crafty teyitle bacımmm..

bende bu iştah patlaması devam ederse zor görünüyr.. zira 5 günde 1 kilo aldım bennn

normal dogumu her türlü beceremeyeceğimden ilgi alanıma girmiyor bile :)))))))

kız benımkıde hiç söylemiyodu hatta ben panik yapınca bana gülüyodu bu hafta biraz korkuttu..en iyisi doktorlar hep sussun:)

kızlar kaç gündür ugrayamadım buralara, bebegim yenidoğan sarılığı geçiriyor, yarın tekrar kontrole gidicez erkenden olmazsa hasteneye küvezde ışın tedavisine yatırıcak doktor, bize dua edin ne olur, sizde bebişinize süt olsun diye şimdiden humana still var anne sütünü artırıcı için aman ihmal etmeyin benim sütümde çok gelmedi emziremedim bebgim atlatamadı birde prematüre doğunca, kendinize çok çok iyi bakın, Allah a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…