2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ayva çekirdeğini kaynatmaya gerek yok.su yada gül suyuna 6-7 tane koyup buzdolabına koyun ,hemen jöle kıvamına geliyor.

kızlar ya doktorun bebeğin boyunu yanlıs ölçme ihtimali var mı..?yoksa ben paronayamı yapıorum..?

şimdi alınan ölçümlerde hata payı çok yüksek olabiliyor canım. (boy ve kilo).
radyoloji uzmanı 20. haftadan sonra bebenin boyu tutmaz dediydi bana geçen gün

şimdi alınan ölçümlerde hata payı çok yüksek olabiliyor canım. (boy ve kilo).
radyoloji uzmanı 20. haftadan sonra bebenin boyu tutmaz dediydi bana geçen gün

heaaa..tamam o zaman..bana dediki bebeğinin bacak boyu cok uzun kılosu bu yuzden fazla cıkıyo deydi..FL 7,95..uzaylı gibi bişe cıkcak sankı

yaa oda normal doğum yapmayı çok istiyodu. olsun sağlıkla gelsin de kuzumuz..ohh bi bebiş daha:)

fatma bizde baştan beri sezo diyoz bizim kuzularda ters köşe yapmasın bize:)

Banada öyle geliyorda caktrmıyorummm

11 kasım cicim alcam cumartesi randevumu..

belicem..

son 24 gün yani...

Banada öyle geliyorda caktrmıyorummm

11 kasım cicim alcam cumartesi randevumu..

belicem..

son 24 gün yani...

güzel tarihte olacak sare cik.. ne güzel.. banada 18 inde demişti doktor ama aklıma kötü senaryolar geliyor sürekli.. bayramda sancılanırsam diyorum,doktorumu bulmazsam, devlete gitmek zorunda kalırsam, orda beni bağırta bağırta doğurturlarsa:):):) delirdim sanırım:)

seninki ne ki..

eşimin halalarının bende oldugu dönemde .. banyoya sokup beni küvette dogurttuklarını görüyordum rüyamda..

hayrlısı olsun canım..

benim annem kardeşime hamileyen intihar demişler almamız lazım demişler astım hastası annem benim.. dogurcam demş.. uzman drlar girmesi lazım doguma demişler kadın dogumcunun yanısıra..

bizim ufaklığı ebeler dogurtmus.. drlar yetişememiş annemin dogumuna.. arabada doguracaktım kafası cıkıyordu ben cekiyodum diye anlatıyor annem.. catala cıkmasına kalmadan dogurmus hatta..

drlar mucize diyolarmıs.. annemede kardeşimede bişey olmamıs diye..

nasip yani..

titizleniyoruz ilk bebeklerimiz coğumuzun.. ama Allah nasıl bir doğum nasip edecek ancak yasayıp görcez...

Cok gecmis olsun bebisne canim benim,cabucak atlatir insaallah.En ufak biseyde bile insanin ici gidiyor demi

geçmiş olsun canım korkma,sarılıkta ışın tedavisi de yenidoğanların sık yaşadığı bir şey,korkma tamam mı?yeter ki sağlıklı olsun yavrun onlar geçip gidecek şeyler.kayısı komposto falan öyle şeyler içirirdi annemler yengeme,biraz gaz yapardı ama sarılığı kolay atlatmasını sağlamıştı yeğenimin.ışın tedavisi de aldı.
ayrıca diğer bayanlar 2 yengem var biri 4 ay önce doğum yaptı o doğumdan öncesinde kayısı falan yemeye başlamıştı,sürekli kayısı suyu falan içti doğumdan önce ve sonra.bebek sarılık olmadı,sizinde aklınızda olsun.
humana still tea evet çok faydalı 2 yengemde kullandı ama hep doğumdan sonra içmişlerdi.önceden başlamakta işe yarayabilir belki.bende deneyim olmazsa sütü artırır iyi olur.

Ben en son kontrole gttiğimde sordum şimdiden içmeye başlıyım die ,önceden içmen bi işe yaramaz dedi

Biz çikolatayla şeker siparişi verdik.Bi de lohusa şerbeti ikram ederis die düşündük.

ben yeni sipariş verdim
Ürün No: 3040 - Bebek Şekeri » Hoşgeldin Bebek
bunu beğendim
fikrinizi aliyim :)

bebek şekeri soran arkadaşım. bebişlerin cicileri topiğinde paylaşmıştım,daha sonra nettende sipariş verdim iki çeşit oldu şöyle ki:

Eki Görüntüle 275986 Eki Görüntüle 275987

bu sepeti ben burada bir marketten almıştım sonra farkettim ki nette falan her yerde satılıyor.bende üzerini tül ile süslüyorum şimdi daha şirin oldu. sepetin içindeki kapları ben bir düğmeciden ( bebek şeker malzemelri falanda satılıyor) almıştım.içlerine çikolata siparişi vereceğiz sonra.üzerine bastığınızda büyüyor resimler.diğeride yusufçuk lavantalı ve mıknatıslı.netten oldukça uygun sipariş ettim.birinden 60 diğerinden 50 tane var.benim akrabalarda hep ankara'da eşiminde.böyle olunca anca yeter diye düşündük çok aşırı da masraf yapmak istemedim açıkçası bebek şekeri için.ona vereceğim parayla bebişime daha güzel ciciler alırım diye
ayrıca bayanlar ilk sayfada ki linkten bebişlerin cicileri topiğine girin bakın orada bebeklerin eşyaları da var.

son olarak tüm şehitlerimize rahmet diliyorum,ailelerine Allah'ım sabır versin.içim çok yandı bugün.bu kan dursun inşallah.[/QUOTE]

Teşekkürler arkadaşlar ben de kararsız kaldım acıkcası cok guzel bebek kurabıyelerı falan var sadece ıkram amaclı ama cok pahalı dıye ıstemedım. Lohusa serbetı aldım ben de. Sizin görüşlerinizi de almak istedim. Çok güzel bu arada linkdeki lavantalar çok begendım ben arkadasım.

slm güzeller pek yazmıyorum ama bütün yazılarınızı okuyorum madsat cım geçmiş olsun bebişne
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimizi bize kızlar
bende dün muayneye gittim hastaneye şikayetin varmı dedi doktor bende kasık sancım var biraz dedim nstye girdim sancım bayağı çıktı doktor yatış yapalım dedi erken doğum olabilir dedi acile gönderdi orda da baksınlar bidiye şükür orda fazla çıkmadı yatışa gerek görmediler ama evde sürekli yatmam gerektiğini söledi doktor hayırlısı bakalım kuzum daha 34haftalık inş.bikaç hafta daha bekler gelmek için acele etmez hayırlısı bakalım şimdi heran bekliyoruz bugün eşimi aradım bana hemen taksiye atlayıp gelemmi bişeymi oldu ondanmı aradın ay nasıl güldüm yok dedim alınacaklar var
hepimizin hakkındada hayırlısı ne ise o olsun inş.

Herkese merhabalar,
Doğum yapan arkadaşımıza hayırlı olsun bebeğine de geçmiş olsun diyeyim önce.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Biz bugün 34+1 olduk.Benim de ara sıra hafif sancılarım oluyor.Ama benim derdim doğum çantası bu aralar.Ne koyacağım içine,nasıl hazırlayacağım çantayı bilemiyorum.Bir de size danışayım dedim.Aranızda daha önce anne olanlar vardır.Mesela lanolin krem,göğüs kalkanı falan hemen lazım olacak mı?Onları da koyayım mı ki?Ben biberon,emzik falan almadım bebeğime,gerek kalmayacağını umarak.Alsa mıydım acaba?Daha önce DoLL arkadaşımız paylaşmıştı burda çantasına koyduklarını.Onun çok yardımı oldu,sağolsun.Ha bir de benim doğumum kasım sonunda olacak bir terslik olmazsa,havalar baya baya soğumuş olacak.Şu kalın yünlü battaniyelerden koymak da gerekmez mi?Of,ne kadar çok sordum:26:
Neyse hepimize Allah kolaylık,sağlık versin.

Merhaba arkadaşlar hepinize.Bende sizler gibi kasım annesiyim.Ve nerdeyse hamileliğimin başında beridir sizi takip ediyorum.Hepiniz benim gizli arkadaşım oldunuz fakat işyerinden baktığım için yazamıyordum.Şimdi doğum iznine çıktım.Ve face kullanmadığım halde ordada sizlerle olmak için hesap açtım.Tabiki benide aranıza alırsanız.Çünkü ben bulamadım.Siz istek gönderirimisiniz.Facedeki adım ata cel. doğu yapan arkadaşların gözü aydın .ALLah cümlemizinkini hayırlı evlatlar kılsın.Bizlerede sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin.

Canim ben bu komuya degindim daha once ama pek ilgilenen olmadi. Bahsettiin jelin adi Dianatal jel olmali. Dogum esnasinda kullanilio yirt disinda kesiyi onluo yani binevi vaselin gorevi goruo ama bizim turkiyede bi cok konuda oldugu gibi bi cok kisi kafa sallio. Ben bugun sorcaktim doktora unuttum. Yarin dogum sancisi unutturmazsa sorcam kocis bi kosu alir gelir he derse doktor....

zuzzu yu yarın doguma alacaklarmıs ..

38+0 da olacak.. sezeryan olcakmıs

Canimmmm. Tlfndan baglaniorum buraya ayri tili yazadim, yazmakda takip etmekde cok zor tlfndan affiniza siginiorum arkadaslar....yarin suni sanci istedim hala normal dogum die diretiorum, Allah sonumu hayir etsin. Cocukda yada bende bi sorun olursa mecbur sezeryan karari bercek doktor ole anlastik....hepinizi kocaman opuorum ill firsatta haber vericem canlarim benim. Allaha emanet olun...

kızlar baş agrısından öldüm geçmiyo tansiyonumda sorn yok
simdi bir agrı kesici daha aldım
baska fikri olan var mı cevap verirseniz çok sevinirimmmm(((((

kızlar baş agrısından öldüm geçmiyo tansiyonumda sorn yok
simdi bir agrı kesici daha aldım
baska fikri olan var mı cevap verirseniz çok sevinirimmmm(((((

patatesi soy 5 dk dondurucuda soğut
sonra ince ince yuvarlak dilimle alnına şakaklarına koy
tülbentle sıkı sar vur kafayı yat
birer yuvarlak da gözüne koy
benim migren ağrılarını bi o geçirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…