- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.181
kızlar ya doktorun bebeğin boyunu yanlıs ölçme ihtimali var mı..?yoksa ben paronayamı yapıorum..?
zuzzu yu yarın doguma alacaklarmıs ..
38+0 da olacak.. sezeryan olcakmıs
şimdi alınan ölçümlerde hata payı çok yüksek olabiliyor canım. (boy ve kilo).
radyoloji uzmanı 20. haftadan sonra bebenin boyu tutmaz dediydi bana geçen gün
yaa oda normal doğum yapmayı çok istiyodu. olsun sağlıkla gelsin de kuzumuz..ohh bi bebiş daha:)
fatma bizde baştan beri sezo diyoz bizim kuzularda ters köşe yapmasın bize:)
Banada öyle geliyorda caktrmıyorummm
11 kasım cicim alcam cumartesi randevumu..
belicem..
son 24 gün yani...
güzel tarihte olacak sare cik.. ne güzel.. banada 18 inde demişti doktor ama aklıma kötü senaryolar geliyor sürekli.. bayramda sancılanırsam diyorum,doktorumu bulmazsam, devlete gitmek zorunda kalırsam, orda beni bağırta bağırta doğurturlarsa:):):) delirdim sanırım:)
Cok gecmis olsun bebisne canim benim,cabucak atlatir insaallah.En ufak biseyde bile insanin ici gidiyor demikızlar kaç gündür ugrayamadım buralara, bebegim yenidoğan sarılığı geçiriyor, yarın tekrar kontrole gidicez erkenden olmazsa hasteneye küvezde ışın tedavisine yatırıcak doktor, bize dua edin ne olur, sizde bebişinize süt olsun diye şimdiden humana still var anne sütünü artırıcı için aman ihmal etmeyin benim sütümde çok gelmedi emziremedim bebgim atlatamadı birde prematüre doğunca, kendinize çok çok iyi bakın, Allah a emanet olun.
kızlar kaç gündür ugrayamadım buralara, bebegim yenidoğan sarılığı geçiriyor, yarın tekrar kontrole gidicez erkenden olmazsa hasteneye küvezde ışın tedavisine yatırıcak doktor, bize dua edin ne olur, sizde bebişinize süt olsun diye şimdiden humana still var anne sütünü artırıcı için aman ihmal etmeyin benim sütümde çok gelmedi emziremedim bebgim atlatamadı birde prematüre doğunca, kendinize çok çok iyi bakın, Allah a emanet olun.
evet canım araştıralım hatta sabah benim kontrolüm var bakim unutmazsam sorayım doktorumabacıcan hala araştırma şansımız var. ben bi bakayım. dr.a falan danışayım nedir ne değildir diye
Biz çikolatayla şeker siparişi verdik.Bi de lohusa şerbeti ikram ederis die düşündük.
ben yeni sipariş verdim
Ürün No: 3040 - Bebek Şekeri » Hoşgeldin Bebek
bunu beğendim
fikrinizi aliyim :)
Bence şeker siparişi verirken kullanılabilirliğine de bakın buzdolabı süsü gibi bişi olsun yani iki arkadaşımdan da bebek şekeri aldım ben ikisini de saklamak istediğim halde saklayamıyorum birisi zaten çikolata gibi bişiydi süsünü bozmak istemedim hatıra kalsın dedim ama kalmıyor işte o yüzden buzdolabı süsü gibi bişi olsun ki bari saklamak isteyen saklar derim ben ama tabi siz bilirsiniz çok güzel modeller var bu arada hepsi olsun istiyor insan
seduss
pregg
anam zuzu da bize fark attı :) ne olacak bu halimiz :)modundayım ben
Doğumu kolaylaştıran jel nerede satılıyor
Jel Sağlık Bakanlığından onaylı. Tüm eczanelerde bulunuyor.
muş.
aslında hastahanelerde de bulunuyormuş ama kullanmıyorlarmış falan. bir dr.larımıza danışalım bence
zuzzu yu yarın doguma alacaklarmıs ..
38+0 da olacak.. sezeryan olcakmıs
kızlar baş agrısından öldüm geçmiyo tansiyonumda sorn yok
simdi bir agrı kesici daha aldım
baska fikri olan var mı cevap verirseniz çok sevinirimmmm(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?