2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
zaten 4 kilo aldım toplam.. beni eritsin inşallah..evlendiğim zamana geri dönmek istiyorumm.. 36 beden yapar beni bu kız tekrar sanırım..

evlendikten sonra 20 kilo aldımda bennn
kızının kıpır kıpır olmasına gerek yokki o zaman sen zaten suyuydu plasentasıydı bebekti derken doğumla birlikte verirsin o kiloyu. bebeklede eski haline dönersin ne güzel işte valla bende evlendikten sonra kilo aldım tam vermek için spordu diyet programıydı o tarz girişimlere başladım o hafta hamile olduğumu öğrendim hepsi suya düştü. fazla kiloyla hamile kaldım bende

ben 55kiloyla hamıle kaldım suanda 70 kiloyum..kendıme 5 kilo daha hak tanıdım:)tombiklik güzel aslında ama suan kıyafet sorunu yasadıgım ıcın sınır oluyorum dısarı cıkınca..ne giysem göbeğim acılıyo alttan cekınce üst acılıyo:)

bende bu zamanlara kadar dişimi sıktım sürekli dikkat ettim ölçüp tartarak yedim ama 9. aya girince saldım çayıra mevlam kayıra canım ne isterse yiyorum
şunun şurasında kaç gün kaldı zaten sabah akşam doğurucam diye bekliyorum
yarım saat kadar ütü yaptım kasıklarıma ağrı girdi gömlekleri yaptım pantolonları bitiremedim huylandım yarıda bıraktım şimdi yan geldim yatıyorum

ben o evdeki testi yaptıgımda ilk verdiğim tepki aman Allahım 73 kiloyum olmustu..

ütüyü bende sürekli sallıyorum..zaten kendımınkılerı utulemıyorum göbeğim ütü yapıyor giyince:)iyi yapmışın dinlen..benımde kasıklarım cok fena..bende suan öküz gibi uzanıyorum..3 tane yumurta yedım bende..napım canım cekıyo...:)şimdide tüp cikolata yıyommmm

ya bizim koltuğun benim yattığım kısmı çöktü geçen gün bi misafir gelmişti buraya ne olmuş böyle çökertmişiniz koltuğu dedi anlamazlıktan geldik eşimle bende halley manyağı oldum. şu 10 lu paketler varya onlar bile yetişmez oldu artık hızıma

koptum canım yaaa arada bi yer değiştir bari..halleyde güzel oluyo be..yedikce yiyesi gelio insanın içinde ki beyazı ımmmmmmmmmm

meraba arkadaşlaar gerçektende gebeyken gırip olmak çok kötü birde nette araştrdım adaçayı hamileyken zararlıymış ben en az 4 bardak içmişimdir inşallah bi etkisi olmaz gerçi bu sabah acayip belim ağrıdı resmen kemiğim sızladı acaba bu çayın etkisimi oldu diyede düşünmüyor değilim görümceminde iki çocuğu var ona sormuştum iç bir şey olmaz demişti bende belki iyi gelir diye içtim ama artık iyileşene kadar nane limon içicem

adaçayı kesinlikle içme canım deminki mesajda yazacaktım unuttum gerçi arkadaşlar yazmış zaten.hamilelikte zaten bitki çaylarını kesinlikle önermiyorlar ve adaçayıda bunların içinde bize hep en masum görüneni.ben gebeliği ilk öğrendiğim hafta öyle şiddetli grip oldum ki sadece ıhlamur içebildim ( birde düşük riskim vardı ozamanda) ıhlamur kaynat içine 2-3 dilim elma da koy kaynarken.bunu düzenli içersen iyi gelir diye düşünüyorum.ter atmak içinde zorlama kendini,sarıp sarmalama sakın okadar sıcak bebeğe zararlı olabilir.inşallah biran önce atlatırsın.

Fatmacım tablo güzel olmuş ellerine sağlık...

Bu arada smurfie81 ne zaman doğum yaptı yaaa ben yeni görüyorum ne güzel normal yapmış off.Tüm annelere ve bebeklerine sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum...

benim annemde aynı ama biliyonuz mu bende bulaşıkları halletmeden yatmak istemem (makinaya yığarım) ayrıca ev kıyafetiyle yatmam yatamam. kızım deliriyo anne nolcakki diyo. diyorum sokaktan geliyoruz misafir geliyor koltuklara öyle oturuyor sonra biz eşofmanla oturcaz o koltuklara ve yatağa taşıycaz sokağın pisliğini olmaz yanii.

slm kızlar bizi kimse merak etmemiş ama ben yine yazayım. :26:bugün aile hekimine gittik.herşey iyiydi ama son an ayaklara bakınca ödem var dedi gerçi bende sürekli çarşılardayım neyse tuzu kescen dedi.sonra eşim beni başka bi doktora götürdü.malum kafası çok önde gidiyo diye korkmuştuk. gittiğim doktorda çok önde olduğunu söyledi bpd şu an 40hafta uyumlu çıkıyo. hc de37lerde neyseki sağlık sorunu yok sadece koca kafa acık :) oda zaten bikaç mm farkediyo dedi.sadece haftaya vurunca çok gibi geliyomuş.karın çevresi falan normal.suyumuz plesantamızda iyi. bu doktorda sezeryan dedi normal doğum çok zor olurmuş.pazartesi kendi doktorumuz tarih vericek artık.ayy sağ sağlim bi doğduğunu görsem öyle rahatlıycam koca kafalı oğlum diye seviyo artık babasıda.

bide bu lansinoh varya benim uclarını soydu remsen.. kabuk kabuk soyuldu 2 gün sürdüm sonra bıraktım.. korktumm

ona tam olarak ne zaman baslamak lazımm

fatmacım ben doktorum sormuştum son birkaç hafta başla nemlendirici zaten o krem dedi bende bu hafta başladım o kahverengi döküntü gibi bendede oldu prospektüsünü okumuştum orda olabileceği yazıyor telaşlanacak bişi yok yani

şu ayva çekirdeğini bende bugün sorucaktım crafty. demek tarif yazıldı ben kaçırdım tekrar yazarmısınız kızlar...

öyle anadan böyle kıza annemin yorumu

"alimden zalim zalimden alim doğar"

güzel bir laf bizdede çok kullanılır bu örnek ben ihihih (ana zalim kız alim )

sağlıkla gelsin bebiş canım sağlığı yerinde olsunda önemli değil birkaç santim

bugün acaip tembelim ya.. sabahtan beri üstümde battaniye elimde kumanda yatıp duruyorum.. bi çay demliyim bari kendime.. içim sıkıldı bugün..

off bu anneler hep aynı demekki.. ama benim kendimde farkettiğim bişey var anneme ne kadar kızsamda zaman içinde ona benzemeye başladım gibi:) 5-10 sene sonra aynı olcaz galiba.. benim bu tembelliğinde sonu yok yanii, bazı gün eşimin gelmesine yakın topluyorum yatağı.. bende annem gibi kesinlikle eşofmanlarla yatmam, yatak pijamam ayrı olmalı, şöyle beyazlı çiçeklileden:):)
ama dağınıklık tembellik hat safhada yani bende.. ben memlekete gidiyorum eşimi yalnız bırakıp, geri geldiğimde (habersiz bile gelsem) ne mutfakta tezgahta bir tane bardak olur, ne sağda solda bi dağınıklık olur.. her yer bal dök yala:) bende çalışırken berabe rkalkıyoduk, ben kahvaltı hazırlarken o yatak odasını topluyo du, şimdi o işe gidiyo ben geri yatıyorum diye ellemiyo, bende akşam üstü ancak topluyorum:)

bazen yemek işinde ayarı tutturamıyorum, 3gün aynı şeyi yiyoruz..3. gün bile " teşekkür ederim hayatı, eline sağlık " diyo adam, o an kendimden utanıyorum tabii ama ne yapayım kıçımı kaldıramıyorum yerinden:)

fatmaa 6 kiloyla bitirebilrmiyiz acaba bu hamileliği.. benim 4 kilo oldu..

ay kızlar hala gribim ben 11 gündür geçmedi gribim yaa ay ne zormuş hiç böle olduğumu hatırlamıyorum ağzım burnum yara oldu walla boğazımı söylemiorum bile bi gitmedi şu mikrop vücudumdan

kardeşimde grip yaklaşmıyorum bulaşmasın dıye. bebek doğduktan sonra hastalanmak yasak bu evde dedim.mandalina soyuyorum ballı süt yapıp veriyorum hemen iyileşsin diye

bide bu lansinoh varya benim uclarını soydu remsen.. kabuk kabuk soyuldu 2 gün sürdüm sonra bıraktım.. korktumm

ona tam olarak ne zaman baslamak lazımm

bende aldım ama düzenli kullanmadım daha aklıma geldıkçe uçlarına sürüyorum azıcık.banyodan sonra bebe yagıyla yağlıyorum pehlivan gibi.
sabah ve akşamda tenimi kontrol ediyorum kurumussa yıne nemlendırıyorum bazen vazelin de kullanıyorum.ucunda hafıften yarık var benımde bakalım nasıl emzirecez

kızlaaaar normal doğumu kolaylaştıran jel varmış anaaa ben şimdi duydum. doğum esnasında kullanılıyomuş ve acıyı süreyi yırtılmayı falan azaltıyomuş ben ilk kez duydum bi bilgisi olan varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…