- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.141
aynı isimde 2 topic oldu ama biri tablosuz ..
metuda yoktu kendine tarif edemedim..
yogun arastımalarım sonucu tablonun nasıl olusacağını öğrendim ve topiği actım kızlar..
Allah hepimize güzel hikayeleri paylaşmamaızı nasip eder inşallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/477921-2011-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
cok güzel olmuş canım..ellerine sağlık..
kızının kıpır kıpır olmasına gerek yokki o zaman sen zaten suyuydu plasentasıydı bebekti derken doğumla birlikte verirsin o kiloyu. bebeklede eski haline dönersin ne güzel iştezaten 4 kilo aldım toplam.. beni eritsin inşallah..evlendiğim zamana geri dönmek istiyorumm.. 36 beden yapar beni bu kız tekrar sanırım..
evlendikten sonra 20 kilo aldımda bennn
kızının kıpır kıpır olmasına gerek yokki o zaman sen zaten suyuydu plasentasıydı bebekti derken doğumla birlikte verirsin o kiloyu. bebeklede eski haline dönersin ne güzel iştevalla bende evlendikten sonra kilo aldım tam vermek için spordu diyet programıydı o tarz girişimlere başladım o hafta hamile olduğumu öğrendim hepsi suya düştü. fazla kiloyla hamile kaldım bende
bende bu zamanlara kadar dişimi sıktım sürekli dikkat ettim ölçüp tartarak yedim ama 9. aya girince saldım çayıra mevlam kayıra canım ne isterse yiyorumben 55kiloyla hamıle kaldım suanda 70 kiloyum..kendıme 5 kilo daha hak tanıdım:)tombiklik güzel aslında ama suan kıyafet sorunu yasadıgım ıcın sınır oluyorum dısarı cıkınca..ne giysem göbeğim acılıyo alttan cekınce üst acılıyo:)
kızının kıpır kıpır olmasına gerek yokki o zaman sen zaten suyuydu plasentasıydı bebekti derken doğumla birlikte verirsin o kiloyu. bebeklede eski haline dönersin ne güzel iştevalla bende evlendikten sonra kilo aldım tam vermek için spordu diyet programıydı o tarz girişimlere başladım o hafta hamile olduğumu öğrendim hepsi suya düştü. fazla kiloyla hamile kaldım bende
bende bu zamanlara kadar dişimi sıktım sürekli dikkat ettim ölçüp tartarak yedim ama 9. aya girince saldım çayıra mevlam kayıra canım ne isterse yiyorum
şunun şurasında kaç gün kaldı zaten sabah akşam doğurucam diye bekliyorum
yarım saat kadar ütü yaptım kasıklarıma ağrı girdi gömlekleri yaptım pantolonları bitiremedim huylandım yarıda bıraktım şimdi yan geldim yatıyorum
ya bizim koltuğun benim yattığım kısmı çöktü geçen gün bi misafir gelmişti buraya ne olmuş böyle çökertmişiniz koltuğu dedi anlamazlıktan geldik eşimleütüyü bende sürekli sallıyorum..zaten kendımınkılerı utulemıyorum göbeğim ütü yapıyor giyince:)iyi yapmışın dinlen..benımde kasıklarım cok fena..bende suan öküz gibi uzanıyorum..3 tane yumurta yedım bende..napım canım cekıyo...:)şimdide tüp cikolata yıyommmm
ya bizim koltuğun benim yattığım kısmı çöktü geçen gün bi misafir gelmişti buraya ne olmuş böyle çökertmişiniz koltuğu dedi anlamazlıktan geldik eşimlebende halley manyağı oldum. şu 10 lu paketler varya onlar bile yetişmez oldu artık hızıma
heee
annem gelmese bende ellemem ki banane
akşam geri yatçam nasılsa :)
benimki de ev cillop olmadan çıkmaz
geceden mutfağı toplamadan yatmaz
lan ölsem kime ne evimin pisliğine
töbeee
hatta abartır annem
eve gelince üzerimizi değişioz ya ben onla yatarım :)
benim kraliçe yatmazzzz, yatak pijaması ayrıdır
yatağına oturamazsın kıyamet kopar
sanarsın Bayan Obama :)
bide bu lansinoh varya benim uclarını soydu remsen.. kabuk kabuk soyuldu 2 gün sürdüm sonra bıraktım.. korktumm
ona tam olarak ne zaman baslamak lazımm
bu cocukların agzında pamukcuk oluyormusya
ondan mı oluyor acaba..
craftynin annesinin ayva cekirdeği tarifi vardı ..yazmıstı buraya onu denicem ben.. nasılsa krem değil cocuğun agzına değsede bişey olmaz..
öyle anadan böyle kıza annemin yorumu
"alimden zalim zalimden alim doğar"
slm kızlar bizi kimse merak etmemişama ben yine yazayım. :26:bugün aile hekimine gittik.herşey iyiydi ama son an ayaklara bakınca ödem var dedi gerçi bende sürekli çarşılardayım neyse tuzu kescen dedi.sonra eşim beni başka bi doktora götürdü.malum kafası çok önde gidiyo diye korkmuştuk. gittiğim doktorda çok önde olduğunu söyledi bpd şu an 40hafta uyumlu çıkıyo. hc de37lerde neyseki sağlık sorunu yok sadece koca kafa acık :) oda zaten bikaç mm farkediyo dedi.sadece haftaya vurunca çok gibi geliyomuş.karın çevresi falan normal.suyumuz plesantamızda iyi. bu doktorda sezeryan dedi normal doğum çok zor olurmuş.pazartesi kendi doktorumuz tarih vericek artık.ayy sağ sağlim bi doğduğunu görsem öyle rahatlıycam koca kafalı oğlum diye seviyo artık babasıda.
ay kızlar hala gribim ben 11 gündür geçmedi gribim yaa ay ne zormuş hiç böle olduğumu hatırlamıyorum ağzım burnum yara oldu walla boğazımı söylemiorum bile bi gitmedi şu mikrop vücudumdan
bide bu lansinoh varya benim uclarını soydu remsen.. kabuk kabuk soyuldu 2 gün sürdüm sonra bıraktım.. korktumm
ona tam olarak ne zaman baslamak lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?