- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.121
annem beni doğurmak için hastaneye gittiğinde. doktorun biri gelip kalp atışlarımı dinlermiş ölmüş dermiş başka doktor yok yaşıyo dermiş. yazık kadın günlerce hastanede yatmış benim yüzümden doğmak nedir bilmemişim. ta o zaman anlamıştım tembel olduğunu diyor. süpriz olmadı yani annem içinöyle anadan böyle kıza annemin yorumu
"alimden zalim zalimden alim doğar"
pozer..
seninki çiçek yollamıs ha.
:))))))))))))))))))))
en azından bunu yapmıs.. tamamen kalas olmuyor yanii
hee fatmacım, çiçek yollamış ama ben eşşeğim yazmayı unutmuş üzerine2. kalas kategorisine sokalım kendisini.. bide sanki hiç unutmamışda bugünmüş gibi not yazmış eşşoleşşek
bak sinirlendim gene...ben de hiç bişi yapmadan oturuyorum, çatlıodur şimdi aramadım dieeee
annem beni doğurmak için hastaneye gittiğinde. doktorun biri gelip kalp atışlarımı dinlermiş ölmüş dermiş başka doktor yok yaşıyo dermiş. yazık kadın günlerce hastanede yatmış benim yüzümden doğmak nedir bilmemişim. ta o zaman anlamıştım tembel olduğunu diyor. süpriz olmadı yani annem için
Arkadaslar bebek kurabiyesi ya da çikolata vs siparişi veren oldu mu ya da vermek isteyen? Ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz doğumdan hemen sonra hastaneye ya da eve gelenlere?
evet canım sen doğumdan sonra hamilelik kilolarını hemen verirsin gibi geliyor şimdiki gibi kıpır kıpır bi kızın olursa:)))))))
ana rahminden baslarmıs karakter diyosun yani..
ben yandım o vakit..
zıpır bişey dogurcamm
evet canım sen doğumdan sonra hamilelik kilolarını hemen verirsin gibi geliyor şimdiki gibi kıpır kıpır bi kızın olursa
zaten 4 kilo aldım toplam.. beni eritsin inşallah..evlendiğim zamana geri dönmek istiyorumm.. 36 beden yapar beni bu kız tekrar sanırım..
evlendikten sonra 20 kilo aldımda bennn
arama zaten..
parfümü verdin mi..
zaten 4 kilo aldım toplam.. beni eritsin inşallah..evlendiğim zamana geri dönmek istiyorumm.. 36 beden yapar beni bu kız tekrar sanırım..
evlendikten sonra 20 kilo aldımda bennn
ya benim bebişin hareketleri öyle gümbür gümbür değil
sizin nasıl
geçen haftalar daha çok gibiydi
ama bayadır zayıf yani kıpırtı var ama
güçlü değil gibi
kahvelokummum..
gecen sorcaktım unuttum..
sen Ankaraya neden gtmiştin.. alısveriş için mi
ya benim bebişin hareketleri öyle gümbür gümbür değil
sizin nasıl
geçen haftalar daha çok gibiydi
ama bayadır zayıf yani kıpırtı var ama
güçlü değil gibi
ayy 4 kilo aldım diyoo yaaa 4 kilo aldım diyoooo
4 kilo mu, bildiğimiz 4 kilooooben ilk ay aldıydım o 4 kiloyu maşallah bacım ama sölemeyin böle şeyler, bize ayıp oluyooooo
eskisi gibi değil cnm, yerleri daraldı artık, çok kıpraşamıolar içerde
canım benim doktorum ankarada, hacettepede... ona gidip geliyom..
bir de geçen hafta alışveriş de yaptım baya... hatta hiç kullanmadığım kredi kartımın limiti dolmuş, geri dönüş biletini alayım dedim alamadım, yollarda kalıyordum nerdeyse
kızlar merhaba.çok şükür doktorun ervdiği krem sonucunda kaşıntım bitti sayılır.size birşey sorcam özellikle ankaradakilere,özel veya devlet hastanesi tavsiye edebilirlermi?ben polatlıdayım acil bir durumda gitmek gerekirse bilmek istiorum.cevap verebilrlerse sevinirim.
aynı isimde 2 topic oldu ama biri tablosuz ..
metuda yoktu kendine tarif edemedim..
yogun arastımalarım sonucu tablonun nasıl olusacağını öğrendim ve topiği actım kızlar..
Allah hepimize güzel hikayeleri paylaşmamaızı nasip eder inşallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/477921-2011-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?