2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
öyle anadan böyle kıza annemin yorumu

"alimden zalim zalimden alim doğar"
annem beni doğurmak için hastaneye gittiğinde. doktorun biri gelip kalp atışlarımı dinlermiş ölmüş dermiş başka doktor yok yaşıyo dermiş. yazık kadın günlerce hastanede yatmış benim yüzümden doğmak nedir bilmemişim. ta o zaman anlamıştım tembel olduğunu diyor. süpriz olmadı yani annem için

pozer..

seninki çiçek yollamıs ha.

:))))))))))))))))))))

en azından bunu yapmıs.. tamamen kalas olmuyor yanii

pozer..

seninki çiçek yollamıs ha.

:))))))))))))))))))))

en azından bunu yapmıs.. tamamen kalas olmuyor yanii

hee fatmacım, çiçek yollamış ama ben eşşeğim yazmayı unutmuş üzerine 2. kalas kategorisine sokalım kendisini.. bide sanki hiç unutmamışda bugünmüş gibi not yazmış eşşoleşşek
bak sinirlendim gene... ben de hiç bişi yapmadan oturuyorum, çatlıodur şimdi aramadım dieeee

arama zaten..

parfümü verdin mi..

:)))))))

ana rahminden baslarmıs karakter diyosun yani..

ben yandım o vakit..

zıpır bişey dogurcamm

evet canım sen doğumdan sonra hamilelik kilolarını hemen verirsin gibi geliyor şimdiki gibi kıpır kıpır bi kızın olursa

zaten 4 kilo aldım toplam.. beni eritsin inşallah..evlendiğim zamana geri dönmek istiyorumm.. 36 beden yapar beni bu kız tekrar sanırım..

evlendikten sonra 20 kilo aldımda bennn

ya benim bebişin hareketleri öyle gümbür gümbür değil
sizin nasıl
geçen haftalar daha çok gibiydi
ama bayadır zayıf yani kıpırtı var ama
güçlü değil gibi

arama zaten..

parfümü verdin mi..

verdim şekerim dün gece, eve gelene kadar ses etmedim. geldik, hediyesini verdim, allah kahretsin dedi.. seni demi dedim :) ahaha çok komikti.. ışık tutulmuş tavşana döndü birden.. defalarca özür dilemeler, yoğunmuş aklından çıkmış. bende yoğunum üstelik hamileyim unutkanlığım hat safhada ama gördüğün gibi unutmadım dedim. bütün gece etrafımda kedi gibi dönmekle meşguldü :)) beter olsun. haftasonu telafi edicem söz dio, dedim geçti borum pazarı bebeğim.. asıl bu saatten sonra bişi yapmaya kalk o zaman gebertirim didim seni..

korkusuna parfümü açamadı bile teşekkür meşekkür etti, emme eli gidip açamadı.. bende az önce çalışma odasında bilgisayarın önüne koydum, gözüne girsin iyice die

zaten 4 kilo aldım toplam.. beni eritsin inşallah..evlendiğim zamana geri dönmek istiyorumm.. 36 beden yapar beni bu kız tekrar sanırım..

evlendikten sonra 20 kilo aldımda bennn

4 kilo mu, bildiğimiz 4 kiloooo ben ilk ay aldıydım o 4 kiloyu maşallah bacım ama sölemeyin böle şeyler, bize ayıp oluyooooo

sizin nasıl
güçlü değil gibi

eskisi gibi değil cnm, yerleri daraldı artık, çok kıpraşamıolar içerde

kahvelokummum..

gecen sorcaktım unuttum..

sen Ankaraya neden gtmiştin.. alısveriş için mi

canım benim doktorum ankarada, hacettepede... ona gidip geliyom..
bir de geçen hafta alışveriş de yaptım baya... hatta hiç kullanmadığım kredi kartımın limiti dolmuş, geri dönüş biletini alayım dedim alamadım, yollarda kalıyordum nerdeyse

Bence şeker siparişi verirken kullanılabilirliğine de bakın buzdolabı süsü gibi bişi olsun yani iki arkadaşımdan da bebek şekeri aldım ben ikisini de saklamak istediğim halde saklayamıyorum birisi zaten çikolata gibi bişiydi süsünü bozmak istemedim hatıra kalsın dedim ama kalmıyor işte o yüzden buzdolabı süsü gibi bişi olsun ki bari saklamak isteyen saklar derim ben ama tabi siz bilirsiniz çok güzel modeller var bu arada hepsi olsun istiyor insan

sizin nasıl
güçlü değil gibi

ay doğunca aynısı oluyor diyolar tatlım sen sanslısın...benimki cektirecek bana .. gece gündüz uyumayacak sanırım..

ayy 4 kilo aldım diyoo yaaa 4 kilo aldım diyoooo

4 kilo mu, bildiğimiz 4 kiloooo ben ilk ay aldıydım o 4 kiloyu maşallah bacım ama sölemeyin böle şeyler, bize ayıp oluyooooo
eskisi gibi değil cnm, yerleri daraldı artık, çok kıpraşamıolar içerde

kızlar 4 kilo aldım ama öncesinde stoklarım vardı ben 73 kilo hamile kaldım boyumda 1,62.. bildiğin tobiliğim yani..üstüne 10 kilo alsaydımmm halim ne olurdu benimm düşünsenize..

yuvarlanarak dolanırdım artık ortalıkta..

kıyamammm..

canım erken doğum gibi bir durumum olmasaydı ve gebeliğim biraz riskli olmasaydı ben lokman hekimde doğum yapacaktım sincanda ve etlikte var.zaten riskli durumlarda onlarda almıyorlar.şuan 38de olan bir yakınım gitti yüksek tansiyonlu olduğu için alamayız seni doğuma demişler. oturduğum yerdeki devlet hastanesi gece gelenleri doğuma almadığını söyledi tesadüfen duydumm yani( doğumda yoğun bir ekip gerektiği için ve gece o ekip bulunmadığı için) bu yüzdende zekai tahir burak hastanesinde ( büyük doğum diye de geçiyor) yapacağım.işleri doğum olduğu için onlar tabi bizim kadar özenli değiller yani her daim doğum yaptırdıkları için artık robot olmuşlar.ama yenidoğanı falan çok çok iyi bunu bildiğim içinde riske girmek istemedim ve oraya gideceğim kısmetse doğum için ( ikiz yeğenlerim erken doğum ile geldi.akciğer fonksiyonu tamamlanmadığı için biri 1 hafta diğeri 10 gün kaldı ve çok çabuk toparladılar.daha da ilginci yakın bir arkadaşım 6 aylık ikiz doğum yaptı,600 ve 500 gr iki kızı oldu.2.5 ay kaldılar ve arkadaşım da bana o hastaneden başka yere sakın gitme dedi şimdi 1 yaşına girmek üzereler.benim tavsiyelerim böyle canım)

bebek şekeri soran arkadaşım. bebişlerin cicileri topiğinde paylaşmıştım,daha sonra nettende sipariş verdim iki çeşit oldu şöyle ki:

bu sepeti ben burada bir marketten almıştım sonra farkettim ki nette falan her yerde satılıyor.bende üzerini tül ile süslüyorum şimdi daha şirin oldu. sepetin içindeki kapları ben bir düğmeciden ( bebek şeker malzemelri falanda satılıyor) almıştım.içlerine çikolata siparişi vereceğiz sonra.üzerine bastığınızda büyüyor resimler.diğeride yusufçuk lavantalı ve mıknatıslı.netten oldukça uygun sipariş ettim.birinden 60 diğerinden 50 tane var.benim akrabalarda hep ankara'da eşiminde.böyle olunca anca yeter diye düşündük çok aşırı da masraf yapmak istemedim açıkçası bebek şekeri için.ona vereceğim parayla bebişime daha güzel ciciler alırım diye
ayrıca bayanlar ilk sayfada ki linkten bebişlerin cicileri topiğine girin bakın orada bebeklerin eşyaları da var.

son olarak tüm şehitlerimize rahmet diliyorum,ailelerine Allah'ım sabır versin.içim çok yandı bugün.bu kan dursun inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…