- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.201
patatesi soy 5 dk dondurucuda soğut
sonra ince ince yuvarlak dilimle alnına şakaklarına koy
tülbentle sıkı sar vur kafayı yat
birer yuvarlak da gözüne koy
benim migren ağrılarını bi o geçirdi
hemen uygulamaya geçiyorum
agrıdan ölüyorum beynim patlıcak gibi
Merhaba arkadaşlar hepinize.Bende sizler gibi kasım annesiyim.Ve nerdeyse hamileliğimin başında beridir sizi takip ediyorum.Hepiniz benim gizli arkadaşım oldunuzfakat işyerinden baktığım için yazamıyordum.Şimdi doğum iznine çıktım.Ve face kullanmadığım halde ordada sizlerle olmak için hesap açtım.Tabiki benide aranıza alırsanız.Çünkü ben bulamadım.Siz istek gönderirimisiniz.Facedeki adım ata cel. doğu yapan arkadaşların gözü aydın .ALLah cümlemizinkini hayırlı evlatlar kılsın.Bizlerede sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin.
aynen walla bende oyleyımseduss
pregg
anam zuzu da bize fark attı :) ne olacak bu halimiz :)modundayım ben
bizi sallayan yok oğlum gel en iyisi biz gidip yatalım
evet bizi sallayan yok valla! bütün muhabbet facebookta dönüyo galiba. bende kizimi alip gidip kendi cöplügümde öteyim bari
kızlar dr dan geldik bugün oğluşum 2600 gr 49 cm ve de en süperi pazartesi preparı bırakıyorum hayırlısıyla çok heyecanlıyım hemen bir şey olmaz diyor dr ama ben de lokositler coşarmış yine ++ çıktı. bol su ve munurol kullanıcam. Bakalım artık neler olacak önümüzdeki hafta. bizden haberler böyle.
Zuzu cum sen de alırsın bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah
maaşallah maaşallah
acılısı ben yaptım mert bey erken geldiler ama peşimden sırayla gelmişsiniz
hayırlı olsun bebişlerinizz
biz asımızı ve kulak testimizi yaptırdık dün
ne yazıkki emmiyor oğlusum beni sezeryan oldugum için mamaya alıstı
hastanede mama verdikleri için
hayırlıı sı artık hepinizi öpüyorum
face de de dönmüo bacım herkes tv de zannumca :)
alınmayın ooooooo
canım allah analı babalı büyütsün...inşallah oğluşun emer daha iyi olur hem senin hemde bebek açısından...canım sezeryan olmuşsun ağrın oldumu kendine geldiğinde...
ilk gün hiç olmadı sonra işte gazın cıktımı die habire soruyorlar fln
eve gelince ağrım oldu ama artık geçer gibi oldu fazla yok kaşıntı var
bu arada ben cerrahpaşa tıp fakultesinde doğum yaptım
cok ama cok memnun kaldım doktorlar süper iyidiler hepsinden ALLAH razı olsun özelden hiç bir farkı yoktu
yaninada varsa bi fincan papatya cayi demle.. bana iyi geliyo. rahatlatiyo sankim beni...
selam kizlar! herkes birer birer kucaklarina aliyo ne güzel bebislerini. okudukca heyecan basiyo beni :)
bu arada benim 35 bitiyo hala makat gelis duruyo. normal dogum düsünüpte benim durumumda olan varmi acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?