2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hemen uygulamaya geçiyorum
agrıdan ölüyorum beynim patlıcak gibi

yaninada varsa bi fincan papatya cayi demle.. bana iyi geliyo. rahatlatiyo sankim beni...

selam kizlar! herkes birer birer kucaklarina aliyo ne güzel bebislerini. okudukca heyecan basiyo beni :)

bu arada benim 35 bitiyo hala makat gelis duruyo. normal dogum düsünüpte benim durumumda olan varmi acep?

kızlar dr dan geldik bugün oğluşum 2600 gr 49 cm ve de en süperi pazartesi preparı bırakıyorum hayırlısıyla çok heyecanlıyım hemen bir şey olmaz diyor dr ama ben de lokositler coşarmış yine ++ çıktı. bol su ve munurol kullanıcam. Bakalım artık neler olacak önümüzdeki hafta. bizden haberler böyle.

Zuzu cum sen de alırsın bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah

canım hoşgeldin geç de olsa katıldın aramıza kaç haftalıksın? face e kasım anneleri yaz ve gruba katıl bu kadar cnm

slm arkadaşlar sizler ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah...arkadaşlar bir sorum olacaktı epidural normal nasıl oluyor acı duyuyormusun bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi...herkese iyi geceler

bi arkadaş var bu iltehap için dr 2 kere vajina yıkaması yaptı batikon ile
sende neden denemediler o yolu

maaşallah maaşallah
acılısı ben yaptım mert bey erken geldiler ama peşimden sırayla gelmişsiniz
hayırlı olsun bebişlerinizz
biz asımızı ve kulak testimizi yaptırdık dün
ne yazıkki emmiyor oğlusum beni sezeryan oldugum için mamaya alıstı
hastanede mama verdikleri için
hayırlıı sı artık hepinizi öpüyorum

canım allah analı babalı büyütsün...inşallah oğluşun emer daha iyi olur hem senin hemde bebek açısından...canım sezeryan olmuşsun ağrın oldumu kendine geldiğinde...

face de de dönmüo bacım herkes tv de zannumca :)
alınmayın ooooooo

gebe kariyim ben! ben alinmiycamda kim alinicak bikerem!

ay zuzuunun yarinmis yaaa!! allah yardimcin olsun canim! umarim yatabilirsin bu gece heyecandan

cicili hayirli olsun oglusun canim! bence bu kadar cabuk pes etme! gögsünü sürekli daya agzina. önce inat edip emmeyip mamaya alisip sonra cuk cuk emenide gördüm.

canım allah analı babalı büyütsün...inşallah oğluşun emer daha iyi olur hem senin hemde bebek açısından...canım sezeryan olmuşsun ağrın oldumu kendine geldiğinde...

ilk gün hiç olmadı sonra işte gazın cıktımı die habire soruyorlar fln
eve gelince ağrım oldu ama artık geçer gibi oldu fazla yok kaşıntı var
bu arada ben cerrahpaşa tıp fakultesinde doğum yaptım
cok ama cok memnun kaldım doktorlar süper iyidiler hepsinden ALLAH razı olsun özelden hiç bir farkı yoktu

cicilii

memenin ucunu diil tüm kahverengi alanı sokun ağzına diolar
o şekilde denedin mi bilmem ama denemediysen bi dene

ne kadar güzel allahım biz ve bebişlerimizide bir çırpıda kurtarır inşallah...

33 haftada dönmemişti doktorum dönmesı bıraz zor ama yinede bekliycez dedı normal dogum çok istiyorum inşallah dönmuştur oglusum cuma kontrolum var

heeeey ben geldim nasılsınız kızlar? geçmişi okuyamam bi ton kaynatmışsınız.
ay kimler doğurdu çabuk söyleyinnnnnn
crafty sen daha burdamısın ?
nil'e nasıl bi konfor sağladıysan çıkmak bilmiyo heralde.
cicili canım tekrar tebrik ederim seni Allah analı babalı büyütsün inşallah.
lütfen pes etme sütüm yok diye, bebeği en çok rahatlatan şey emmekmiş, bırak süt gelmese de emsin beynine emir ver geleceğine inan canım. öyle öyle gelir inşallah.
ben yazmıştım arkadaşım ve bebeği gelecek diye, Elif bebek hayatımıza resmen anlam kattı. ev misss gibi bebek koktu, çok da mutlu ve rahat bi bebek. iyi ki geldiler.

Son düzenleme:
hortladım yıne ben.rüya gördüm bahanesi oldu uyuyamadım tekrar.krem renkli pembemsi leke geliyordu rüyamda. annem babam kardesım teyzem doktora gıdıyoruz cantaları arabanın arkasına koyduk yağmurda ıslanmıs.hastanede herzaman gittiğimiz hastane değil.arabayı park ettik uyandım.nasıl pimpirikli yatıyorsam artık.şimdilik agrım sızım yok çok şükür.
zuzuda doğuruyormuş inşallah sorunsuz kolaycacık doğurur kuzusunu.doğum haberlerini aldıkça içim kıpır kıpır.elim sürekli karnımda hareketleriini hissetmek bile çok mutlu ediyor.kimbilir doğunca nasıl oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…