- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.221
hortladım yıne ben.rüya gördüm bahanesi oldu uyuyamadım tekrar.krem renkli pembemsi leke geliyordu rüyamda. annem babam kardesım teyzem doktora gıdıyoruz cantaları arabanın arkasına koyduk yağmurda ıslanmıs.hastanede herzaman gittiğimiz hastane değil.arabayı park ettik uyandım.nasıl pimpirikli yatıyorsam artık.şimdilik agrım sızım yok çok şükür.
zuzuda doğuruyormuş inşallah sorunsuz kolaycacık doğurur kuzusunu.doğum haberlerini aldıkça içim kıpır kıpır.elim sürekli karnımda hareketleriini hissetmek bile çok mutlu ediyor.kimbilir doğunca nasıl oluruz.
bugün test yaptım çift çizgi.. yarın doktora gidicem ama meraktan duramıyorum çift çizgilerde yanlış olabilir mi ?
heeeey ben geldim nasılsınız kızlar? geçmişi okuyamam bi ton kaynatmışsınız.
ay kimler doğurdu çabuk söyleyinnnnnn
crafty sen daha burdamısın ?
nil'e nasıl bi konfor sağladıysan çıkmak bilmiyo heralde.
cicili canım tekrar tebrik ederim seni Allah analı babalı büyütsün inşallah.
lütfen pes etme sütüm yok diye, bebeği en çok rahatlatan şey emmekmiş, bırak süt gelmese de emsin beynine emir ver geleceğine inan canım. öyle öyle gelir inşallah.
ben yazmıştım arkadaşım ve bebeği gelecek diye, Elif bebek hayatımıza resmen anlam kattı. ev misss gibi bebek koktu, çok da mutlu ve rahat bi bebek. iyi ki geldiler.
6 tane bebeğimiz olmuş. hepsine maşallah
fatmacım tablon çok güzel olmuş elllerin dert görmesin. çatlıyodum meraktan :)
Herkese günaydın kızlar :)))
bugün saat 4 te randevumuz var ...
inşaallah hayırlı haberler alırız yazarım
heeeey ben geldim nasılsınız kızlar? geçmişi okuyamam bi ton kaynatmışsınız.
ay kimler doğurdu çabuk söyleyinnnnnn
crafty sen daha burdamısın ?
nil'e nasıl bi konfor sağladıysan çıkmak bilmiyo heralde.
cicili canım tekrar tebrik ederim seni Allah analı babalı büyütsün inşallah.
lütfen pes etme sütüm yok diye, bebeği en çok rahatlatan şey emmekmiş, bırak süt gelmese de emsin beynine emir ver geleceğine inan canım. öyle öyle gelir inşallah.
ben yazmıştım arkadaşım ve bebeği gelecek diye, Elif bebek hayatımıza resmen anlam kattı. ev misss gibi bebek koktu, çok da mutlu ve rahat bi bebek. iyi ki geldiler.
6 tane bebeğimiz olmuş. hepsine maşallah
fatmacım tablon çok güzel olmuş elllerin dert görmesin. çatlıyodum meraktan :)
günaydın kızlar ,
bugün evdeyiz misafirim var kafa iznş yapıyorum bende :)
hortladım yıne ben.rüya gördüm bahanesi oldu uyuyamadım tekrar.krem renkli pembemsi leke geliyordu rüyamda. annem babam kardesım teyzem doktora gıdıyoruz cantaları arabanın arkasına koyduk yağmurda ıslanmıs.hastanede herzaman gittiğimiz hastane değil.arabayı park ettik uyandım.nasıl pimpirikli yatıyorsam artık.şimdilik agrım sızım yok çok şükür.
zuzuda doğuruyormuş inşallah sorunsuz kolaycacık doğurur kuzusunu.doğum haberlerini aldıkça içim kıpır kıpır.elim sürekli karnımda hareketleriini hissetmek bile çok mutlu ediyor.kimbilir doğunca nasıl oluruz.
anneme anlatsan bu rüyayı..
acık kalmıs bi tarafın derdi :))))))))))
kalmısta olabilir üşüdüm gece battanıye almaya da üşendim :))
kızlarr günaydınnn bu gece rüyamda bebeğim doğmuş kız benimki şeyine bile bakıyorumm tescilemek için tostombul güzeller güzeli bir kızz sonra emziriyorum 2 göğsümüde emziriyorum nasıl emiyorr sütümde geliyorr baya böyle bir rüya gördüm işte hayırlara vesile olur inşallah kızlarr geçen cumartesi 35+3 de doktordaydık kızım 3,000 kilo olmuştu boyuda 47 cm idi sizce çokk kilolumu bide benim çok akıntım oluyorr doktor fitil verdiş ama salak gibi eczaneden almadımm kızım bu gügün hiç hareketli değil inşallah iyidir.
kızlarr günaydınnn bu gece rüyamda bebeğim doğmuş kız benimki şeyine bile bakıyorumm tescilemek için tostombul güzeller güzeli bir kızz sonra emziriyorum 2 göğsümüde emziriyorum nasıl emiyorr sütümde geliyorr baya böyle bir rüya gördüm işte hayırlara vesile olur inşallah kızlarr geçen cumartesi 35+3 de doktordaydık kızım 3,000 kilo olmuştu boyuda 47 cm idi sizce çokk kilolumu bide benim çok akıntım oluyorr doktor fitil verdiş ama salak gibi eczaneden almadımm kızım bu gügün hiç hareketli değil inşallah iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?