- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.241
ayy inşallah rüyan cıkarda bol bol emzirirsin yavrunu..
masallah bu arada kızçene..
akıntı bende de oluyor ..
bana bişey vermedi.. hamilelikte olur dedi..
ama drun verdiği ilaçları ihmal etme derim ben bi bildiği vardır mutlaka..
hareketleride günden güne değişiyor zaten bu sıpaların.. bence dikkat cekmeye calısıyorlar...
Günaydın kızlarrrrrr
baş agrım geçti sonnda birazda burnum kanadı ama anlayamadım
CRAFTY senin nick bundan sonra yetiş bacım olsun tesekkür ederim patatesler işe yaradı sanırım sendeki bilgiler herkese yetiyor
nasıl dua ettim gece sana tekrar tsk insallah nil i biravazda dogurmak nasip etsinnnnnn
sertapcım sende papatya çayı demişsin malesef evde yoktu ama aklımda oda artık:)))
tansiyonda sorunn yok yazmısın ama kanama ondan olmus olabilir..
rahatlatmısda olabilir seni..
gerci hamilelikte kan dolsaımı cok daha fazla oldugundan burun kanaması olabülür diyolardı..
gecmişler gitmişler olsunn canımcım..
günaydın bacılarr.
bende hayatım boyunca hiiiç burnumun kanadığını bilmezdim taki hamile kalana kadara. hamilelikte 5-6 kere kanadı, daktırımız çok normal sorun yok didi...
size bi sorum var.. şu biberon ısıtıcı var ya, o ne işe yarar, nasıl kullanılır.. bana hediye geldi ama işe yarar mı bilmem..
evet princess yazmıyo doğru düzgün, kanzy den ses yok, yuba dan ses yok.. herkes boşladı topiği.. bu arada gelen ısıtıcı yurt dışından getirilmiş kullanma talimatı gibi bişi de yok:) ne işe yaradığıyla ilgilide hiç bi fikrim yok
normal doğum yapmak istiyorum ama inşallah 4 ü geçmezz 3,800 falan iyyi
günaydın kızlar...
dün randevumuz vardı,şükür herşey yolunda doğum tarihimizi kesinleştirdik,1 kasım inşallah.simay ım 3073 gr 49 cm olmuş.eğer dinlenmezsen 1 kasımdan öncede gelebilir dedi.kafası kanala dayanmış.bi de spinal anesteziyi önerdi ama öncesinde kontrol edeceğiz eğer iğnenin vurulduğu yerin etrafında kanama olursa genel anestezi almamız gerekir dedi.bu arada iğnelerini salı günü,yani doğumdan 1 hafta öncesin de vurulmayı bırak dedi.hayırlısı olsun.sağlıkla kurtulalım inşallah.
bu gidişle 1 kasımda topikte nufus patlaması olacak masallah kızına benim sıpa kanala giremedi kafa asagıda ama kanalda değil bakalım bakalım pazartesi durum ne olacak
benim bacak aram ve malum yerler sanki tutulmus gibi agrıyo yaklaşıyoruz mutlu sona galiba
kocaman bi aferin sana..
son ay zaten.. bi de üşüt bebeği içinde..
dikkat etmelisin ..
kendin üşendin madem yanındakini dürtseydin de o örtseydi..
kızlar dün hastanede hemşirelerle konuştum da yanında mutlaka humana stel tea çay getir dediler.çok işe yarayan bişeymiş.3 tane gecelik yeterli dediler.hasta bezini falan kendileri veriyomuş.sadece orkid gece aldım ben.bi de doğumdan sonra tek kullanımlık hasta külotu al dediler özellikle sezeryanda çok iyi oluyomuş.7 lira bişe içinde 4 tane var aldım bende.2 tanede normal yüksek bel külot koydum yeterlidir zaten.
crafty..
sen merak etme benim kızımın ablası olacak Nil..
senden önce doğurmayacam ben..
Günaydın kızlarrrrrr
baş agrım geçti sonnda birazda burnum kanadı ama anlayamadım
CRAFTY senin nick bundan sonra yetiş bacım olsun tesekkür ederim patatesler işe yaradı sanırım sendeki bilgiler herkese yetiyor
nasıl dua ettim gece sana tekrar tsk insallah nil i biravazda dogurmak nasip etsinnnnnn
sertapcım sende papatya çayı demişsin malesef evde yoktu ama aklımda oda artık:)))
ben almadım crafty almıs..
işe yarar herhalde yaptıklarına göre..
işini kolaylastıracak bişeydir bence..
gerek kalmaz ama inşallah kullanmaya.. nasılsa hediye gelmiş :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?