2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

normal doğum yapmak istiyorum ama inşallah 4 ü geçmezz 3,800 falan iyyi

tansiyonda sorunn yok yazmısın ama kanama ondan olmus olabilir..

rahatlatmısda olabilir seni..

gerci hamilelikte kan dolsaımı cok daha fazla oldugundan burun kanaması olabülür diyolardı..

gecmişler gitmişler olsunn canımcım..

fatmacım eline saglık güzel olmus tablo oradan takip daha rahat olur

esracım bende hep dogum rüyaları görüyorum hepsi hayra cıksın ama annemin yorumu 'aç tavuk kendini darı ambarında görür' oluyor sürekli dogumu düsündüğümüz için galiba bu rüyalar...

bu arada kanzy ne yaptı haberi olan var mı
face falan yazıyo mu onunla aynı sehirdeyiz biz merak ettim

bende anlamadım fatmacım benim tansiyon hep 10-6 olurdu dün 12-8 di genelde bu yüksek değil ama burun kanaması akla tansiyonu getirdi geçti ya şükür 2 gün çektim.

günaydın bacılarr.

bende hayatım boyunca hiiiç burnumun kanadığını bilmezdim taki hamile kalana kadara. hamilelikte 5-6 kere kanadı, daktırımız çok normal sorun yok didi...

size bi sorum var.. şu biberon ısıtıcı var ya, o ne işe yarar, nasıl kullanılır.. bana hediye geldi ama işe yarar mı bilmem..

evet princess yazmıyo doğru düzgün, kanzy den ses yok, yuba dan ses yok.. herkes boşladı topiği.. bu arada gelen ısıtıcı yurt dışından getirilmiş kullanma talimatı gibi bişi de yok:) ne işe yaradığıyla ilgilide hiç bi fikrim yok

ben almadım crafty almıs..

işe yarar herhalde yaptıklarına göre..

işini kolaylastıracak bişeydir bence..

gerek kalmaz ama inşallah kullanmaya.. nasılsa hediye gelmiş :)))))))))

yuba arada giriyor görüyorum ben.. okuyup cıkıyor sanırım..

kanzy konusunda fikrim yok.. facte nickine baktım ordada yok..

prenses konusunda telaşlanmaya basladım.. onun hamileliği sorunlu baslamıstı hatırlarsan.. inşallah hersey yolundadır..

kız ısıtıcı ne işe yarayacak .. biberondaki mamayı ısıtacaksın.. hani sağıyolarya dolaba koyuyolar.. onu ısıtmak için.. mama hazırlayacaz onu koycaz biberona .. ısıtırsın işte .. kullanıslı olur bence..

günaydın kızlar...
dün randevumuz vardı,şükür herşey yolunda doğum tarihimizi kesinleştirdik,1 kasım inşallah.simay ım 3073 gr 49 cm olmuş.eğer dinlenmezsen 1 kasımdan öncede gelebilir dedi.kafası kanala dayanmış.bi de spinal anesteziyi önerdi ama öncesinde kontrol edeceğiz eğer iğnenin vurulduğu yerin etrafında kanama olursa genel anestezi almamız gerekir dedi.bu arada iğnelerini salı günü,yani doğumdan 1 hafta öncesin de vurulmayı bırak dedi.hayırlısı olsun.sağlıkla kurtulalım inşallah.

normal doğum yapmak istiyorum ama inşallah 4 ü geçmezz 3,800 falan iyyi

Allah kalbine göre bi doğum nasip etsin ..

hayırlısı olsun..

gidişat senin yavrunun 4 kiloya yakın doğacağını gösteriyor günde min 30 gr alsa .. min 3800 olur zaten .. masallah diyelim..

Merhabalar.

Kaç gündür gelemedim. Okumaya çalışıyorum, bir iş çıkıyor, geri gidiyorum. Fatmacım "manken gibi bir kız doğuracaksın" ifaden için teşekkür ediyorum. İnşallah güzeller güzeli kızlarımız olur. Önce sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi Allah'ım, sonra da hayırlı, güzel, iyi huylu evlatlar... :) Doğuranları takip edemiyorum, annem halen bizde. Göndermeye de niyetim yok ama yarın giderim diyor. Doğuma yakın iyice çocuk gibi oldum. Annem yanımda olsun istiyorum hep. Korkuyor muyum neyim. :) Beni bir tek o anlıyor gibime geliyor şuan. :/ Eşim de psikolojimden pek anlamıyor gibime geliyor. Ay ne bileyim. Hayırlısıyla bir doğursak...

Hepinizi öpüyorum. Hayırlı doğumlar diliyorum, eğer ben burda yokken doğuran olmuşsa/olursa diye...

bu gidişle 1 kasımda topikte nufus patlaması olacak masallah kızına benim sıpa kanala giremedi kafa asagıda ama kanalda değil bakalım bakalım pazartesi durum ne olacak

benim bacak aram ve malum yerler sanki tutulmus gibi agrıyo yaklaşıyoruz mutlu sona galiba

öyle gerçekten,1 kasımda baya beklenen doğum var.benim de inanılmaz ağrım oluyo özelliklede yataktan kalktığımda sanki çekicle vuruyolarmış gibi.dr çok normal dedi koca kafalı kızım kafasını dayamış:)bu arada hala midem yanıyo benim,aşağı inince yanmaz diyolar ya hikaye sanırım o.

kızlar dün hastanede hemşirelerle konuştum da yanında mutlaka humana stel tea çay getir dediler.çok işe yarayan bişeymiş.3 tane gecelik yeterli dediler.hasta bezini falan kendileri veriyomuş.sadece orkid gece aldım ben.bi de doğumdan sonra tek kullanımlık hasta külotu al dediler özellikle sezeryanda çok iyi oluyomuş.7 lira bişe içinde 4 tane var aldım bende.2 tanede normal yüksek bel külot koydum yeterlidir zaten.

kocaman bi aferin sana..

son ay zaten.. bi de üşüt bebeği içinde..

dikkat etmelisin ..

kendin üşendin madem yanındakini dürtseydin de o örtseydi..

yanımda biri mi var ki...kocayı evde bırakıp anneme geldım ondan üşendim.gecenın bır vaktı anne battanıye demekte istemedim.çocukken çok yapardım anneeeeeee suuuuu derdim suyu kalkıp getirirdi kendim niye almıyorsam artık ana işte getiriyor.
princes inde kaynanası gelcektı belkı ondan gırmıyordur ne zaman gelcektı emın degılım de.inşallah kötü bişe yoktur.

ben çantaya attım bı kutu.

slm arkadaşlar sizler ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah...arkadaşlar bir sorum olacaktı epidural normal nasıl oluyor acı duyuyormusun bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi...

crafty..

sen merak etme benim kızımın ablası olacak Nil..

senden önce doğurmayacam ben..

söz mü :)

canım bi lokma yardımım olduysa ne güzel
hepimiz pırt die doğuralım inş

ben almadım crafty almıs..

işe yarar herhalde yaptıklarına göre..

işini kolaylastıracak bişeydir bence..

gerek kalmaz ama inşallah kullanmaya.. nasılsa hediye gelmiş :)))))))))

bak ya aldıklarımı da bilio :)
ben sabah erken çıkacağım koca benden sonra bebekle 1 saat fln yalnız kalacak o sırada elinin altında hazır olsun die aldım ben
bi işe yarar mı bilmem
çevremde hiç kullanan yok

hadi ben giyinip çıkıorum çok öperim sizi dua edin bol bol Nil bi karar aşamasına gelmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…