- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.261
joker mağazasından aldım ben,bebeconfort markası.penye değilde hani böyle duş bonesi olur ya kağıt gibi tam kağıtta değil ama öyle bişe:)merhaba,
bu tek kullanımlık hasta kilotları nerde satılıyor? ayrıca penye mi bunlar?
slm arkadaşlar sizler ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah...arkadaşlar bir sorum olacaktı epidural normal nasıl oluyor acı duyuyormusun bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi...
cnm eylül ekim annelerinin topiclere baksana vardır belki epidural olan
benimde normal olursa epidural olacak ama bi bilgim yok acısı ile ilgili
yanımda biri mi var ki...kocayı evde bırakıp anneme geldım ondan üşendim.gecenın bır vaktı anne battanıye demekte istemedim.çocukken çok yapardım anneeeeeee suuuuu derdim suyu kalkıp getirirdi kendim niye almıyorsam artık ana işte getiriyor.
princes inde kaynanası gelcektı belkı ondan gırmıyordur ne zaman gelcektı emın degılım de.inşallah kötü bişe yoktur.
joker mağazasından aldım ben,bebeconfort markası.penye değilde hani böyle duş bonesi olur ya kağıt gibi tam kağıtta değil ama öyle bişe:)
söz mü :)
canım bi lokma yardımım olduysa ne güzel
hepimiz pırt die doğuralım inş
bak ya aldıklarımı da bilio :)
ben sabah erken çıkacağım koca benden sonra bebekle 1 saat fln yalnız kalacak o sırada elinin altında hazır olsun die aldım ben
bi işe yarar mı bilmem
çevremde hiç kullanan yok
hadi ben giyinip çıkıorum çok öperim sizi dua edin bol bol Nil bi karar aşamasına gelmiş olsun
kardeşimin eşinin yanındaydım doğum sırasında...slm arkadaşlar sizler ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah...arkadaşlar bir sorum olacaktı epidural normal nasıl oluyor acı duyuyormusun bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi...herkese iyi geceler
möaşallah arkadaşım tarihin kesinleşmiş artık bişey kalmadı yani...günaydın kızlar...
dün randevumuz vardı,şükür herşey yolunda doğum tarihimizi kesinleştirdik,1 kasım inşallah.simay ım 3073 gr 49 cm olmuş.eğer dinlenmezsen 1 kasımdan öncede gelebilir dedi.kafası kanala dayanmış.bi de spinal anesteziyi önerdi ama öncesinde kontrol edeceğiz eğer iğnenin vurulduğu yerin etrafında kanama olursa genel anestezi almamız gerekir dedi.bu arada iğnelerini salı günü,yani doğumdan 1 hafta öncesin de vurulmayı bırak dedi.hayırlısı olsun.sağlıkla kurtulalım inşallah.
Merhaba arkadaşlar hepinize.Bende sizler gibi kasım annesiyim.Ve nerdeyse hamileliğimin başında beridir sizi takip ediyorum.Hepiniz benim gizli arkadaşım oldunuzfakat işyerinden baktığım için yazamıyordum.Şimdi doğum iznine çıktım.Ve face kullanmadığım halde ordada sizlerle olmak için hesap açtım.Tabiki benide aranıza alırsanız.Çünkü ben bulamadım.Siz istek gönderirimisiniz.Facedeki adım ata cel. doğu yapan arkadaşların gözü aydın .ALLah cümlemizinkini hayırlı evlatlar kılsın.Bizlerede sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin.
RELAX mode sitesinden alışveriş yapan arkadaşlaaaaarrrr!!!!!!!!!
ben iri kıyım bir bayanım...eskiden large beden giyrdim ama tam tam olurdu...
bu markanın modelleri nasıl kesim olarak?
doğurmadan pijama almaya karar verdimde söylemesi ayıp...
sanırım aranıza katılmak için çok geç kaldım
RELAX mode sitesinden alışveriş yapan arkadaşlaaaaarrrr!!!!!!!!!
ben iri kıyım bir bayanım...eskiden large beden giyrdim ama tam tam olurdu...
bu markanın modelleri nasıl kesim olarak?
doğurmadan pijama almaya karar verdimde söylemesi ayıp...
kendi kendime kızıyorum şimdi. doktordan geldim. şükür bebek iyi onda bir sorun yok her şey yolunda ama şu doğum jeli meselesini açtım doktora. hemen internetten araştıralım dedi lanet olası unutkanlığım devreye girdi yine ismini bir harf fazla hatırladım bulamadı doktor. başka bişide hatırlayamadım ismine benzer. aklımda böyle kalmıştı falan dedim. neyse gel sen bak dedi doktor. oturdum masaya 3-4 dakka araştırdım yok!!!! bulamadım. evde şak diye karşıma çıkan siteyi orda bulamadım. sinirden kuduruyorum. bir iki tane yoruma baktı doktor hastanelerde kullanılmıyo falan yazısını görünce bak hastanelerde kullanılmıyo karşı çıkıyormuş başka doktorlarda keşke içeriğini görebilseydik ona göre değerlendirirdim saçma sapan yağları karıştırıyorlar hastaları kandırıyorlar öyle bişi olmasın sakın bu dedi. haftaya gelirken içeriğini bulursam bakarmısınız yine dedim tamam getir dedi. oooo ölme eşşeğim ölme. o zamana kadar doğurmazsam iyidir. bugün trawma da sorcaktı unutmazsa o bari iyi bi haber getirse. nst de ufak ufak sancılar gözüküyormuş ne zaman doğum olur bi tahmininiz varmı dedim. yarında olur 15 gün sonra da belli olmaz sen hazırlıklı ol dedi. sanki ben bilmiyodum neyse yaa üf
işte ben ile uzak oturunca ancak 2 haftada bir gidebiliyorum...bence artık riske atma ve kendin görerek deneyerek al..
ben öyle yaptım..
fatma bu face in senden çektiği nedir yahuuuuu....sana izmirli cvp yazdı diye hatırlıyorum canım..
facete sohbete girmek istediğinden ben bişey diyemedim..
zira face teki sohbete karşı olan fanatiklerden biriyim..
burdan sohbet istersennn buyur paylasalım herbirşeyimizi..
face içinde kasım anneleri diye ara canım arkadaslar senin talebi onayladıktan sonra orda olursun ...
canım sağol cevabın için öf yaaa large bana olmaz o zaman...ben 2 gecelik,2 piajama aldım.geceliklerimi large aldım biraz büyük olsun istedim daha rahat olur diye,pijamalarımı da medium aldım.hatta onlarıda large almıştımda kolları paçası falan uzun geldi.mediumla değiştirdim sonra.bu arada doğum öncesi small bedendim.
joker mağazasından aldım ben,bebeconfort markası.penye değilde hani böyle duş bonesi olur ya kağıt gibi tam kağıtta değil ama öyle bişe:)
farklı bi açıdan bakmışsın olaya haksız sayılmazsın aslında. hem ben bunu araştırayım karar vereyim sipariş vereyim gelsin diyene kadar çatır çatır doğururum da bebeğimin kırkı çıkarya ben öyle blinmeyen seyi kullanamam sanırsam..
bide o jeli sürdün diyelimm. sancın olmayacakmı... olacak.. sadece acılmayı mı hızlandıracak acep..
fiyatı 250 tl diyorlar.. 400 tl farkla epidural normali yaptır kuzum.. acısız sancısız fırtlat bebişi derim ben eger normal isteseydim..
ya ben öyle blinmeyen seyi kullanamam sanırsam..
bide o jeli sürdün diyelimm. sancın olmayacakmı... olacak.. sadece acılmayı mı hızlandıracak acep..
fiyatı 250 tl diyorlar.. 400 tl farkla epidural normali yaptır kuzum.. acısız sancısız fırtlat bebişi derim ben eger normal isteseydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?