2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm arkadaşlar sizler ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah...arkadaşlar bir sorum olacaktı epidural normal nasıl oluyor acı duyuyormusun bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi...

cnm eylül ekim annelerinin topiclere baksana vardır belki epidural olan
benimde normal olursa epidural olacak ama bi bilgim yok acısı ile ilgili

ay ben hala yapıyorumm..önceden annemden şimdi kocadan istiyorumm..

suuu diyorum .. kociş veriyor.. zaten gece yanımızda oluyor su mutlaka..

joker mağazasından aldım ben,bebeconfort markası.penye değilde hani böyle duş bonesi olur ya kağıt gibi tam kağıtta değil ama öyle bişe:)

ben normal külot aldım.. onlar beni rahatsız eder belki diye..

kompedanda tanesi 2,5 tl en büyük beden pamuklu külot aldım 5 tane..

söz kız söz.. dogurmam senden önce ..inşallah

takip ediyoz heralde..unnadoda indirimden aldın arzum marka hemide :))))))))))))))))))

sabahın 8,30 unda face de yeni actıgın konuyu da farkettim canım..

cırlak günümde değilim sesimi cıkarmıyom o yüzden..

zuzuudan haber var mı?

Selam kızlar...

İşten çıkışta dışarıda fır dönmekten sabaha kadar deliksiz uyumuşum.Ay müthiş bi geceydi...
Dün sandalyeden düştüm valla gülmekten nerem acıdı anlamadım ama birazdan doktor kontrolümüz var inşallah birşey çıkmaz.Dualarınızı esirgemeyin...

slm arkadaşlar sizler ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah...arkadaşlar bir sorum olacaktı epidural normal nasıl oluyor acı duyuyormusun bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi...herkese iyi geceler
kardeşimin eşinin yanındaydım doğum sırasında...
açıklık 4 cm olduktan sonra vurdular veee kızcaüızda hiçbişi kalmadı...
doğumda da hiç bişey hissetmemiş öyle söyledi...
çıktığında gayet keyifliydi...
ben herhangi bir acı emaresi görmedim...

möaşallah arkadaşım tarihin kesinleşmiş artık bişey kalmadı yani...
Sağlıkla kavuşun inşallah...

CRAFTY sen kom marka gecelik almıştın sanırım...
canım bedeni nasıldı klasik hafifi geniş model mi spor dar model mi?
sipariş vericem karar veremedim...

RELAX mode sitesinden alışveriş yapan arkadaşlaaaaarrrr!!!!!!!!!
ben iri kıyım bir bayanım...eskiden large beden giyrdim ama tam tam olurdu...
bu markanın modelleri nasıl kesim olarak?
doğurmadan pijama almaya karar verdimde söylemesi ayıp...

kendi kendime kızıyorum şimdi. doktordan geldim. şükür bebek iyi onda bir sorun yok her şey yolunda ama şu doğum jeli meselesini açtım doktora. hemen internetten araştıralım dedi lanet olası unutkanlığım devreye girdi yine ismini bir harf fazla hatırladım bulamadı doktor. başka bişide hatırlayamadım ismine benzer. aklımda böyle kalmıştı falan dedim. neyse gel sen bak dedi doktor. oturdum masaya 3-4 dakka araştırdım yok!!!! bulamadım. evde şak diye karşıma çıkan siteyi orda bulamadım. sinirden kuduruyorum. bir iki tane yoruma baktı doktor hastanelerde kullanılmıyo falan yazısını görünce bak hastanelerde kullanılmıyo karşı çıkıyormuş başka doktorlarda keşke içeriğini görebilseydik ona göre değerlendirirdim saçma sapan yağları karıştırıyorlar hastaları kandırıyorlar öyle bişi olmasın sakın bu dedi. haftaya gelirken içeriğini bulursam bakarmısınız yine dedim tamam getir dedi. oooo ölme eşşeğim ölme. o zamana kadar doğurmazsam iyidir. bugün trawma da sorcaktı unutmazsa o bari iyi bi haber getirse. nst de ufak ufak sancılar gözüküyormuş ne zaman doğum olur bi tahmininiz varmı dedim. yarında olur 15 gün sonra da belli olmaz sen hazırlıklı ol dedi. sanki ben bilmiyodum neyse yaa üf

sanırım aranıza katılmak için çok geç kaldım

bence artık riske atma ve kendin görerek deneyerek al..

ben öyle yaptım..

sanırım aranıza katılmak için çok geç kaldım

sana izmirli cvp yazdı diye hatırlıyorum canım..

facete sohbete girmek istediğinden ben bişey diyemedim..

zira face teki sohbete karşı olan fanatiklerden biriyim..

burdan sohbet istersennn buyur paylasalım herbirşeyimizi..

face içinde kasım anneleri diye ara canım arkadaslar senin talebi onayladıktan sonra orda olursun ...

ben 2 gecelik,2 piajama aldım.geceliklerimi large aldım biraz büyük olsun istedim daha rahat olur diye,pijamalarımı da medium aldım.hatta onlarıda large almıştımda kolları paçası falan uzun geldi.mediumla değiştirdim sonra.bu arada doğum öncesi small bedendim.

möaşallah arkadaşım tarihin kesinleşmiş artık bişey kalmadı yani...
Sağlıkla kavuşun inşallah...
[/QUOTE]

aminnnn,az kaldı valla son 12 gün:)hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.

ya ben öyle blinmeyen seyi kullanamam sanırsam..

bide o jeli sürdün diyelimm. sancın olmayacakmı... olacak.. sadece acılmayı mı hızlandıracak acep..

fiyatı 250 tl diyorlar.. 400 tl farkla epidural normali yaptır kuzum.. acısız sancısız fırtlat bebişi derim ben eger normal isteseydim..

bence artık riske atma ve kendin görerek deneyerek al..

ben öyle yaptım..
işte ben ile uzak oturunca ancak 2 haftada bir gidebiliyorum...
elim varıp alamadım çünkü güvenemiyorum iri bir insanım ben...

fatma bu face in senden çektiği nedir yahuuuuu....

canım sağol cevabın için öf yaaa large bana olmaz o zaman...
hiç denemediğim için ortada kaldım...
Allahım burada satılan modelleri görseniz....
alasım gelmiyor...

Son düzenleme:
farklı bi açıdan bakmışsın olaya haksız sayılmazsın aslında. hem ben bunu araştırayım karar vereyim sipariş vereyim gelsin diyene kadar çatır çatır doğururum da bebeğimin kırkı çıkar

fatmacım sen göztepe medicalde devam ediyosun di mi?ben bıraktım gökmeni tamamen.zaten başından beri iki dr a gidiyodum fiyatta burası daha makul olduğundan burayı (central kozyatağı)tercih ettik.başak hanım da çok iyi ilgili bi dr hastane süper,çok ilgililer.doğum yapanlar çok memnun olumsuz hiç bişe duymadım.medicalde en son fiyat görüştüğümüzde 5 milyarı buluyodu nerdeyse.epidural sezeryan istiyodum ben.pazarlık yaptık ancak %5 olur o da belki dediler.bende kusura bakmayın dedim:)hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…