- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.281
günaydın kızlar...
dün randevumuz vardı,şükür herşey yolunda doğum tarihimizi kesinleştirdik,1 kasım inşallah.simay ım 3073 gr 49 cm olmuş.eğer dinlenmezsen 1 kasımdan öncede gelebilir dedi.kafası kanala dayanmış.bi de spinal anesteziyi önerdi ama öncesinde kontrol edeceğiz eğer iğnenin vurulduğu yerin etrafında kanama olursa genel anestezi almamız gerekir dedi.bu arada iğnelerini salı günü,yani doğumdan 1 hafta öncesin de vurulmayı bırak dedi.hayırlısı olsun.sağlıkla kurtulalım inşallah.
sanırım aranıza katılmak için çok geç kaldım
ne güzel 1 kasımda kurtulacaksın sağlıkla gelsin bebişin benim daha çok var 11 kasım yaaa
teşekkür ederim.benim normal beklenen doğum tarihim 11.11.2011 ama sezeryan olacağı için 38+4 de alıcak dr.sana da çok kalmamış ya geçer hayırlısıyla çabucak.bu kadar ayı devirdik çok şükür bi bakıcaz bebişler kucakta inşallah.
SLM Herkesee,,
Kızlar temizlik var bizde annem ve kayınvalidem koşturmacada, odamız dün geldi tamamlansın temizlensin paylaşıcam ..
bu arada ne çok doğuran olacak 1 kasım da ve 11 kasımda..
slm güzeller pek yazmıyorum ama bütün yazılarınızı okuyorum madsat cım geçmiş olsun bebişne
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimizi bize kızlar
bende dün muayneye gittim hastaneye şikayetin varmı dedi doktor bende kasık sancım var biraz dedim nstye girdim sancım bayağı çıktı doktor yatış yapalım dedi erken doğum olabilir dedi acile gönderdi orda da baksınlar bidiye şükür orda fazla çıkmadı yatışa gerek görmediler ama evde sürekli yatmam gerektiğini söledi doktor hayırlısı bakalım kuzum daha 34haftalık inş.bikaç hafta daha bekler gelmek için acele etmez hayırlısı bakalım şimdi heran bekliyoruz bugün eşimi aradım bana hemen taksiye atlayıp gelemmi bişeymi oldu ondanmı aradın ay nasıl güldüm yok dedim alınacaklar var
hepimizin hakkındada hayırlısı ne ise o olsun inş.
kızlar kaç gündür ugrayamadım buralara, bebegim yenidoğan sarılığı geçiriyor, yarın tekrar kontrole gidicez erkenden olmazsa hasteneye küvezde ışın tedavisine yatırıcak doktor, bize dua edin ne olur, sizde bebişinize süt olsun diye şimdiden humana still var anne sütünü artırıcı için aman ihmal etmeyin benim sütümde çok gelmedi emziremedim bebgim atlatamadı birde prematüre doğunca, kendinize çok çok iyi bakın, Allah a emanet olun.
kizlarrrrrrrrrrrrrrr sukur kavusturana ben geldimdogurupta geldim diyemeyecegim sorry beni merak etmissiniz Allah razi olsun sizden.son birkac sayfayi ancak okudum gecmiste acaip kaynamis burasi yine ben yokken...kimler dogurdu 3 gun icinde deyiverin bakem.
nete giremedim cunku 3 gundur netimde sorun vardi cok sukur bugun duzeldi.
sali gunu ultrasonum vardi kizim 2.322 kg ve 44cm bana kilosu az geldi sanki ya bu yuzden endise ediyorum doktorum iyi dedi ama bilemiyorum yinede kafama takar oldum kilo sorununu.muz,sut,bal,ceviz ve balik yiyorum zaten ama sanirim yaramiyormu ne?
kaynanam haftaya carsamba geliyor o gelsede girerim ayoldogumdada girerdimde hastanenin neti sifreli denedim sali gunu giris yapamadim
bu hafta biraz hazirlik yapayim yatak yorgan yikancak,dolabi doldurayim.
ayrica buralar nasil sogudu anlatamam buz,buz.kabanlarimda olmuyor kalin triko bir hirkayla idare ediyorum altimada kalin kazak giyiyorum iyice kilolu oluyorum yas 1 ay kaldi yeni kabanda almak istemiyorum.sizler ne durumdasiniz bu konuda...
unutmadan akintim geliyordu benim hamileligimin basindan beri ama kokusu felan yok,kasinti yok o bolgede doktorum bu sefer antibiyotik verdi ya henuz almadim eczaneden kullansammi kizlar bir sakincasi varmidir ya?
öncelikle hoş geldin senle günlerimiz aynı badicim 1 gün öndesin sadece. erken doğum riskin yoksa korkma kilodan filan. olur gider aldığı kadar sen ne yapabilirsin ki daha...su iç o da kilo yapıyor.antibiyotiğe gelinceeee benim ağızdan ve damardan aldığım antibiyotiği kimse almamıştır o yüzden korkma canım al ilacı dr verdiyse bişey olacak olsa bize olurdu (Allah korusun)
anacım ben bu kargo takıp işinden anlamadım. ayın 7 sınde verıldı adana dan kargoya ay bıtecek daha ancak istanbul a gelebılmış gümrük mümrük bişe diyo bilemedim ben. takip numarasını verim sende bak istersen CP 00999075 8 TR
PTT kargo yurtdışı gönderi takibi diyince çıkıyor.kaynanana göndersem o gelirken sana getirse daha mı çabuk eline geçerdi bilmem.
kendi kendime kızıyorum şimdi. doktordan geldim. şükür bebek iyi onda bir sorun yok her şey yolunda ama şu doğum jeli meselesini açtım doktora. hemen internetten araştıralım dedi lanet olası unutkanlığım devreye girdi yine ismini bir harf fazla hatırladım bulamadı doktor. başka bişide hatırlayamadım ismine benzer. aklımda böyle kalmıştı falan dedim. neyse gel sen bak dedi doktor. oturdum masaya 3-4 dakka araştırdım yok!!!! bulamadım. evde şak diye karşıma çıkan siteyi orda bulamadım. sinirden kuduruyorum. bir iki tane yoruma baktı doktor hastanelerde kullanılmıyo falan yazısını görünce bak hastanelerde kullanılmıyo karşı çıkıyormuş başka doktorlarda keşke içeriğini görebilseydik ona göre değerlendirirdim saçma sapan yağları karıştırıyorlar hastaları kandırıyorlar öyle bişi olmasın sakın bu dedi. haftaya gelirken içeriğini bulursam bakarmısınız yine dedim tamam getir dedi. oooo ölme eşşeğim ölme. o zamana kadar doğurmazsam iyidir. bugün trawma da sorcaktı unutmazsa o bari iyi bi haber getirse. nst de ufak ufak sancılar gözüküyormuş ne zaman doğum olur bi tahmininiz varmı dedim. yarında olur 15 gün sonra da belli olmaz sen hazırlıklı ol dedi. sanki ben bilmiyodum neyse yaa üf
işte ben ile uzak oturunca ancak 2 haftada bir gidebiliyorum...
elim varıp alamadım çünkü güvenemiyorum iri bir insanım ben...
işte bende güvenemedimm.. mesela med aldım ben .. internetten alaydım kesin large alırdım..
ne zaman gitcen ile.. siparişi verdin geldi diyene kadar 3 gün gecer mesela kafadan.. merkezde olmadıgından kargo daha uzun sürer çünkü
fatma bu face in senden çektiği nedir yahuuuuu....
canım sağol cevabın için öf yaaa large bana olmaz o zaman...
hiç denemediğim için ortada kaldım...
Allahım burada satılan modelleri görseniz....
alasım gelmiyor...
farklı bi açıdan bakmışsın olaya haksız sayılmazsın aslında. hem ben bunu araştırayım karar vereyim sipariş vereyim gelsin diyene kadar çatır çatır doğururum da bebeğimin kırkı çıkar
fatmacım sen göztepe medicalde devam ediyosun di mi?ben bıraktım gökmeni tamamen.zaten başından beri iki dr a gidiyodum fiyatta burası daha makul olduğundan burayı (central kozyatağı)tercih ettik.başak hanım da çok iyi ilgili bi dr hastane süper,çok ilgililer.doğum yapanlar çok memnun olumsuz hiç bişe duymadım.medicalde en son fiyat görüştüğümüzde 5 milyarı buluyodu nerdeyse.epidural sezeryan istiyodum ben.pazarlık yaptık ancak %5 olur o da belki dediler.bende kusura bakmayın dedim:)hayırlısı olsun hakkımızda.
SLM Herkesee,,
Kızlar temizlik var bizde annem ve kayınvalidem koşturmacada, odamız dün geldi tamamlansın temizlensin paylaşıcam ..
bu arada ne çok doğuran olacak 1 kasım da ve 11 kasımda..
kizlarrrrrrrrrrrrrrr sukur kavusturana ben geldimdogurupta geldim diyemeyecegim sorry beni merak etmissiniz Allah razi olsun sizden.son birkac sayfayi ancak okudum gecmiste acaip kaynamis burasi yine ben yokken...kimler dogurdu 3 gun icinde deyiverin bakem.
nete giremedim cunku 3 gundur netimde sorun vardi cok sukur bugun duzeldi.
sali gunu ultrasonum vardi kizim 2.322 kg ve 44cm bana kilosu az geldi sanki ya bu yuzden endise ediyorum doktorum iyi dedi ama bilemiyorum yinede kafama takar oldum kilo sorununu.muz,sut,bal,ceviz ve balik yiyorum zaten ama sanirim yaramiyormu ne?
kaynanam haftaya carsamba geliyor o gelsede girerim ayoldogumdada girerdimde hastanenin neti sifreli denedim sali gunu giris yapamadim
bu hafta biraz hazirlik yapayim yatak yorgan yikancak,dolabi doldurayim.
ayrica buralar nasil sogudu anlatamam buz,buz.kabanlarimda olmuyor kalin triko bir hirkayla idare ediyorum altimada kalin kazak giyiyorum iyice kilolu oluyorum yas 1 ay kaldi yeni kabanda almak istemiyorum.sizler ne durumdasiniz bu konuda...
unutmadan akintim geliyordu benim hamileligimin basindan beri ama kokusu felan yok,kasinti yok o bolgede doktorum bu sefer antibiyotik verdi ya henuz almadim eczaneden kullansammi kizlar bir sakincasi varmidir ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?