2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ne güzel 1 kasımda kurtulacaksın sağlıkla gelsin bebişin benim daha çok var 11 kasım yaaa

Selam kızlar. bizde doktor kontrolünden geldik.şükür kızım da ben de iyiyiz. herhangi bi sorun görünmüyor.60 kilo olmuşum.bebeğim de kilo almış 2540 olmuş. boyu da 45 cm .yan dönmüş yüzünü göremedik.başı yine aşağida artık dönmesin normal doğum istiyorsan dedi.. bayramda yokmuş doktorum.ama bayram sonrasına durur görünüyor dedi. çokkk sevindim:) 10 gün sonra gel bayram öncesi bakalım dedi.nst falan daha şimdi değil dedi. annem bayramın hemen bitişinde gelecek memleketten.hem de zamanında gelsin doktorum da bayram dönüşü inş. doğuma girer.epidural normal doğumu önerdi. bende inş. normal düşünüyorum dedim.eipdurale o zaman da karar verebilirmişim.herhangi bi tahlile şu anda gerek yokmuş.
geçmişi okuyamadım şimdi hazırlanıp sağlık ocağına gidecem.inş. herkesin durumu iyi gidiyordur.kendinize iyi bakın

dün acı haberi aldık allah rahmet eylesin şehitlerimize.başımız sağolsun

ne güzel 1 kasımda kurtulacaksın sağlıkla gelsin bebişin benim daha çok var 11 kasım yaaa

teşekkür ederim.benim normal beklenen doğum tarihim 11.11.2011 ama sezeryan olacağı için 38+4 de alıcak dr.sana da çok kalmamış ya geçer hayırlısıyla çabucak.bu kadar ayı devirdik çok şükür bi bakıcaz bebişler kucakta inşallah.

ay ayları geçirdik de son günler artık iyice geçmiyor çok sıkıldım evde tek başıma artık ve de kendimi hamile değilde hasta gibi hissediyorum zor bi hamilelikti malum...neyse artık pazartesi benim için yeni bir başlangıç olacak ilacımı bırakacağım için hayırlısı olsun inş

SLM Herkesee,,

Kızlar temizlik var bizde annem ve kayınvalidem koşturmacada, odamız dün geldi tamamlansın temizlensin paylaşıcam ..

bu arada ne çok doğuran olacak 1 kasım da ve 11 kasımda..

kizlarrrrrrrrrrrrrrr sukur kavusturana ben geldimdogurupta geldim diyemeyecegim sorrybeni merak etmissiniz Allah razi olsun sizden.son birkac sayfayi ancak okudum gecmiste acaip kaynamis burasi yine ben yokken...kimler dogurdu 3 gun icinde deyiverin bakem.

nete giremedim cunku 3 gundur netimde sorun vardi cok sukur bugun duzeldi.

sali gunu ultrasonum vardi kizim 2.322 kg ve 44cm bana kilosu az geldi sanki ya bu yuzden endise ediyorum doktorum iyi dedi ama bilemiyorum yinede kafama takar oldum kilo sorununu.muz,sut,bal,ceviz ve balik yiyorum zaten ama sanirim yaramiyormu ne?
kaynanam haftaya carsamba geliyor o gelsede girerim ayoldogumdada girerdimde hastanenin neti sifreli denedim sali gunu giris yapamadim

bu hafta biraz hazirlik yapayim yatak yorgan yikancak,dolabi doldurayim.
ayrica buralar nasil sogudu anlatamam buz,buz.kabanlarimda olmuyor kalin triko bir hirkayla idare ediyorum altimada kalin kazak giyiyorum iyice kilolu oluyorum yas 1 ay kaldi yeni kabanda almak istemiyorum.sizler ne durumdasiniz bu konuda...
unutmadan akintim geliyordu benim hamileligimin basindan beri ama kokusu felan yok,kasinti yok o bolgede doktorum bu sefer antibiyotik verdi ya henuz almadim eczaneden kullansammi kizlar bir sakincasi varmidir ya?

Onlar bizden daha heyecanlılar değilmi benim de eşim aynı arada belki müsait değildir diye baştan çağrı yapıyorum o nasıl olsa bana döner dakka geçmeden geri dönüyo birşeymi oldu diye benimde geçen hafta sancım çok çıktı hazırlıklı olun her han dedi doktor çok şükür birşey olmadı dün tekrar nts ye girdim hiç sancım çıkmadı canım inşallah seninde öyle olur bende 34 bitip 35 e girecek bebeğim 1 hafta geriden geliyor aynı haftadayız ikimizde içini ferah tut

Allah en kısa zamanda acil şifalar versin bebeğine dertler asıl doğunca başlıyor heralde çok geçmiş olsun canım dua edeceğiz inşallah

öncelikle hoş geldin senle günlerimiz aynı badicim 1 gün öndesin sadece. erken doğum riskin yoksa korkma kilodan filan. olur gider aldığı kadar sen ne yapabilirsin ki daha...su iç o da kilo yapıyor.antibiyotiğe gelinceeee benim ağızdan ve damardan aldığım antibiyotiği kimse almamıştır o yüzden korkma canım al ilacı dr verdiyse bişey olacak olsa bize olurdu (Allah korusun)

anacım ben bu kargo takıp işinden anlamadım. ayın 7 sınde verıldı adana dan kargoya ay bıtecek daha ancak istanbul a gelebılmış gümrük mümrük bişe diyo bilemedim ben. takip numarasını verim sende bak istersen CP 00999075 8 TR
PTT kargo yurtdışı gönderi takibi diyince çıkıyor.kaynanana göndersem o gelirken sana getirse daha mı çabuk eline geçerdi bilmem.

hosbulduk canim evet gunlerimiz ayni sayilir badicigim birde serra77 var onunlada ayni gundeyiz...
korkmama gerek yok ozaman antibiyotik konusunda insallah dogum akadar biraz daha kilo alir kizim insallah...

canim merak etme elinde sonunda gelir basina birsey gelmedigi surece paketin...bende baktim istanbul gumruk diyor ayrica kaynanamada gondersen bukadar uzun surerdi cunku kaynanamda hollandada yasiyor...

benimki dun ulasmis serraya cok sukur bende merak ediyordum paket ne halde nerelerde diye...

seninkide ulasir yakinda elime...

canım aynı anda mesaj yazmışız sanırım.burdan tekrar yazayım.hediyen için çook teşekkür edriz kızımla.giydikten sonra saklıycam,büyüyünce anlatıcam ona.

ay cnm aynı anda mesaj atmışız birbirimize ya çok şaırdım burdan yazayım dedim. Beğenmene çok sevindim Güle güle giydir cnm saklamak iyi fikir ben de saklıycam güzel olur anlatmak.

yok bacım bu gün başkası soracaktı. benim kontrolüme daha var. kontrolde soracam ama çok var.
sadece internetten araştırıyorum bende:26:

:))))))))))))))))

yine dayanamayıp yazıyorum hee..

arada orada yazılana burada cevap veriyorum..gecen bi cıldırmıstım.. işte cepten yazınca kıllanıyor burdakiler..

yazamıyorumda oraya cok fazla.. e takip edemeyincede meraktan catlıyorumm..

geri kalıyorum kız laftan ama milletin umrunda mı.. bu karı hamile merakta kalmasın orayada yazalım diyomu töbeler olsun yani.. :)))))))))))

güveniyorum ben sana zaten..

sen dogurursun bacımm.. krem jelde neymiş..

canım ben hala inatla devam ediyorum medicala..

son haftalarya cesaret edemiyorum değişmeye..

ama cok pahalı dediğin gibi insanın içi cız ediyor.. biz daha pazarlık asamasına dru katmadık.. belki mayıs öncesi fiyatları uygulamalarını isteyebiliriz.. sonucta ben öncesinde gitmiştim ve bana bilgi vermeden değiştirdiler fiyatları..

bide benim özel sağlık sigortam var.. muayene teminatım bitti ama dogum için teminatım yetecek gibi duruyor.. biraz indirirlerse..

SLM Herkesee,,

Kızlar temizlik var bizde annem ve kayınvalidem koşturmacada, odamız dün geldi tamamlansın temizlensin paylaşıcam ..

bu arada ne çok doğuran olacak 1 kasım da ve 11 kasımda..

ayy Helenn

benimde 11 Kasımmm..

dr verdiyse sakıncası yoktur..

güveniilir ilac verir sonucta bide fayda zarar denegesine göre ilaç kullandırıyorlar biliyosun..

arada böyle bi iki kelime yaz bacım merak ediyozz..iyi olduguna sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…