- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.301
:26::26::26::26::26: unutkanım işte sen diye kalmış aklımda bak şimdi kel alaka biri çıkar gelir ben sordum diye ben sen sanıyorkenyok bacım bu gün başkası soracaktı. benim kontrolüme daha var. kontrolde soracam ama çok var.
sadece internetten araştırıyorum bende:26:
:))))))))))))))))
yine dayanamayıp yazıyorum hee..
arada orada yazılana burada cevap veriyorum..gecen bi cıldırmıstım.. işte cepten yazınca kıllanıyor burdakiler..
yazamıyorumda oraya cok fazla.. e takip edemeyincede meraktan catlıyorumm..
geri kalıyorum kız laftan ama milletin umrunda mı.. bu karı hamile merakta kalmasın orayada yazalım diyomu töbeler olsun yani.. :)))))))))))
güveniyorum ben sana zaten..
sen dogurursun bacımm.. krem jelde neymiş..
canım ben hala inatla devam ediyorum medicala..
son haftalarya cesaret edemiyorum değişmeye..
ama cok pahalı dediğin gibi insanın içi cız ediyor.. biz daha pazarlık asamasına dru katmadık.. belki mayıs öncesi fiyatları uygulamalarını isteyebiliriz.. sonucta ben öncesinde gitmiştim ve bana bilgi vermeden değiştirdiler fiyatları..
bide benim özel sağlık sigortam var.. muayene teminatım bitti ama dogum için teminatım yetecek gibi duruyor.. biraz indirirlerse..
ayy Helenn
benimde 11 Kasımmm..
dr verdiyse sakıncası yoktur..
güveniilir ilac verir sonucta bide fayda zarar denegesine göre ilaç kullandırıyorlar biliyosun..
arada böyle bi iki kelime yaz bacım merak ediyozz..iyi olduguna sevindim..
kızlar facede varmı burdaki herkes? grubu bulamıyorum ben facede. kasım anneleri yazıyorum, kasim anigeri diye bi kişi çıkıyo yabancı
2011-2012 anne ve anne adayları var ama o da sadece bu grup değil karışık
SLM Herkesee,,
Kızlar temizlik var bizde annem ve kayınvalidem koşturmacada, odamız dün geldi tamamlansın temizlensin paylaşıcam ..
bu arada ne çok doğuran olacak 1 kasım da ve 11 kasımda..
yok bacım bu gün başkası soracaktı. benim kontrolüme daha var. kontrolde soracam ama çok var.
sadece internetten araştırıyorum bende:26:
fatmaaaaaaaaadoğum hikayelerinin linkini istiyorum bennnnn
2011 kasım anneleri bizim grubun adı
kızlar facede varmı burdaki herkes? grubu bulamıyorum ben facede. kasım anneleri yazıyorum, kasim anigeri diye bi kişi çıkıyo yabancı
2011-2012 anne ve anne adayları var ama o da sadece bu grup değil karışık
yok yazıyorum çıkmıyor hiçbişey. büyük harf, küçük harf denedim yine çıkmadı. web den burayı gösteriyor sadece :S ???
yazdıklarımı okumadın herhalde iremcim goşgeldin didim face te arama yerine kasım annleri yaz ve beğen gruba katıl çok basit yani paylaşımları asıl burdan yapıyoruz zaten herkesin face yok
canım ben hala inatla devam ediyorum medicala..
son haftalarya cesaret edemiyorum değişmeye..
ama cok pahalı dediğin gibi insanın içi cız ediyor.. biz daha pazarlık asamasına dru katmadık.. belki mayıs öncesi fiyatları uygulamalarını isteyebiliriz.. sonucta ben öncesinde gitmiştim ve bana bilgi vermeden değiştirdiler fiyatları..
bide benim özel sağlık sigortam var.. muayene teminatım bitti ama dogum için teminatım yetecek gibi duruyor.. biraz indirirlerse..
iyi canım sevindim senin adına özel sigorta olması iyi olmuş,gönlünce olur umarım.eşimin kuzenini de senin dr doğurttu.epidural sezeryan oldu.hiç ağrı falan hissetmemiş hemen de kalktı ayağı mehtap hanımdan çok memnun kalmış.darısı sana olsun inşallah.
teşekkür ederim cevabın için.Facede çıkmıyor artık burdan yazışırız...Ben 34. haftadayım ama en başından hep rikli geçti gebeliğim.Önce serviks yetmezliğinden sürekli takipte kaldım hep sınırda gidiyordum.Ama şimdide şeker var.Ve evde istediğim şeyleri yemeden istirahat ediyorum
canım sen bugünlerde doktora mı gidicektin şu preparı bırakmak için yoksa aklım bana gene oyun mu oynuyo malum unutkanlığım yine hat safhadaah canım riskli olunca çok zor oluyor az kaldı artık gebelikten sonra ye artk sen de çok zor olsa gerek ben hiç dayanamam boğazıma. benimki de riskliydi hep erken doğurma olasılığı vardı ve tabii bebek için hayati risk ama şükür bugünlere geldik Allah hepimizi sağlıklı yavrularımızla kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?