2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yok bacım bu gün başkası soracaktı. benim kontrolüme daha var. kontrolde soracam ama çok var.
sadece internetten araştırıyorum bende:26:
:26::26::26::26::26: unutkanım işte sen diye kalmış aklımda bak şimdi kel alaka biri çıkar gelir ben sordum diye ben sen sanıyorken

netim yoktu bacim olsa hic merakta birakirmiydim sizi operim

kızlar facede varmı burdaki herkes? grubu bulamıyorum ben facede. kasım anneleri yazıyorum, kasim anigeri diye bi kişi çıkıyo yabancı
2011-2012 anne ve anne adayları var ama o da sadece bu grup değil karışık

canım ben hala inatla devam ediyorum medicala..

son haftalarya cesaret edemiyorum değişmeye..

ama cok pahalı dediğin gibi insanın içi cız ediyor.. biz daha pazarlık asamasına dru katmadık.. belki mayıs öncesi fiyatları uygulamalarını isteyebiliriz.. sonucta ben öncesinde gitmiştim ve bana bilgi vermeden değiştirdiler fiyatları..

bide benim özel sağlık sigortam var.. muayene teminatım bitti ama dogum için teminatım yetecek gibi duruyor.. biraz indirirlerse..

iyi canım sevindim senin adına özel sigorta olması iyi olmuş,gönlünce olur umarım.eşimin kuzenini de senin dr doğurttu.epidural sezeryan oldu.hiç ağrı falan hissetmemiş hemen de kalktı ayağı mehtap hanımdan çok memnun kalmış.darısı sana olsun inşallah.

SLM Herkesee,,

Kızlar temizlik var bizde annem ve kayınvalidem koşturmacada, odamız dün geldi tamamlansın temizlensin paylaşıcam ..

bu arada ne çok doğuran olacak 1 kasım da ve 11 kasımda..

D benim de 11 kasım. 11 kasım & 1 kasım anneleri diye grup kursak olcakmış yani

canım link göndermeye çalıştım ama olmadı 2011 kasım anneleri diye arat

Son düzenleme:
yazdıklarımı okumadın herhalde iremcim goşgeldin didim face te arama yerine kasım annleri yaz ve beğen gruba katıl çok basit yani paylaşımları asıl burdan yapıyoruz zaten herkesin face yok

teşekkür ederim cevabın için.Facede çıkmıyor artık burdan yazışırız...Ben 34. haftadayım ama en başından hep rikli geçti gebeliğim.Önce serviks yetmezliğinden sürekli takipte kaldım hep sınırda gidiyordum.Ama şimdide şeker var.Ve evde istediğim şeyleri yemeden istirahat ediyorum

banada en son kontrolde normal dogumun kendisinin mesleki tatminliği acısından daha ii oldugunu .. daha cok zevk aldıgını.. kesisiz dogumlar yaptıgını anlatıyordu..

bilmiyorki ben de normal yapacak yürek yok..

bu cumartesi kontrolümde 11 kasım randevusunu alcam kısmetse..sezeryan için..

ah canım riskli olunca çok zor oluyor az kaldı artık gebelikten sonra ye artk sen de çok zor olsa gerek ben hiç dayanamam boğazıma. benimki de riskliydi hep erken doğurma olasılığı vardı ve tabii bebek için hayati risk ama şükür bugünlere geldik Allah hepimizi sağlıklı yavrularımızla kurtarsın inşallah

merhaba arkadaşlar allah doğuranlara şifa biz bekleyenlere sabır versin:)kafam çok karışık son kontrolde hastanedeki ebelere ve gece dr una güvenmediğimden (kendi drum gece ve haftasonları gelmio)sezeryan istedim spinal yapmayalım genel olsun dedi niye acaba ekibine güvenmiyo mu?1 kasıma gün verdi(38+6)önce olursa burda olursam normal deneriz dedi.oğlum 3200 52 cm olmuş başı aşağı yerleşmiş.bu saatten sonra hastane ve dr değiştiremem ama kafam çok karıştı yapabilir miyim diye?sizce?

canım sen bugünlerde doktora mı gidicektin şu preparı bırakmak için yoksa aklım bana gene oyun mu oynuyo malum unutkanlığım yine hat safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…