2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Grip olan arkadaşlar geçmiş olsun. turp şalgam falan yiyin bol bol şifa olsun. tez vakitte atlatırsınız inş. Amin...
pc ye doğru hapşurup bizede bulaştırmyın sakın.

akrebin özelliklerini çok sevdim ben.
Nilin şansına bak, 1günle akrep olmayı kaçırdı :)

neslihan terazi olsun istiyodu zaten, gönlüne göre oldu:) benim oğlanda günün beklerse yay olacak ama ben akrep olsun istiyorum babasına benzer belki diye:) eşim annesinede hayırlı evlattır, inşallah oğlumda babasına benzer..

Ben de ne alacağıma karar veremedim hala...
Quınny zapp xtra,kraft twist ya da graco symbıo ne alsam?
Horn u da gördüm,güzeldi...

Evet Kraft twist modeli de çok hoş, mağazada bi bayanda gördük, konuştuk memnundu. Ellerinde yokmuş, gelecekmiş.
Graco Trekko'yu beğenmiştim ben bi de. O da çok sağlam bi arabaymış ama biraz ağır sanki, katlanınca tekerler falan yer kaplıyo epey.
Kraft horn hafif diye beğendim ben, bi de pusetsiz sadece ana kucağı montesiyle kullanılışı güzel 1 yaşına kadar.
Fiyatı da iyi diğer modellere göre, 549 TL.
Ama genel olarak Kraft'dan çok şikayet var. Karar vermek zor, bilemedim...

akreplere pek iyi demezler ama hiç akrep tanıdıgımda yok..erkeklerin aklı hep .... olurmus oğlumun adıda kıvanç olcak yoksa bı behlul mü doğuyorum

valla öyle derler ama benim koca öyle değil, hamile kaldığımdan beri tık yok düşün artık, hiçte gıkı çıkmadı.... amaçok hareketliler, küçükkende çook yaramazmış.. bi dakika yerinde durmazdı der kaynanam.. yinede öyle 2 dk oturamaz, hiperaktif:) benim arkamı topluyo habire adamcağız:)

kız kocan okucak:)tıkı göstercek sana anaaa bızımkılerde mi yaramaz olcak

Yok canim sanmiyorum bende dogum belgeleri falan filan hazirlaniyor,öyle bekletme filan sanmiyorum.

Kızlar cybex travel sistem aldık biz bebek arabası hem hafif hem baston 700 lu biseydi fiyatı
Gayet güzel bı bakın Ayhan cocuktan aldık...

Bu arada kızım şeyime vuruyo felaket agriyo böyle sanki şeyim açılıp kapanıyor gibi
Sizde de oluyo mü ya???

Ben de grip oldum kızlar,çaykaşığı ve mavi 35 size de geçmiş olsun.
Ne zor şey şu hastalık...

kızlar geçmişş olsun. bilirim ne kötüdür o grip. tavsiyem " ki bende çok etkili oldu" greyfurt ve limonun suyunu sıkıp karıştırın günde iki defa için çokk iyi geliyo. yanındada mandalina tüketin.

greyfurt yok ama mandalina ve limon karışımı yapayım..saol canım

kızım şeyime vuruyo felaket agriyo böyle sanki şeyim açılıp kapanıyor gibi
Sizde de oluyo mü ya???
Doğurmam dimiiii.....

bende sunny baby aldım canım..

Dalpa San. Tic. Ltd. Sti :: Travel Bebek Arabaları :: Omega Travel

bu modelini.. öyle 700-800 lü rakamlar veremem açıkçası, bana çok geldi.. 2. çocuğum olursa bi tane daha alırım:)
zaten arabada taşıcaz çoğu yere, çok fazla kullanacağımıda sanmıyorum, işimi görür, artar bile.. 240 a almıştım bende o anakucağı gibi parçada i,çinde

gayet guzel canım:)katılıyorum sana cok kullancagımızı zannetmıyorum..kış zaten..yazında pratık bısey alırız zaten..

araba aparatını yeni doğum yapan arkadaştan geçici aldım.çünkü sadece antepten şırnağa dönüşte kullancaz.yaza büyük bir tane almayı düşünüyorum.seninkide güzelmiş.ikisi bu fiata gayet uygun.iyi günlerde kullanın.

kızım şeyime vuruyo felaket agriyo böyle sanki şeyim açılıp kapanıyor gibi
Sizde de oluyo mü ya???
Doğurmam dimiiii.....

bende yok valla öyle bi ağrı.. en son ne zaman gitmiştin doktora, öyle bi risk varmıydı.. sen yinede yat dinlen bakalım, geçmezse soluğu hastanede alırsın

Himmm yani sen o kadar para vermissin bizden sana cevap yok anlamına mı geliyo kızlar alınıyorum askolsun soruma bı cevap alamadım yada kimsenin ağrısı yok masaallah diyeyim o zaman ...
Herkes aldığını güle güle kullandirmayi nasip etsin Rabbim en önemlisi o ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…