- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.841
bi hapşırıyorum kendim korkuyorum öyle fenayım:2:mikrofon yutmusum gibi ses cıkıyo
akrebin özelliklerini çok sevdim ben.
Nilin şansına bak, 1günle akrep olmayı kaçırdı :)
Ben de kaçırıyom altıma hafiften..
Acayip ağrıyo başım,gözlerim...
akrebin özelliklerini çok sevdim ben.
Nilin şansına bak, 1günle akrep olmayı kaçırdı :)
Ben de ne alacağıma karar veremedim hala...
Quınny zapp xtra,kraft twist ya da graco symbıo ne alsam?
Horn u da gördüm,güzeldi...
akreplere pek iyi demezler ama hiç akrep tanıdıgımda yok..erkeklerin aklı hep .... olurmusoğlumun adıda kıvanç olcak yoksa bı behlul mü doğuyorum
valla öyle derler ama benim koca öyle değil, hamile kaldığımdan beri tık yok düşün artık, hiçte gıkı çıkmadı.... amaçok hareketliler, küçükkende çook yaramazmış.. bi dakika yerinde durmazdı der kaynanam.. yinede öyle 2 dk oturamaz, hiperaktif:) benim arkamı topluyo habire adamcağız:)
merhaba kızlar hepinize iii tatiller.sizler doğumdan bahsediorsunuz bende henüz bir icraat yokbakalım bayramdan önce doktora gidicez neler söyleyecek.ya benim aklıma bişey takılıor.eminim sizlerde düşünmüşsünüzdr,şimdi bizim yavrular kasım sonu gibi geleck yaklaşık 1aydan 1yaş kaybedecekler.eşim bekletelimde ocakta yazdıralım dior ama bana yapmazlar gibi gelior.sizler ne düşünüorsunuz??:44::44:
kızlar ben onca parayı bebek arabasına veremedim.sunny baby dan 200 liraya aldım.çokta hoşuma gitti.
Bebek Arabaları
kırmızısı bizimki
şefaf rimel almam lazım..aglarsam akar..siyah siyah..sanki oglum askerden geliyor öyle garıip bi duygu.. cok özledikkkkkkkk gelsinler artıkkkkk...koklayalım kuzularımızı ay cok fena gribim ne içsem iyi gelir ya..:2: ya sezaryanla doğarsam hapşırısam dikişlerim patlar mı acaba bütün gece bunu düşündüm
Ben de grip oldum kızlar,çaykaşığı ve mavi 35 size de geçmiş olsun.
Ne zor şey şu hastalık...
kızlar geçmişş olsun. bilirim ne kötüdür o grip. tavsiyem " ki bende çok etkili oldu" greyfurt ve limonun suyunu sıkıp karıştırın günde iki defa için çokk iyi geliyo. yanındada mandalina tüketin.
bende sunny baby aldım canım..
Dalpa San. Tic. Ltd. Sti :: Travel Bebek Arabaları :: Omega Travel
bu modelini.. öyle 700-800 lü rakamlar veremem açıkçası, bana çok geldi.. 2. çocuğum olursa bi tane daha alırım:)
zaten arabada taşıcaz çoğu yere, çok fazla kullanacağımıda sanmıyorum, işimi görür, artar bile.. 240 a almıştım bende o anakucağı gibi parçada i,çinde
bende sunny baby aldım canım..
Dalpa San. Tic. Ltd. Sti :: Travel Bebek Arabaları :: Omega Travel
bu modelini.. öyle 700-800 lü rakamlar veremem açıkçası, bana çok geldi.. 2. çocuğum olursa bi tane daha alırım:)
zaten arabada taşıcaz çoğu yere, çok fazla kullanacağımıda sanmıyorum, işimi görür, artar bile.. 240 a almıştım bende o anakucağı gibi parçada i,çinde
kızım şeyime vuruyo felaket agriyo böyle sanki şeyim açılıp kapanıyor gibi
Sizde de oluyo mü ya???
Doğurmam dimiiii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?