- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.881
kızlarr ya benim midem çok kötü ama yanma falan değil göğüs boşluğumdan boğazıma kadar sanki yediklerim orda duruyo aşağı inmiyo kaç gündür böyle açkende aynı hani fazla yedim desem öylede değil bu bebiş aşalara inceğine tepelere tırmanıyo sanırsam varmı böle olan
kızlarr ya benim midem çok kötü ama yanma falan değil göğüs boşluğumdan boğazıma kadar sanki yediklerim orda duruyo aşağı inmiyo kaç gündür böyle açkende aynı hani fazla yedim desem öylede değil bu bebiş aşalara inceğine tepelere tırmanıyo sanırsam varmı böle olan
bende aynı sorundan müzdaripim canımcözümde bulamıyorum..
o dediğinden bende de var canım ben maden suyu içip biraz rahatlatıyorum...Hele nefesimi kuvvetle dışarı versem alevler çıkacak sanki....
kızlar ben onca parayı bebek arabasına veremedim.sunny baby dan 200 liraya aldım.çokta hoşuma gitti.
Bebek Arabaları
kırmızısı bizimki
ah bu minnakların etmediği kalmadı bize sağ salim bi doğsun valla ısırcam heryerini
ayy yine hiç uykum yok sabah nasıl olur aceeebaaaaaaaaaaa
merhaba kızlar hepinize iii tatiller.sizler doğumdan bahsediorsunuz bende henüz bir icraat yokbakalım bayramdan önce doktora gidicez neler söyleyecek.ya benim aklıma bişey takılıor.eminim sizlerde düşünmüşsünüzdr,şimdi bizim yavrular kasım sonu gibi geleck yaklaşık 1aydan 1yaş kaybedecekler.eşim bekletelimde ocakta yazdıralım dior ama bana yapmazlar gibi gelior.sizler ne düşünüorsunuz??:44::44:
heeeç bir fikrim yok. zaman geçmiyor artık. heee bu gün y.odası takımım geldi montajı yapıldı. sildim yerleştirmesi kaldı. oda .öt kadar kALDI :d
ay canım ya çok tşkr ederm bende saatlerdr doktrdan qeldiqimden buyana araştrıorum nette çeşitli çeşitli şeyler war ay hadi inşlh doqururum yakındada burda anlatırım qüzel qüzel bide ben 1 cm açıklıkla aranızda en son doqururmuşum amma qülerim
ben evimi,kocamı özledim.burda rahatıma diyecek yok.balla ,börekle besliyolar,iş yaptırmıyolar ama ben kendimi diken üstünde hissediyorum.bebişim sağlıkla doğsada hayırlısıyla evimize gitssek
tabiki insanın kendi evi başka oluyor canım. az kaldı diyip kendini teselli edeceksin. başka çare yok:26:
Selam kızlar.Ben daha hazırlıklarımı tamamlayamadım:)Eşim ameliyat oldu.Gelen giden uğraşıyoruz bakalım.Çook yoruldum.Belim kopuyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?