2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benimde sirtim ve belim 2 aydir agriyor hemde geceleri yatma saatim geldimi agri basliyor sabah 3 kadar saka gibi ama gercek...

bende vercem emzik tutarsa 3 tane aldim bile

biri newborn avent
diger ikisi mam marka 6+ aylik uzeri icin.

herkes mami tavsiye etti bana bende onu aldim aventin emzigi biberon takiminin icindeydi zaten..

aventim boyle
http://c1.diapers.com/images/products/p/AV/AV-061_1z.jpg

maminkilerde boyle iki tane

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=263397&d=1317047498

kızlarr ya benim midem çok kötü ama yanma falan değil göğüs boşluğumdan boğazıma kadar sanki yediklerim orda duruyo aşağı inmiyo kaç gündür böyle açkende aynı hani fazla yedim desem öylede değil bu bebiş aşalara inceğine tepelere tırmanıyo sanırsam varmı böle olan

bende aynı sorundan müzdaripim canımcözümde bulamıyorum..

o dediğinden bende de var canım ben maden suyu içip biraz rahatlatıyorum...Hele nefesimi kuvvetle dışarı versem alevler çıkacak sanki....

kızlar ben onca parayı bebek arabasına veremedim.sunny baby dan 200 liraya aldım.çokta hoşuma gitti.

Bebek Arabaları

kırmızısı bizimki

bence gayet güzel. bende uygun birşey alacaktım ama k. validem iyi birşey olsun dedi. beraber beyendik. o aldı
ondan yani. yoksa bende uygun bişey olacatı bizimkide. hatta suny baby mi ne bakıyoduk eşimle

bacıcan ben hamileliğimin başından beri mide rahatsızlıklarıyla uğraşıyorum. yapacak bişey yok. kendini sıcak tutmaya çalış.

kasımda doğdukları için 1 yıl mı kaybedecekler!! aa nedenki? ocak daha geç bir tarih neden daha avantajlı olsun ya da.

bende 10 gün önce gittiğimde 1 cm açılmam vardı fakat hala tık yok 38 6 olduk siz kaç haftalıksınız

santim açıklığı olan arkadaşlar, doktor size tuşe kontorlu yaptığında mı söyledi açıklığı? benim doktorum daha hiç bakmadı da. salı tekrar gideceğim ama perine bölgemin iyice pelteleştiğini hissediyorum. çok yumuşak kıvamda. sizlerde de oldu mu aynısı?

evet çatı muanesi sonucu açıklığın olup olmadığını söylüyor 1cm açılmam vardı 10 gün sonra tekrar bakıcam dedi

ben evimi,kocamı özledim.burda rahatıma diyecek yok.balla ,börekle besliyolar,iş yaptırmıyolar ama ben kendimi diken üstünde hissediyorum.bebişim sağlıkla doğsada hayırlısıyla evimize gitssek

ben evimi,kocamı özledim.burda rahatıma diyecek yok.balla ,börekle besliyolar,iş yaptırmıyolar ama ben kendimi diken üstünde hissediyorum.bebişim sağlıkla doğsada hayırlısıyla evimize gitssek

tabiki insanın kendi evi başka oluyor canım. az kaldı diyip kendini teselli edeceksin. başka çare yok:26:

Selam kızlar.Ben daha hazırlıklarımı tamamlayamadım:)Eşim ameliyat oldu.Gelen giden uğraşıyoruz bakalım.Çook yoruldum.Belim kopuyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…