- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.801
FACEDEKİ isteğimi kabul ediinnnn :))) bekliyomm litfenn
gaz sancısı falan olmasın :26: malum en evhamlı zamanlarımızdayız herşeyden bi ima çıkartıyoruz artıkkızlar karnımda kasıklarımda tuaf bı agrı var bebek hareket ettikçe artıyo agrı doğum sancısı mı acep:26:
Hımm evet çarşamba olmuştu galiba..Ama ii düşünün ii olsun düşüncelerinizle çağırmayın bazı şeyleri...Başka bu durumda olan varmıydı hatırlıyormusunuz..Ayy benimde salı günü olcak gerçi dönemediyse yapmaz heralde dimi yaa..
yaw o tez doğruysa ve bebeğim başını sağa sola atmayı bırakırsa sezeryandan yırtarım gibime geliyoayın 1 inde benimde kontrolüm var. çatımı çatcak dr.. 37 de demişti galiba dr.
KAHVEKOLİK cim benim sezeryan 37+4 de olcak allahın izniyle ,erken gibi ama benim bebiş şu anda bile 38 görünüyo ve biray öncede riskten dolayı 4 doz ciğer geliştirici iğne yapılmıştı bana o nedenle korkmuyorum yani canım
doktorum bayramda yok o nedenle bu tarihi verdi
hamileliğinde isimlere karar verenleri kutluyorum ben halaaaaa düşünme aşamasındayım. ne gariptirki hiç bişi de yok aklımda. yeni hamileyken isim analizine falan kafayı takmıştım. sonraları ondan da hevesim geçtikızlar şimdi kel alaka olacak ama kızı olacak olanlara Elif ismini tavsiye ederim. benim minik misafirim sayesinde bu isme bayılır oldum. ikinci kız olursa koyacağız hem efeye de uygun. bikaç kişiden daha duymuştum. çok mutlu ve problemsiz oluyorlar. yani tesadüf değilse.
hamileliğinde isimlere karar verenleri kutluyorum ben halaaaaa düşünme aşamasındayım. ne gariptirki hiç bişi de yok aklımda. yeni hamileyken isim analizine falan kafayı takmıştım. sonraları ondan da hevesim geçtiherkes ismini soruyor hala bi ismi yok kızımın
ben bi ara dönmemesine çok kafayı takıp bikaç dr a sormuştum. son ana kadar ümitvar olunmalıymış. 37 de gidersen 38 de sezeryan için gün vercek (dönmemişse) bu da senin içinde kalabilir. yani acaba bekleseydik dönermiydi diyebilirsin. bazı drlarda 37 den sonra pek dönmez diyorlar. hakkında hayırlısı. ama benim şahsen normal yapıcam diye bi inadım yok.
şimdi millet orasını burasını kurcalamasın hacı
ok canım. ne güzel bayrama bebişinle girersin hem
hamileliğinde isimlere karar verenleri kutluyorum ben halaaaaa düşünme aşamasındayım. ne gariptirki hiç bişi de yok aklımda. yeni hamileyken isim analizine falan kafayı takmıştım. sonraları ondan da hevesim geçtiherkes ismini soruyor hala bi ismi yok kızımın
kızlar Sare bugün 2750 gr ve 50 cm...
her seyi yolunda cok sukur..
veeeee..
Nili görmeye gittim... bi güzel anlatamam.. 3875 gr ve 51 cm.. masallah..,,
Crafty de gayet iyiydi.. emzirememiş.. ama abebeğin seker sorunu yokmus o yüzden emmesini bekliyorlarmıs sabırla... hepinize de selamı var...
bizimki biraz inattan da böyle oldu denilebilir. ilk etapta eşim yıllardır sevdiği uniseks bi ismi istiyordu bende tamam dedim kırmamak için. sonra başka bir kaç isimle karşıma geldi birini sen seç birini ben dedi ona da tamam dedim. doğumuma bir aya kala yok onları istemiyorum ben annemin ismini istiyorum deyip saçmalamaya başlayıncaaaaaaa eşime uçan tekmeyle girişmeme an kalmıştıki kıyameti kopardım... ben 9 ay taşıyorum ben karar veririm o benim kızım filan gibi laflar sarfettim. belkide uzun zamandır en sert tartışmamızı yaşadık. o da ne halin varsa gör o zaman madem senin kızın sadece kendin koy adını dedi ve kalakaldım ortada
isimler bebeklerin karakterini etkiliyor diyorlar. bilemiyorum aslında. mesela bana herkez Efe koyma, çok yaramaz olur demişti. ama o kadar seviyorum ki bu ismi. bir de çocuğun isim konusunda ailesinden hakkı varmış. o yüzden başına da Mehmet koycaz inş. Mehmet Efe olcak
canım zamanın az kalmış, lohusa halde bide isim mi düşüneceksin? isimlerle ilgili siteler var onlara bi bak istersen. anlamları da yazıyor karşılarında. belki de sen en iyisi olsun istediğin için kararsız kalıyorsun. inş en içine sinen ismi bulursun canım
maşallah size canımbacıcan seninki eniyisibenim oğlanın şimdiden 3 ismi var
gaz sancısı falan olmasın :26: malum en evhamlı zamanlarımızdayız herşeyden bi ima çıkartıyoruz artıküşüdün filansa bi battaniye al üzerine ısın istirahat etmeyi dene bakalım geçer belki
aleyküm selam. bugün benimde aklıma geldi biliyomusun. ayşe önerin semineri de vardı fulyada. acaba gitsem mi ki dedim. ama yemedi uzak geldi. inat etsin inş bol bol sütü gelir.kızlar Sare bugün 2750 gr ve 50 cm...
her seyi yolunda cok sukur..
veeeee..
Nili görmeye gittim... bi güzel anlatamam.. 3875 gr ve 51 cm.. masallah..,,
Crafty de gayet iyiydi.. emzirememiş.. ama abebeğin seker sorunu yokmus o yüzden emmesini bekliyorlarmıs sabırla... hepinize de selamı var...
bacım ekim annelerinde o tez çürümüş oldu. kimse kurcalamaz herhalde artık
bizimki biraz inattan da böyle oldu denilebilir. ilk etapta eşim yıllardır sevdiği uniseks bi ismi istiyordu bende tamam dedim kırmamak için. sonra başka bir kaç isimle karşıma geldi birini sen seç birini ben dedi ona da tamam dedim. doğumuma bir aya kala yok onları istemiyorum ben annemin ismini istiyorum deyip saçmalamaya başlayıncaaaaaaa eşime uçan tekmeyle girişmeme an kalmıştıki kıyameti kopardım... ben 9 ay taşıyorum ben karar veririm o benim kızım filan gibi laflar sarfettim. belkide uzun zamandır en sert tartışmamızı yaşadık. o da ne halin varsa gör o zaman madem senin kızın sadece kendin koy adını dedi ve kalakaldım ortada
şimdide ikimizde inat ediyoruz isim söylememek konusunda...
yok ya pek gaz sancısına benzemiyor tuaf bıraz simdi iyim ama..evet gunler azaldıkça herseyden kıllanır olduk valla..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?