2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar karnımda kasıklarımda tuaf bı agrı var bebek hareket ettikçe artıyo agrı doğum sancısı mı acep:26:

kızlar karnımda kasıklarımda tuaf bı agrı var bebek hareket ettikçe artıyo agrı doğum sancısı mı acep:26:
gaz sancısı falan olmasın :26: malum en evhamlı zamanlarımızdayız herşeyden bi ima çıkartıyoruz artık üşüdün filansa bi battaniye al üzerine ısın istirahat etmeyi dene bakalım geçer belki

merhaba kızlar hepinize iii tatiller.sizler doğumdan bahsediorsunuz bende henüz bir icraat yok bakalım bayramdan önce doktora gidicez neler söyleyecek.ya benim aklıma bişey takılıor.eminim sizlerde düşünmüşsünüzdr,şimdi bizim yavrular kasım sonu gibi geleck yaklaşık 1aydan 1yaş kaybedecekler.eşim bekletelimde ocakta yazdıralım dior ama bana yapmazlar gibi gelior.sizler ne düşünüorsunuz??:44::44:

ben bi ara dönmemesine çok kafayı takıp bikaç dr a sormuştum. son ana kadar ümitvar olunmalıymış. 37 de gidersen 38 de sezeryan için gün vercek (dönmemişse) bu da senin içinde kalabilir. yani acaba bekleseydik dönermiydi diyebilirsin. bazı drlarda 37 den sonra pek dönmez diyorlar. hakkında hayırlısı. ama benim şahsen normal yapıcam diye bi inadım yok.

yaw o tez doğruysa ve bebeğim başını sağa sola atmayı bırakırsa sezeryandan yırtarım gibime geliyo ayın 1 inde benimde kontrolüm var. çatımı çatcak dr.. 37 de demişti galiba dr.

şimdi millet orasını burasını kurcalamasın hacı

ok canım. ne güzel bayrama bebişinle girersin hem

kızlar şimdi kel alaka olacak ama kızı olacak olanlara Elif ismini tavsiye ederim. benim minik misafirim sayesinde bu isme bayılır oldum. ikinci kız olursa koyacağız hem efeye de uygun. bikaç kişiden daha duymuştum. çok mutlu ve problemsiz oluyorlar. yani tesadüf değilse.

hamileliğinde isimlere karar verenleri kutluyorum ben halaaaaa düşünme aşamasındayım. ne gariptirki hiç bişi de yok aklımda. yeni hamileyken isim analizine falan kafayı takmıştım. sonraları ondan da hevesim geçti herkes ismini soruyor hala bi ismi yok kızımın

isimler bebeklerin karakterini etkiliyor diyorlar. bilemiyorum aslında. mesela bana herkez Efe koyma, çok yaramaz olur demişti. ama o kadar seviyorum ki bu ismi. bir de çocuğun isim konusunda ailesinden hakkı varmış. o yüzden başına da Mehmet koycaz inş. Mehmet Efe olcak

canım zamanın az kalmış, lohusa halde bide isim mi düşüneceksin? isimlerle ilgili siteler var onlara bi bak istersen. anlamları da yazıyor karşılarında. belki de sen en iyisi olsun istediğin için kararsız kalıyorsun. inş en içine sinen ismi bulursun canım

kızlar Sare bugün 2750 gr ve 50 cm...

her seyi yolunda cok sukur..

veeeee..

Nili görmeye gittim... bi güzel anlatamam.. 3875 gr ve 51 cm.. masallah..,,

Crafty de gayet iyiydi.. emzirememiş.. ama abebeğin seker sorunu yokmus o yüzden emmesini bekliyorlarmıs sabırla... hepinize de selamı var...

bacım ekim annelerinde o tez çürümüş oldu. kimse kurcalamaz herhalde artık

bacıcan seninki eniyisi benim oğlanın şimdiden 3 ismi var

Aleykumu selam ve Rahmetullah...
nil hanım dişli keyfi ne zaman gelirse emer. Allah rızkını bol eylesin. Amin....

bizimki biraz inattan da böyle oldu denilebilir. ilk etapta eşim yıllardır sevdiği uniseks bi ismi istiyordu bende tamam dedim kırmamak için. sonra başka bir kaç isimle karşıma geldi birini sen seç birini ben dedi ona da tamam dedim. doğumuma bir aya kala yok onları istemiyorum ben annemin ismini istiyorum deyip saçmalamaya başlayıncaaaaaaa eşime uçan tekmeyle girişmeme an kalmıştıki kıyameti kopardım... ben 9 ay taşıyorum ben karar veririm o benim kızım filan gibi laflar sarfettim. belkide uzun zamandır en sert tartışmamızı yaşadık. o da ne halin varsa gör o zaman madem senin kızın sadece kendin koy adını dedi ve kalakaldım ortada
şimdide ikimizde inat ediyoruz isim söylememek konusunda...

yok ya pek gaz sancısına benzemiyor tuaf bıraz simdi iyim ama..evet gunler azaldıkça herseyden kıllanır olduk valla..:18:

aleyküm selam. bugün benimde aklıma geldi biliyomusun. ayşe önerin semineri de vardı fulyada. acaba gitsem mi ki dedim. ama yemedi uzak geldi. inat etsin inş bol bol sütü gelir.

bacım ekim annelerinde o tez çürümüş oldu. kimse kurcalamaz herhalde artık

çok şekersin yaa, şu profilindeki bebek gibi :)

amanınnn facia. Allah korusun. aman bir an evvel bi isim bul ve diret, ismi yok nasıl olsa diye gaza getirirler adamı mazallah. isim koymak annenin hakkıdır hem. bizim çektiğimizi kim çekiyor yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…