2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bizimkinin ismide kıvanç olcak nasıl sizce?bide kocası akrep burcu olan var mı nasıl oluyor karakterleri?:44:

Arkadaşlar Kraft Horn Travel Sistem Bebek arabası alan, kullanan olmuş muydu bizim sayfadan ? Sanki hatırlıyorum bu modelle ilgili bişey söylenmişti ama..
Bugün bebek arabalarına baktık, artık netleştirmemiz lazım.
Bu modeli beğendik biz, ama gelince netten baktım şikayet var'da bi sürü şikayet almış kraft modelleri.
Aman ya bi karar veremedim.

Neyse ben bi geçmişe bakıp geleyim bu arada :)

bayanlar paşmla yürüyşten qelioruz aqırlaştım iice başı aşa baskı yapıo belim tutuluo resmen yürürken ama mecbr dayanıorum yürüyş yapmk doqumukolylaştırıomuş diolar dün hastanedykn dikkatimi çekti 39-40 haftasnda olan 2 kişi qördm ikisndede 1cm bile açılma yokmuş sancılarıda yokmuş bendeyse saatliksancılarm dewam ediyo kasılmalr arttı weartk acı werio 1parmk açıklık we bebişim sürekli qün içinde taş qibi oluyo sertleşio karnım şikayetlerm arttı anlıcanız:44: artık kucaqıma almk istiyorum paşamı

ahanda coştuk. pek bir işe yarayacağını sanmıyorum ama dene neticeye göre bizde çekeriz fönümüzü. üstüne makyaj bilem yaparız

şefaf rimel almam lazım..aglarsam akar..siyah siyah.. sanki oglum askerden geliyor öyle garıip bi duygu.. cok özledikkkkkkkk gelsinler artıkkkkk...koklayalım kuzularımızı ay cok fena gribim ne içsem iyi gelir ya..:2: ya sezaryanla doğarsam hapşırısam dikişlerim patlar mı acaba bütün gece bunu düşündüm

kızlar bizimkinin ismide kıvanç olcak nasıl sizce?bide kocası akrep burcu olan var mı nasıl oluyor karakterleri?:44:

benim kocam akrep... valla ben çok memnunum:) akrep erkekleri iyidir ya. benim eşim kolay kolay sinirlenmez, çok sabırlıdır, çok sakindir, soğuk kanlıdır.. tam kriz ortamlarının adamı yani.. ama sinirlendiğinde kaçmak lazım yanında, yanardağ gibi patlar valla.. evcimendir, evde vakit geçirmeyi sever.. bensiz hiç bişi yapmaz, ypmak istemez.. maça giderken bile benide taşır yanında.. karısına düşkündür yani... bunlar güzel tarafları tabii:) kötü tarafı ise, dediğim dedik çaldığım düdük:) pek öyle yola gelmez... beni kırmaz, olmazz demez hiç bişeye ama bildiğini okur:) alttan girer üstten çıkar dediğini yaptıır:) benim oğlumda akrep olacak inşallah ve babasına benzer inşallah huyları

ben kraft ruby travel sistem aldım. şimdilik güzel görünüyo. malum daha kullanmaya başlamadık

Ben de ne alacağıma karar veremedim hala...
Quınny zapp xtra,kraft twist ya da graco symbıo ne alsam?
Horn u da gördüm,güzeldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…