2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende yok valla öyle bi ağrı.. en son ne zaman gitmiştin doktora, öyle bi risk varmıydı.. sen yinede yat dinlen bakalım, geçmezse soluğu hastanede alırsın

Kasilmalardan dolayı bir parmak açılmam oldu iki hafta önce...
Yatak istirahatindeyim ... Ne bileyim yaa eşimde normal olmaz bisey diyo ...

kıyamam asma surat kız..agrılar üşütmektende oluyor canım ayaklarını sıcak tutmaya bak ama gecmezse muhakak doktora gıt..

yok kız öle demek istemedim.benim durumda çok farklı değil.ayakta kalınca artıyor.bol bol yat .ben öle yapıyorum.o zaman rahatlıyorum.

araba için olanı çocuk oturmaya başlayınca değiştirirm, uzun süre kullanılacak iyi bişi alırım diye düşündüm.. sonuçta bunu çok kullansam 7-8 ay kullanıcam. bebek arabasınada bi servet veremem şahsen ben.. imkanı olan verirtabii.. güzel güzelde kullanır.. ama ben veremem...

sonundaa çok bi alıngan gördüm seni bacım:)

Kasilmalardan dolayı bir parmak açılmam oldu iki hafta önce...
Yatak istirahatindeyim ... Ne bileyim yaa eşimde normal olmaz bisey diyo ...

soluna yat dinlen ve saat tut... doğum sancısı ise belli sıklıklarda geliyormuş ya.. bebeğin hareketlerinide takip et tabii.. bişi olma, panikleme canım artık son demlerimiz, olacak böle şeyler

kıyamam asma surat kız..agrılar üşütmektende oluyor canım ayaklarını sıcak tutmaya bak ama gecmezse muhakak doktora gıt..

Daktirrrrr dediki Perşembe gunü gittiğimizde suyun gelirse panik yapma gelebilir bide bebek hareketlerine dikkat et dedi... Kızım çok şükür hareketli ama içimden bir ses az kaldı diyo çünkü nidilat aliyordummm kasilma önleyici, bıraktırdı doktor :s korkayimmii şimdi ben sizce...

canım kendini doğcam diyim sartlama panık yapma yanı dogrursanda ne guzel olur işte bence kalk pcnın basından git güzelce uzan üstünede battanıye al bıtane..dinlenin bebişinle..

korkmaaa, doktor ilacı bıraktırdığına göre, artık gelsede olur diye düşündü demekki.. gelirsede başımızın üstünde yerleri var, artık baya büyüdüler, kendilerini kurtardılar..

ablamın suyu geldikten 3-4 saat sonra suni sancı ile başlamıştı sancıları.. suyu sabah 7 de geldi, doğum akşam 6 da oldu.. suyun geldikten sonra paniklemene gerek yok yani,, daha baya zamanın olacak.. ağrılarını dinle bence, düzenlimi bi ona bak

amaninnnnnnNil gelmis hosgelmis cok tatli masallah

daha dun iyidi crafty hangi ara sancisi olmus,hangi ara dogurdu yahu masallah diyorum anne,kiza....
tebrik ederim craftycigim Allahim bizede yasatsin vakitlice insallah...
bir gun girmedim neler olmus be

kizlar ben bugun sacimi boyadim:18: hemde kendim maske taktim agzima, burnuma kokuyu solumayayim diye

boyadim ama icim hic rahat edemedi insallah birsey yapmaz yavruma:18:

boyamasan daha iyi olurmus canım koklamak cok önemli degil ki kimyasal bışey derıne işliyor kanına karısıyor canımbişey olmaz ama..yapmasan daha iyi olurmuş bence sıkma canını..

crafty dün gezdi gezdi, sabahı edemedi, gece suyu gelmiş, sabaha karşı doğdu nilimiz.. hiç gönlünü çürütme arkadaşım, kesinlikle ispatlanmış şeyler değil bunlar.. benim doktorum en baştan bana saçını boyayabilirsin demişti.. benim saçımda boya yk, ben boyamadım ama doktorum boyaybilirsin dedi.. diş çekilmez diyolar mesela, ben 4 tane çektirdim.. doktorum sorun yok her türlü diş tedavisi serbest dedi.. bi sorunda yok çok şükür.. içini rahat tut bence.. bi keredn bişi olmaz:)

4 yildir boyamiyordum sacimi ama beyazlarim hamilelikte iyice artti dayanamadim boyadim.doktoruma sordum oda dedi kanitlanmis hic birseyi yok dedi.ilk 3 ay boyama ama sonrasinda boyayabilirsin demisti.bende boyadim icim rahat degil ama ne yapayim allaha emanet yavrum biz neler atlattik cok sukur kizimla bir boyadan tirsmamamiz lazim diyip icimi rahatlatayim en iyisi

kızlar yardımmm

sırtım çok kötü ağrıyo. bir nokta sadece ağrıyor. bu nedir ya? öldürecek beni bu ağrı ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. yaklaşık bir haftadır var bu ağrı ama 2 gündür çok şiddetlendi. o kadar destek koymaya çalışıyorum. hiçbişey fayda etmiyo. hayır sancı diycem ama sırtta işi ne dimi? ne yapıcam ben nolur bana fikir verin ölücem bu ağrıdan.

Ben de grip oldum kızlar,çaykaşığı ve mavi 35 size de geçmiş olsun.
Ne zor şey şu hastalık...

ay sorma ya. burnum kulaklarım nasıl kaşınıyor.normalde olsa tamam da şu ara hiç sırası değildi.

dikiş konusu hiç aklıma gelmemişti. ben şimdi takarım buna.ne olacagımda bellı degıl ya umarım iyileşiriz en kısa zamanda.

biz elif koyacağız. eşimin eskiden beri hoşuna gider.bende olur dedim inşallah sağlıkla doğsun kuzular koyalım isimlerini.kaynananın adı mı diye soranlara uyuz oluyorum eskı ısım ya ılla kaynana adı olacakmıs gıbı.

benim sırtım 15-20 gündür çok ağrıyo.. benim göğüsler çok büyük, bide göbek eklenince öndeki ağırlık fazlalığına yordum ben bu ağrıyı.. eşime masaj yapırıyorum sürekli.. biraz çekilebilir oluyo..

arkadaşlar ciciler topiğini yeni gördüm ben, çok beğendim arkadaşların paylaştıklarını ben de paylaştım, paylaşmayanlardan da bekliyoruz en kısa zamanda

şimdi size 10 numara uzmanlık sorusu.

1. bebeklere emzi,k verecekmisiniz ( ben vermeyi düşünüyorum kabul ederse )
2. ilk emziğini nasıl seçicez. silikon, kauçuk? damaklı, damaksız? bununda 40 tane çeşiti var..

ne zormuş ya bu işler dışardan kolay görünüyo ama tam uzmanlık işi:)

eşim şimdi geldi yaptırayım bende sağol canım. doğuma kadar böyle bir ağrı düşünemiyorumm

bende vermeyi düşünüyorum. emziği aldım bile ama emmek ıstermı bılmem.kaucuk aldım damaklı.nuk marka 1 numaralı olandan aldım ben.hatta kendıme aldıgımı arkadasın bebegıne verdım kendıme tekrardan aldım. demekkı bebeklerın hosuna gidiyor dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…