- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.861
bende yok valla öyle bi ağrı.. en son ne zaman gitmiştin doktora, öyle bi risk varmıydı.. sen yinede yat dinlen bakalım, geçmezse soluğu hastanede alırsın
Himmm yani sen o kadar para vermissin bizden sana cevap yok anlamına mı geliyo kızlar alınıyorum askolsun soruma bı cevap alamadım yada kimsenin ağrısı yok masaallah diyeyim o zaman ...
Herkes aldığını güle güle kullandirmayi nasip etsin Rabbim en önemlisi o ....
Himmm yani sen o kadar para vermissin bizden sana cevap yok anlamına mı geliyo kızlar alınıyorum askolsun soruma bı cevap alamadım yada kimsenin ağrısı yok masaallah diyeyim o zaman ...
Herkes aldığını güle güle kullandirmayi nasip etsin Rabbim en önemlisi o ....
Kasilmalardan dolayı bir parmak açılmam oldu iki hafta önce...
Yatak istirahatindeyim ... Ne bileyim yaa eşimde normal olmaz bisey diyo ...
kıyamam asma surat kız..agrılar üşütmektende oluyor canım ayaklarını sıcak tutmaya bak ama gecmezse muhakak doktora gıt..
Daktirrrrr dediki Perşembe gunü gittiğimizde suyun gelirse panik yapma gelebilir bide bebek hareketlerine dikkat et dedi... Kızım çok şükür hareketli ama içimden bir ses az kaldı diyo çünkü nidilat aliyordummm kasilma önleyici, bıraktırdı doktor :s korkayimmii şimdi ben sizce...
Daktirrrrr dediki Perşembe gunü gittiğimizde suyun gelirse panik yapma gelebilir bide bebek hareketlerine dikkat et dedi... Kızım çok şükür hareketli ama içimden bir ses az kaldı diyo çünkü nidilat aliyordummm kasilma önleyici, bıraktırdı doktor :s korkayimmii şimdi ben sizce...
amaninnnnnnNil gelmis hosgelmis cok tatli masallah
daha dun iyidi crafty hangi ara sancisi olmus,hangi ara dogurdu yahu masallah diyorum anne,kiza....
tebrik ederim craftycigim Allahim bizede yasatsin vakitlice insallah...
bir gun girmedim neler olmus be
kizlar ben bugun sacimi boyadim:18: hemde kendim maske taktim agzima, burnuma kokuyu solumayayim diye
boyadim ama icim hic rahat edemedi insallah birsey yapmaz yavruma:18:
amaninnnnnnNil gelmis hosgelmis cok tatli masallah
daha dun iyidi crafty hangi ara sancisi olmus,hangi ara dogurdu yahu masallah diyorum anne,kiza....
tebrik ederim craftycigim Allahim bizede yasatsin vakitlice insallah...
bir gun girmedim neler olmus be
kizlar ben bugun sacimi boyadim:18: hemde kendim maske taktim agzima, burnuma kokuyu solumayayim diye
boyadim ama icim hic rahat edemedi insallah birsey yapmaz yavruma:18:
Ben de grip oldum kızlar,çaykaşığı ve mavi 35 size de geçmiş olsun.
Ne zor şey şu hastalık...
şefaf rimel almam lazım..aglarsam akar..siyah siyah..sanki oglum askerden geliyor öyle garıip bi duygu.. cok özledikkkkkkkk gelsinler artıkkkkk...koklayalım kuzularımızı ay cok fena gribim ne içsem iyi gelir ya..:2: ya sezaryanla doğarsam hapşırısam dikişlerim patlar mı acaba bütün gece bunu düşündüm
kızlar şimdi kel alaka olacak ama kızı olacak olanlara Elif ismini tavsiye ederim. benim minik misafirim sayesinde bu isme bayılır oldum. ikinci kız olursa koyacağız hem efeye de uygun. bikaç kişiden daha duymuştum. çok mutlu ve problemsiz oluyorlar. yani tesadüf değilse.
kızlar yardımmm
sırtım çok kötü ağrıyo. bir nokta sadece ağrıyor. bu nedir ya? öldürecek beni bu ağrı ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. yaklaşık bir haftadır var bu ağrı ama 2 gündür çok şiddetlendi. o kadar destek koymaya çalışıyorum. hiçbişey fayda etmiyo. hayır sancı diycem ama sırtta işi ne dimi? ne yapıcam ben nolur bana fikir verin ölücem bu ağrıdan.
benim sırtım 15-20 gündür çok ağrıyo.. benim göğüsler çok büyük, bide göbek eklenince öndeki ağırlık fazlalığına yordum ben bu ağrıyı.. eşime masaj yapırıyorum sürekli.. biraz çekilebilir oluyo..
şimdi size 10 numara uzmanlık sorusu.
1. bebeklere emzi,k verecekmisiniz ( ben vermeyi düşünüyorum kabul ederse )
2. ilk emziğini nasıl seçicez. silikon, kauçuk? damaklı, damaksız? bununda 40 tane çeşiti var..
ne zormuş ya bu işler dışardan kolay görünüyo ama tam uzmanlık işi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?