- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.901
ben evimi,kocamı özledim.burda rahatıma diyecek yok.balla ,börekle besliyolar,iş yaptırmıyolar ama ben kendimi diken üstünde hissediyorum.bebişim sağlıkla doğsada hayırlısıyla evimize gitssek
geçmiş olsun,eşinin sorunu neydi?
Ne şanslısın.Kıymetini bil canım.Benim kociş ameliyat oldu.kaynana görümce sağolsun ziyareti eksik etmiyor.Hem de habersiz.Onlara hizmet ediyorum ben de.Yaa resmen ödüm kopuyor kociş hasta olunca herkese bahane doğuyor.Sırf bu yüzden doğum iznine ayrılmadım.Pztesi ayrılıyorum inşallah.Herkes dört gözleizne ayrılıcam günü bekliyr.Anlamıyorum ya kimseyi rahatsız etmem.Çok mu seviliyorum çok mu enayi görünüyorum anlamadım.
Sağol canım.Önemli bir şey değil kıl dönmesi.Ailesi biraz bana karşı gövde gösterisi yapmayı sever.Sözde ilgi işte.Beni de adam yerine koyup haber verme zahmetinde bulunmadan damlarlar.
trawma, zuzu, nasılsınız kızlar sesiniz çıkmıyor...
günaydın cAnım. bende 4 gibi yattım, sabah 8 de hortladım. şimdi ne yesem diye düşünüyorum
geç yatmışsın bayağı ya ben 12 idi yattığımda arkadşım var diye o saate kaldım en geç 11 gibi uyuya kalıyorum yoksa :)geçmişi okumaya çalışıyorum dün başka doğuran oldumıu :)
kızlar Sare bugün 2750 gr ve 50 cm...
her seyi yolunda cok sukur..
veeeee..
Nili görmeye gittim... bi güzel anlatamam.. 3875 gr ve 51 cm.. masallah..,,
Crafty de gayet iyiydi.. emzirememiş.. ama abebeğin seker sorunu yokmus o yüzden emmesini bekliyorlarmıs sabırla... hepinize de selamı var...
ben evimi,kocamı özledim.burda rahatıma diyecek yok.balla ,börekle besliyolar,iş yaptırmıyolar ama ben kendimi diken üstünde hissediyorum.bebişim sağlıkla doğsada hayırlısıyla evimize gitssek
kızım şeyime vuruyo felaket agriyo böyle sanki şeyim açılıp kapanıyor gibi
Sizde de oluyo mü ya???
Doğurmam dimiiii.....
Banada sordu dedim bende ama banada aynen 10 gün sonraya randevu verdi , ama bu süreye kadar suyun gelebilir korkma dedi nst ye de bağlamadı
ay nası iş anlamadım hakkımızda hayırlısı inşaallah ...
bu arada herkese günaydın kızlar iyi hafta sonları:)))
aynen benimkide dedi bundan sonra heran bdoğum başlayabilir kasılma yada su geldiğinde gel diye çok rahatlar sanırım :)
günaydın kızlar,
iki gündür uykusuzun ne sağa yatabiliyoorum ne sola
şööle yüzümü yastığa gömüp uyumayı çookk özledim
en zoru bu son aymış(
ay canım ya çok tşkr ederm bende saatlerdr doktrdan qeldiqimden buyana araştrıorum nette çeşitli çeşitli şeyler war ay hadi inşlh doqururum yakındada burda anlatırım qüzel qüzel bide ben 1 cm açıklıkla aranızda en son doqururmuşum amma qülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?