2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben evimi,kocamı özledim.burda rahatıma diyecek yok.balla ,börekle besliyolar,iş yaptırmıyolar ama ben kendimi diken üstünde hissediyorum.bebişim sağlıkla doğsada hayırlısıyla evimize gitssek

Ne şanslısın.Kıymetini bil canım.Benim kociş ameliyat oldu.kaynana görümce sağolsun ziyareti eksik etmiyor.Hem de habersiz.Onlara hizmet ediyorum ben de.Yaa resmen ödüm kopuyor kociş hasta olunca herkese bahane doğuyor.Sırf bu yüzden doğum iznine ayrılmadım.Pztesi ayrılıyorum inşallah.Herkes dört gözleizne ayrılıcam günü bekliyr.Anlamıyorum ya kimseyi rahatsız etmem.Çok mu seviliyorum çok mu enayi görünüyorum anlamadım.

Sağol canım.Önemli bir şey değil kıl dönmesi.Ailesi biraz bana karşı gövde gösterisi yapmayı sever.Sözde ilgi işte.Beni de adam yerine koyup haber verme zahmetinde bulunmadan damlarlar.

allah yardımcın olsun işin zor.ben artık 2 adım atamaz hale geldim.yorulunca kasılıyorum.kimseyi takma.kasılmasanda kasıldım,yorumdum de.salla gitsin.bu halinle hizmet etme millete.

merhaba bayanlar.
elcin dikkat et canım kendine.ben başta bu yaşlanma yüzünden baya bunalıma girdim bir anda.beni çok korkuttular ama şimdi bak durum normal görünüyor.sende kavuşacaksın bebeğine,kalp atışınızda kan akışıda normal.oyüzden sıkıntı yapma kendine.kucağında büyütürsün inşallah.bende çok üzüldüm bana hatta kalbi durabilir pat diye falan dediler düşün artık gerisini,nasıl bir şok yaşadığımı,ama kalp atışları zaten düzenli.tek yapmamız gereken daha sık kontrol edilmek,onuda zaten yapıyoruz.stres sıkıntı yapma kendine.hayırlısıyla,hayırlı zamanda kavuşursun inşallah kuzucuğuna.

merhaba hanımlar geçen demiştim ya hafif hafif sızı oluyor diye,ondan sonra nst'ye girdim zaten hiçbir sancı çıkmadı dedim ya daha önce de 1 yada 2 kez kasılma yaşadım sadece,sancı yok.benim kızın gelesi yok yani henüz sadece çok yürürsem zorlanıyorum oda dinlenince geçiyor hemen. kendinize çok dikkat edin

günaydın cAnım. bende 4 gibi yattım, sabah 8 de hortladım. şimdi ne yesem diye düşünüyorum

geç yatmışsın bayağı ya ben 12 idi yattığımda arkadşım var diye o saate kaldım en geç 11 gibi uyuya kalıyorum yoksa :)geçmişi okumaya çalışıyorum dün başka doğuran oldumıu :)

MAŞALLAH sare hanım bizimde dün kontrolümüz vardı benim minyon kızımda 2774 çıktı :) çatı için 1-2 kasım gibi gidicem. birkaçgün ileri attı tarihimizi ve çatı muayenesine girmeden NTS ye giricekmişim doktorum öyle dedi..

ben evimi,kocamı özledim.burda rahatıma diyecek yok.balla ,börekle besliyolar,iş yaptırmıyolar ama ben kendimi diken üstünde hissediyorum.bebişim sağlıkla doğsada hayırlısıyla evimize gitssek

al benden de o kadar. annemdyim ben ama yınede kocamı evimi çok özlüyorum. kendımı toparlayana kadar da burdayım ben. sen antepte kimde kalıyorsun?
benimde hiç iş yaptıgım yok rahat mı batıyor ne anlamadım:))

kızım şeyime vuruyo felaket agriyo böyle sanki şeyim açılıp kapanıyor gibi
Sizde de oluyo mü ya???
Doğurmam dimiiii.....

2 gündür bizimkide zorluyor bayağı korkuyorum çıkacak pat diye :) dün doktorum sordu baskı varmı diye bende var dedim ama bişi demedi 10 gün sonraya nst ve çatı muayanesi verdi

Banada sordu dedim bende ama banada aynen 10 gün sonraya randevu verdi , ama bu süreye kadar suyun gelebilir korkma dedi nst ye de bağlamadı
ay nası iş anlamadım hakkımızda hayırlısı inşaallah ...
bu arada herkese günaydın kızlar iyi hafta sonları :)))

aynen benimkide dedi bundan sonra heran bdoğum başlayabilir kasılma yada su geldiğinde gel diye çok rahatlar sanırım :)

günaydın kızlar,
iki gündür uykusuzun ne sağa yatabiliyoorum ne sola
şööle yüzümü yastığa gömüp uyumayı çookk özledim
en zoru bu son aymış(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…