- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.921
benim tanıdığım akrepler var, çok güçlü karakterler. başarılılar. erkeklerin o özelliğini bilmiyodum bi behlülde ben mi çıkarcam acabaakreplere pek iyi demezler ama hiç akrep tanıdıgımda yok..erkeklerin aklı hep .... olurmusoğlumun adıda kıvanç olcak yoksa bı behlul mü doğuyorum
öyle mi, o zaman 1 günle terazi olmayı kaybetmedi diyelim :)neslihan terazi olsun istiyodu zaten, gönlüne göre oldu:) benim oğlanda günün beklerse yay olacak ama ben akrep olsun istiyorum babasına benzer belki diye:) eşim annesinede hayırlı evlattır, inşallah oğlumda babasına benzer..
biz elif koyacağız. eşimin eskiden beri hoşuna gider.bende olur dedim inşallah sağlıkla doğsun kuzular koyalım isimlerini.kaynananın adı mı diye soranlara uyuz oluyorum eskı ısım ya ılla kaynana adı olacakmıs gıbı.
dün gece rüyamda babamı gördüm.6 aylık hamileydi.göbek deliğide fırlamıştı
kızlar kaynanam gözünden ameliyat oldu anca oturdum dün saat 4 den beri ayakdayım yeni oturdum çok yorucu geçiyo günlerim birde gece sancılanıyorum neden oluyo yaa offf yatamıyorum taş gibi oluyo karnımsanırım yorgunlukdan oluyo neyse geçicek bu günler az kaldı bebişe kavuşunca dkk. saniyelerim onun la geçicek gerçi daha mı çok yorulurum bilmem kaynanamın hiç isteği bitmiyo günde 4 kez sofra kuruyorum şikayet etmiyorum çok şükür ama yoruluyorum arada bir odama girip ağlıp çıkıyorum ama neden ağladığımı bilmiyorum
Bakın bakalım nasıl olmuş Ecrinimin odası birtek halımız kaldı onuda halası alacakmış Ankaradan gelirken getirecek...
Eki Görüntüle 277643 Eki Görüntüle 277644 Eki Görüntüle 277645 Eki Görüntüle 277646
bacıcan benide hAftaya bi arasana. bende gidip doğurayım hayırlısıyla
günaydınkızlarrr
benim tanıdığım akrepler var, çok güçlü karakterler. başarılılar. erkeklerin o özelliğini bilmiyodum bi behlülde ben mi çıkarcam acaba
öyle mi, o zaman 1 günle terazi olmayı kaybetmedi diyelim :)
eski olabilir ama güncelliğini hiç yitirmeyen bi isim. ismiyle yaşasın inşallah kızçen. bak yine elif bebeği özledim
günaydınkızlarrrneeeeeeee akrep ogluşlar behlülmü oluyomuş yandık desenize
kızlar benım kalbım agrımaya basladı.üç hafta içinde üç oldu bu sefer.gecen gece agrıdı uyuyamadım. şimdi durup dururken nıye oldu yıne anlamadım.koluma da vuruyor agrısı. azcık ovunca kısmen rahatlıyor ama. sizde de varmı bu sorun?
heaa yengeler korksun bizden
töbe töbeeeee
ne güldüm yahuuuu
kızlar benım kalbım agrımaya basladı.üç hafta içinde üç oldu bu sefer.gecen gece agrıdı uyuyamadım. şimdi durup dururken nıye oldu yıne anlamadım.koluma da vuruyor agrısı. azcık ovunca kısmen rahatlıyor ama. sizde de varmı bu sorun?
benimde ağrır, sıkışır hatta. genelde üşüttüğümde falan oluyor kardiyoloğa herhangi bi sorun çıkmadı. ama hamilelikte değil öncesinde vardı. üstün ince mi şu an?
ah güzelim allah sabır versin bu zor günlerde gerçekten çok zor.ben çok sabırlı bir insan değilimdir hele bu günlerde.ama tabi sabretmek en iyisi.eşin kızmıormu yada en azından uyarmıormu annesini.ben işte o yüzden yalnız kalmayı daha çok seviorum en azından sadece kendimize bakarız
ince ama adana dayım ben hava sıcak.üstümde uzun kollu var hırka fılan gıymedım daha burda.ayagıma çorap giymiyorum kapalı terlıklerle ıdare ediyorum. çorap gıyınce corabın lastık yerı içine çöküyor diye.şişiyor bılekler lastıkte sıkınca öle oluyor. bırde çatlaklarımla yuzlestım bugun ne guzel bıse yoktu megerse altlarda varmıs ben göremiyormuşum.o kadar da dıkkat ettım sürekli yagdı vazelindi sürdüm. demekkı faydası yokmuş.
öyle işte benden haberler.
kahvekolik,
badim nasılsın dr bişey dedimi sana doğum iççin?
bayramda gelmezse, ben 11 12 si gibi sezeryan olcam galba,,erken diil di mi?
kızlar ben yarın 38 haftalık oluyorum ama her doktora gitmemde çizelge bozuluyo sanırım ultrasyon farklı çıkarıyo yarın doğum yapıcam hastaneye gidicem kontrole bakalım ne dicek çok korkuyorum ayıptır sölemesi bugün 5 defa lavaboya gittim karnım bozulmuş afedersiniz buda vücütta su kaybıymış iyi değilmiş biraz araştırdım bebek ölümleri bile olmuş kilo alamıyomuş sizde var mı böle bişey üşütmüyorum hiç ayaklarımı sıkı giyiyorum ama neden oldu anlamadım çok şükür bebek haraketleri var ama :26:korkuyorum rabbime emanet bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?