2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar kaynanam gözünden ameliyat oldu anca oturdum dün saat 4 den beri ayakdayım yeni oturdum çok yorucu geçiyo günlerim birde gece sancılanıyorum neden oluyo yaa offf yatamıyorum taş gibi oluyo karnım sanırım yorgunlukdan oluyo neyse geçicek bu günler az kaldı bebişe kavuşunca dkk. saniyelerim onun la geçicek gerçi daha mı çok yorulurum bilmem kaynanamın hiç isteği bitmiyo günde 4 kez sofra kuruyorum şikayet etmiyorum çok şükür ama yoruluyorum arada bir odama girip ağlıp çıkıyorum ama neden ağladığımı bilmiyorum

günaydın annecikler...

gerçekten şu son aya kadar o kadar da zor değilmiş hamilelik diyodum. benim çok zor geçmedi rahattım genellikle. ama şu son ay gerçekten çok zormuş. uyku sorunu cabası. çalışıyorum ben hala daha izne çıkmadım öyle kötü ki. sabahları ruh gibi dolanıyorum ortada. bide eski performansımı sürdürmeye çalışıyorum bi bakıyorum ki tıkanıp kalmışım. tansiyon, nabız yerle bir oluyor. ayakta dursam ayak tabanlarım öldürüyor, otursam yatsam sırtım öldürüyor. nasıl kalacağımı şaşırdım. zaten ödem çok ayaklarım, bacaklarım davul gibi. önceden şikayet ederdim bacaklarım ince benim diye şimdi o bacakları mumla arıyorumm. allah hepimizin yardımcısı olsun. gerçekten kolay değil. hayırlısıyla, zamanında, sağlıcakla alalım bitanelerimizi kucağımıza alalım inşallah. bunu düşünüp herşey senin için feda olsun bitanem diyorumm.

akreplere pek iyi demezler ama hiç akrep tanıdıgımda yok..erkeklerin aklı hep .... olurmus oğlumun adıda kıvanç olcak yoksa bı behlul mü doğuyorum
benim tanıdığım akrepler var, çok güçlü karakterler. başarılılar. erkeklerin o özelliğini bilmiyodum bi behlülde ben mi çıkarcam acaba

öyle mi, o zaman 1 günle terazi olmayı kaybetmedi diyelim :)

eski olabilir ama güncelliğini hiç yitirmeyen bi isim. ismiyle yaşasın inşallah kızçen. bak yine elif bebeği özledim

dün gece rüyamda babamı gördüm.6 aylık hamileydi.göbek deliğide fırlamıştı

ah güzelim allah sabır versin bu zor günlerde gerçekten çok zor.ben çok sabırlı bir insan değilimdir hele bu günlerde.ama tabi sabretmek en iyisi.eşin kızmıormu yada en azından uyarmıormu annesini.ben işte o yüzden yalnız kalmayı daha çok seviorum en azından sadece kendimize bakarız

annecik1, bu gece bende toplam bikaç saat uyumuşumdur. dediğin gibi bu iş hiç kolay değilmiş. zaten hamile kalalı anneme daha düşkün oldum. meğer annelerimiz ne fedakarlıklara katlanmışlar. daha bunun gazı, koliği, hastalığı vs si var. o yüzden demek ki cennet anaların ayağı altında...

bacıcan benide hAftaya bi arasana. bende gidip doğurayım hayırlısıyla

günaydınkızlarrrneeeeeeee akrep ogluşlar behlülmü oluyomuşyandık desenize

kızlar benım kalbım agrımaya basladı.üç hafta içinde üç oldu bu sefer.gecen gece agrıdı uyuyamadım. şimdi durup dururken nıye oldu yıne anlamadım.koluma da vuruyor agrısı. azcık ovunca kısmen rahatlıyor ama. sizde de varmı bu sorun?

benimde ağrır, sıkışır hatta. genelde üşüttüğümde falan oluyor kardiyoloğa herhangi bi sorun çıkmadı. ama hamilelikte değil öncesinde vardı. üstün ince mi şu an?

Son düzenleme:

benimde ağrır, sıkışır hatta. genelde üşüttüğümde falan oluyor kardiyoloğa herhangi bi sorun çıkmadı. ama hamilelikte değil öncesinde vardı. üstün ince mi şu an?

ince ama adana dayım ben hava sıcak.üstümde uzun kollu var hırka fılan gıymedım daha burda.ayagıma çorap giymiyorum kapalı terlıklerle ıdare ediyorum. çorap gıyınce corabın lastık yerı içine çöküyor diye.şişiyor bılekler lastıkte sıkınca öle oluyor. bırde çatlaklarımla yuzlestım bugun ne guzel bıse yoktu megerse altlarda varmıs ben göremiyormuşum.o kadar da dıkkat ettım sürekli yagdı vazelindi sürdüm. demekkı faydası yokmuş.
öyle işte benden haberler.

kahvekolik,
badim nasılsın dr bişey dedimi sana doğum iççin?
bayramda gelmezse, ben 11 12 si gibi sezeryan olcam galba,,erken diil di mi?

dua et cnm bana arada söler bir oturduğunu görmedim diye napsın annesi bişey diyemez ama şuan iyi biraz bazen aklına geliyo iki canlısın diyo kaynanam az kaldı ekip biçmeye gidiyolar mart sonu sonra ohhhh kötü biri değilim aslında kimseye saygısızlığğım olmadı bu zamana kadar ama insan tek olunca daha mı rahat oluyo ne 9 da kahvaltı yaptık şuan ne yemek yapsam diye düşünüyorum hemde geç bile kaldım onra akşama doğru birde yatarken sofa kuruyorum tamm sonra belimin ağrısına gece uyuyamıyorum bulaşıkdı ev işi hiç bitmiyo zaten makinalar susmuyo of off makinada çamaşır var asılcak çamaşır topladım az önce katlancak çok şükür 11 re doğru ütü işi halloldu neyse yaa daha yazarsam sayfalar dolar asla şikayet olmasın sevabı bana kalsın

amanınn bu kadar dur son ayda çatla. bendede henüz yok ama annem heveslenme benimki doğurduktan sonra olmuştu diyor :)) canım çorapla alakası var mı bilemiyorum ben kalbim sıkışınca üstüme bişeyler daha giyer o bölgeyi sıcak tutarım geçer.

kahvekolik,
badim nasılsın dr bişey dedimi sana doğum iççin?
bayramda gelmezse, ben 11 12 si gibi sezeryan olcam galba,,erken diil di mi?

iyiyim badican, sen nasılsın?canım ben daha çatı muayenesi falan olmadım. ama sezeryan olursa 10-12 si arası alırım demişti. 11 kasım kalabalık olur diye düşünüyorum. erken değil badican genelde 38 de alıyorlar zaten.

Son düzenleme:
kızlar ben yarın 38 haftalık oluyorum ama her doktora gitmemde çizelge bozuluyo sanırım ultrasyon farklı çıkarıyo yarın doğum yapıcam hastaneye gidicem kontrole bakalım ne dicek çok korkuyorum ayıptır sölemesi bugün 5 defa lavaboya gittim karnım bozulmuş afedersiniz buda vücütta su kaybıymış iyi değilmiş biraz araştırdım bebek ölümleri bile olmuş kilo alamıyomuş sizde var mı böle bişey üşütmüyorum hiç ayaklarımı sıkı giyiyorum ama neden oldu anlamadım çok şükür bebek haraketleri var ama :26: korkuyorum rabbime emanet bebeklerimiz

Kubi valla bence sen fazla bile sabrediyorsun. doğurcan nerdeyse hala hizmet etmekle uğraşıyorsun. tamam gayret ediyor insan kırgınlık falan olmasın diye ama şu an da senden ve bebeğinden daha önemli bir şey olmamalı bence. bak yorgunluktan kasılıyorsun. bağırsak bozukluğu su kaybettiriyor daha çok su iç. biz bendeki su azalmasını ona bağladık. öyle üç gün geçirdim ben bulantı kusma bide bağırsak sorunu sonraki kontrolde bebeğin suyu azalmış dedi doktorum. meyve ye bide daha çok su iç. ve bana doktor ayakta durmıcaksın dedi. dinlenmene bak. kaynananda bi zahmet kendi hazırlasın yemeğini canım aaaa...

kızlar bana acil cvp verir misiniz 11.11.2011 sezeryen tarihim 1 haftadır çamaşırımda su ve akıntı var ama azdı.
cuma günü gelen su çamaşırımı bayağı ıslattı.acile gittim ebe muayene etti ilk defa bu muayeneyi oldum.korktum nst nurmaldi.adet olacak gibi ağrım var hafif bugün yine su geldi ebe enfeksiyon var bebeğin suyu normal dedi.
yarın kendi drumu görebilirim ama bugün ne yapmalıyım. bunu yaşayan var mı? lütfen paylaşır mısınız?

kızlar herkese günaydın
malum doğum az kaldı dün ağdaya gittim tertemiz oldum geldim....
amma ağdacı abla biraz kafamı karıştırdı. dediki senin doğumuna daha var karnın aşağı inmemiş
sen doğum yapana kadar tüylerin yavaş yavaş çıkmaya başlar tamda alınamaz ama falan dedi...
neyse bakarız artık çaresine olmazsa gene gelirim falan diye konuştuk.
ağda bitti ücreti vermek için kasaya doğru giderken yanıma geldi
ya dedi kıyamam sana çok zorlanıyorsun oturup kalkarken sırf para almak için 15 gün sonra yine gel demicem sana
sen eve gidince tüm vücuduna limon kolonyası sür 2-3 saat öyle kalsın sonra yıkarsın. ya da evde limon varsa limon sür o çıkmasını geciktirir dedi.
tam nasıl yapıcam anlatırmısın dedim. işte limonu sür 15-20 dakka beklet sonra yıka bunu 2-3 gün boyunca yaparsan çok etkisini görürsün.
çıkma süresini epey uzatıyo dedi. tamam dedim eve geldim
neyseeee eve geldim bir limonun suyunu sıktım pamukla malum bölgelere sürmemle kıçımın tavana vurması bir oldu
üflüyorum ama üflemek ne fayda kompresör olsa fayda etmez o kadar canım acıdı küfrede küfrede hemen koştum banyoya
bugün yine yapabilirim cesaretimi toplarsam. internette bi araştırayım dedim bunu yapan o kadar insan varmışki tuzla limonla falan ovuyorlarmış her ağda sonrası valla helal olsun sürekli yapabilenlere :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…