- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.941
evet canım herkes kafasına göre konuşuyor. bundan yaklaşık 15 gün önce de annemin komşusu senin doğumun gelmiş sabah akşam doğurursun deyip beni telaşlandırmıştı. o korkuyla evde halı kilim ne varsa yıkamaya verip temizlik yapmıştık ev yine kirlendi bizim kız daha doğacakzakkumm ben yapmış kadar oldum haa.
bu karnın aşağı inmesiyle ilgili de herkes çok biliyor, hiç unutmuyorum 30 haftalıkmıyım neyim hiç tanımadığım kadının biri bana sen yalnız gezme, bu çocuk doğdu doğacak aşağı inmiş demişti. korkudan eve nası geldim bilemedim
hacbek, canım durumunu hiç bilemeyeceğim. dr unu arasana bi.
trawma nörüyon bacım, okuyup okuyup çıkıyosun?
evet canım herkes kafasına göre konuşuyor. bundan yaklaşık 15 gün önce de annemin komşusu senin doğumun gelmiş sabah akşam doğurursun deyip beni telaşlandırmıştı. o korkuyla evde halı kilim ne varsa yıkamaya verip temizlik yapmıştık ev yine kirlendi daha bizim kız daha doğacak
nasıl anlıyorlarsa. geçen burda kızlardan biri söylüyordu bacağım göbeğime değiyor artık diyordu bilemedim valla nasıl bişiyse :26:benim anneannem köyün ebesiymiş. geçen bi elledi göbüşün altını. daha inmemiş aşağı tam dedi :) ona sonuna kadar güveniyorum
nasıl anlıyorlarsa. geçen burda kızlardan biri söylüyordu bacağım göbeğime değiyor artık diyordu bilemedim valla nasıl bişiyse :26:
evet canım herkes kafasına göre konuşuyor. bundan yaklaşık 15 gün önce de annemin komşusu senin doğumun gelmiş sabah akşam doğurursun deyip beni telaşlandırmıştı. o korkuyla evde halı kilim ne varsa yıkamaya verip temizlik yapmıştık ev yine kirlendi bizim kız daha doğacak
benim anneannem köyün ebesiymiş. geçen bi elledi göbüşün altını. daha inmemiş aşağı tam dedi :) ona sonuna kadar güveniyorum
zakkumm ben yapmış kadar oldum haa.
bu karnın aşağı inmesiyle ilgili de herkes çok biliyor, hiç unutmuyorum 30 haftalıkmıyım neyim hiç tanımadığım kadının biri bana sen yalnız gezme, bu çocuk doğdu doğacak aşağı inmiş demişti. korkudan eve nası geldim bilemedim
hacbek, canım durumunu hiç bilemeyeceğim. dr unu arasana bi.
al benden de o kadar. annemdyim ben ama yınede kocamı evimi çok özlüyorum. kendımı toparlayana kadar da burdayım ben. sen antepte kimde kalıyorsun?
benimde hiç iş yaptıgım yok rahat mı batıyor ne anlamadım:))
hmmm benim mide problemlerim pek olmadı birkaç yanmanın haricinde. o yüzden anlayamıyorum inip inmediğini :26: bende bi tuhaflık var sanırım ama mesela önceleri kaburga kemiklerimin ağrısından dolayı normal oturamazdım artık oturabiliyorum galiba aşağı indiğinden o da. aşağıdaki boşluğu bilemiyorum valla :26: bizimkinin kafa hareketleri galiba bazen resmen gıdıklıyor kasıklarımı eskiden o olmazdı.benim mesela midemin orası boşaldı. rahatladım biraz. aşağı da hala boşluk var. yumuşak ordan anlıyorum tam yerleşmediğini
amanınn bu kadar dur son ayda çatla. bendede henüz yok ama annem heveslenme benimki doğurduktan sonra olmuştu diyor :)) canım çorapla alakası var mı bilemiyorum ben kalbim sıkışınca üstüme bişeyler daha giyer o bölgeyi sıcak tutarım geçer.
.
iyiyim badican, sen nasılsın?canım ben daha çatı muayenesi falan olmadım. ama sezeryan olursa 10-12 si arası alırım demişti. 11 kasım kalabalık olur diye düşünüyorum. erken değil badican genelde 38 de alıyorlar zaten.
üstümü örtüp ayakalrımı da güneşe koyup uyudum geçti.demekki farkında olmadan üşütüyorum ben. saol bundan sonra daha dıkkatli olmak lazım. zaten burnum akıyor hapşırıyorum
evet canım herkes kafasına göre konuşuyor. bundan yaklaşık 15 gün önce de annemin komşusu senin doğumun gelmiş sabah akşam doğurursun deyip beni telaşlandırmıştı. o korkuyla evde halı kilim ne varsa yıkamaya verip temizlik yapmıştık ev yine kirlendi bizim kız daha doğacak
kızlar merhaba...
kızımla ugrasıyorum cuma gunu gobegımız dustu bgn banyomuzu yapptık yrn 1 haftlık olucaz.. sızde ne vr ne yok gıremıyorm bn artk butun vaktımı alıyo kuzucugum.. kımler dogurdu operım sızı
crafty ne yaptı hastaneden ayrıldımı haberi olan varmı..
bu gün doğuran yok sanırım atraksiyonsuz bi gün..
haftaya salı topicte patlama yaşıcaz..1 kasımda kaç kişi olcaz acep :))
tam emin değilim ama pazartesi çıkacak. öyle aklımda kalmış benim
hayırlısı ile çıksında ..
darısı bize sabırsızlanıyorummm..
ilk kez anne olacakları düşünemiyorum bile..
ben ben ben:18: annem kayınvalidem yanımda olacak ama yinede acayipim. ne heyecanım belli ne korkum. hesapta çok cesurum ama dr.un gözünün içine bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?