2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
zakkumm ben yapmış kadar oldum haa.
bu karnın aşağı inmesiyle ilgili de herkes çok biliyor, hiç unutmuyorum 30 haftalıkmıyım neyim hiç tanımadığım kadının biri bana sen yalnız gezme, bu çocuk doğdu doğacak aşağı inmiş demişti. korkudan eve nası geldim bilemedim

hacbek, canım durumunu hiç bilemeyeceğim. dr unu arasana bi.

evet canım herkes kafasına göre konuşuyor. bundan yaklaşık 15 gün önce de annemin komşusu senin doğumun gelmiş sabah akşam doğurursun deyip beni telaşlandırmıştı. o korkuyla evde halı kilim ne varsa yıkamaya verip temizlik yapmıştık ev yine kirlendi bizim kız daha doğacak

Son düzenleme:

benim anneannem köyün ebesiymiş. geçen bi elledi göbüşün altını. daha inmemiş aşağı tam dedi :) ona sonuna kadar güveniyorum

benim anneannem köyün ebesiymiş. geçen bi elledi göbüşün altını. daha inmemiş aşağı tam dedi :) ona sonuna kadar güveniyorum
nasıl anlıyorlarsa. geçen burda kızlardan biri söylüyordu bacağım göbeğime değiyor artık diyordu bilemedim valla nasıl bişiyse :26:

nasıl anlıyorlarsa. geçen burda kızlardan biri söylüyordu bacağım göbeğime değiyor artık diyordu bilemedim valla nasıl bişiyse :26:

benim mesela midemin orası boşaldı. rahatladım biraz. aşağı da hala boşluk var. yumuşak ordan anlıyorum tam yerleşmediğini

selam kızlar,doktordan geldik doğum tarihimizi 2 gün geriye aldı,2 kasımda alırız dedi,anlamadım panik mi olmam gerekiyor acaba:44:bu tarihte 38+4 olacağız inşallah 3 kiloyu geçerizhepinizi çok öptük

kızlar göbeğin alt kısmına mı bakıcaz, bende göğsün altına bakıcaz sanıyodum. göğsümün altında bıdık bıdık bişeyler var benim. bende iiyi daha inmemiş diyodum

ayyy aynen..bana tee 5. aydan beri sölüyolar, o kadar çok kişi sölediki senn karnın çok aşşada sen kesin erken doğum yapcan diye, öyle içime işlemişki, doktor bayramdan sonraya kalır diyo, ben içimden yok yok ben işlerimi yinede hallediyim erkenden falaan diyorum içimden..mal insanlar..
bana da çatı yapmadı daha bakam badican, beklioz şimdilik..inşallah zamanında sağlıkla gelirler

kiliste eltim var onların yanındayım.eşimle kurbandan sora döneriz diye düşünmüştük.eltim hemen gidemezsin ,yol uzun,dikişlerin sorun olur,bebeğe bakamazsın dedi.kasım sonunda git dedi.eşimle konuştum galiba kalacağım.ama ben evimi özledim.

benim mesela midemin orası boşaldı. rahatladım biraz. aşağı da hala boşluk var. yumuşak ordan anlıyorum tam yerleşmediğini
hmmm benim mide problemlerim pek olmadı birkaç yanmanın haricinde. o yüzden anlayamıyorum inip inmediğini :26: bende bi tuhaflık var sanırım ama mesela önceleri kaburga kemiklerimin ağrısından dolayı normal oturamazdım artık oturabiliyorum galiba aşağı indiğinden o da. aşağıdaki boşluğu bilemiyorum valla :26: bizimkinin kafa hareketleri galiba bazen resmen gıdıklıyor kasıklarımı eskiden o olmazdı.

kızlar merhaba...

kızımla ugrasıyorum cuma gunu gobegımız dustu bgn banyomuzu yapptık yrn 1 haftlık olucaz.. sızde ne vr ne yok gıremıyorm bn artk butun vaktımı alıyo kuzucugum.. kımler dogurdu operım sızı

banada gören aynı şeyi söylüyor. göğüs altından 4 parmak aşagı ınermıs ölçtüler daha ıkı parmak inmiş.annemde gecen rüyasında görmüş doğurdugumu sabah bi gayret evi serdi. adanada belki bilirsiniz halılar yazın olmaz bildiginiz çıplak olur evler.perdeydi ütüydü halıydı kadın bi dünya iş yaptı.

ayy ne güzel yaa. bende böyle yazmak istiyorum foruma.hastane çıkısı bebegı yıkadınmı göbek düşmeden önce.benım yıkayasım yoktu göbek düşene kadar.annemde hastaneden gelınce bı yıkanır sonra yıne yıkamayız göbek düşene kadar dedi de kafam karıstı.

crafty ne yaptı hastaneden ayrıldımı haberi olan varmı..

bu gün doğuran yok sanırım atraksiyonsuz bi gün..

haftaya salı topicte patlama yaşıcaz..1 kasımda kaç kişi olcaz acep :))

hayırlısı ile çıksında ..

darısı bize sabırsızlanıyorummm..

ilk kez anne olacakları düşünemiyorum bile..

ben ben ben:18: annem kayınvalidem yanımda olacak ama yinede acayipim. ne heyecanım belli ne korkum. hesapta çok cesurum ama dr.un gözünün içine bakıyorum

selam kızlar..35. haftamdayım.
yaklaşık 2 aydır aynı kilodayım..bebeğim büyüyor ama ben sanırım kilo kaybediyorum..
yada ödemlerim iniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…