2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ay kizlar 2 gun topige girmedim bomba olaylar olmus inanamadim Nil imiz dogmus saka gibi Crafty cigim Allah anali babali buyutsun tatlim inanilir gibi degil
Bu hanimefendi kendi istedigi vakitte gelip size daha ilk gunde mesaj vermis oldu

Guzel haberlerinizi bekliyoruz ..

Bu arada sanirim Zuzu nun da bebisi dunyaya geldi degil mi kizlar? Zuzucugum Allah anali babali buyutsun senin de guzel haberlerini beklioyruz..

Herkese guzel pazarlar cicilerrrrr

Ayyy canım ne güzel Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin gözünüz Aydın :)))

ay canım benim maşallah ya... çok duygulandım...şükürler olsun herşey yolunda...

ne güzel bir haber.. maşallah oğlunuza da size de... ismini ne koydunuz? sağlıkla büyütün inş...

Canım gözünüzz aydın olsunn..Mutlulukla büyütün yavrunuzu darısı bizlerin başınaa ..çokk geçmiş olsunn..

Allah analı babalı büyütsün canım doğum hikayeni merakla bekliyorum..

abowww. Allah bağışlasın oğluşunu canım Sağlıkla sıhhatle mutlu büyütmeyi nasip eylesin. çok sevindim iyi olmanıza. Allah bizimde kucağımıza almayı nasip eylesin. Amin...

hayırlı uğurlu olsun.allah sağlıklı,sıhhatli,bahtını güzel eylesin inşallah.ne güzel kolay sorunsuz bi doğum olmuş gibi.darısı bizlere artık zamanı geldiğinde tabii:)

ay şimdi ağlayarak okudum eşime..o da cok duygulandı..

Allahım bağışlasın.. seni de tebrik ederim taze anne..

hikayeni bekliyorum heyecanla..

kızlar gribim cok kötü ya yarın benı bu halde doğuma alırlar mı sizce?

umarım hakkında hayırlısı olur canım. ama alsalar bile ona göre önleminide alırlar göz göre göre çocuğa bulaşmasına fırsat vermezler. içini rahat tut. böyle kura kura çağırma bişeyleri.

ben yumuşamayı 2hafta önce farketmştim canm bu kasılmalar sayesnde yumuşayark yawaş yawaş açıklık kazanıyomuş bebeqn başı kolay qeçsn die

bendede oluo bendede aqlayasm war sürekli amaaqlamamaya özen qösteriyorum bebişte aqlıyomuş sen aqlayınca diyolar bendede ancılar nedense qece daha çok oluyo qecemi doqcak acaba diye düşünüorum bazen allahm tez zamnda kucaqımıza almayı nasp etsn ben artk çok sabrsızlanıyorum qelsin artıkkk

ay canım kıyamam sana ya yazık değil mi canına? sen ve bebeğin daha önemlisiniz kayınvaliden de birazcık anlayışlı olsa keşke.vallahi ben bazen benimkine kızıyorum beni hiç umursamıyor falan diye ama Allah var hakkını yemeyim bir tabak bile koydurmuyor yanında olduğum zaman.sadece hamileliğimi baştan beri riskli olduğu halde çok basit görüyor sürekli bir şey olmaz kıvamında bende gelsin bize istiyorum aksine ama oda hep bahaneler buluyordu ama buaralar geliriz bakarız canım diyor bilmiyorum artık
kendini bukadar yorma ne kalmış şurada doğuma,hareket etmek iyidir ama bukadarı fazla tatlım kendini hırpalama bukadar.

havalarda tam grip hastalık havası dikkatli olmalı :s
hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun inş ...

kızlar merhaba... benim özellikle akşamları artan sırt ağrılarına karşı bulduğum egzersizler var. çok zorlamadan yapılan ve denedim biraz olsun rahatlatan egzersizler. tavsiye ederim benim gibi sırt ağrısından sürünenlere....

Sırt Kaslarını Gevşeten, Sırt Ağrılarını Geçiren Egzersizler :

* Boynunuzu Esnetin : Dik olarak oturun ve başınızı kendi etrafında döndürmeden omuzlarınıza doğru hafifçe eğin. Telefonla konuşurken ahizeyi bir sağ omuzunuza bir de sol omuzunuza koyarak bu egzersizi yapabilirsiniz.

* Omuzlarınızı Hareket Ettirin : Dik oturuş pozisyonunuzu bozmadan gece yatış pozisyonlarınızdan kaynaklanan sırt ağrılarınızı gidermek için omuzlarınızı önce öne sonra arkaya doğru düzenli rotasyon ile hareket ettirin.

* Göğüs Kaslarını Gerin : Dik oturur pozisyonunuzu bozmadan kollarınızı gergin olarak önde göğsünüze paralel şekilde birleştirin. Kollarınızın gergin olmasına özen gösterin ve elleriniz birbirine birleşik iken, başınızın üstüne doğru kol iç kasları ve gögüs kaslarınızın gerilmesini sağlayın.

* Kollarınızı Gerin : Dik oturur pozisyonunuzu koruyarak önce sağ/sol kolunuzu yana doğru açın. Elinizi bileğinizden yukarı doğru avucunuz dışa bakacak şekilde gerin ( Bu sizin alt kol iç kaslarınızı açacaktır). Pozisyonu bozmadan kolunuzu sırtınıza doğru gerin ve el bileğinizi kendi etrafında çevirin. Kolunuzu başınıza paralel kaldırın ve aynı hareketi tekrarlayın. Kütürdeyen kas seslerinizi duyacaksınız. Aynı işlemi diğer kolunuza da uygulayın.

kızlar benım şeyime inceden bir sızı giriyor.göbek deliğime doğru geliyor sonra.doğum sancısı yanı yalancı sancı öyle mi oluyor? 36+2 yim bu arada

kızlar benım şeyime inceden bir sızı giriyor.göbek deliğime doğru geliyor sonra.doğum sancısı yanı yalancı sancı öyle mi oluyor? 36+2 yim bu arada
bu konuda ben de pek bişi söyleyemeyeceğim ama benim başıma gelse ilk yapacağım şey hemen uzanıp dakika tutmak olurdu. düzenli olup olmadığını anlamak için zaten yalancı sancıysa uzanınca geçermiş ve düzenli olmazmış. düzenliyse korkmaya başlardım :18:

Son düzenleme:

yok düzenli değil günde bı kaç kez oluyor.bebekte içerde kıpır kıpır çıkışı arıyor artık sanırım.ben daha var dıyorum doğuma bayramdan sonraya sartlandırdım kendımı. neye güveniyorsam artık. hergun ruyamda doğurup duruyom :))

korkma o zaman yani ben olsam korkmazdım benimkide bayrama denk geliyor ama bekleyeceğini hiç sanmıyorum kıpır kıpır içerde ne yapıyosa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…