- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.961
selam kızlar..35. haftamdayım.
yaklaşık 2 aydır aynı kilodayım..bebeğim büyüyor ama ben sanırım kilo kaybediyorum..
yada ödemlerim iniyor...
süper bebıkım bende bu ay hıc kılo almadım
aslıcım toplam kaç kilo aldın? ben 13 de sabit kaldım.
Ayyy canım ne güzel Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin gözünüz Aydın :)))
ay canım benim maşallah ya... çok duygulandım...şükürler olsun herşey yolunda...
ne güzel bir haber.. maşallah oğlunuza da size de... ismini ne koydunuz? sağlıkla büyütün inş...
Canım gözünüzz aydın olsunn..Mutlulukla büyütün yavrunuzu darısı bizlerin başınaa ..çokk geçmiş olsunn..
Allah analı babalı büyütsün canım doğum hikayeni merakla bekliyorum..
abowww. Allah bağışlasın oğluşunu canım Sağlıkla sıhhatle mutlu büyütmeyi nasip eylesin. çok sevindim iyi olmanıza. Allah bizimde kucağımıza almayı nasip eylesin. Amin...
hayırlı uğurlu olsun.allah sağlıklı,sıhhatli,bahtını güzel eylesin inşallah.ne güzel kolay sorunsuz bi doğum olmuş gibi.darısı bizlere artık zamanı geldiğinde tabii:)
ay şimdi ağlayarak okudum eşime..o da cok duygulandı..
Allahım bağışlasın.. seni de tebrik ederim taze anne..
hikayeni bekliyorum heyecanla..
canım
tebrik ederim ne güzel her şeyin tastamam oldu yahuuu
Allahım bağışlasın süt kokulunu
beklioruz en kısa zamanda
Allah analı babalı büyütsün canım kurtulmuşsun sevindim
Smurfie Allah bağışlasın. Hayırlı evlat olsun, Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza. :))
smurfie allah bağışlasın hayırlı uğurlu olsuuunn maşallah oğluşuna canımayyy bebişler gelsiiin!!
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah kuzuna ....
günaydın herkese,
Smurfie81, ay çok duygulandım ALLAH analı babalı büyüttürsün canım
canım hayırlı olsun.. güzel günleriniz olsun
Doğuran tüm arkadaşları kutlarım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Sırasıyla bizlere de hayırlı doğumlar yaşamak nasip olsun.Kaç gündür topice yazmaya çalıştım tebrik etmek için mesajlarım gitmedi nedense.Bu gider inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada smurfie81 ne zaman doğum yaptı yaaa ben yeni görüyorum ne güzel normal yapmış off.Tüm annelere ve bebeklerine sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum...
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, bu güzel duyguyu doyasıya yaşayacağınız günler çok yakın sizin de, dualarım sizinle
Rabbim hepinizin güzel kuzucuklarını kucağınızda göstersin sağlıcakla, mis kokularını çekmeyi nasip eylesin
Anne olunca anladım tüm annelerin kıymetini, Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah
Hele o uykuda gülümsemeleri yok mu içim eriyor sanki her görüşümde
Kocamla gecenin bir yarısı bile o uyurken, emerken seyre dalıp bu gerçekten bizim mi şimdi diyoruz
Ayrıca hepinize kolay doğumlar diliyorum tekrardan
Teşekkür mesajımı anca yazabildim geçmişi okuyup minik yaramaz sürekli emme molası verdiriyor da malum
kızlar gribim cok kötü ya yarın benı bu halde doğuma alırlar mı sizce?
bende 10 gün önce gittiğimde 1 cm açılmam vardı fakat hala tık yok 38 6 olduk siz kaç haftalıksınız
santim açıklığı olan arkadaşlar, doktor size tuşe kontorlu yaptığında mı söyledi açıklığı? benim doktorum daha hiç bakmadı da. salı tekrar gideceğim ama perine bölgemin iyice pelteleştiğini hissediyorum. çok yumuşak kıvamda. sizlerde de oldu mu aynısı?
kızlar kaynanam gözünden ameliyat oldu anca oturdum dün saat 4 den beri ayakdayım yeni oturdum çok yorucu geçiyo günlerim birde gece sancılanıyorum neden oluyo yaa offf yatamıyorum taş gibi oluyo karnımsanırım yorgunlukdan oluyo neyse geçicek bu günler az kaldı bebişe kavuşunca dkk. saniyelerim onun la geçicek gerçi daha mı çok yorulurum bilmem kaynanamın hiç isteği bitmiyo günde 4 kez sofra kuruyorum şikayet etmiyorum çok şükür ama yoruluyorum arada bir odama girip ağlıp çıkıyorum ama neden ağladığımı bilmiyorum
kızlar kaynanam gözünden ameliyat oldu anca oturdum dün saat 4 den beri ayakdayım yeni oturdum çok yorucu geçiyo günlerim birde gece sancılanıyorum neden oluyo yaa offf yatamıyorum taş gibi oluyo karnımsanırım yorgunlukdan oluyo neyse geçicek bu günler az kaldı bebişe kavuşunca dkk. saniyelerim onun la geçicek gerçi daha mı çok yorulurum bilmem kaynanamın hiç isteği bitmiyo günde 4 kez sofra kuruyorum şikayet etmiyorum çok şükür ama yoruluyorum arada bir odama girip ağlıp çıkıyorum ama neden ağladığımı bilmiyorum
kızlar ben yarın 38 haftalık oluyorum ama her doktora gitmemde çizelge bozuluyo sanırım ultrasyon farklı çıkarıyo yarın doğum yapıcam hastaneye gidicem kontrole bakalım ne dicek çok korkuyorum ayıptır sölemesi bugün 5 defa lavaboya gittim karnım bozulmuş afedersiniz buda vücütta su kaybıymış iyi değilmiş biraz araştırdım bebek ölümleri bile olmuş kilo alamıyomuş sizde var mı böle bişey üşütmüyorum hiç ayaklarımı sıkı giyiyorum ama neden oldu anlamadım çok şükür bebek haraketleri var ama :26:korkuyorum rabbime emanet bebeklerimiz
kızlar benım şeyime inceden bir sızı giriyor.göbek deliğime doğru geliyor sonra.doğum sancısı yanı yalancı sancı öyle mi oluyor? 36+2 yim bu arada
bu konuda ben de pek bişi söyleyemeyeceğim ama benim başıma gelse ilk yapacağım şey hemen uzanıp dakika tutmak olurdu. düzenli olup olmadığını anlamak için zaten yalancı sancıysa uzanınca geçermiş ve düzenli olmazmış. düzenliyse korkmaya başlardım :18:kızlar benım şeyime inceden bir sızı giriyor.göbek deliğime doğru geliyor sonra.doğum sancısı yanı yalancı sancı öyle mi oluyor? 36+2 yim bu arada
bu konuda ben de pek bişi söyleyemeyeceğim ama benim başıma gelse ilk yapacağım şey hemen uzanıp dakika tutmak olurdu. düzenli olup olmadığını anlamak için zaten yalancı sancıysa uzanınca geçermiş ve düzenli olmazmış. düzenliyse korkmaya başlardım :18:
korkma o zaman yani ben olsam korkmazdımyok düzenli değil günde bı kaç kez oluyor.bebekte içerde kıpır kıpır çıkışı arıyor artık sanırım.ben daha var dıyorum doğuma bayramdan sonraya sartlandırdım kendımı. neye güveniyorsam artık. hergun ruyamda doğurup duruyom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?