2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım sahi sen yarın doğumamı gidiyorsun telaşlısın bugün biraz bebeğime geçerse diye. gündüz sorcaktım burda yoktun

ya suyumm cok azalmış doktor bakcak tekrar dayancak gibi değilse doğuma alcam dedi..yarın ac gel falan dedi..öyle işte bende evi derledim topladım..ama pekte istemiyorum gelsin korkuyorum o da hasta olur die annelik işte

ya suyumm cok azalmış doktor bakcak tekrar dayancak gibi değilse doğuma alcam dedi..yarın ac gel falan dedi..öyle işte bende evi derledim topladım..ama pekte istemiyorum gelsin korkuyorum o da hasta olur die annelik işte
anladım canım. Allah yardımcın olsun. gelse bile haftası gelmiş nerdeyse o açıdan sorun yok ama senin gribinin ne gibi bi etkisi olur tabi orası ayrı bi durum :44:

Benimde yalancı doğum sancılarım başladı,günde 4- 5 defa geliyor..tam 36 haftalık hamileyim bende artık iyice karnım gerildi...
Allah yardımcımız olsun bende bayramdan sonrayı bekliyorum inş. hakkımızda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar.. epeydir yazamadım garip bi şekilde pek sancı yok bende bu aralar. sırt ağrısı her akşam var ama.doğumdan önce bugün evi yavaş yavaş güzelce temizledim. yoruldum ama değdi.annem gelene kadar detaylı bi temizlik yapamam gibime geliyor.

crafty de doğum yapmış çok sevindim.Nilin resmini gördüm çok tatlı maşallah.ayrıca yazamadığım tüm doğum yapanlara imreniyorum.tebrik ediyorum. bebek kokusunu rabbim nasip etti onlara ne güzel. herkes sırayla doğum yapıyor bakalım.şu ana kadar kaç kişi oldu bilemiyorum.bizim haberlerimiz doğum hikayelerimiz nasıl olcak Allah bilir.neyse kızlar kk yı takipe devam.. iyi bakın kendinize ve bebişlerinize...

Tüm doğum yapanları tebrik ediyorum ne güzel kavuştular bebeklerine.. İnsanın bilmediği bişeyi özlemesi, onun için sabırsızlanması ne kadar ilginç bir duygu.. Allah hepimize o günleri göstersin. bebeklerimizi öpelim koklayalım sağlıklı görelim.. Çok az kaldı ama zaman geçmiyo gibiiii..

Kızlar sizin bebeğiniz geceleri mi çok hareketli gunduzler mı aşağıya vurup vurup duruyo mü
Hani masaallah Rabbim eksik etmesin hareketlerini tabiki de
Tirsiyorum sanki çıkmak ister gibi pittikima basınç yapıyor resmen ...

smurfie hoşgeldin, minnak napıyo?
Hoşbulduk canım, bugün maşşallahı var bol bol uyudu beni de accuk rahat ettirdi, ben de fırsattan istifade geçmişi okuyım dedim ama bu sayfaya ancak gelebildim, sık sık emme molası veriyoruz haliylen :)
Memişlerin uçları baya da bi acıdığı için bi kaç gündür benim açımdan sıkıntılı geçiyor
Olsun yavrukuşum iyi olsun güzelce beslensin de; çekilen ağrı sızı hepsi unutuluyor nasıl olsa

kızlar eltim biraz önce bana karnımın bugün aşağıya inmeye başladığını söyledi.tırstım.sıpam bekler demi 1 kasımı:26:

Bu arada benden sonra tarkul, zuzzuu, lifeisnoteasy ve de haftasonu sürprizi olarak crafty doğum yapmış
Bebişleri uzun ömürlü olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah, şansları ve bahtları açık olsun yavrucakların
Bakalım yeni gelen haftayla birlikte hangi bebişlere hoşgeldin diyeceğiz

Craftycim canımcım ya bebeğini kucağına aldın, Allahım hiç ayırmasın. Bu bebiş yolunda ne dertleri paylaştık ama şükürler olsun sağlıkla Kavuştun Niline.. Çok öpüyorum..

benimde aynı şekilde oluyor, aşağı doğru bi basınç geliyor sanki..
bi ağırlık oldu alt tarafta..bende 35.haftamdayım..

ben istiyorum ben ben:))))

Cok gecmis olsun kaynanana da ya bu kadin ameliyat olacak zamani bulmus,sana destege mi geldi köstege mi geldi ben walla anlamadim,Bide hizmet bekliyor.Gelmis insanada yapmamak olmuyor maalesef ama kendisi düsünmesi lazim bunlari.Bu halde senden hizmet bekliyorsa hic bisey diyemeyecegim.Allah sabir versin.
Ayyy bendede vardi bu hafta 3-4 gün kadar kusma,bulanti vede ishalim vardi.Su icmeye calisiyorum ama insaallah benimkide azalmaz.Benim kontrolümde carsamba günü insaallah.

Walla artik hepimiz sabirsizlaniyoruz,en ufak sanci kasilma baslayinca acaba dogum sancisi olabilirmi diye bekliyorum ben kendi adima

kızlar psikolojik olarak kötüyüm yazmadan edemicem.aksamdan beri kasılmalarım vardı göbegımın altı bıldıgınız tas oluyordu. neyse yattım fazla aldırmadım.gece 3 te uyandım bu arada tuvalete kalkarken sürekli inceden sızlıyordu.annemle babamı kaldırıp hastaneye acıle gıttık.devamlı kontrole gıttıdım hastane ılde bız ılcede devlet hastanesıne gıttık. neyse anlattım hemsıreye ebeye yanı durumu nıdılat verdı önce bı doktor baksa ii.doktor demiş bunlarda bana nidilat verdi.bu ilacın ısmınıde burdan duydum içtim bi tane.1 saat içinde 4 tane içilmeliymiş. bunlar bana serum takacaklardı.istemedim doktor baksın belkı gerek yoktur dedım.neyse doktor geldı ultrasondan yalandan yee baktı bebegın kafa ölçümünü yaptı.bende boyunu kılosunu söyler dıye beklıyorum.basını ölçtü bıraktı.ebe acıklık varmı baksın dedı. ay o an çok kötü oldum.bende kasılma dısında sıkayet yok. açılma yoktur dedım yok bakılmalıymıs. neyse çatala çıktım aglıyorum yazarken.acımadı ama psikolojık olarak kötü loldum.çatalda ne kagıt havlu ne bıse.tiksindim altında çöp kovası kanlı manlı.bide burda duymustum catı yapıldıktan sonra doğumu tetıklıyor dıye.iyice korktum.acılma yok nst normal.benım hastaneye gıdıs amacım nst bıde ultrasondan bakarlardı. bi daha tövbe gıtmem burda hastaneye..ayy o çatal aklıma geldıkce kötü oluyorum.

geçmiş olsun cnm çatal igrenç bişi :18::18::18:bende uyuyaıyorum ve ınceden bendede sızı var yalancı sancılardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…