2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam teyzeciklerrrr
hepinize teşekkür ederiz
kardeşlerim de en az benim kadar sağlıkla yanınıza gelsinler inşallah :)

kısmetse yarın taburcu olacağız, hanım emmiyor çünkü sütüm yok
bakalım hayat ne sunacak önümüze
uykusuzum ikide bir gelio hemşireler
en son aldılar Nil'i şimdi kan vs almak için yazamam giremem die gelim bi selam çakayım dedim
şimdiiiiii

şeyinizin açıldığını hissederseniz yabana atmayın
su denen şey gerçekten gelince anlaşılıyormuş panik yapmayın
kocanızın her şeyini hazırlayın valizin yanına koyun salağa bağlıolar :)
kesinlikle şimdiden kendinizin ve eşinizin doğuma giderken ve hastanede ne giyeceğini ayarlayıp ikinizin de bildiği yere koyun benim çok işime yaradı hiç panik yapmadık
en çok lazım olan şey don göbek üzerine gelen hamile külotlarından en az 4 tane olsun çantada
eşinize çorap ve iç çamaşırı almayı ihmal etmeyin. Hastane vermiyorsa şampuan & havlu fln alın
ben bugün duş aldım ve çok rahatladım. Yarın sabahta ilk işim o olacak
başkaaaaa
epidural !!!!! Kesinlikle ve kesinlikle öneririm! İşin ehli insanlarla başka bi haz!
herşeyi yaşadık eşimle,
eşi girmek isteyen soksun, istemeyen ikna etsin
çokkk büyük bir güç
benden ŞİMDİLİK bu kadar
öperim anaları da danaları da

NOT: Kız babaya aşık olayı doğru! Gözünü dikip saatlerce aşk yaşıyor babası ile
bana gelince de ağlıo sıpa !

ayyy canım çok çok hayırlı olsun.okurken bile heyecan geldi bana rabbim sağlık versin niline...sütünde inşş gelir bebişini emzirirsin

maşşallah size okuyundukca çokkk duygulandım saglıkla büyüt bebişini hayırlı evlat olsun inşalllah

Çok çok geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Darısı başımıza ayrıca verdiğin bilgiler içinde sağol...

günaydınlar herkese hayırlı haftalar çabuk geçen zamanlar olsun inş...

çaykaşığı, geçmiş olsun canım devlet hastaneleri malesef öyle, bi daha inş ihtiyaç duyupta gitmezsin..

kuzum tekrar ALLAH analı babalı büyütsün notunu okudum eşime ağzı kulaklarında nasılda hoşuna gidiyor, bu babaların hepsi aynı. ALLAH evladınızı ikinize bağışlasın sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin..

böyle güzel şeyler okuyunca çok mutlu oluyorum.Allah bağışlasın kuzuyu.bizde doğuraydık bır hayırlısıyla.

güzelim sezeryan oldu çatısı normal doğuma uygun değilmiş.

bebişin kilosuda fatma yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam 3800 gibi bişidi..

canım üzüldüm yasadıklarına ama bence çatı dogumu eger doguma hazır değilse etkilemiyo ben çatı olalı 1 hafta oldu tık yok yani öyle düşünme aslında nst ile bakıyolar böyle durumlarda ama işte hastane faktörü sen dikkat et kendine saglıkla gelir bebişin insallah...

crafty ne güzel yazmışsın
zaten tüm hikayeni bekliyoruz en kısa sürede
sütününde en kısa zamanda gelir umarım.....

GÜNAYDIN kızlar
aslında dünden beri haberler çok üzücü tabi Van da olan arkadasımız varmıydı diye düşündüm.....
bugün 15.45 te raandevumuz var bakalım neler yapıyo bizim kız çıkmaya niyeti yok sanırım(doktorum 10 gün geriden hesapladıgı için sat ı sanırım bizim kız onu bekliyo)
hepinizi öpüyoruzzzzzz

Canım ya oldu bitti,tamam düşünme kasma artık kendini...Geçmiş olsun...

Oyy kurban olunur bunlara di mi ya,tez zamanda gele şu sütün inş...

Kızlar günaydın olsun...
Bu arada Serra77 doğurmuş:)Facede gördüm,belki haberinz vardır geçmişe bakmadım:)

Herkese günaydın kızlar ...
Rabbim tüm zorda kalanların yardımcısı olsun ...
Zor günler yaşıyor ülkemiz ...
Bizlerde hayirliisnla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin saglikla Rabbim ...
Kizimla sizi öpüyoruz hepimize sağlıklı iyi bir hafta olsun insaallah ...

Günaydınn.

serra77 de dün doğum yapmış. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun.

Kızlar yaa ben 2 günde 1,5 kilo verdim. Doktorumu arıyorum. Ulaşamıyorum. Akıntım normal gibi ama su mu kaybediyorum acaba? Houufff içim içimi yiyor. En son geçen hafta artık 79u görmüştüm. 79.7 olmuştum hatta en son. 80e az kaldı demiştim. Dün sabah 78.7yi gördüm. Bu sabah 78.2. Yani 1.5kg vermiş oldum. Ben hep sabah aç karına, lavabodan çıkınca tartılırım, hep aynı kalınlıkta pijamalarımla bir de. Yani dış faktörlerden kaynaklanmayan bir kilo değişimi olsa gerek. Ama neden kilo veriyorum ben? Çok endişelendim. Kalkıp gitsem mi doktora? Aradım açmadı o da houufff. Suyum azalıyor diye endişe ediyorum. Bebeğim en son 34+1 günlükken 2600grdı. Dr normal demişti kilosuna. Şimdi nasıl acaba?

serra77 demi doğum yapmış ALLAH analı babalı büyüttürsün :) biz nezman doğurcaz acaba çok merak ediyorum.

sevdecim ödemin inmiş olabilr ama doktorun yakınsa git görün yine önlem almak iyidir yada bi şekilde ulaş..

36+2de gelmiş oğluşu. :) Oğlanlar daha aceleci mi çıktı nedir? :))

Canım doktorumu aradım açmadı. Ben de mesaj attım. Elbet okur, yani umarım. Geri dönmesini bekliyorum. Umarım ödemden falandır. Suyum azalmışsa diye endişe ediyorum. :18:

konuşursan yada neden olduğunu öğrenirsen yaz mutlaka merakta bırakma bizleri

MAŞALLAH bütün bebiklerimiz ekimde gelecek sanki :)

canım tartının dogrulugundan eminmisin öncelikle
ve wc de yada iç çamasırında suyunla ilgili birseyler hissettin mi
bide ödemden falan 1 kilo 1.5 kiloluk farklar olur heralde
ama için rahat değilse dıktorun bi git baksın bebişine

serra77 de dogum yapmış nüfus artıyo
allah analı babalı büyütsün

canım facede ve burda kilo veridiğini okuyunca internette biraz bakındımda doğumu yaklaşan bayanların 1-2 kilo verdiğini yazıyor. vücut su atarmış. lütfen panik yapma sakin olmaya çalış bebeğini de olumsuz etkileme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…