- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.021
Doğum yaklaşıyor - bebek.comYa ben de Google'a yazdım da bir şey bulamadım. zakkummm sen hangi siteden okudun?
arm'cım çok afedersin ama ben hep sabahları tuvaletimi yaptıktan sonra çıkıyorum tartıya. Tartımı da hamile kalmadan önce almıştım. Yeni yani ve yerini hiç değiştirmedim. Hep aynı yerinde duruyor. Genellikle aynı kalınlıkta pijamalarla tartılıyorum. Kalın eşofman falan giymeden. Yani dış faktörlerden etkilenmemesi gerekir.
Neden bilmiyorum ama 2 günde 1,5 kg verdim. Doktorum da geri dönerse atlayıp hastaneye gidebilirim. Suyum mu azalmış merak ediyorum. Akıntım da abartılı bir değişiklik yok, normal bir şekilde. Yani hamileliğimin başından beri sık sık günlük ped değiştiriyorum. Çünkü hep akıntım var. Ama arada su sızıyor mu bilemiyorum. :18:
Doğum yaklaşıyor - bebek.com
Yaklaşan Doğumun Belirtileri
canım ben buralardan okudum ama şimdi sen benim daha günüm vardı yoksa doğumum mu yaklaştı erken doğum mu olacak falan diye sakın panik yapma.
bana göre vücudun ödem atıyor. ha birde bebeğin hareketlerinde bi azalma varmı mesela onlara dikkat et. çünkü sıvı azalırsa bebeğin hareketleride azalırmış.
selam teyzeciklerrrr
hepinize teşekkür ederiz
kardeşlerim de en az benim kadar sağlıkla yanınıza gelsinler inşallah :)
kısmetse yarın taburcu olacağız, hanım emmiyor çünkü sütüm yok
bakalım hayat ne sunacak önümüze
uykusuzum ikide bir gelio hemşireler
en son aldılar Nil'i şimdi kan vs almak için yazamam giremem die gelim bi selam çakayım dedim
şimdiiiiii
şeyinizin açıldığını hissederseniz yabana atmayın
su denen şey gerçekten gelince anlaşılıyormuş panik yapmayın
kocanızın her şeyini hazırlayın valizin yanına koyun salağa bağlıolar :)
kesinlikle şimdiden kendinizin ve eşinizin doğuma giderken ve hastanede ne giyeceğini ayarlayıp ikinizin de bildiği yere koyun benim çok işime yaradı hiç panik yapmadık
en çok lazım olan şey don göbek üzerine gelen hamile külotlarından en az 4 tane olsun çantada
eşinize çorap ve iç çamaşırı almayı ihmal etmeyin. Hastane vermiyorsa şampuan & havlu fln alın
ben bugün duş aldım ve çok rahatladım. Yarın sabahta ilk işim o olacak
başkaaaaa
epidural !!!!! Kesinlikle ve kesinlikle öneririm! İşin ehli insanlarla başka bi haz!
herşeyi yaşadık eşimle,
eşi girmek isteyen soksun, istemeyen ikna etsin
çokkk büyük bir güç
benden ŞİMDİLİK bu kadar
öperim anaları da danaları da
NOT: Kız babaya aşık olayı doğru! Gözünü dikip saatlerce aşk yaşıyor babası ile
bana gelince de ağlıo sıpa !
iyi haberlerle gelirsin insallah bende 28inci haftalarda sulu akıntı yüzünden sıkıntı çekmiştim ama kontroller yapılınca suyunun iyi oldugunu ögrendim doktorlar hiçbirseyi gözardı etmiyorlarHemen göz atıyorum. Sağol zakkummcum. Şimdi doktorum mesajıma cevap verdi. Bugün gel bir kontrol edeyim diyor. Eşimin dersi varmış, 5 gibi gidebilicez. Panik yapmamaya çalışıyorum ama korkmadım dersem yalan olur. Doktorum önemsiz olsa derdi, gel dediğine göre önemli bir durum. İnşallah ödemden filandır da USGde bebeğimin iyi olduğunu öğrenirim. Dua edin lütfen.
inşallah kötü bi durum yoktur sevdecim. doktor da işini garantiye almak için çağırmıştır umarım. dediğim gibi doktora gidene kadar hareketlerine bi odaklan. eskiye nazaran hareketleri azaldıysa onu da söyle doktora çünkü bu zamanlarda hareketleri durumunu anlatırmış.Hemen göz atıyorum. Sağol zakkummcum. Şimdi doktorum mesajıma cevap verdi. Bugün gel bir kontrol edeyim diyor. Eşimin dersi varmış, 5 gibi gidebilicez. Panik yapmamaya çalışıyorum ama korkmadım dersem yalan olur. Doktorum önemsiz olsa derdi, gel dediğine göre önemli bir durum. İnşallah ödemden filandır da USGde bebeğimin iyi olduğunu öğrenirim. Dua edin lütfen.
Herkese merhabalar,
uzun süredir giremiyordum öncelikle 35+1 günlükken lökosit düzeyimin 37 olması sebebiyle hastaneye yattım. enfeksiyon tedavisi sürerken kasılmalarım başladı. / kapsül nidilat yüklemesine rağmen sancılarım kesilmeyince ve enfeksiyon ve bebişimin sağlığı açıısndan 35+3 günlükken oğlumla erken bir buluşma yaşadım. maalesef ekim annesi oldumoğlum 3060 gr. dünyaya geldi inlemesi olduğu için 3 gün hastanede yattık şimdi de sarılıkla uğraşıyoruz ama iyi olacağız inşallah
Bakın bakalım nasıl olmuş Ecrinimin odası birtek halımız kaldı onuda halası alacakmış Ankaradan gelirken getirecek...
Eki Görüntüle 277643 Eki Görüntüle 277644 Eki Görüntüle 277645 Eki Görüntüle 277646
kızlar bizimkinin ismide kıvanç olcak nasıl sizce?bide kocası akrep burcu olan var mı nasıl oluyor karakterleri?:44:
benim kocam akrep... valla ben çok memnunum:) akrep erkekleri iyidir ya. benim eşim kolay kolay sinirlenmez, çok sabırlıdır, çok sakindir, soğuk kanlıdır.. tam kriz ortamlarının adamı yani.. ama sinirlendiğinde kaçmak lazım yanında, yanardağ gibi patlar valla.. evcimendir, evde vakit geçirmeyi sever.. bensiz hiç bişi yapmaz, ypmak istemez.. maça giderken bile benide taşır yanında.. karısına düşkündür yani... bunlar güzel tarafları tabii:) kötü tarafı ise, dediğim dedik çaldığım düdük:) pek öyle yola gelmez... beni kırmaz, olmazz demez hiç bişeye ama bildiğini okur:) alttan girer üstten çıkar dediğini yaptıır:) benim oğlumda akrep olacak inşallah ve babasına benzer inşallah huyları
benim sırtım 15-20 gündür çok ağrıyo.. benim göğüsler çok büyük, bide göbek eklenince öndeki ağırlık fazlalığına yordum ben bu ağrıyı.. eşime masaj yapırıyorum sürekli.. biraz çekilebilir oluyo..
ameliyatta ya hapşırırsam:2:benım butun organlar dısarda
selam teyzeciklerrrr
hepinize teşekkür ederiz
kardeşlerim de en az benim kadar sağlıkla yanınıza gelsinler inşallah :)
kısmetse yarın taburcu olacağız, hanım emmiyor çünkü sütüm yok
bakalım hayat ne sunacak önümüze
uykusuzum ikide bir gelio hemşireler
en son aldılar Nil'i şimdi kan vs almak için yazamam giremem die gelim bi selam çakayım dedim
şimdiiiiii
şeyinizin açıldığını hissederseniz yabana atmayın
su denen şey gerçekten gelince anlaşılıyormuş panik yapmayın
kocanızın her şeyini hazırlayın valizin yanına koyun salağa bağlıolar :)
kesinlikle şimdiden kendinizin ve eşinizin doğuma giderken ve hastanede ne giyeceğini ayarlayıp ikinizin de bildiği yere koyun benim çok işime yaradı hiç panik yapmadık
en çok lazım olan şey don göbek üzerine gelen hamile külotlarından en az 4 tane olsun çantada
eşinize çorap ve iç çamaşırı almayı ihmal etmeyin. Hastane vermiyorsa şampuan & havlu fln alın
ben bugün duş aldım ve çok rahatladım. Yarın sabahta ilk işim o olacak
başkaaaaa
epidural !!!!! Kesinlikle ve kesinlikle öneririm! İşin ehli insanlarla başka bi haz!
herşeyi yaşadık eşimle,
eşi girmek isteyen soksun, istemeyen ikna etsin
çokkk büyük bir güç
benden ŞİMDİLİK bu kadar
öperim anaları da danaları da
NOT: Kız babaya aşık olayı doğru! Gözünü dikip saatlerce aşk yaşıyor babası ile
bana gelince de ağlıo sıpa !
Canım ya oldu bitti,tamam düşünme kasma artık kendini...Geçmiş olsun...
Oyy kurban olunur bunlara di mi ya,tez zamanda gele şu sütün inş...
Kızlar günaydın olsun...
Bu arada Serra77 doğurmuş:)Facede gördüm,belki haberinz vardır geçmişe bakmadım:)
Günaydınn.
serra77 de dün doğum yapmış. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun.
Kızlar yaa ben 2 günde 1,5 kilo verdim. Doktorumu arıyorum. Ulaşamıyorum. Akıntım normal gibi ama su mu kaybediyorum acaba? Houufff içim içimi yiyor. En son geçen hafta artık 79u görmüştüm. 79.7 olmuştum hatta en son. 80e az kaldı demiştim. Dün sabah 78.7yi gördüm. Bu sabah 78.2. Yani 1.5kg vermiş oldum. Ben hep sabah aç karına, lavabodan çıkınca tartılırım, hep aynı kalınlıkta pijamalarımla bir de. Yani dış faktörlerden kaynaklanmayan bir kilo değişimi olsa gerek. Ama neden kilo veriyorum ben?Çok endişelendim. Kalkıp gitsem mi doktora? Aradım açmadı o da houufff. Suyum azalıyor diye endişe ediyorum. Bebeğim en son 34+1 günlükken 2600grdı. Dr normal demişti kilosuna. Şimdi nasıl acaba?
fatmacım sesin çıkmıyor iyimisin güzelim..
hoşgeldinnn fatmakocaaa....
al benden bi tane daha... ilk etapta eşim ve annem yeter diyorum. zaten doğuma giderken sadece anneme haber vermeyi düşünüyorum ters bişi olmazsa doğum olunca haber verirler diğerlerine. karar senin şekerim herkes kararına saygı göstermek zorunda. ne zaman istersen o zaman gelsinler.sankı eğlenceye gidiyorum herkez hastaneye gelmek istiyor..ben zaten gerginim kimse gelsin istemiyorum yanlışmı düşünüyorumoffffffff
hosbuldukk canımm :))))))))
al benden bi tane daha... ilk etapta eşim ve annem yeter diyorum. zaten doğuma giderken sadece anneme haber vermeyi düşünüyorum ters bişi olmazsa doğum olunca haber verirler diğerlerine. karar senin şekerim herkes kararına saygı göstermek zorunda. ne zaman istersen o zaman gelsinler.
armcım gelir gelmez yazıcam inşallah. Annem de aradı hemen git diyor doktora. Aslında şimdi giderim ama eşimin yanımda olmasını istiyorum. Dese ki suyun azalmış alalım bebeği, düşer bayılırım. :) Eşim olsun yanımda, yalnız gitmeyeyim. Onun için 5 gibi gidicez.
zakkumcum hareketleri normal gibi ama bilmiyorum ki azalma var da ben mi hissetmiyorum acaba? Bakalım öğleden sonra öğrenicem inşallah nedenmiş bu kilo kaybı.
fatmacım hamilelikte kabızlıktan çok korkuyordum, çünkü bağırsaklarımdan ameliyatlıyım ben. Allah'a şükür hiç kabız olmadım derken haftasonu kabız oldum. Yani kabız olduğumda 1,5 kg zayıfladığımı gördüm. Tam tersi olması lazım di mi? Kabız gibi olmasam daha mı çok kilo verecektim acaba? Akşam üzeri öğreneceğim inşallah kötü bir şey yoktur. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
kız ben cok gergınım bugun doktora gıtcam ac gel dedi ya sankı ben doğuma gidiyorum gıbı moda girdim..herkez hastaneye gelmek istiyor..kocam hariç kimseyi istemiyorum daha kesin bişe yok insanalara bunu anlatamıyorum beni strese sokuyorsunuz diyorum anlayan yok kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?