2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ibo daha doğurmadı. taşınıyor mu ama onu bilmiyorum. bence de ekim'de gelecek galiba kasım bebişleri. ama en küçükleri biziz. Bizim için daha çok erken. 35i yeni bitirdik. Şu dr geri dönsün hemen yazarım. inşallah kötü birşey yoktur yaaa.

Kızlar merhaba.33 hafta 1 günlük iken kilosu 2000 gr çıktı karnı 1,5 hafta geriymiş bide daha önceden bebeğin suyu az olduğu için 38 bitmeden sezeryanla doğum olacakmış.tüp bebekle gebe kaldığım için riske atmak istemiyorlarmış.38.haftada kaç kilo olur sizce 4 haftada daha ne kadar kilo aldırabilirim ki.

Ya ben de Google'a yazdım da bir şey bulamadım. zakkummm sen hangi siteden okudun?

arm'cım çok afedersin ama ben hep sabahları tuvaletimi yaptıktan sonra çıkıyorum tartıya. Tartımı da hamile kalmadan önce almıştım. Yeni yani ve yerini hiç değiştirmedim. Hep aynı yerinde duruyor. Genellikle aynı kalınlıkta pijamalarla tartılıyorum. Kalın eşofman falan giymeden. Yani dış faktörlerden etkilenmemesi gerekir.

Neden bilmiyorum ama 2 günde 1,5 kg verdim. Doktorum da geri dönerse atlayıp hastaneye gidebilirim. Suyum mu azalmış merak ediyorum. Akıntım da abartılı bir değişiklik yok, normal bir şekilde. Yani hamileliğimin başından beri sık sık günlük ped değiştiriyorum. Çünkü hep akıntım var. Ama arada su sızıyor mu bilemiyorum. :18:

Doğum yaklaşıyor - bebek.com
Yaklaşan Doğumun Belirtileri
canım ben buralardan okudum ama şimdi sen benim daha günüm vardı yoksa doğumum mu yaklaştı erken doğum mu olacak falan diye sakın panik yapma.
bana göre vücudun ödem atıyor. ha birde bebeğin hareketlerinde bi azalma varmı mesela onlara dikkat et. çünkü sıvı azalırsa bebeğin hareketleride azalırmış.

Hemen göz atıyorum. Sağol zakkummcum. Şimdi doktorum mesajıma cevap verdi. Bugün gel bir kontrol edeyim diyor. Eşimin dersi varmış, 5 gibi gidebilicez. Panik yapmamaya çalışıyorum ama korkmadım dersem yalan olur. Doktorum önemsiz olsa derdi, gel dediğine göre önemli bir durum. İnşallah ödemden filandır da USGde bebeğimin iyi olduğunu öğrenirim. Dua edin lütfen.

Ne güzel canım kucağında mis kokulun.. Allah bi ömür ayırmasın.. Tavsiyeler için de tşkler :)

serra77 tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün..

Herkese günaydın... Biz gün saymaya devam. Şafak 8 Allah nasip ederse :)
Bişey sorcam size ; bu sezeryan dikişleri yapıştırma ya da normal dikiş şeklinde, yani 2 türlü mü olabiliyormuş ?
Benim dr.um banyoya izin vermiyor ve 1 hafta sonra dikiş almaya çağırıyor yani yapıştırma dedikleri estetik dikişten değil bizimki.
Off ya normal dikiş mi kaldı diyo herkes. İz de kalıyormuş hem bunda. Niye böyle yapıyor ki Tıp Fakültesi'nde yapıcam ben doğumu.
Şimdi sırf bu yüzden doğuma 1 hafta kala hastane, dr da değiştirememe haliyle.. Ama aklıma takıldı.
Sezeryan olacaklar sizin dikişler nasıl olacak biliyor musunuz ?

iyi haberlerle gelirsin insallah bende 28inci haftalarda sulu akıntı yüzünden sıkıntı çekmiştim ama kontroller yapılınca suyunun iyi oldugunu ögrendim doktorlar hiçbirseyi gözardı etmiyorlar
hemen bizede haber ver

inşallah kötü bi durum yoktur sevdecim. doktor da işini garantiye almak için çağırmıştır umarım. dediğim gibi doktora gidene kadar hareketlerine bi odaklan. eskiye nazaran hareketleri azaldıysa onu da söyle doktora çünkü bu zamanlarda hareketleri durumunu anlatırmış.

sankı eğlenceye gidiyorum herkez hastaneye gelmek istiyor..ben zaten gerginim kimse gelsin istemiyorum yanlışmı düşünüyorum offffffff

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..

erken olmus ama kilosu yerindeymiş masallah. küvöze bile gerek kalmamıs...maalesef deme tatlım Allah herseyin hayırlısını verir.. senin içinde bu hayırlıymış demekki..

sarılık da her bebekte görülür.. takma kafanı.. atlatır Allahın izniyle..

tebrik ederim seni..

güzel günlerde kullansn Ecrin Hnm.. odasında koşusturdugu günleri görmeyi de nasip etsin Rabbim..

kızlar bizimkinin ismide kıvanç olcak nasıl sizce?bide kocası akrep burcu olan var mı nasıl oluyor karakterleri?:44:

benim eşim akrep.. bence gayet iyi:)))

simi aynı benim kocayı anlattın sanki.. yapısık ikiz gbiyiz bizde...kötü tarafları bile aynı..

benimde cok agrıyordu dr sıcak tut dedi.. işe yarıyor gercekten..

eve gidince belim kopuyor sanıyorum uzanıp sırtıma sıcak su torbası koyuyorum cok rahatlatıyor beni.. dene istersen..

ameliyatta ya hapşırırsam:2:benım butun organlar dısarda

öldüm gülmekten kız.. Allah korusun yani..

gözlerim doldu okurken.. yesin onu teyzesi..

ay bende gördüm ..

Allah hayırlı ugurlu etsin inşallah.. ekledim onuda listeye..

kabızlıgın varmıydı..

bende kabızken şişiyorum rahatladıgında kilom gidiyor.. yeteri kadar su tüketmiyorda olabilirsimm..

fatmacım sesin çıkmıyor iyimisin güzelim..

burdayım tatlım 2 okuyorum 2 iş yapıyorum.. 31 ekimdeki toplantı gecseydi bende rahatlasaydım hayırlısıyla..dua edin banada :))

Sevde canım kalbini ferah tut lütfen...

Crafty canım gözün aydın.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Senin adına çok sevindim.Bebebğin çok tatlı maaşallah ay parçası nil hanım...
Sütün geldimi bilmiyorum ama ilk okuduğumda yoktu inşallah gelmiştir ama sıcak havlu ile göğüslerimize kompres yaparak sütümüzün çabuk geleceğini ve sütü artırdığını biliyorum. Kendinize çok iyi bakın.Sağlıklı mutlu günler...

sankı eğlenceye gidiyorum herkez hastaneye gelmek istiyor..ben zaten gerginim kimse gelsin istemiyorum yanlışmı düşünüyorum offffffff
al benden bi tane daha... ilk etapta eşim ve annem yeter diyorum. zaten doğuma giderken sadece anneme haber vermeyi düşünüyorum ters bişi olmazsa doğum olunca haber verirler diğerlerine. karar senin şekerim herkes kararına saygı göstermek zorunda. ne zaman istersen o zaman gelsinler.

hosbuldukk canımm :))))))))

kız ben cok gergınım bugun doktora gıtcam ac gel dedi ya sankı ben doğuma gidiyorum gıbı moda girdim..herkez hastaneye gelmek istiyor..kocam hariç kimseyi istemiyorum daha kesin bişe yok insanalara bunu anlatamıyorum beni strese sokuyorsunuz diyorum anlayan yok kii

valla suan aglıyorum zaten hastayım azcık anlayış beklıyorum boyle yaparak benı üzüyorlar sadece..bende dedim doğum olursa zaten gelceksınız ne bu panıksankı cocugu alıp kaccam hey allahım

armcım gelir gelmez yazıcam inşallah. Annem de aradı hemen git diyor doktora. Aslında şimdi giderim ama eşimin yanımda olmasını istiyorum. Dese ki suyun azalmış alalım bebeği, düşer bayılırım. :) Eşim olsun yanımda, yalnız gitmeyeyim. Onun için 5 gibi gidicez.

zakkumcum hareketleri normal gibi ama bilmiyorum ki azalma var da ben mi hissetmiyorum acaba? Bakalım öğleden sonra öğrenicem inşallah nedenmiş bu kilo kaybı.

fatmacım hamilelikte kabızlıktan çok korkuyordum, çünkü bağırsaklarımdan ameliyatlıyım ben. Allah'a şükür hiç kabız olmadım derken haftasonu kabız oldum. Yani kabız olduğumda 1,5 kg zayıfladığımı gördüm. Tam tersi olması lazım di mi? Kabız gibi olmasam daha mı çok kilo verecektim acaba? Akşam üzeri öğreneceğim inşallah kötü bir şey yoktur. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.

Fatmacım okudum geçmişte Sare nin keyfi yerindemiş maşalaaahh...
dogum için kesin gün beliirlediniz mi

zuzuipek odanız çok şirin olmuş iyi günlerde kullanın.....

canım benımde suyum cok az bugun doktora o yuzden gidiyorum artık stresten normal doğum yapcam etraftakıler sagolsunbenımde kilodum cok ıslanıyorrr..

Canım seni çok iyi anlıyorum...Bende sadece ve sadece eşim olsun istiyorum yanımda her anımda.Bence herkese söyle ben eşimle gideceğim benim mutlu olmamı istiyorsanız gelmezsiniz )) Acil birşey olduğunda ararız diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…