2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
valla suan aglıyorum zaten hastayım azcık anlayış beklıyorum boyle yaparak benı üzüyorlar sadece..bende dedim doğum olursa zaten gelceksınız ne bu panıksankı cocugu alıp kaccam hey allahım
ağlama lütfen ağlanıcak ne var bunda. gelmek isteyenlere deyinki daha belli değil önemli bişi olursa biz size haber veririz. eşine de söyle çenesine sahip çıksın. önemli olan sensin sonuçta sen doğurcan bebeği. sen nasıl istersen öyle olacak herşey boşver sen dışardakileri olmazsa direk söyle yüzlerine istemiyorum kimseyi diye.

Kızlar öncelikle günaydın. Kan testi yaptırdım karaciğerle ilgili AST 110 ALT 171 çıktı. yüksek yani. Gebelik Kolestazı teşhisi konulabilir. Siz böyle sorunla karşılaştınızmı..

valla suan aglıyorum zaten hastayım azcık anlayış beklıyorum boyle yaparak benı üzüyorlar sadece..bende dedim doğum olursa zaten gelceksınız ne bu panıksankı cocugu alıp kaccam hey allahım
,

canım niye aglıyosun zaten stres vardır simdi sende bebişini sıkıntıya sokma keske saatini söylemeden kendiniz gitseniz dr ailelerede duruma göre haber verirdiniz ama stres yapma.......

diyorum ama kımse anlamıyooo..en son dedim peki ben gitmiyorum..sonra afra tafra işte..

şimdi sen kontrole gidiyosun ve seninle hastaneye gelmek isteyen cok kişi mi var..anlmadım..

kontrole neden gelmek istiyorlar.. dogum olacak mı sanıyolar..

deki gelmek isteyenlere ben geriliyorum dogurmayacaksamda bu sekilde gitmek beni gerecek ve dogurcam sanırım..

siz kalın biz size haber veririz. hem yorulmazsınız sizde bosu bosuna diye sakin sakin anlat tatlım.. hatta bu görevi eşine ver.. sen kimseyle muhattap olup bosuna kendini de bebeği de germe

diyoruz zakkumda insanları biliyosun bazen anlayış 0 oluyor..insan cidden sadece eşini istiyor..bu durumlarda..bide benım ailem istanbulda en yakınım doğal olarak eşim ve sadece kendimi onun yanında rahat hissediyorum doğal olarak..

eşim hiç karışmaz ki sen hallet der cıkar işin içindenkaynanam gelmek ıstıyor ama rahat edemıyorum ben utanıyorum cekınıyorum cok anlamıyoo

Sevde canım kalbini ferah tut lütfen...

Doktorum gel deyince rahatladım aslında, sorun olmaz, haftaya normal kontrolünde gel deseydi içim içimi yerdi. Şimdi en azından bebeğimi görücem, doktorum problem yok derse rahatlıcam. İnşallah sorun çıkmaz da. :)

canım benımde suyum cok az bugun doktora o yuzden gidiyorum artık stresten normal doğum yapcam etraftakıler sagolsunbenımde kilodum cok ıslanıyorrr..

Sakin ol canım, maşallah büyümüş senin bebek, senin haftalarında normal doğuruyor insanlar. Yani endişe etme bence. Ben biraz erken olduğu için korkuyorum. 35 hafta çok erken. Allah'ım hayırlısını nasip etsin. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz.

iyice dinlenmen gerekiyor senın yorma kendını sakın sakınnnnnn

anlıyorum canım. böyle durumlarda olur olmaz şeylere burnunu sokanlar deli ediyor insanı. keşke ilk etapta bugün doğumun olabileceğini söylemeseydiniz eşinle. geçen haftada ben bunalım takılıyordum. doğumum hakkında kayınvalidem kendi kendine kararlar vermeye ve beni o doğrultuda yönlendirmeye çalışmıştı ve ben çıkışmıştım. kıllık olsun diye eğer anormal bi durum olmazsa annemi çağırcam onlarıda doğumdan sonra çağırcam. eşimede söylicem kimseye haber vermeyin millet kapıda beklerken beni daha çok strese sokmayın falan filan diye alttan gircem üstten çıkıcam. eşini devreye sok sen. sen tatlı dille söylesende gelinsin şekerim unutulmaz senin dediğin ama eşin söylerse çok sürmez bebeğin heyecanıyla unuturlar. eşinde anlamıyorsa onuda kafaya almaya çalış. bir senin yanında rahatım. ben doğumdan çıkıcam kan revan içinde insanların beni o halde görmesini istemiyorum. doğum olsun ben kendimi toparlayınca çağırırsın bir kaç saat geç gelmiş olmaları bişeyi değiştirmez falan de.

CANIM BENİMDE ÇOK ÇATLADI Kİ YAĞLAR KREMLER OLABİLDİĞİ KADAR KULLANDIM:))DEDİĞİN GİBİ ÇATLAYASI VARMIŞ:)
BU ARADA O HIÇKIRIK ANLARI BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR YA :)))))))ÇOK ŞİRİN BİŞİ AMA VAJİNADA HIÇKIRIK HİSSDİNCE GERÇEKTEN ÇOK KOMİK OLUYOR.DÜN YARIM SAAT HİÇ BİTMEYEN BİR SANCI GEÇİRDİM DAYANAMADIM DR.GİTTİM ÇÜNKÜ GECELERİ DE UYUYAMIYROUM ARTIK.BEBEĞİM İYİYDİ ÇOK ŞÜÜKÜR.NST YE BAĞLADI DR.SÜREKLİ HİÇ BİTMEYEN BİR SANCI SÜRECİ AMA ŞİDDETİ AZ HAFTALIK DEDİ.sONRA NÖBETÇİ DR.ALTTAN KAFASINA BAKICAM AŞAĞIDA MI DİYE DEDİ VE BEN O AN KENDİMDEN GEÇTİM.GÖZLERİM YERİNDEN FIŞKIRCAKMIŞ GİBİ OLDUM AMA NÖBETÇİ DR.ÇOK HOYRATTI YA.EMİNİM O AKDAR CAN YAKAN BİŞEY DEĞİLDİR.YARIN DA KENDİ DR.YAPCAK YANDIM BEN:))))))

kacacagını sanıyor olabilirler bencede :)))))

enteresan gercekten bak bende merak ettim şimdi.. cok büyük ihtimalle ödem attı vücudun.. farklı bişey yedin mi..ödeme iyi gelen ..

Graco Ultima +Ts Plus Junior Baby Travel Sistem Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri

kızlar face yazdım buraya da yazayım...bu ürünü bilen alan kullanan var mı?

canımm crafty ile prenses aldı graco.. baska alanlarda vardı..

ben de baktımm ama benim gördüğüm taklitti sanırım.. fiyatı da ucuzdu zaten belliydi çakma oldugu .. kumas kalitesini beğenmemiştim..

o yüzden pierre cardin aldımmm..eşimin yogun baskısıyla..

Kızlar öncelikle günaydın. Kan testi yaptırdım karaciğerle ilgili AST 110 ALT 171 çıktı. yüksek yani. Gebelik Kolestazı teşhisi konulabilir. Siz böyle sorunla karşılaştınızmı..

canım benimde karaciğer enzimlerimde sorun var ama normalde de vardı hamilelikten öncede yani.. uzun zamandır kan testi istemedi dr.. ultrasonda batım incelemesi de yaptıgı için düzenli olarak ..

drun sonucları nasıl yorumladı..

eşim hiç karışmaz ki sen hallet der cıkar işin içindenkaynanam gelmek ıstıyor ama rahat edemıyorum ben utanıyorum cekınıyorum cok anlamıyoo
kesin gelecekse ve durduramıyorsan yapacak bişey yok..

gerilmemeye bak ve yokmus gibi davran..

evettt desene geri sayım başladı hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin...
bende 15.45 te dr gidicem bakalım bize bu hafta ne söyleyecek

hadi hayırlısı.. habersiz bırakma bizi hemen bilgilendir şekerim..
sen normalimi bekliyosun..

Son düzenleme:
tünaydın kızlarrrr, lafta izne ayrıldım bu haftadan itibaren... ama sabahtan beri teldeyim tek avantajı sabah 11 de uyandım.
sizler nasılsınız?
kanz ve serra77 hayırlı olsun bebişleriniz, sağlıkla büyüsünler inş.. zuzuipek odanız harika, güzel günlerde kullanın inş.
bizimde odamız cuma yada cmt gelecekmiş kızlar, bu cmt perde işini hallettik, halı kaldı geriye onuda oda geldikten sonra alırız die düşündük.

aklına getirme hayatım, iğrenç bişi o çatal olayı ama bitti gitti die düşün, bebişini germe boşuna

ay yesinler onu , inş sütün bol bol gelir hayatım.. tekrar hayırlı olsun

canım ödemden olabilir, inş güzel haberlerini alırsınız akşamüstü. suyun azlığını çamaşırdaki ıslaklıktan anlıyolar. benimde ööle olmuştu bilgin olsun.. güzel haberlerini bekliyoruz.

sankı eğlenceye gidiyorum herkez hastaneye gelmek istiyor..ben zaten gerginim kimse gelsin istemiyorum yanlışmı düşünüyorum offffffff

doğuma gitmiorum kontrole gidiorum ve kocamla gidicem de kes at en kötüsü hayatım. boşuna germesinler seni, olacağı yoksada doğurturla bunlar seni...
bi durum olursa biz haber veririz diyin gelmek isteyenlere

inan kaynanamı cok sverim ama insanlar diyorum bu durumlarda bıraz anlayıssız oluyor..kız doğum olsa zaten cagırcam ben..doğuma alcaklar benı dıye..ama daha kesın bısey yok kı yanı benı strese sokmanın bı anlamı yok..kocama desem ne olcakkı sıyrılıp cıkıyo ortada ben kalıyorum hep..diyorum sen öz cocuklarısın senın dediğine alınmazlar ama benım dediğimi bak gelin bizi istemiyo diyebilirler diyorum ama boşaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…