- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.041
ağlama lütfen ağlanıcak ne var bunda. gelmek isteyenlere deyinki daha belli değil önemli bişi olursa biz size haber veririz. eşine de söyle çenesine sahip çıksın. önemli olan sensin sonuçta sen doğurcan bebeği. sen nasıl istersen öyle olacak herşey boşver sen dışardakileri olmazsa direk söyle yüzlerine istemiyorum kimseyi diye.valla suan aglıyorum zaten hastayım azcık anlayış beklıyorum boyle yaparak benı üzüyorlar sadece..bende dedim doğum olursa zaten gelceksınız ne bu panıksankı cocugu alıp kaccam hey allahım
,valla suan aglıyorum zaten hastayım azcık anlayış beklıyorum boyle yaparak benı üzüyorlar sadece..bende dedim doğum olursa zaten gelceksınız ne bu panıksankı cocugu alıp kaccam hey allahım
Canım seni çok iyi anlıyorum...Bende sadece ve sadece eşim olsun istiyorum yanımda her anımda.Bence herkese söyle ben eşimle gideceğim benim mutlu olmamı istiyorsanız gelmezsiniz )) Acil birşey olduğunda ararız diye...
kız ben cok gergınım bugun doktora gıtcam ac gel dedi ya sankı ben doğuma gidiyorum gıbı moda girdim..herkez hastaneye gelmek istiyor..kocam hariç kimseyi istemiyorum daha kesin bişe yok insanalara bunu anlatamıyorum beni strese sokuyorsunuz diyorum anlayan yok kii
ağlama lütfen ağlanıcak ne var bunda. gelmek isteyenlere deyinki daha belli değil önemli bişi olursa biz size haber veririz. eşine de söyle çenesine sahip çıksın. önemli olan sensin sonuçta sen doğurcan bebeği. sen nasıl istersen öyle olacak herşey boşver sen dışardakileri olmazsa direk söyle yüzlerine istemiyorum kimseyi diye.
Fatmacım okudum geçmişte Sare nin keyfi yerindemiş maşalaaahh...
dogum için kesin gün beliirlediniz mi
zuzuipek odanız çok şirin olmuş iyi günlerde kullanın.....
eşim hiç karışmaz ki sen hallet der cıkar işin içindenşimdi sen kontrole gidiyosun ve seninle hastaneye gelmek isteyen cok kişi mi var..anlmadım..
kontrole neden gelmek istiyorlar.. dogum olacak mı sanıyolar..
deki gelmek isteyenlere ben geriliyorum dogurmayacaksamda bu sekilde gitmek beni gerecek ve dogurcam sanırım..
siz kalın biz size haber veririz. hem yorulmazsınız sizde bosu bosuna diye sakin sakin anlat tatlım.. hatta bu görevi eşine ver.. sen kimseyle muhattap olup bosuna kendini de bebeği de germe
Sevde canım kalbini ferah tut lütfen...
canım benımde suyum cok az bugun doktora o yuzden gidiyorum artık stresten normal doğum yapcam etraftakıler sagolsunbenımde kilodum cok ıslanıyorrr..
Doktorum gel deyince rahatladım aslında, sorun olmaz, haftaya normal kontrolünde gel deseydi içim içimi yerdi. Şimdi en azından bebeğimi görücem, doktorum problem yok derse rahatlıcam. İnşallah sorun çıkmaz da. :)
Sakin ol canım, maşallah büyümüş senin bebek, senin haftalarında normal doğuruyor insanlar. Yani endişe etme bence. Ben biraz erken olduğu için korkuyorum. 35 hafta çok erken. Allah'ım hayırlısını nasip etsin. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz.
evettt desene geri sayım başladı hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin...evet tatlım hayırlısıyla 11 Kasımda kızımı kucağıma alcam son 17 günn..
anlıyorum canım. böyle durumlarda olur olmaz şeylere burnunu sokanlar deli ediyor insanı. keşke ilk etapta bugün doğumun olabileceğini söylemeseydiniz eşinle. geçen haftada ben bunalım takılıyordum. doğumum hakkında kayınvalidem kendi kendine kararlar vermeye ve beni o doğrultuda yönlendirmeye çalışmıştı ve ben çıkışmıştım. kıllık olsun diye eğer anormal bi durum olmazsa annemi çağırcam onlarıda doğumdan sonra çağırcam. eşimede söylicem kimseye haber vermeyin millet kapıda beklerken beni daha çok strese sokmayın falan filan diye alttan gircem üstten çıkıcam. eşini devreye sok sen. sen tatlı dille söylesende gelinsin şekerim unutulmaz senin dediğin ama eşin söylerse çok sürmez bebeğin heyecanıyla unuturlar. eşinde anlamıyorsa onuda kafaya almaya çalış. bir senin yanında rahatım. ben doğumdan çıkıcam kan revan içinde insanların beni o halde görmesini istemiyorum. doğum olsun ben kendimi toparlayınca çağırırsın bir kaç saat geç gelmiş olmaları bişeyi değiştirmez falan de.diyoruz zakkumda insanları biliyosun bazen anlayış 0 oluyor..insan cidden sadece eşini istiyor..bu durumlarda..bide benım ailem istanbulda en yakınım doğal olarak eşim ve sadece kendimi onun yanında rahat hissediyorum doğal olarak..
zuzuipek odanız çok şirin olmuş iyi günlerde kullanın.....
kızlar benim karnım acayip derecede çatladı okadar bebe yağı sürdüm demekki çatlayası vardısağlık ocağındaki hemşire limon sürmemi tavsiye etti karnın genişler dedi daha çatlamaz dedi ama sanırım biraz yaktı ne kadar doğru bilemiyorum bebiş sol kasığımda hıçkırıyodu şuan tam vajinal bölgemde hıçkırıyo sanırım bebişin zamanı gelmiş :18::18::18: kasım altı dedi ama kaynanam habire kız erken gelir deyim duruyo 10 gün erken gelirmiş ozaman 6 gün kalmış
valla suan aglıyorum zaten hastayım azcık anlayış beklıyorum boyle yaparak benı üzüyorlar sadece..bende dedim doğum olursa zaten gelceksınız ne bu panıksankı cocugu alıp kaccam hey allahım
armcım gelir gelmez yazıcam inşallah. Annem de aradı hemen git diyor doktora. Aslında şimdi giderim ama eşimin yanımda olmasını istiyorum. Dese ki suyun azalmış alalım bebeği, düşer bayılırım. :) Eşim olsun yanımda, yalnız gitmeyeyim. Onun için 5 gibi gidicez.
zakkumcum hareketleri normal gibi ama bilmiyorum ki azalma var da ben mi hissetmiyorum acaba? Bakalım öğleden sonra öğrenicem inşallah nedenmiş bu kilo kaybı.
fatmacım hamilelikte kabızlıktan çok korkuyordum, çünkü bağırsaklarımdan ameliyatlıyım ben. Allah'a şükür hiç kabız olmadım derken haftasonu kabız oldum. Yani kabız olduğumda 1,5 kg zayıfladığımı gördüm. Tam tersi olması lazım di mi? Kabız gibi olmasam daha mı çok kilo verecektim acaba? Akşam üzeri öğreneceğim inşallah kötü bir şey yoktur. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Graco Ultima +Ts Plus Junior Baby Travel Sistem Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
kızlar face yazdım buraya da yazayım...bu ürünü bilen alan kullanan var mı?
Kızlar öncelikle günaydın. Kan testi yaptırdım karaciğerle ilgili AST 110 ALT 171 çıktı. yüksek yani. Gebelik Kolestazı teşhisi konulabilir. Siz böyle sorunla karşılaştınızmı..
kesin gelecekse ve durduramıyorsan yapacak bişey yok..eşim hiç karışmaz ki sen hallet der cıkar işin içindenkaynanam gelmek ıstıyor ama rahat edemıyorum ben utanıyorum cekınıyorum cok anlamıyoo
evettt desene geri sayım başladı hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin...
bende 15.45 te dr gidicem bakalım bize bu hafta ne söyleyecek
kızlar psikolojik olarak kötüyüm yazmadan edemicem.aksamdan beri kasılmalarım vardı göbegımın altı bıldıgınız tas oluyordu. neyse yattım fazla aldırmadım.gece 3 te uyandım bu arada tuvalete kalkarken sürekli inceden sızlıyordu.annemle babamı kaldırıp hastaneye acıle gıttık.devamlı kontrole gıttıdım hastane ılde bız ılcede devlet hastanesıne gıttık. neyse anlattım hemsıreye ebeye yanı durumu nıdılat verdı önce bı doktor baksa ii.doktor demiş bunlarda bana nidilat verdi.bu ilacın ısmınıde burdan duydum içtim bi tane.1 saat içinde 4 tane içilmeliymiş. bunlar bana serum takacaklardı.istemedim doktor baksın belkı gerek yoktur dedım.neyse doktor geldı ultrasondan yalandan yee baktı bebegın kafa ölçümünü yaptı.bende boyunu kılosunu söyler dıye beklıyorum.basını ölçtü bıraktı.ebe acıklık varmı baksın dedı. ay o an çok kötü oldum.bende kasılma dısında sıkayet yok. açılma yoktur dedım yok bakılmalıymıs. neyse çatala çıktım aglıyorum yazarken.acımadı ama psikolojık olarak kötü loldum.çatalda ne kagıt havlu ne bıse.tiksindim altında çöp kovası kanlı manlı.bide burda duymustum catı yapıldıktan sonra doğumu tetıklıyor dıye.iyice korktum.acılma yok nst normal.benım hastaneye gıdıs amacım nst bıde ultrasondan bakarlardı. bi daha tövbe gıtmem burda hastaneye..ayy o çatal aklıma geldıkce kötü oluyorum.
selam teyzeciklerrrr
hepinize teşekkür ederiz
kardeşlerim de en az benim kadar sağlıkla yanınıza gelsinler inşallah :)
kısmetse yarın taburcu olacağız, hanım emmiyor çünkü sütüm yok
bakalım hayat ne sunacak önümüze
uykusuzum ikide bir gelio hemşireler
en son aldılar Nil'i şimdi kan vs almak için yazamam giremem die gelim bi selam çakayım dedim
şimdiiiiii
şeyinizin açıldığını hissederseniz yabana atmayın
su denen şey gerçekten gelince anlaşılıyormuş panik yapmayın
kocanızın her şeyini hazırlayın valizin yanına koyun salağa bağlıolar :)
kesinlikle şimdiden kendinizin ve eşinizin doğuma giderken ve hastanede ne giyeceğini ayarlayıp ikinizin de bildiği yere koyun benim çok işime yaradı hiç panik yapmadık
en çok lazım olan şey don göbek üzerine gelen hamile külotlarından en az 4 tane olsun çantada
eşinize çorap ve iç çamaşırı almayı ihmal etmeyin. Hastane vermiyorsa şampuan & havlu fln alın
ben bugün duş aldım ve çok rahatladım. Yarın sabahta ilk işim o olacak
başkaaaaa
epidural !!!!! Kesinlikle ve kesinlikle öneririm! İşin ehli insanlarla başka bi haz!
herşeyi yaşadık eşimle,
eşi girmek isteyen soksun, istemeyen ikna etsin
çokkk büyük bir güç
benden ŞİMDİLİK bu kadar
öperim anaları da danaları da
NOT: Kız babaya aşık olayı doğru! Gözünü dikip saatlerce aşk yaşıyor babası ile
bana gelince de ağlıo sıpa !
Günaydınn.
serra77 de dün doğum yapmış. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun.
Kızlar yaa ben 2 günde 1,5 kilo verdim. Doktorumu arıyorum. Ulaşamıyorum. Akıntım normal gibi ama su mu kaybediyorum acaba? Houufff içim içimi yiyor. En son geçen hafta artık 79u görmüştüm. 79.7 olmuştum hatta en son. 80e az kaldı demiştim. Dün sabah 78.7yi gördüm. Bu sabah 78.2. Yani 1.5kg vermiş oldum. Ben hep sabah aç karına, lavabodan çıkınca tartılırım, hep aynı kalınlıkta pijamalarımla bir de. Yani dış faktörlerden kaynaklanmayan bir kilo değişimi olsa gerek. Ama neden kilo veriyorum ben?Çok endişelendim. Kalkıp gitsem mi doktora? Aradım açmadı o da houufff. Suyum azalıyor diye endişe ediyorum. Bebeğim en son 34+1 günlükken 2600grdı. Dr normal demişti kilosuna. Şimdi nasıl acaba?
sankı eğlenceye gidiyorum herkez hastaneye gelmek istiyor..ben zaten gerginim kimse gelsin istemiyorum yanlışmı düşünüyorumoffffffff
Fatmacım sezeryan tarihi mi 11 kasım?
anlıyorum canım. böyle durumlarda olur olmaz şeylere burnunu sokanlar deli ediyor insanı. keşke ilk etapta bugün doğumun olabileceğini söylemeseydiniz eşinle. geçen haftada ben bunalım takılıyordum. doğumum hakkında kayınvalidem kendi kendine kararlar vermeye ve beni o doğrultuda yönlendirmeye çalışmıştı ve ben çıkışmıştım. kıllık olsun diye eğer anormal bi durum olmazsa annemi çağırcam onlarıda doğumdan sonra çağırcam. eşimede söylicem kimseye haber vermeyin millet kapıda beklerken beni daha çok strese sokmayın falan filan diye alttan gircem üstten çıkıcam. eşini devreye sok sen. sen tatlı dille söylesende gelinsin şekerim unutulmaz senin dediğin ama eşin söylerse çok sürmez bebeğin heyecanıyla unuturlar. eşinde anlamıyorsa onuda kafaya almaya çalış. bir senin yanında rahatım. ben doğumdan çıkıcam kan revan içinde insanların beni o halde görmesini istemiyorum. doğum olsun ben kendimi toparlayınca çağırırsın bir kaç saat geç gelmiş olmaları bişeyi değiştirmez falan de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?