- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.061
enteresan gercekten bak bende merak ettim şimdi.. cok büyük ihtimalle ödem attı vücudun.. farklı bişey yedin mi..ödeme iyi gelen ..
normal gözüküyo simdilikhadi hayırlısı.. habersiz bırakma bizi hemen bilgilendir şekerim..
sen normalimi bekliyosun..
evt canım..
11 Kasıma kadar kendi gelirse gelecek yoksa 11 Kasımda alcaz kızımızı hersey yolunda olursa hayırlısıyla..
yazarken bile kalbim küt küt atıyor.. ellerim uyusuyor resmen..
offf eşinde hata sana bırakmamalı böyle bi durumu bugün gidiceksin doktora istersen bir an evvel ara konuş eşinle annesiyle konuşması konusunda ikna et ama erkekler böyle bi durumda duygusala bağlıyor galiba. benimkide kızımın cinsiyetini öğreneceğimiz gün annesini çağırmıştı doktorun muayenehanesine. bahaneside şu: bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğimiz önemli günde hayatımın 2 kadınını yanımda görmek istiyorum demiştiinan kaynanamı cok sverim ama insanlar diyorum bu durumlarda bıraz anlayıssız oluyor..kız doğum olsa zaten cagırcam ben..doğuma alcaklar benı dıye..ama daha kesın bısey yok kı yanı benı strese sokmanın bı anlamı yok..kocama desem ne olcakkı sıyrılıp cıkıyo ortada ben kalıyorum hep..diyorum sen öz cocuklarısın senın dediğine alınmazlar ama benım dediğimi bak gelin bizi istemiyo diyebilirler diyorum ama boşaa
offf eşinde hata sana bırakmamalı böyle bi durumu bugün gidiceksin doktora istersen bir an evvel ara konuş eşinle annesiyle konuşması konusunda ikna et ama erkekler böyle bi durumda duygusala bağlıyor galiba. benimkide kızımın cinsiyetini öğreneceğimiz gün annesini çağırmıştı doktorun muayenehanesine. bahaneside şu: bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğimiz önemli günde hayatımın 2 kadınını yanımda görmek istiyorum demişti
İnşallah öyledir. Farklı bir şey yemedim aslında. Ne zamandır balık yiyemiyordum, dün zorladım biraz yedim. Ama sabah zaten 1 kg vermiştim. Cumartesi de evdeydim
ve bütün gün tıkındım durdum. Muz, soda, yumurta, ceviz, süt, sebzeli etli bir yemek, çorba, her gün yediklerime benzer şeyler yedim. Pazar-P.tesi birden kilo vermemi gerektirecek bir şey yemedim ama bilemiyorum belki aklıma gelmiyor. Dediğim gibi bir de kabız gibiyim. 8 aydır hiç olmamıştım.:26: Artık akşam üzeri öğrenicez inşallah bir sorun yoktur. Valizime yerleştireceklerimi hep erteliyordum, dolabın bir köşesindeydi. Bugün çıkartıp, bahaneyle onları yerleştiricem. Dank etti kafama sonunda. :))
normal gözüküyo simdilik
bakalım bi değişiklik olacak mı
benim hamileliğin ilk 3 ayında sat tutmadı ölçümlerle doktor suan beni 37 olarak görüyo(sat a göre 38+3 üm)
o yüzden süre uzayacak galiba bizim bu sıpanın gelmeye niyeti yok
Ayyy canım Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah...
Ben sabah crafty okuduktan sonra şok içerisindeyim ve gerim gerim geriliyor karnım.Off yaa sezeryan bile zamanında olmuyor baksana şu işe...
İyice eteklerim tutuştu, her şeyimi hazırlayıp beklemem lazım offf bu çarşamba son günüm izne ayrılıyorum heralde doğum moduna geçerim diye bekliyorum...Bu arada izne ayrılacağım diye 12 senedir birfiil çalışmışlığın verdiği üzüntü bu kadar olur.Ben evde ne yapacağım diye şimdiden düşünür oldum...Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
offf eşinde hata sana bırakmamalı böyle bi durumu bugün gidiceksin doktora istersen bir an evvel ara konuş eşinle annesiyle konuşması konusunda ikna et ama erkekler böyle bi durumda duygusala bağlıyor galiba. benimkide kızımın cinsiyetini öğreneceğimiz gün annesini çağırmıştı doktorun muayenehanesine. bahaneside şu: bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğimiz önemli günde hayatımın 2 kadınını yanımda görmek istiyorum demişti
niye yok bişi diyosun yav çıldırt işte herifi sen çıldırana kadar o deli olsun. benim canım çok sıkkın ara anneni bahane bul kimse gelmicek sabahtan beri stresten kafayı yiyorum haberin varmı senin deli gibi ağlamaya başladım kimse beni anlamıyo falan de işte sen duygusala bağla herife cevap verme hakkı tanıma kafasını karıştır sustur, arasın anasını gelme desingüldürdün kız benı:)saol..eşime mesaj attım aldıgım tepki yıne ne var oldu..bende sinirlendim yok bişe dedim
kızlar şu meshur çatı muayenesini oldum sonunda..çatım çok darmış 2.900ü falan geçersek normal doğurmam imkansızmış.ama oğlum biliosunuz biraz zayıfcak 2.550 olmuş yakın zamanda suyum sancım gelirse doğururum belki yani son dakika kararı olcak sezercik
leyla kız...
şimdi okudum face te .. dar demiş daktırın ha..
kısmet güzelimm.. hayırlısı de hersey için..
kafası nasılmıs peki..
topikte 100 mm olunca normal olmuyor demiş birinin doktoru ..
senin oglanın bas ölçüsü kacmıs.. bdp yazıyo ya onu soruyorum tatlım
niye yok bişi diyosun yav çıldırt işte herifi sen çıldırana kadar o deli olsun. benim canım çok sıkkın ara anneni bahane bul kimse gelmicek sabahtan beri stresten kafayı yiyorum haberin varmı senin deli gibi ağlamaya başladım kimse beni anlamıyo falan de işte sen duygusala bağla herife cevap verme hakkı tanıma kafasını karıştır sustur, arasın anasını gelme desin
şükür ağrım falan yok ama çok hantallaştım altına yapmış gibi yürüyorum. bazen ayaktayken bacaklarım birleşmiyoyalanda değil valla aglıyorum sümüklü sümüklüşimdi attım msj..sen ol sadece yanımda benıde anla dedim..kız senınde cok az kalmış 13 güncük anammm..ağrın falan var mı?
pozercim iyi dinlenmeler sana. İzinde 4.haftam. Rahatlığa iyi alıştım ne olacak sonra bilemiyorum. :)) Çamaşır ıslaklığına gelince ben onu anlayamıyorum yaa. Hamileliğimin başından beri akıntım var aslında. Sık sık ped değiştiriyorum. Bazen pedin dışı bile ıslak oluyor. Terledim falan mı acaba diyorum. Bugüne kadar doktora gittiğimde de hep sordum, suyun iyi dedi. Demek ki dedim bu akıntılar normal. En son 34+1de doktora gitmiştim, suyum yine normaldi. O günden beri anormal bir akıntı yaşamadım. Her zamanki gibi... Ama diyorum ben mi anlamıyorum... Salaklaştım iyice. Doktora bir gideyim de başka türlü emin olamıcam ben...
şükür ağrım falan yok ama çok hantallaştım altına yapmış gibi yürüyorum. bazen ayaktayken bacaklarım birleşmiyokarnımda inmemiş mahalledeki çok bilmiş teyzelerin lafına bakarsak. en son geçen gün ağdacı ablada dedi daha 15 günün var diye ama bunların yanında esamesi okunmayacak doktor dediki her an olabilir önlemini al hazırla herşeyini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?