2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
enteresan gercekten bak bende merak ettim şimdi.. cok büyük ihtimalle ödem attı vücudun.. farklı bişey yedin mi..ödeme iyi gelen ..

İnşallah öyledir. Farklı bir şey yemedim aslında. Ne zamandır balık yiyemiyordum, dün zorladım biraz yedim. Ama sabah zaten 1 kg vermiştim. Cumartesi de evdeydim

ve bütün gün tıkındım durdum. Muz, soda, yumurta, ceviz, süt, sebzeli etli bir yemek, çorba, her gün yediklerime benzer şeyler yedim. Pazar-P.tesi birden kilo vermemi gerektirecek bir şey yemedim ama bilemiyorum belki aklıma gelmiyor. Dediğim gibi bir de kabız gibiyim. 8 aydır hiç olmamıştım.:26: Artık akşam üzeri öğrenicez inşallah bir sorun yoktur. Valizime yerleştireceklerimi hep erteliyordum, dolabın bir köşesindeydi. Bugün çıkartıp, bahaneyle onları yerleştiricem. Dank etti kafama sonunda. :))

hadi hayırlısı.. habersiz bırakma bizi hemen bilgilendir şekerim..
sen normalimi bekliyosun..
normal gözüküyo simdilik
bakalım bi değişiklik olacak mı
benim hamileliğin ilk 3 ayında sat tutmadı ölçümlerle doktor suan beni 37 olarak görüyo(sat a göre 38+3 üm)
o yüzden süre uzayacak galiba bizim bu sıpanın gelmeye niyeti yok

evt canım..

11 Kasıma kadar kendi gelirse gelecek yoksa 11 Kasımda alcaz kızımızı hersey yolunda olursa hayırlısıyla..

yazarken bile kalbim küt küt atıyor.. ellerim uyusuyor resmen..

Ayyy canım Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah...
Ben sabah crafty okuduktan sonra şok içerisindeyim ve gerim gerim geriliyor karnım.Off yaa sezeryan bile zamanında olmuyor baksana şu işe...
İyice eteklerim tutuştu, her şeyimi hazırlayıp beklemem lazım offf bu çarşamba son günüm izne ayrılıyorum heralde doğum moduna geçerim diye bekliyorum...Bu arada izne ayrılacağım diye 12 senedir birfiil çalışmışlığın verdiği üzüntü bu kadar olur.Ben evde ne yapacağım diye şimdiden düşünür oldum...Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

pozercim iyi dinlenmeler sana. İzinde 4.haftam. Rahatlığa iyi alıştım ne olacak sonra bilemiyorum. :)) Çamaşır ıslaklığına gelince ben onu anlayamıyorum yaa. Hamileliğimin başından beri akıntım var aslında. Sık sık ped değiştiriyorum. Bazen pedin dışı bile ıslak oluyor. Terledim falan mı acaba diyorum. Bugüne kadar doktora gittiğimde de hep sordum, suyun iyi dedi. Demek ki dedim bu akıntılar normal. En son 34+1de doktora gitmiştim, suyum yine normaldi. O günden beri anormal bir akıntı yaşamadım. Her zamanki gibi... Ama diyorum ben mi anlamıyorum... Salaklaştım iyice. Doktora bir gideyim de başka türlü emin olamıcam ben...

offf eşinde hata sana bırakmamalı böyle bi durumu bugün gidiceksin doktora istersen bir an evvel ara konuş eşinle annesiyle konuşması konusunda ikna et ama erkekler böyle bi durumda duygusala bağlıyor galiba. benimkide kızımın cinsiyetini öğreneceğimiz gün annesini çağırmıştı doktorun muayenehanesine. bahaneside şu: bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğimiz önemli günde hayatımın 2 kadınını yanımda görmek istiyorum demişti

güldürdün kız benı:)saol..eşime mesaj attım aldıgım tepki yıne ne var oldu..bende sinirlendim yok bişe dedim

ay deme hiç..

benimki de hazır değil.. kendi pijamalarımı yıkadım ama daha ütülemedim.. bide kullanacağiım çantayı makineye atcam.. o da yıkansın istiyorum.. bu aksam bende halledeyim..

bide ben tarih aldım ya sanki o zaman kadar dogurmayacakmısım gibi geliyor..

nasılsa daha 17 gün var diyorum kendime.. halbuki crafty örneği var yani..

aman ne bileyim ben..

ya bizde gün aldık ama 9 gün erken ya.. içim sızladı önce. sanki 20 sine kadar beklesek daha mı iyiydi dedim dün .. ama o zaman 38+5 olcam cok da erken sayılmaz sezeryan için...Allahın işine karısmısım gibi hissediyorumm.. tuhafım yani..

kuzummm sende mi benim gibi calısanlardansın..

bende 9 yıldır calısıyorum ama hic senin gibi hissetmiyorum.. geri döneceksin hem nasılsa.. bence bebeğin olunca fikrin değişecek..

ben direkt söylüyorum böyle anlarda .. ya sen söyle ya ben söylicem.. beni ailenle kötü etme diyorum... tamam diyor o da..

leyla kız...

şimdi okudum face te .. dar demiş daktırın ha..

kısmet güzelimm.. hayırlısı de hersey için..

güldürdün kız benı:)saol..eşime mesaj attım aldıgım tepki yıne ne var oldu..bende sinirlendim yok bişe dedim
niye yok bişi diyosun yav çıldırt işte herifi sen çıldırana kadar o deli olsun. benim canım çok sıkkın ara anneni bahane bul kimse gelmicek sabahtan beri stresten kafayı yiyorum haberin varmı senin deli gibi ağlamaya başladım kimse beni anlamıyo falan de işte sen duygusala bağla herife cevap verme hakkı tanıma kafasını karıştır sustur, arasın anasını gelme desin

kızlar şu meshur çatı muayenesini oldum sonunda..çatım çok darmış 2.900ü falan geçersek normal doğurmam imkansızmış.ama oğlum biliosunuz biraz zayıfcak 2.550 olmuş yakın zamanda suyum sancım gelirse doğururum belki yani son dakika kararı olcak sezercik

kafası nasılmıs peki..

topikte 100 mm olunca normal olmuyor demiş birinin doktoru ..

senin oglanın bas ölçüsü kacmıs.. bdp yazıyo ya onu soruyorum tatlım

kafası nasılmıs peki..

topikte 100 mm olunca normal olmuyor demiş birinin doktoru ..

senin oglanın bas ölçüsü kacmıs.. bdp yazıyo ya onu soruyorum tatlım

87.9 canım ama çatıda önemli onun için benimki felaket darmış..doktor ilişki esnasında da zorlanıon dimi dedi yooo dedim şaşırdı afaladı eşime söledim darmış diye oda ben öyle bişey hissetmedim hiç diyo sabah sabah güldürdüler beni

yalanda değil valla aglıyorum sümüklü sümüklüşimdi attım msj..sen ol sadece yanımda benıde anla dedim..kız senınde cok az kalmış 13 güncük anammm..ağrın falan var mı?

öyle düşünme fatmacım
38+5 çokta erken değil dr bebişinin saglıgı için bir problem görmüyosa sorun olmaz
önemli olan bebeğinin gelişiminin iyi olması

yalanda değil valla aglıyorum sümüklü sümüklüşimdi attım msj..sen ol sadece yanımda benıde anla dedim..kız senınde cok az kalmış 13 güncük anammm..ağrın falan var mı?
şükür ağrım falan yok ama çok hantallaştım altına yapmış gibi yürüyorum. bazen ayaktayken bacaklarım birleşmiyo karnımda inmemiş mahalledeki çok bilmiş teyzelerin lafına bakarsak. en son geçen gün ağdacı ablada dedi daha 15 günün var diye ama bunların yanında esamesi okunmayacak doktor dediki her an olabilir önlemini al hazırla herşeyini

sevdecim bende anlamıodum aslında su gibi akıntım oluyodu, ama hiçç ööle beyaz falan gelmiodu. sonra dr dedi akıntın varnmı suyun azalmış die ööle öğrendim ne olduğunu. ama şuan bi sıkıntımız yok çok şükür. şimdide rahim kalınlığımız azalmış o yüzden izne ayrıldım. inş güzel haberlerini alırız akşamüstü canım haber ver mutlaka

yanı artık heran cööö yapabilir bencede:)gelsinler artık zaten kuzularımız..düşündükçe ruhum özgürleşiyo..kendımı dünyanın en güçlü insanı sanıyorum annelik böyle birşey heralde..

Arkadaşlar kasılmalarınız oluyor mu?Karnınızda sertleşmeler?Ben 37. haftayı doldurdum,38in içindeyim ve iyice arttı kasılmalarım,özellikle akşamları.NSTde de çıkıyor,tabii düzenli değil.

biz oğluşumla anca uyandık herkese günaydın zuzuipek odanı beğendim bebişin sağlıcakla kullansın
mavi doktorum banada geçen cuma ameliyata geliriş gibi gel aç ol demişti tahlil falan yaptı anestezi uzamnıyla görüştürdü aşağıda darlık muayenesi yaptı ve gün verdi sizinkilere gelince allah sabır versin umarım halledersin...

serra 77 doğurmuş diye duydum bebeğini allah analı babalı büyütsün diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…