- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.081
Arkadaşlar kasılmalarınız oluyor mu?Karnınızda sertleşmeler?Ben 37. haftayı doldurdum,38in içindeyim ve iyice arttı kasılmalarım,özellikle akşamları.NSTde de çıkıyor,tabii düzenli değil.
Kızlar merhaba.33 hafta 1 günlük iken kilosu 2000 gr çıktı karnı 1,5 hafta geriymiş bide daha önceden bebeğin suyu az olduğu için 38 bitmeden sezeryanla doğum olacakmış.tüp bebekle gebe kaldığım için riske atmak istemiyorlarmış.38.haftada kaç kilo olur sizce 4 haftada daha ne kadar kilo aldırabilirim ki.
sevdecim bende anlamıodum aslında su gibi akıntım oluyodu, ama hiçç ööle beyaz falan gelmiodu. sonra dr dedi akıntın varnmı suyun azalmış die ööle öğrendim ne olduğunu. ama şuan bi sıkıntımız yok çok şükür. şimdide rahim kalınlığımız azalmışo yüzden izne ayrıldım. inş güzel haberlerini alırız akşamüstü canım haber ver mutlaka
Kızlar merhaba.33 hafta 1 günlük iken kilosu 2000 gr çıktı karnı 1,5 hafta geriymiş bide daha önceden bebeğin suyu az olduğu için 38 bitmeden sezeryanla doğum olacakmış.tüp bebekle gebe kaldığım için riske atmak istemiyorlarmış.38.haftada kaç kilo olur sizce 4 haftada daha ne kadar kilo aldırabilirim ki.
Günaydınnn Kızlarr..
Bu çatı muaynesiyle suyun gelmesinin bi alakası olabilirmi yaa ..merak ettim şimdi..çatı muaynesinden sonra biraz acelemi geliyor bebişler..
Buarada aranızda spinal sezeryan olacak varmıı ?
Günaydınnn Kızlarr..
Bu çatı muaynesiyle suyun gelmesinin bi alakası olabilirmi yaa ..merak ettim şimdi..çatı muaynesinden sonra biraz acelemi geliyor bebişler..
Buarada aranızda spinal sezeryan olacak varmıı ?
evet canım hele hele bizden küçüklerin doğurduğunu duydukça iyice sabırsızlanıyorumyanı artık heran cööö yapabilir bencede:)gelsinler artık zaten kuzularımız..düşündükçe ruhum özgürleşiyo..kendımı dünyanın en güçlü insanı sanıyorum annelik böyle birşey heralde..
askıs sen hala kullanıyormusun? eğer kullanıyorsan kafanı kurcalamak istemem ama 37 den sonra istemiyor doktorlar en fazla 37 ye kadar kullandırtıyorlar hatta 36 da bıraktıran var haberin olsun bacım kullanıyorsan eğer doktorunla bi görüş sakın gününden fazla kullanma uterus kendini doğuma kadar zor toparlıyormuşoluyor doktorum prepar diye bi ilaç verdi bebeğin doğmasınıda engelliyormuş onu almazsam hem sancım hemde kasılmam aşırı oluyor..
ben pek inanmıyorum 1 hafta önce oldum catı yı tık yok daha
benim dr daha bebişin gelmesine var kafası biraz yukarıda dedi alttan bakınca ama suyunun bu gece gelmeyeceğinin garantisi yok demişti
1 hafta geçti
gidicem bakalım bugün de diyecek
bu arada Deniz Çagan kardeşini öpüyor...
askıscım
kargo cumartesi gelmiş ben dısarıdaydım elime geçmedi
hastane dönüşü eşimle ugrayıp alıcaz artık teşekkürler simdiden
senin sezeryan tarihi ne zaman dı cnm 28 mi hatırlayamadım
ben spinal olucam
evet canım hele hele bizden küçüklerin doğurduğunu duydukça iyice sabırsızlanıyorumbende eşimde günümüzden geç doğmuşuz umarım kızımız bize benzemez vakitlice gelir. eşimle kızımızı aramıza alıp koyun koyuna yatacağımızın hayallerini kuruyorum sürekli
askıs sen hala kullanıyormusun? eğer kullanıyorsan kafanı kurcalamak istemem ama 37 den sonra istemiyor doktorlar en fazla 37 ye kadar kullandırtıyorlar hatta 36 da bıraktıran var haberin olsun bacım kullanıyorsan eğer doktorunla bi görüş sakın gününden fazla kullanma uterus kendini doğuma kadar zor toparlıyormuş
kafası nasılmıs peki..
topikte 100 mm olunca normal olmuyor demiş birinin doktoru ..
senin oglanın bas ölçüsü kacmıs.. bdp yazıyo ya onu soruyorum tatlım
doktorun kim hangi hastane..
Bizde sat kardeşimiz denizi öpüyoruz...
bana alttan bakmadı hiç şimdiye kadar ..senin normalmi olacaktı..
yanlış hatırlamısım demekkiben pazartesi gelmesini bekliyordum güle güle kullansın bebeğin cnm sezeryan tarihim 31 i şafak 6 :)
ay doğarsa doğsun ne güzel işte kavuşursun bir an evvel bebeğine. hap kullanırken 29 haftadan beri kasım kasım kasılan ben hapı bıraktım tık yok deli olucam boşuna mı kullandım yoksa o kadar zaman diye. nst de ufak tefek sancılar gözüküyor düzensiz... herkes kavuşuyo bebeğine ne güzel bizde kavuşuruz bir an evvel kötümü36da devam et demişti geçen hafta sormadım aslında sormak işime gelmedi okadar çok sancım oluyor ki normal doğururum diye tırsıyorum ama galiba sormalıyım dediğin gibi ama ya doğarsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?