- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.101
bartın kadın doğum
evet canım normal bekliyoruz ama bugün gidicem bakalım ne diyecek...
yanlış hatırlamısım demekki
1 haftan kalmış haftaya bugün oğluşun kucagında hayırlısı olsun....
87.9 canım ama çatıda önemli onun için benimki felaket darmış..doktor ilişki esnasında da zorlanıon dimi dedi yooo dedim şaşırdı afaladı eşime söledim darmış diye oda ben öyle bişey hissetmedim hiç diyo sabah sabah güldürdüler beni
anaaaam karnın aşağı inmesi dedikleri olay bu oluyor zannımca :18: benimki inmedi henüz sıpanın inmeye niyeti de yok galiba. bi başkası söylemişti karnım bacaklarıma değiyor artık diye ve kısa sürede doğurmuştu :18: tedbirli olmakta fayda var haklısın çantayla git ne olur ne olmaz...kızlar ben bugün yarın doğurursam şaşırmayım.yerimden kalkamaz oldum.karnım bacaklarıma değmeye başşladı.çok tırsak gördüm kendimi:26:
yarın dr gidecez bavulumuda alayım diyorum.ne olur ne olmaz...
hayırlısı olsun cnm bi avazda inş..
korkak seniiiiiii korkundan bebeği tutmak için ne yapacağını şaşırdın anlaşılanevet :)
zakkum ya öyle diyorsunda bi tırsıyorum normal doğurturlarsa diye ne bilim işte güle oynaya gitmek istiyorum
korkak seniiiiiii korkundan bebeği tutmak için ne yapacağını şaşırdın anlaşılan
bu topikte herkes sezeryan olacak galiba bi ben mi varım yaa normal gözüken :26:
hıh 2 olduk Allah bilir bizde doğum esnasında sezeryan oluruz bu gidişlebende varım bendeeeee
bu topikte herkes sezeryan olacak galiba bi ben mi varım yaa normal gözüken :26:
bu topikte herkes sezeryan olacak galiba bi ben mi varım yaa normal gözüken :26:[/QU
smurfie81 arkadaşımız normal doğum yaptı....2.ci sen olucan 3.cü de inşallah ben olurum hayırlısıylaaaaa.
inş. ama avaz falan olmasın :) cırt deyip alsın :)
kolay doğum olsun anlamındaa ,, mecazen ..avazmı kalır spinalde :)))))))))))
hıh 2 olduk Allah bilir bizde doğum esnasında sezeryan oluruz bu gidişle
evet yaa herkes sezeryan sanki olması gereken oymuş ama bizimki mecburiyetten normal doğummuş gibi hissetmeye başladım bendebende zaman geçtikçe ve burada da sezeryanlar artınca korkmuyo değilim
çok alıştırdım kendimi değişmezse sevinicem ama tabi hangisi bebişim ve benim için saglıklı olacaksa o olsun
askıs bir avazda istemiyo cırt diyo:)))))(bu arada askıs ne güzel kuaförde güzelleşip gidiceksin ohhhh)
bize de bi avazda olsun diyelim
öyle düşünme fatmacım
38+5 çokta erken değil dr bebişinin saglıgı için bir problem görmüyosa sorun olmaz
önemli olan bebeğinin gelişiminin iyi olması
Günaydınnn Kızlarr..
Bu çatı muaynesiyle suyun gelmesinin bi alakası olabilirmi yaa ..merak ettim şimdi..çatı muaynesinden sonra biraz acelemi geliyor bebişler..
Buarada aranızda spinal sezeryan olacak varmıı ?
Anaaa bunu kim dedikine(( benimkinin kafası azıcık büyük gibiymiş ne yani şimdi normal yapamıycaz mı?Yok yokk herşey Allahtan deyip Allahım hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin diyeyim yine...Kendi kendini teskin eden anne adayı
Princess'i gören oldu mu? Ben geçen hafta annem olduğu için çok giremedim, geçmişi okuyamadım hepsini. Nasıldı en son? Şimdi neden yok bilen var mı?
hıh 2 olduk Allah bilir bizde doğum esnasında sezeryan oluruz bu gidişle
smurfie81 arkadaşımız normal doğum yaptı....2.ci sen olucan 3.cü de inşallah ben olurum hayırlısıylaaaaa.
2 normalimiz var .. bide afratafrafra .. bknz. dogum hikayeleri topiği :))))
bende zaman geçtikçe ve burada da sezeryanlar artınca korkmuyo değilim
çok alıştırdım kendimi değişmezse sevinicem ama tabi hangisi bebişim ve benim için saglıklı olacaksa o olsun
askıs bir avazda istemiyo cırt diyo:)))))(bu arada askıs ne güzel kuaförde güzelleşip gidiceksin ohhhh)
bize de bi avazda olsun diyelim[/QUOTE
fön çektirim bari dursun sıpam yerinde ne kaldı şurda 6 gün craftyyi hatırladıkça korkuyorum 3 günü kalmıştı her akşam yatarken dur yerinde deyipte yatar oldum :)
merhaba hanımlar burada nezaman sancım olmuyor benim desem sancı çekiyorum 3 oldu budün 2 kez inanılmaz bir sancı girdi ve dedim bu daha başlangıçsa işimiz var Allah yardımcımız olsun gerçekten.
ebrubaban benim karnım hala çatlamadı ama göğüslerimde çatlaklar oldu,gebelik öncesinde 90 bedendi şimdi 110ları geçti herhalde ( bunalıma soktu beni) ama karnımda çatlak yok hala.kimisi de doğumdan sonra karnın içi boşalınca çatlak oluyor diyor.böyle bir şey duyan var mı? acaba doğumdan sonra olabilir mi çatlak çok merak ediyorum. ben aktarlardan yağları falan aldım ama yağ sürmek hiç içimden gelmedi.gebelik öncesinde de ben hep karnımı falan kremlerdim şimdi de aynın şekilde devam ediyorum sadece kremin dozu epeyy bir fazla nivea soft kullandım ben sadece,göğsüme sürmemiştim ama yaz günü sıcak falan diye işte o süre içinde çatladı zaten.çatlayacak olduktan sonra engel olunamıyor herhalde ama size önerim sadece karnınızı değil bacak,kalça ne varsa hepsine sürün çünkü oralarda çatlamaya devam ediyor,sadece karnına sürüp oralara sürmeyip çatlayan çok kişi gördüm önleminizi alın şimdiden,daha başlamadan derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?