2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
evet canım normal bekliyoruz ama bugün gidicem bakalım ne diyecek...

yanlış hatırlamısım demekki
1 haftan kalmış haftaya bugün oğluşun kucagında hayırlısı olsun....

evet :)

zakkum ya öyle diyorsunda bi tırsıyorum normal doğurturlarsa diye ne bilim işte güle oynaya gitmek istiyorum

Allah canınızı almasın emi..

cok güldümm ya..

benim ki şimdi 85 mm.

normal olmasada üzme kendini hic..

epiduralden cok memnun kalmıs mesela crafty...

anaaaam karnın aşağı inmesi dedikleri olay bu oluyor zannımca :18: benimki inmedi henüz sıpanın inmeye niyeti de yok galiba. bi başkası söylemişti karnım bacaklarıma değiyor artık diye ve kısa sürede doğurmuştu :18: tedbirli olmakta fayda var haklısın çantayla git ne olur ne olmaz...

evet :)

zakkum ya öyle diyorsunda bi tırsıyorum normal doğurturlarsa diye ne bilim işte güle oynaya gitmek istiyorum
korkak seniiiiiii korkundan bebeği tutmak için ne yapacağını şaşırdın anlaşılan
bu topikte herkes sezeryan olacak galiba bi ben mi varım yaa normal gözüken :26:

kızlar benimde cumartesi çatı kopntrolüm vardı bu arada çok acıdı normal görünüyor şuan dedi doktor 37+2 olduk bu arada..
doğum yapan tüm anneler hayırlı olsun benim gibi bekleyenleride sağlıkla Allah kurtarsın

hıh 2 olduk Allah bilir bizde doğum esnasında sezeryan oluruz bu gidişle

bende zaman geçtikçe ve burada da sezeryanlar artınca korkmuyo değilim
çok alıştırdım kendimi değişmezse sevinicem ama tabi hangisi bebişim ve benim için saglıklı olacaksa o olsun
askıs bir avazda istemiyo cırt diyo:)))))(bu arada askıs ne güzel kuaförde güzelleşip gidiceksin ohhhh)
bize de bi avazda olsun diyelim

evet yaa herkes sezeryan sanki olması gereken oymuş ama bizimki mecburiyetten normal doğummuş gibi hissetmeye başladım bende
normal doğum yapanları hatırladıkça ohhh diyorum rahatlıyorum ama bakalım hangisi hayırlı ise öyle olsun diyorum bende ne desek boş şu an için

öyle düşünme fatmacım
38+5 çokta erken değil dr bebişinin saglıgı için bir problem görmüyosa sorun olmaz
önemli olan bebeğinin gelişiminin iyi olması

ne bileyim ben..bebeğim gayet iyi cok sukur.. gelişiminde bir sorun yok..

ama işte durduramıyorum kendimi böyle düşünmekten..

herseyin hayırlısı olsun

sen çatıyı niye merak ediyosun bacım.. yaptırmayacaksın ki zaten...

ekim annelerinde 3 kez yaptırıp hala dogurmayan varmıs.. 3 kez neden yapılmıs dersen.. anlamıs değilim maalesef..

burda dediler ama tek faktör o değildir. çatının genişliğide önemlidir tabi..

Princess'i gören oldu mu? Ben geçen hafta annem olduğu için çok giremedim, geçmişi okuyamadım hepsini. Nasıldı en son? Şimdi neden yok bilen var mı?

arada geliyor.. bazen yazıyor bazen yazmıyor.. kayınvalidesi gelmiş olmalı bugünlerde...

hıh 2 olduk Allah bilir bizde doğum esnasında sezeryan oluruz bu gidişle

bide ela sudemcim var canım.. o da normali bekliyor..

ben duydum canım. hatta daha dün ablam dedi.karnının içi boşalınca esas o zaman belli oluyor çatlaklar diye. ben de sadece karnımı kremliyorum, o da 2-3 günde bir aklıma gelirse. doktorun tavsiye ettiği pragnacare diye bir krem. karnım koskocaman oldu ama daha görünürde çatlak yok. doğumdan sonrasını bilemem artık. amannnn çatlaklar, selilütler, kilolar, temizlik, çocuk, eş, iş, aş.... kafaya takacak ne kadar çok şeyimiz var, amann beee. ben de artık kayış koptu..

Bende şimdi baktım gerçekten şaka gibi 11 kişi doğum yapmış vay beeee...
Daha dün kapı süsü şöle olcak, biberonu şunu mu alsak diyorduk hey gidiiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…