- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.121
bu arada bilgimiz dahilinde olan 11 doğumumuz oldu..
şaka gibi..
Bende şimdi baktım gerçekten şaka gibi 11 kişi doğum yapmış vay beeee...
Daha dün kapı süsü şöle olcak, biberonu şunu mu alsak diyorduk hey gidiiiiii.
dimi ne kadar çabuk geçti zaman hastane çantası için erken mi geçmi derken bebişler geldi geliyor şimdi suyumuzdan bahsediyoruz çok güzel çok alah olmayanlarada bu güzel duyguyu yaşatsın...
arkadaşlar doktorum 10 kasım yada 12 kasım dedi ikisinden birini seç dedi sizce hangisiiii
iyi gunler kizlar hepiniz iyisiniz degilmi eskisi gibi gelip yazamiyorum malum kayinvalide gelecek evi felan toparliyorum biraz,sevdecigim iyim canim sagolasin merak etmissin beni...
yalniz kizlar benim dun aksam oturdugum yerde basim dondu bir ara ayaga kalktim sendeleyip dusuyordumki esim tuttu son anda ve bas donmem hala gecmedi.tansiyonla bir ilgisi varmidir?
saglik ocagina gidecegim yada doktora ama yalniz yuruyemiyorum bile okadar yani su andada oturuyorum kaynana gelecek carsamba aksami evimi bpk goturuyor ben birsey yapamiyorum.
aksama doktora gideyim ben en iyisi dun aksam karnimda caip kasilmalar verdi,karnim tas oldu mubarek...
bu arada serra77 dogurmus o benim badiydi ya satlarmiz ayniydi sezeryanmi olmus normalmi?korkmaya basladim simdi....
serradan baska doguran varmi gecmise fazla bakamadim....
basim fildir,fildir neyapacagim ben ya?
kızlar bu suyun gelmesi nasıl oluyor. adet gibi mi yoksa şakır şakır akıyor mu?
çişini yapıyormuşsun gibi oluyormuş canım. uykuda falan denk gelirse bazıları altına yaptıklarını sanıyorlarmış. böyle dediklerine göre adetten daha tazyiklidir.kızlar bu suyun gelmesi nasıl oluyor. adet gibi mi yoksa şakır şakır akıyor mu?
normalde bildiğin su bosalıyormus birden.. öyle az uz değil yani..
ama serra nın ki öyle olmamıs.. bende onu düşünüğyorum .. hadi şır şır akmazsa ben anlamazsam diye
çişini yapıyormuşsun gibi oluyormuş canım. uykuda falan denk gelirse bazıları altına yaptıklarını sanıyorlarmış. böyle dediklerine göre adetten daha tazyiklidir.
Princesscim iyi olmana sevindim, tansiyonunu ölçtür. İnşallah kötü bir şey yoktur ama tansiyon önemli. İhmal etme. Temizlik falan yapayım deme, bırak evi ne götürürse götürsün. Senden ve kızından önemli mi? Hem kayınvaliden gelecekse yardım eder sana işte, sen onun için niye hazırlık yapıyorsun? O sana yardım etsin. Ben de saldım çayıra durumundayım. Bayramdan önce temizliği yaptırsam mı diyordum, şimdi doğuma yakın mı yaptırsam diyorum. Kararsız kaldım. crafty'nin temzlikçisi bugün gelecekti. :) Doğumdan önce temizleyecekti evi güya ama Nil erken geldi, temizliği ne yaptı acaba? Ben de bu kadar ertelersem sonum o olacak. :))
senin yazılarını gördükçe son günlerde internette dönen bi video var o aklıma geliyor. hani bir devlet bankasında gişe memuru gişede 2-3 kişilik sıra olduğu halde onlarla ilgilenmeyip okey oynuyor ya o aklıma geliyornormalde bildiğin su bosalıyormus birden.. öyle az uz değil yani..
ama serra nın ki öyle olmamıs.. bende onu düşünüğyorum .. hadi şır şır akmazsa ben anlamazsam diye
iyi gunler kizlar hepiniz iyisiniz degilmi eskisi gibi gelip yazamiyorum malum kayinvalide gelecek evi felan toparliyorum biraz,sevdecigim iyim canim sagolasin merak etmissin beni...
yalniz kizlar benim dun aksam oturdugum yerde basim dondu bir ara ayaga kalktim sendeleyip dusuyordumki esim tuttu son anda ve bas donmem hala gecmedi.tansiyonla bir ilgisi varmidir?
saglik ocagina gidecegim yada doktora ama yalniz yuruyemiyorum bile okadar yani su andada oturuyorum kaynana gelecek carsamba aksami evimi bpk goturuyor ben birsey yapamiyorum.
aksama doktora gideyim ben en iyisi dun aksam karnimda caip kasilmalar verdi,karnim tas oldu mubarek...
bu arada serra77 dogurmus o benim badiydi ya satlarmiz ayniydi sezeryanmi olmus normalmi?korkmaya basladim simdi....
serradan baska doguran varmi gecmise fazla bakamadim....
basim fildir,fildir neyapacagim ben ya?
ne olur ne olmaz evi temiz tutmakta fyda var sona yaklaştıkça ben geçen hafta yaptırdımPrincesscim iyi olmana sevindim, tansiyonunu ölçtür. İnşallah kötü bir şey yoktur ama tansiyon önemli. İhmal etme. Temizlik falan yapayım deme, bırak evi ne götürürse götürsün. Senden ve kızından önemli mi? Hem kayınvaliden gelecekse yardım eder sana işte, sen onun için niye hazırlık yapıyorsun? O sana yardım etsin. Ben de saldım çayıra durumundayım. Bayramdan önce temizliği yaptırsam mı diyordum, şimdi doğuma yakın mı yaptırsam diyorum. Kararsız kaldım. crafty'nin temzlikçisi bugün gelecekti. :) Doğumdan önce temizleyecekti evi güya ama Nil erken geldi, temizliği ne yaptı acaba? Ben de bu kadar ertelersem sonum o olacak. :))
yapma bişey .. kayınvaliden gelince yapsın.. sonucta sorunlu bir hamilelik gecirdin.. anlayıslı olacaktır..
tansiyonun düşük olması normal.. yüksek olması tehlikeli ama sen yine de git bi sağlık ocagımı artık sizin orda ne deniyorsa oraya..
serra77 doğurdu sezeryanle.. craftyde dogurdu haberin olmusmuydu ondan..ondan baska yok..
Princesscim iyi olmana sevindim, tansiyonunu ölçtür. İnşallah kötü bir şey yoktur ama tansiyon önemli. İhmal etme. Temizlik falan yapayım deme, bırak evi ne götürürse götürsün. Senden ve kızından önemli mi? Hem kayınvaliden gelecekse yardım eder sana işte, sen onun için niye hazırlık yapıyorsun? O sana yardım etsin. Ben de saldım çayıra durumundayım. Bayramdan önce temizliği yaptırsam mı diyordum, şimdi doğuma yakın mı yaptırsam diyorum. Kararsız kaldım. crafty'nin temzlikçisi bugün gelecekti. :) Doğumdan önce temizleyecekti evi güya ama Nil erken geldi, temizliği ne yaptı acaba? Ben de bu kadar ertelersem sonum o olacak. :))
kızlar bu suyun gelmesi nasıl oluyor. adet gibi mi yoksa şakır şakır akıyor mu?
yapma bişey .. kayınvaliden gelince yapsın.. sonucta sorunlu bir hamilelik gecirdin.. anlayıslı olacaktır..
tansiyonun düşük olması normal.. yüksek olması tehlikeli ama sen yine de git bi sağlık ocagımı artık sizin orda ne deniyorsa oraya..
serra77 doğurdu sezeryanle.. craftyde dogurdu haberin olmusmuydu ondan..ondan baska yok..
canim tansiyonuna dikkat et ölçtürebileceğin varsa bi baktır
evide bosver yalnız yürüyemiyorum bile diyosun nasıl yapıcan k.valde gelince yapsın beraber yaparsınız
dikkat et sen kendine dikkat et
ne olur ne olmaz evi temiz tutmakta fyda var sona yaklaştıkça ben geçen hafta yaptırdım
dr 20sinden sonra bekle deyince 20 sinden önce bitittirdim sen de durumuna göre bi bak vakitlice yaptır
ben simdi elimden geldiğince temiz tutuyorum kolay oluyor zaten haftasonuna dogru annem gelicek daha rahat olurum
crafty bugünde hastanede kalıyomus ya bugün evde yapılıyodur belki...
uykuda fılan gelırse altımıza naylon sermek lazım o zaman. ayy inşallah öyle gelmez
senin yazılarını gördükçe son günlerde internette dönen bi video var o aklıma geliyor. hani bir devlet bankasında gişe memuru gişede 2-3 kişilik sıra olduğu halde onlarla ilgilenmeyip okey oynuyor ya o aklıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?