2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi gunler kizlar hepiniz iyisiniz degilmi eskisi gibi gelip yazamiyorum malum kayinvalide gelecek evi felan toparliyorum biraz,sevdecigim iyim canim sagolasin merak etmissin beni...

yalniz kizlar benim dun aksam oturdugum yerde basim dondu bir ara ayaga kalktim sendeleyip dusuyordumki esim tuttu son anda ve bas donmem hala gecmedi.tansiyonla bir ilgisi varmidir?
saglik ocagina gidecegim yada doktora ama yalniz yuruyemiyorum bile okadar yani su andada oturuyorum kaynana gelecek carsamba aksami evimi bpk goturuyor ben birsey yapamiyorum.

aksama doktora gideyim ben en iyisi dun aksam karnimda caip kasilmalar verdi,karnim tas oldu mubarek...

bu arada serra77 dogurmus o benim badiydi ya satlarmiz ayniydi sezeryanmi olmus normalmi?korkmaya basladim simdi....

serradan baska doguran varmi gecmise fazla bakamadim....

basim fildir,fildir neyapacagim ben ya?

Bende şimdi baktım gerçekten şaka gibi 11 kişi doğum yapmış vay beeee...
Daha dün kapı süsü şöle olcak, biberonu şunu mu alsak diyorduk hey gidiiiiii.

dimi ne kadar çabuk geçti zaman hastane çantası için erken mi geçmi derken bebişler geldi geliyor şimdi suyumuzdan bahsediyoruz çok güzel çok alah olmayanlarada bu güzel duyguyu yaşatsın...

Kasıma gelmeden kaç olcaz acaba.

1 Kasım da da cok doğum olacak .. sezeryan tarihleri var...

ay ciddi boyum filan bile kasılıyor benimm

yapma bişey .. kayınvaliden gelince yapsın.. sonucta sorunlu bir hamilelik gecirdin.. anlayıslı olacaktır..

tansiyonun düşük olması normal.. yüksek olması tehlikeli ama sen yine de git bi sağlık ocagımı artık sizin orda ne deniyorsa oraya..

serra77 doğurdu sezeryanle.. craftyde dogurdu haberin olmusmuydu ondan..ondan baska yok..

Princesscim iyi olmana sevindim, tansiyonunu ölçtür. İnşallah kötü bir şey yoktur ama tansiyon önemli. İhmal etme. Temizlik falan yapayım deme, bırak evi ne götürürse götürsün. Senden ve kızından önemli mi? Hem kayınvaliden gelecekse yardım eder sana işte, sen onun için niye hazırlık yapıyorsun? O sana yardım etsin. Ben de saldım çayıra durumundayım. Bayramdan önce temizliği yaptırsam mı diyordum, şimdi doğuma yakın mı yaptırsam diyorum. Kararsız kaldım. crafty'nin temzlikçisi bugün gelecekti. :) Doğumdan önce temizleyecekti evi güya ama Nil erken geldi, temizliği ne yaptı acaba? Ben de bu kadar ertelersem sonum o olacak. :))

normalde bildiğin su bosalıyormus birden.. öyle az uz değil yani..

ama serra nın ki öyle olmamıs.. bende onu düşünüğyorum .. hadi şır şır akmazsa ben anlamazsam diye

çişini yapıyormuşsun gibi oluyormuş canım. uykuda falan denk gelirse bazıları altına yaptıklarını sanıyorlarmış. böyle dediklerine göre adetten daha tazyiklidir.

bilmekte fayda var kızlar. ya anlamazsam dıyorum bende korkuyorum

bu sabah temizletti evini..

erteleme...şimdi yaptırt.. sonra bi daha yaptırırsın bence..ben öyle yapcam.. bayramdan önce bi gelecek sonra acil bi şey olursa bi daha..

normalde bildiğin su bosalıyormus birden.. öyle az uz değil yani..

ama serra nın ki öyle olmamıs.. bende onu düşünüğyorum .. hadi şır şır akmazsa ben anlamazsam diye
senin yazılarını gördükçe son günlerde internette dönen bi video var o aklıma geliyor. hani bir devlet bankasında gişe memuru gişede 2-3 kişilik sıra olduğu halde onlarla ilgilenmeyip okey oynuyor ya o aklıma geliyor

canim tansiyonuna dikkat et ölçtürebileceğin varsa bi baktır
evide bosver yalnız yürüyemiyorum bile diyosun nasıl yapıcan k.valde gelince yapsın beraber yaparsınız
dikkat et sen kendine dikkat et

ne olur ne olmaz evi temiz tutmakta fyda var sona yaklaştıkça ben geçen hafta yaptırdım
dr 20sinden sonra bekle deyince 20 sinden önce bitittirdim sen de durumuna göre bi bak vakitlice yaptır
ben simdi elimden geldiğince temiz tutuyorum kolay oluyor zaten haftasonuna dogru annem gelicek daha rahat olurum
crafty bugünde hastanede kalıyomus ya bugün evde yapılıyodur belki...

craftyden haberim var canim serrayi simdi ogrendim.aksam esimle beraber gideyim en iyisi...
haklisin temizlik konusunda haftasonu esimle yaptik biraz ama utum felan var ya yiginla onlari yapabilsem super olacak....

ay canim ya inan evim pis olunca diyorum simdi birde bu pis evde dogum sancim baslarsa ne yaparim diye ay millete rezil olurum diye dusunuyorum durmadan...

kızlar bu suyun gelmesi nasıl oluyor. adet gibi mi yoksa şakır şakır akıyor mu?

ne adet gibisi tatlim birden geliveriyor su bacaklarindan akiyor resmen benim 4 aylik dusugumde oyle olmustu sicak,kanli bir su bacaklarimdan asagiya akiverdi haliya....
karnimin icinde su gelmeden 1 saniye icinde kucuk bir bomba patladi hissi olmustu..

offf aman nereden aklima geldi...

yani kisaca baya geliyor su...

gidecegim canim aksama su anda biraz iyim hala donuyor ama hafifledi biraz...

ben genelde 2 güne bir daha doğrusu her banyodan sonra kremliyorum yazın hergün sürüyordum.ama normalde de hep krem sürdüğüm için sürmezsem huzursuz oluyorum birazda ondan düzenli kullanıyorum sanırım

öyle gerçekten kafaya takacak çok şey var yazık bize neyse bebişlerimize bir kavuşalımda ozaman bu stresleri üzerimizden atarız inşallah.

ay askolsun...

bi kere iş yapıyorum ben :))))

müşteriyle muhattap değilim gm de calısıyorum rahatım o yüzden yaniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…