- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.141
uykuda fılan gelırse altımıza naylon sermek lazım o zaman. ayy inşallah öyle gelmez
ben pek inanmıyorum 1 hafta önce oldum catı yı tık yok daha
benim dr daha bebişin gelmesine var kafası biraz yukarıda dedi alttan bakınca ama suyunun bu gece gelmeyeceğinin garantisi yok demişti
1 hafta geçti
gidicem bakalım bugün de diyecek
bu arada Deniz Çagan kardeşini öpüyor...
öncesinde sancı geliyomus anlıyomussun yanii
ben pek inanmıyorum 1 hafta önce oldum catı yı tık yok daha
benim dr daha bebişin gelmesine var kafası biraz yukarıda dedi alttan bakınca ama suyunun bu gece gelmeyeceğinin garantisi yok demişti
1 hafta geçti
gidicem bakalım bugün de diyecek
bu arada Deniz Çagan kardeşini öpüyor...
ay askolsun...
bi kere iş yapıyorum ben :))))
müşteriyle muhattap değilim gm de calısıyorum rahatım o yüzden yaniii..
sevdecim bende anlamıodum aslında su gibi akıntım oluyodu, ama hiçç ööle beyaz falan gelmiodu. sonra dr dedi akıntın varnmı suyun azalmış die ööle öğrendim ne olduğunu. ama şuan bi sıkıntımız yok çok şükür. şimdide rahim kalınlığımız azalmışo yüzden izne ayrıldım. inş güzel haberlerini alırız akşamüstü canım haber ver mutlaka
ben spinal olucam
:26::26::26::26: canım ya cam biberonu kaynar suya atınca ani ısı değişikliğinden dolayı çatlamazmıki? ben olsam biberonu önce atardım kaynayıncada diğerlerini atardım içine 5 dakka kaynatır söndürürdüm altını...Kızlar biberonu kaynatıcam da şimdi bir kapta su kaynatıcam, su kaynamaya başlayınca biberonu ve diğer parçalarını içine atıcam. 5 dakika filan kaynatıcam. Biberonum Dr Browns'un cam biberonu. Emzik de Chicco'nun. Şimdi hepsini bu şekilde suya atıcam kaynatıcam. Ama bunlar erimez di mi? Ne bileyim emzik plastik, emzik saklama kabı da plastik gibi bir şey. Birşey olmaz kaynatınca di mi? Yoksa sokup çıkarıcam mı suya? Bekletmicek miyim?
Bu arada fatmacım sen kırarım diye korkmuşsun, bu cam çok hafif ama sağlam bir şeye benziyor. Ben de sakarımdır ama pek kırılacak bir cama benzemiyor. Annem cam hastasıdır, mutfağında cam kullanır sürekli, bunu görünce diğerlerine baktırmadı bile. Ben Avent alacaktım güya. :) İnşallah gerek kalmaz, emziririz ama ne olur ne olmaz aldım işte.
:26::26::26::26: canım ya cam biberonu kaynar suya atınca ani ısı değişikliğinden dolayı çatlamazmıki? ben olsam biberonu önce atardım kaynayıncada diğerlerini atardım içine 5 dakka kaynatır söndürürdüm altını...
Kızlar biberonu kaynatıcam da şimdi bir kapta su kaynatıcam, su kaynamaya başlayınca biberonu ve diğer parçalarını içine atıcam. 5 dakika filan kaynatıcam. Biberonum Dr Browns'un cam biberonu. Emzik de Chicco'nun. Şimdi hepsini bu şekilde suya atıcam kaynatıcam. Ama bunlar erimez di mi? Ne bileyim emzik plastik, emzik saklama kabı da plastik gibi bir şey. Birşey olmaz kaynatınca di mi? Yoksa sokup çıkarıcam mı suya? Bekletmicek miyim?
Bu arada fatmacım sen kırarım diye korkmuşsun, bu cam çok hafif ama sağlam bir şeye benziyor. Ben de sakarımdır ama pek kırılacak bir cama benzemiyor. Annem cam hastasıdır, mutfağında cam kullanır sürekli, bunu görünce diğerlerine baktırmadı bile. Ben Avent alacaktım güya. :) İnşallah gerek kalmaz, emziririz ama ne olur ne olmaz aldım işte.
benım bıberon avent bal rengınden emzik nuk ıkısını bırden kayanayan suya attım 5 dk sonra cıkardım.erime filan olmadı için rahat olsun
bacım sanada çizelge yapalım da bi görelim. kafam karışıyo aklımda tutamıyorum. bilgilerini verirmisin
sonundaa--canım valla ben normal istiyorum ya önce sancı gelsin diye dua ediyorum o zaman daha kolay oluyomus ama su gelipte paçadan asagı akarsa daha mı panik olurum bilmem
sevdebilge--canım sen hazırlıkları hızlandırdın bakıyorum en kötüsüne hazırlama kendini iyi düşün iyi olsun
ben biberon ve emzikleri kaynar suda beklettim direkt kaynatmadım benim abimin esi o sekilde aventi eritti aklımda öyle kalmış zaten ben hepsini avent aldım kaynarsuyun içine atıp bekletin diyordu bende derin bi cam kaseye(daha saglıklı olur diye) kaynar su koydum içinede atıp su üstünü kapadım soguyuncaya kadar beklettim...
kızlar bende birazdan çıkıp doktora gidicem gelince yazarım size bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?